Meillä ei ole enää mahdollisuutta jatkaa työtämme Venäjällä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Meillä ei ole enää mahdollisuutta jatkaa työtämme Venäjällä


Meillä ei ole enää mahdollisuutta jatkaa työtämme Venäjällä

Mestari Morya, 29. kesäkuuta 2012

MINÄ OLEN Mestari Morya.

Olen tullut tänään sanomaan, mikä on välttämätöntä ja sen mikä on tarpeellista. Kuten tiedätte, annamme tämän Sanelujakson Latviassa. Tätä Sanelujaksoa ei oltu suunniteltu etukäteen. Tarkemmin sanottuna sen piti tapahtua, mutta esteet, jotka tapahtuivat ja sattuivat Lähettiläällemme hänen Ashramissaan sulkivat Jumalallisen tilaisuuden Venäjälle, ja Sanelujen kesäjakso peruutettiin.

Niille, jotka eivät tunne nykyistä tilannetta, tulen lyhyesti sanomaan, että kauhistuttavia hyökkäyksiä Lähettilästämme vastaan on tapahtunut kaikilla Todellisuuden tasoilla kahden viime vuoden aikana. Ja tehtävä jatkui valtavien ponnistelujen kustannuksella, koska emme nähneet mitään muuta mahdollisuutta jatkaa Opetuksen antamista Maapallon ihmiskunnalle.

Jatkamme työtämme ja jatkoimme meidän Viestiemme antamista siihen hetkeen, kun Lähettiläämme Ashram sytytettiin tuleen.

Ei tarvitse olla erityisen oivaltava ymmärtääkseen, että Lähettiläämme ympärille hienovaraisella tasolla kertyneen negatiivisuuden todellinen materialisoituminen on tapahtunut.

Monet teistä, jotka jatkatte Viestiemme lukemista, ovat käyttäneet huomattavan määrän ponnisteluja luodakseen hienovaraisella tasolla tulipaloa edeltävät olosuhteet ajatuksillanne, tunteillanne ja jopa suorilla toimilla Lähettilästämme vastaan.

Tiedätte, että kaikki Lähettilästämme vastaan suunnatut toimet luovat erittäin raskaan karman, ja tämä karma laskeutuu myös koko siihen maahan, jossa Valon tehtävää on toteutettu.

Siten, viimeaikaiset tapahtumat ovat siis tuottaneet Venäjälle erittäin negatiivista karmaa. Mittakaavassa tämä karma on verrattavissa karmaan, joka luotiin Tsaarin Perheen teloituksella.

Olen hyvin pahoillani. Muut Mestarit ja minä odotimme tietoisuuden suurempaa tasoa inkarnaatiossa olevilta ihmisiltä. Meitä rohkaisi se tosiasia, että ensimmäistä kertaa meillä on mahdollisuus lähettää meidän Viestejämme vapaasti niin pitkän ajanjakson ajan Venäjän maassa.

Tämä tilaisuus vahvisti meitä, emmekä ole ryhtyneet oikeaan aikaan toimenpiteisiin Lähettiläämme suojaamiseksi. Kaikki Valovoimat olivat mukana seitsemän sekunnin kuluessa Lähettiläämme kutsusta tulipalon hetkellä. Olemme suorittaneet mahdottoman: Kaikki ihmiset selviytyivät, eikä mikään, jonka Lähettiläämme rakensi Ylösnousseiden Mestarien avulla, kärsinyt mitään merkittävää vahinkoa. Ainoastaan Valon lähetys, meidän tehtävämme Venäjällä, on kärsinyt.

Jokaisella suoralla toiminnalla Jumalaa ja Mestareita vastaan on oltava korvaus. Tämä on Laki, joka toimii tässä Maailmankaikkeudessa.

Minun on todettava surullinen tosiasia, että lähitulevaisuudessa Venäjän on työstettävä pois äskettäin luotu jumalattomuuden karma.

Se on kauhea, koska kaikki se Valo, joka virratettiin tämän maan alueelle ja jota ei käytetty Jumalan suunnitelmien toteuttamiseen, lankeaa nyt Venäjän kansalle karman taakkana.

Valon voimat aiheuttaa tasavertaisen ja suoran vastatoimen pimeyden voimista. Mutta heti kun pahan voimat ilmaisevat itsensä, Ylösnousseilla Mestareilla on oikeus soveltaa heidän voimaansa asettaa liikkeelle vastavoimat.

Maailmassa edelleen yhä vallitseva epätäydellisyys ei salli hallintaa ilman uhreja ja verenvuodatusta.

Ihmisten tietoisuuden taso ei salli tasapainoisempaa ja rauhallisempaa polkua.

Tänään en voi kertoa teille enempää ilman Karman Neuvostom hyväksyntää.

Minun motiivini on selittää teille koko vakavuus tehdyistä teoista ja tapahtumista, jotka tulevat aiheutumaan luodun karman vuoksi. 

Nyt kun olen selittänyt teille viimeaikaisten tapahtumien ytimen sellaisena kuin näen sen tietoisuustasoltani, minun täytyy sanoa, että meillä ei ole enää mahdollisuutta jatkaa työtämme Venäjän maassa, koska kaikki tekomme tulevat aiheuttamaan yhä suurempaa vastustusta. Emme voi enää pitempään vaarantaa Lähettilästämme ja hänen tehtäväänsä.

Olen sanonut tarpeeksi, jotta voitte miettiä asiaa.

Kukaan ei tule kertomaan teille enempää kuin mitä minä ole kertonut.

Ajattelkaa sitä ja yrittäkää ymmärtää, ettei tällaista mahdollisuutta ole koskaan toteutettu Lähettiläämme kautta tänä aikana. Koskaan aikaisemmin Viestejä ei ole levitetty samanaikaisesti ympäri maailmaa saman päivän aikana, kuin ne on annettu.

Ihmiskunta tulee arvostamaan pyrkimyksiämme jonkin ajan kuluttua.

Minä vilpittömästi toivon niin.

Ja nyt minun täytyy sanoa hyvästit sinulle.

MINÄ OLEN El Morya Khan.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina