Korjuun aika

      Kommentit pois päältä artikkelissa Korjuun aika


Korjuun aika

Lord Shiva, 21 kesäkuu 2016

MINÄ OLEN Shiva!

Olen tullut taas!

Jotta kommunikaatiomme tapahtuisi, pyydän, aseta itsesi oikeaan tietoisuuden tilaan. 

Olen täysin tietoinen siitä, että harvat ajallanne pystyvät nostamaan tietoisuuttaan sille tasolle, jolla olisi mahdollista havaita Ylösnousseiden Mestareiden energiat.

Kyllä, rakas, maailmasi on erottanut itsensä Jumalaisesta maailmasta niin paljon, että joka kerta meillä on yhä vaikeampi löytää ne sydämet, jotka pystyvät havaitsemaan Meidän energiamme, ja siten, ymmärtää antamiemme Opetuksien merkitys.

Valitettavasti tilannetta maailmassa tänään voidaan verrata täysin kultaisen vasikan palvontaan.

Mikä ympäröi sinua kaikkialla, varsinkin suurissa kaupungeissa, on vain maisema, jossa sinulle esitetään tämä yksi hallitseva maailmanuskonto, nimittäin uskonto kultaisen vasikan palvonnasta.

Olemme puhuneet monta kertaa kymmenissä Viesteissä siitä, että sinua ympäröivä illuusio kuuliaisesti säätää tietoisuuttasi.  Kuitenkin tietoisuutesi on muodostunut sinua ympäröivän illuusion avulla.

Siten, jos jatkuvasti pysyttelet isossa kaupungissa, et voi olla vapaa sinua ympäröivistä värähtelyistä. Sinä tottelevaisesti seuraat sitä elämän tapaa ja stereotypioita, jotka ympäröivät sinua.

Vaaditaan suurta uskoa ja vahvaa tahtoa vastustaa sivilisaation vaikutusta, joka on vallalla Maapallolla nyt, koko maailmassa, ja erityisesti suurten kaupunkien asukkaiden keskuudessa.

Jos olet jatkuvasti ympäristössä, missä epäharmoninen musiikki kuuluu, missä väärät mallit jatkuvasti välähtelevät silmiesi edessä, ja missä halut omistaa vartaloita ja asioista jatkuvasti leimahtavat, silloin sinun värähtelysi ovat jatkuvasti tasossa, jossa on mahdotonta kuulla Jumalaa.  Tässä värähtelyjen tasossa on mahdotonta tehdä eroa sen välillä, mikä on oikein ja väärin.

Sinä olet massa tietoisuuden suossa.  Ja jos olet vain pudonnut suohon vähäisen, silloin on mahdollista sinulle, että voit päästä ylös ja hypätä ulos suosta. Jos olet pudonnut suohon kaulaasi myöten, silloin toivo pelastumisestasi on miltei mennyt.

Joka vuosi, miljoonia kultaisen vasikan palvonnan uhreja lisätään historian kaatopaikalle.

Tule ajatelleeksi tätä, tämä on ihmiskunnan historian suurin katastrofi.

Kuitenkin Me varoitimme sinua ja annoimme suosituksemme kymmenen vuotta sitten, kun olit juuri pudonnut suohon.

Sinulla on vapaa tahto.  Vapaan tahdon mukaan olet tehnyt valintasi. Ja valinta on yksinkertainen ja ilmeinen: joko valitset palvoa Jumalaa tai valitset palvoa kultaista vasikkaa.

Sinä valitset Ikuisen elämän tai sinä valitset jäädä kuolevaiseen maailmaan yksilöllisyytesi hinnalla.

Koska jätät sielusi ilman Jumalallista ravintoa, joka on välttämätöntä sille, ja jatkat sen ruokkimista korvikkeilla, joita kultaisen vasikan kultin palvelijat avuliaasti antavat sinulle 24 tuntia päivässä television, internetin, huvituksien ja nautintojen kautta, sielusi asteittain kuolee.

Ja tulee hetki kun sinulla ei ole enää sielua. Sinusta tulee bio-robotti ja sinulla ei ole mitään tulevaisuutta. 

Kaikki määräytyy valintojesi kautta, rakkaani.

Jos valitset illuusion maailman vapaan tahtosi mukaisesti, on ilmeistä, että  tulet jäämään tähän maailmaan. Jos uskot, että sinulla on vain yksi elämä ja yrität saada kaikki elämän nautinnot tässä elämässä, silloin sinä saat kaikki tämän elämän nautinnot, ja annat vastineeksi Elämäsi. Myyt sielusi paholaiselle.  Koristeiden ja nautintojen vuoksi riistät itseltäsi mahdollisuuden jatkaa Elämääsi.

Tuskin yksi henkilö tuhannesta eläen isoissa kaupungeissa voi pitkittää hänen kehitystään Jumalan henkilöitymänä. Ja kaikki loput ovat joko kuolleita henkisessä mielessä, tai toivottomasti sairaita ja heidän sielunsa ovat kuoleman portilla.

Tämä suloinen ja niin hauska ja huoleton kultaisen vasikan kultti on kerännyt miljoonia uhreja lyhyessä ajassa – ne, jotka oli asetettu kultaisen vasikan palvelun alttarille.

No, ainakin Me olemme tehneet kaiken mahdollisen meidän puoleltamme osoittaaksemme toisen mahdollisen kehityksen Polun ihmis-sivilisaatiolle. 

Kuitenkin aika on armoton, ja lopullisen valinnan hetki on tullut.

Elämä tai kuolema – jokainen valitsee itse.

Luonnon täytyy päästä eroon niistä yksilöistä, jotka eivät kykene kehittymään eteenpäin.

Niittämisen aika on tullut. Niittäminen on käynnissä.

Akanat erotetaan jyvistä. 

Kaikki se mikä on valmis jatkamaan evoluutiota kerätään huolellisesti Jumalallisiin varastoihin.

Kaikki mikä ei ole valmis jatkaman kehitystä tulee jäämään historian kaatopaikalle.

Siten, minä käytän viimeisen tilaisuuden, jotta ainakin muutamat harvat ihmiset voivat kuulla minua ja palata ikuiseen Elämään.

Absoluuttisesti kaikki suositukset annettiin meidän Viesteissämme, joita Me annoimme meidän Lähettiläämme kautta.

Vain kuolleet eivät voineet kuulla niitä.

MINÄ OLEN Shiva!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina