Jos ette ajattele Jumalaa, erotatte itsenne Jumalasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Jos ette ajattele Jumalaa, erotatte itsenne Jumalasta


Jos ette ajattele Jumalaa, erotatte itsenne Jumalasta

Kuthumi, 26. joulukuuta 2013

MINÄ OLEN Kuthumi.

Olen tullut tänään puhumaan siitä pää asioista, joka on tärkeä teille ajassanne.

Mikä on mielestänne kaikkein tärkeintä teille nyt?

Monet ihmiset sanovat, että tärkein asia heille on raha. Toiset sanovat, että se on terveys.

Jotkut sanovat, että heiltä puuttuu rakkauden tunne toista ihmistä kohtaan.

On monia asioita, jotka haluaisit omistaa elämässäsi monia asioita, ja ne näyttävät sinulle tärkeimmiltä.

En aio väitellä kenenkään teidän kanssanne, koska valitsette itse, mitä teette elämässänne. Enkä ole tullut vakuuttamaan teitä siitä, että elämässäsi tekemäsi asiat ovat virheellisiä tai väärät.

Olen tullut muistuttamaan teitä siitä, mikä on teille kaikista olennaisinta, ja tätä tärkeää asiaa ei enää ole inkarnoituneen ihmiskunnan enemmistön elämässä. Tietysti puhun Ykseydestäsi Jumalan kanssa.

Tunne Ykseydestäsi Jumalan kanssa, Jumalan kanssa itsessänne, perheessänne, ystävissänne ja tunne Ykseyden tunne Jumalan kanssa jokaisessa Elämän partikkelissa – tämän tunteen ihmiskunta on menettänyt.

Jos pystyisitte palauttamaan tämän ykseyden, silloin jokainen teistä olisi onnellinen ja rauhallinen. Tuntisitte teidän täydellisen turvallisuutenne ja rauhallisuutenne.

Olen siis ratkaissut totuuden siitä, mitä sinulta todella puuttuu elämässäsi, eikö olekin?

Saatat nimetä sen eri tavalla, mutta se on juuri ykseytesi Maailmankaikkeuden Luojan ja Hänen ilmenemisensä kanssa jokaisessa Elämän hiukkasessa, joka sinulta puuttuu kipeästi elämässäsi.

Miksi tämä tapahtui?

Miksi menetit Ykseytesi?

Miksi tunnet olevasi yksin ja suojaamaton?

Miksi pelko on vallitseva tunne yhteiskunnassanne?

Olen valmis vastaamaan näihin kysymyksiin tässä Viestissäni.

Siksi olen tullut.

Ensinäkin, te itse olette eron syy Jumalallisesta maailmasta. Olette todennäköisesti kuullut monta kertaa, että olette syyllinen kaikelle sille, mitä teille tapahtuu. Tietysti tämä lausunto tämän Maailmankaikkeuden perustavasta Laist – Karman tai seuraamuksen – Laki

Kaikki, mitä meillä on nykyhetkessä, on aiheutunut aikaisemmista valinnoistamme ja teoistamme. Se tarkoittaa, että olette itse olleet syy sille tilalle, jossa te ja yhteiskunta ovat nyt, tällä hetkellä.

Kauan sitten otit ensimmäisen askeleen, joka on suunnattu pois Ykseudestä joka on synnynnäinen sinussa. Tuo askel oli suunnattu erossaoloon. Päätit luoda kohtalosi yksin. Ja päätit toimia toiveidesi ja taipumuksiesi mukaisesti.

Vapaan tahdon Lain mukaan tekosi olivat täysin oikeita. Yritit ilmaista yksilöllisyyttäsi sen luontaisten taipumusten ja kykyjen mukaisesti.

Tämä valintasi hetki tapahtui miljoonia vuosia sitten. Siitä lähtien materiaalinen maailma ympärilläsi on muuttunut yhä kiinteämmäksi. Ja nyt se, mitä havaitset ympärilläsi, oli laajassa skaalassa luotu tietoisuutesi ja tekemiesi toimien perusteella, jotka perustuvat oman vapaan tahtosi seuraamiseen.

Miksi et tunne onnea?

Miksi et tunne iloa?

Miksi sinua ei läpäise rakkaus, joka on tämän maailmankaikkeuden piirre?

Eikö näin tapahtunut, koska erotitte itsenne Jumalallisesta maailmasta?

Kuinka moni teistä ajattelee Jumalaa päivän aikana? Jumalaa, joka läpäisee koko luomakunnan ja kuka, itse asiassa, te olette inkarnaatiossa?

Jos et ajattele Jumalaa, erotat itsesi Jumalasta. Ja tämä itsesi ero Jumalasta on läsnä tietoisuudessasi.

Olemme tulleet yksinkertaiseen päätökseen siitä, kuinka palauttaa teille Ykseytenne Jumalan kanssa ja siihen liittyvät rauhan, ilon, onnellisuuden ja rauhan tilat.

Teidän tulisi ajatella jatkuvasti Jumalaa palauttaaksenne Hänet elämäänne!

Tämä päätös on hyvin yksinkertainen: Jos haluat olla onnellinen, ole onnellinen!

Kuitenkin heti, kun teet tämän yksinkertaisen päätöksen tietoisuudessasi ja kiirehdit toteuttamaan sen elämässä, silloin kirjaimellisesti ihmeitä alkaa tapahtua elämässäsi: Kaikki ympärilläsi alkaa estää sinua seuraamasta päätöstäsi olla yksi Jumalan kanssa. Ensinnäkin alat hukkua omiin ajatuksiisi. Lihallinen mielesi alkaa antaa sinulle yhden idean toisensa jälkeen. Sitten alat ajatella, että olisi mukavaa mennä merenrantaan, ennen kuin omistat elämäsi Jumalalle. Tai luulet, että on liian aikaista asettaa itsellesi rajoituksia, koska alat yhtäkkiä rakastaa tyttöystävääsi tai poikaystävääsi. Tai luulet, että sinun on ansaittava riittävä summa rahaa, jotta sinulla olisi mahdollisuus omistaa elämäsi Jumalalle.

Sisäiset toiveesi houkuttelevat sinulle tilasta mahdollisuuksia manifestoida toiveesi. Rakkaasi soittaa sinulle useiden kuukausien erossaolon jälkeen. Tai sinulle tarjotaan kannattava korkeapalkkainen työ. Tai tapahtuu jotain muuta, ja unohdat Jumalan. Olet uppoutunut huolenaiheisiin ja kokemuksiin ympäröivästä elämästä.

Älä ajattele, että se, mitä kerron sinulle nyt, on jotain pahaa tai ansaitsee julkisen nuhteen. Ei. Tämä on yleinen tilanne, joka on nyt muodostunut maailmassa. Te kaikki, jotka olette nyt inkarnaatiossa, olette tilanteen vankeja. Olette illusoristen voimien ovat loukussa.

Jos tältä illuusion labyrintilta ei olisi ulospääsyä, en minä, eikä kukaan Mestareista olisi tullut tuhlaamaa tätä aikaa antamalla meidän Viestejämme.

Vaadin kuitenkin, että jokainen teistä, joka lukee Viestejämme, voi jopa tässä inkarnaatiossa, vähentää illusoristen voimien vaikutusta siinä määrin, etteivät nuo voimat enää hallitse ja manipuloi teitä, ja sinusta itsestäsi tulee oman kohtalosi Mestari.

Juuri tämän vuoksi tulemme ja annamme ohjeitamme.

Itse asiassa vapautuminen illuusiosta on hyvin yksinkertaista. Tämä vapautuminen on kokonaan tietoisuudessasi.

Sinä tee päätöksen vapauttaa itsesi illusoristen voimien vaikutuksesta.

Ja seuraat tätä päätöstäsi joka päivä, aamusta iltaan.

Jos seuraat aina samaan suuntaan, tulet saavuttamaan päämääräsi.

Jos muutat edistymisesi suuntaa joka päivä – esimerkiksi aamulla etenet kohti Jumalaa ja toisen puolen päivästä tyydytät halujasi, niin silloin et koskaan saavuta tavoitettasi: Ykseyttä Jumalan kanssa.

Mikä teitä estää eniten?

Te itse.

Sinun on vain voitettava lihallisen mielesi vastustus. Tämä on tärkein asia, joka sinun on tehtävä. Tätä varten sinulle on annettu aitoja hengellisiä harjoituksia, jotka auttavat sinua pitämään tietoisuutesi jatkuvasti suunnattuna Jumalaa kohti.

Joka päivä sinun on varattava jokin aika henkisiin harjoituksiin. Et saa unohtaa edes yhtä päivää, koska jos lopetat kiipeämisen vuorelle noustessasi, tulet liukumaan alas vuoren juurelle ja joudut aloittamaan ylösnousun uudelleen.

Nämä ovat tärkeimmät periaatteet, jotka auttavat sinua, jos olet päättänyt palata Ykseytesi tilaan Jumalan kanssa.

I AM Kuthumi.

©Lähettiläs Tatyana Mickushina