Jokainen teistä vaikuttaa tilanteeseen maaplaneetalla

      Kommentit pois päältä artikkelissa Jokainen teistä vaikuttaa tilanteeseen maaplaneetalla


Jokainen teistä vaikuttaa tilanteeseen maaplaneetalla

Rakkastettu Lanello, 26 kesäkuu 2005

MINÄ OLEN Lanello, ja olen tullut Viestintuojan kautta taas!

Olen tullut auttamaan sinua tutustuttamalla sinua ajatuksiini ja näkemyksiini nykyisestä asioiden tilasta. Tämä koskee sekä planeettaa sekä sitä maata, jonka kielellä annamme nämä Sanelut.

Nykyinen tilanne maailmassa ei näytä ennustavan mitään odottamatonta. Kuitenkin piilossa olevat prosessit ovat käynnissä maan sisuksissa ja vähitellen ilmenevät vulkaanisen toiminnan muodossa ja erilaisina katastrofeina.

Maankuoren tilan ja ihmisten tietoisuus tason yhteys on hyvin vahva. Voit arvioida jännitteen kertymisen korkeammalla tasolla lähinnä maata useiden maanjäristysten ja jälkijäristysten määrän  ja niiden voimakkuuden ja taajuuden mukaan.

Maa on hyvin herkkä kaikelle mikä tapahtuu ihmistietoisuudessa ja ihmiskunnan kollektiivisessa tietoisuudessa.

Voimme pitää planeetta Maata kuin Äidin kehona, joka on universaali kaikille evoluutioille, jotka elävät sillä. Aivan samalla tavalla kuin Äiti aina tunnistaa vaaratilanteita, joihin hänen lapsensa voivat joutua, jopa huomattavan etäisyyden päästä, Maan reagoi lastensa vaarallisiin tietoisuuden tiloihin.

Tehdäksenne analogian loppuun, voit kuvitella Äiti Maan alkavan tulla ahdistuneeksi hänen epäviisaiden lastensa vuoksi, kun he sallivat vakavien vääristymien ilmentyä tietoisuudessaan epätäydellisinä ajatuksina ja tunteina. Aivan kuten kuka tahansa äiti, Äiti Maa alkaa olla huolestunut ja ahdistunut lastensa vuoksi, ja tämä ilmenee lisääntyneenä maan kuoren toimintana.

Tämän vuoksi mitä enemmän on ihmisiä, jotka pitävät korkeaa tietoisuuden tasoa ja lähettävät Rakkauttaan ja kiitollisuuttaan Äiti-Maalle, sitä rauhallisempia ovat vääjäämättömät mannerten väliset muutokset ja olemassa olevien maan päällisten valtamerien pinta nyt.

Jokaisen uuden rodun, joka tulee maahan, täytyy saada uusi manner kehitykselleen ja kukoistukselleen.

Ja sinun tulisi ymmärtää, että nyt on tulossa aika, kun uusi kuudes Juuri Rotu on tulossa inkarnaatioon maan päälle. Nykyisin tämä Rotu on sijoittunut olemassa oleviin mantereisiin, mutta tulevaisuudessa, kun tämän Rodun vaikutus maan kehitykseen tulee vallitsevaksi, se tulee saamaan oman mantereensa, joka tuodaan maailmaan Maan avulla, paikkaan jossa nykyisin on valtameret.  Vastaavasti vanhat mantereet kuten Eurooppa, osa Aasiaa ja molemmat Amerikat tulevat asteittain vajoamaan yhdessä niiden kaupunkien ja niitä asuttavien ihmisten kanssa. 

Tämä prosessi voi olla asteittainen ja tuskaton ja voi viedä tuhansia ja kymmeniä tuhansia vuosia, mutta se voi myös tapahtua miltei välittömästi, aivan kuten tapahtui Atlantiksen kanssa, joka meni veden alle jäljelle jääneen Neljännen Juuri Rodun kanssa, josta oli seurauksena  tosiasiassa luonteeltaan globaalinen katastrofi.  Itse asiassa kokonainen manner, suurin osa siitä, vajosi veden alle muutamassa päivässä.  Sitä oli mahdotonta paeta tuon ajan rajoissa, jonka luonto salli, huolimatta siitä tosiasiasta, että tällä rodulla oli moitteettomat laivat ja lentävät (lento)koneet.

Kaiken pelastus on kiinni ainoastaan teidän tietoisuutenne tasosta. Jos tietoisuudentasonne on riittävän korkea, joka mahdollistaa teille olla yhteydessä Ylösnousseiden Mestarien kanssa, teitä tullaan varoittamaan tulevista katastrofeista etukäteen ja teillä on mahdollisuus rakentaa teidän Nooan arkkinne ja suorittaa pako uusiin maihin hyvissä ajoin.

Siten, jos ihmiskunnan massa tietoisuustaso nousee korkeammalle tasolle lähi-tulevaisuudessa, väistämättömät luonnonmullistukset tulevat tapahtumaan asteittain ja tuskattomasti  ja tulevat kestämään melkoisen pitkiä periodeja.

Mutta, jos ihmiskunta mieluummin jatkaa sen vapaan tahdon kokeiluja ja eikä ota vaarin Jumalallisen Järjen äänestä, onnettomuuksien luonne tulee olemaan armottomampi ja tuhoisampi. Kun maa hermostuu lapsiinsa, se voi lähettää kokonaisen Euroopan kokoisen mantereen meren pohjaan kahdessakymmenessäneljässä tunnissa.

Ymmärrän, että on vaikeaa uskoa vaaraan, joka uhkaa sinua, koska et ole kokenut mitään vastaavaa elämäsi aikana. Ihmiskunnan muisti pitää legendoja Atlantiksen uppoamisesta satojen tuhansien sitä asuttavien ihmisten kanssa jonakin liian mielikuvituksellisena uskottavaksi.

Mutta kun tietoisuutesi saavuttaa tietyn tason, tämä taso sallii sinun näiden legendojen todenperäisyyden ja saatat jopa muistaa omia inkarnaatioitasi Atlantiksen mantereella.

Ja jos menneisyydessä sinä vajosit yhdessä mantereesi kanssa kokisit yhä pelkotiloja ja tietostamatonta ahdistusta minkä tahansa maanjäristyksen aikana, joiden läpi sinun tulisi elää nykyisessä elämässäsi.  Jos Atlantiksen aikana sinä satuit olemaan niiden ihmisten joukossa, jotka kuuntelivat profeettojen ääntä ja jättivät uppoavan maan etukäteen, on todennäköistä, että nyt kuulut niihin ihmisiin, jotka kuuntelevat huolellisesti kaikkien profeettojen ääniä ja  yrittävät huomioida varoituksia, jotka tulevat heille heidän elämässään.

Jos me kerromme etukäteen, mitä voi tapahtua maapallon lähitulevaisuudessa, tämä saattaa aiheuttaa paniikkia ihmisten keskuudessa, jotka muistavat hyvin, että ennustukset joskus täyttyvät. Kuitenkin kaikki paniikki on ei-jumalallinen ilmentymä ja johtaa vielä suurempiin ongelmiin maassa. Siksi ennustukset valtavirran yleisölle eivät sisällä mitään tarkkoja paikkoja ja tulevan luonnonmullistuksen vahingon riskin laajuutta.

Mutta on ihmisiä, jotka pystyvät tunnistamaan vakavan varoituksen, jopa hyvin hienovaraisen vihjeen ja alkavat rukousharjoituksensa avulla neutralisoida negatiivista energian kokoelmaa, joka on kertynyt  maallisen ihmiskunnan ajatuksista  ja tunteista, ja josta on tullut uhkaava. Nämä ihmiset yrittävät myös helpottaa Äiti Maan ahdistusta heidän sydämestään lähtevän säteilevän rakkauden avulla suoraan Äiti-Maan sydämeen.

Usein tapahtuu, että nämä ihmiset ponnistelut ovat tarpeeksi, joko estämään mullistus kokonaan tai lieventää sen seurauksia minimiin.

Voin lisätä edellä mainittuun vain, että jokainen teistä vaikuttaa tilanteeseen maapallolla.

Sinun ei edes tarvitse rukoilla, mutta vain lopettaa negatiivisen energian virtaus tietoisuudessasi, sulkea negatiiviset spiraalit sydämessäsi ja muuttaa ne sydämesi Rakkauden avulla ruusun terälehdiksi.

Päivän aikana jatkuvasti katselet tilanteita, jotka saavat Äiti-Maan huolestuneeksi. Henkisesti yritä ottaa sellainen tilanne sydämeesi ja muuta sen seurauksia. Älä tuomitse ihmisiä, jotka luovat negatiivisia ilmentymiä ympärilleen ja ottavat osaa niihin. Heidän tietoisuutensa on pimentynyt ja he eivät kykene ymmärtämään sitä vahinkoa, jota tekevät Maalle ja kaikista ensimmäiseksi itselleen. 

Anna Jumalan ja Kosmisen Lain opettaa näitä ihmisiä tottelemaan Jumalallista Lakia.  Jos joudut silminnäkijäksi negatiiviseen tuhoisaan tilanteeseen, tehtäväsi on yrittää ottaa itseesi negatiivinen energia muunnettavaksi, joka on kertynyt fyysiseen, astraaliseen ja mentaaliseen tasoon ihmisten väärien tekojen vuoksi.

He eivät tiedä mitä tekevät, mutta sinä tiedät. Siten, älä lisää enää negatiivista energiaa yhteiseen mutaiseen virtaan tuomitsemisesi kautta. Älä ruoki epätäydellisyyttä energiallasi.  Vedä vain kaikki energia epätäydellisestä pois ja yritä muuttaa luotu negatiivinen energia chakrojesi ja rukouksiesi avulla.

Usko minua, tulet saavuttamaan paljon paremman tuloksen tällä tavoin kuin jos luennoit hallitsemattomalle ja kurittomalle Maan lapselle.

Ennustus on julistettu ja Taivas varjelkoon, ettei se toteudu.

MINÄ Olen Lanello

© Viestintuoja Tatyana Mickushina