Jumalan suunnitelma Venäjälle on Pyhän Hengen yhteisön luominen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Jumalan suunnitelma Venäjälle on Pyhän Hengen yhteisön luominen

Jumalan suunnitelma Venäjälle on Pyhän Hengen yhteisön luominen

Nicholas Roerich, 9. toukokuuta 2005

MINÄ OLEN Nicholas Roerich, olen tullut tänään tämän lähettilään kautta.

Olen tullut tänä merkittävänä päivänä, kun ei vain Venäjä mutta myös koko maailma juhlii toisen Maailmansodan voittoa.

Haluan antaa teille näkemykseni tapahtumista, joita olitte todistamassa viime vuosisadalla.

Haluan jakaa kanssanne näkemykseni näistä tapahtumista, jotka sain ylösnousemukseni jälkeen. Jotkut ajatukset, joita edistän tänään saattavat ehkä näyttää teistä olevan vastakkaisia niille ajatuksilleni, joita ilmiaisin inkarnaationi aikana tai ajatukset, jotka olette poimineet Mestarien Sanomista, jotka on annettu muiden Lähettiläiden kautta. 

Yritän kantaa Venäjää koskevien pohdintojeni hedelmiä teille. Valitkaa itse otatteko ajatukseni toimintanne perustaksi vai jätättekö ne huomiotta.

Tiedätte, että rakastin Venäjää hyvin paljon ja suurimman osan elämästäni kärsi syvästi, kun en voinut olla fyysisesti  läsnä tämän maan alueella.

Jos tehtävämme, jonka olimme ottaneet 1920-luvulla Mestareilta, olisi onnistunut, koko Venäjän historia ja koko maailman historian kulku olisi voinut olla erilainen. Puhun Pyhän arkun toimittamisesta ja Mahatmojen Sanoman toimittamisesta tuon ajan Venäjän Neuvostoliiton hallitukselle.

Tehtävämme epäonnistui ja Valon voimien yritys vaikuttaa Venäjän tilanteeseen lykkääntyi tulevaan epävarmaan aikaan. Kuolemani esti uuden yrityksen. Tiedätte, että tämän kauhean sodan voiton jälkeen pyrin palaamaan Venäjälle koko sydämestäni.

Haluaisin esittää pohdintani Venäjän tilanteesta, joka ei perustu ulkoisiin tapahtumiin vaan sisäisiin, jotka olivat kaiken sen takana, mitä Venäjällä tapahtui viimeisen vuosisadan aikana: vallankumous, Tsaarin perheen teloitus, sisällissota, Suuri isänmaallinen sota, uusi vallankumous ja nykyisen eliitti joukon valta, joka on nyt perustettu.

Vain kaksi voimaa ovat kaikkien näiden tapahtumien takana. Kaksi voimaa, ilman, että niiden vuorovaikutus olisi harmonisoitunutta, johtivat kauhistuttaviin shokkeihin ja miljoonien ihmishenkien menetykseen.

Yksi voima moninkertaistaa illuusiota; toinen voima kohdistuu illuusion supistamiseen.

Voitte kutsua näitä voimia Hyvän ja pahan voiman voimiksi, mutta tämä ei ole täysin oikea käsitys, koska Hyvän ja Yhteisen Hyvän ajatukset, jos ne joutuvat illuusiota luovien voimien valtaan, muuttuvat itsensä vastakohdiksi. Mutta pahuuden ajatukset, jos ne joutuvat Valon voimien vaikutuksen alaisuuteen, muuttuvat myös täydellisesti vastakohdikseen.

Tiedätte, että maailmaa liikuttavat ideat, ja ideat toteutuvat maailmassa ihmisten kautta.

Sen tähden riippumatta siitä, mitä ajatus on, se ei realisoidu, ellei sillä ole yhtään edistäjää. Ja jos ajatus on hyvä, mutta jos sen kannattajat ovat ydintään myöten mädäntyneitä, mädät tietoisuudeltaan, tämä ajatus on niin suuresti vääristynyt, että se muuttuu täydelliseksi vastakohdakseen ja ette tunnista sitä.

Mutta energia tulee tähän maailmaan vain ihmisten kautta. Energia, Jumalainen energia tulee tähän maailmaan ihmisten sydämien kautta. Siten sinä itse päätät, mihin suuntaat energiasi.

Tiedätte, että tuimme niitä muutoksia, jotka alkoivat Venäjällä vallankumouksen jälkeen. Monet ihmiset näkevät ristiriitaisuuden tässä. Sallikaa minun yrittää selventää tätä seikkaa.

Yhteisön käsitys, Pyhän Hengen yhteisö käsitys yhteiskunnan johtavana ja oikeudenmukaisimpana muotona, sai aina tukeni. Voitte lukea siitä Agni-Yoga -kirjoista.

Kuitenkin, jos yhteisön käsitys on toteutettu ihmisten kautta, jotka ovat joutuneet pimeiden voimien vaikutuksen alaisuuteen, ei mitään hyvää tule syntymään sellaisesta toteutuksesta. Siksi asetimme luottamuksemme älymystöön, niihin ihmisiin, jotka pystyivät muuttamaan tietoisuuttaan ja siten vaikuttamaan historian kulkuun, ja ottamatta osaa suoraan hallitukseen, vaan toimien epäsuorasti taiteen, tieteen, koulutuksen ja yleisen kansanterveyspalvelujen kautta.

Näimme, että tämä oli mahdollista. Mutta ne ihmiset, jotka käyttivät hyväkseen yhteisön käsitystä saadakseen itselleen valtaa ja hyödyntääkseen tämän vallan hedelmiä, tekivät parhaansa täyttääkseen kaikki yhteiskunnallisen elämän alat oikeilla, mutta täysin elottomilla iskulauseilla, koska kaikkein tärkein asia, joka oli asetettu jokaisen yhteisön perustaksi –  yhteys Hierarkiaan ja Jumalalliseen palveluun – hylättiin.

Siksi me tarkkailimme pelottavaa hirviötä, joka vallitsi Venäjällä koko 1900-luvun: käärmettä leijonan kidalla. Jopa nyt me tarkkailemme tämän hirviön petomaista virnettä.

Ja kädet menevät alas eikä yhteiskunnan valaistuneimmalla osalla ole mitään ymmärrystä tietoisuudessaan tulevasta polusta.

Venäjä on pysähtynyt. Näyttää siltä, että aika on pysähtynyt. Mikään ei muutu. Muutos olisi tapahtunut, mutta nyt ihmiset eivät tiedä mihin suuntaan liikkua.

Se, mikä on tapahtumassa nyt, on sellaisten voimien purkautuminen, jotka edistävät illuusiota. Mutta tiedätte, että Jumalallisen suunnitelman mukaan näillä voimilla ei ole paljon aikaa olla vallassa. Siksi ne raivoavat kohti loppuaan, kantaen pahaa, menettäen kaiken häpeän ja ovat heittäneet pois kaikki moraalit.

Venäjä käy läpi suurta koettelemusta. Tiedätte, että Jumala rakastaa Venäjää ja Jumala lähettää voimakkaimmat koettelemukset rakastamalleen maalle, koska se on koettelemuksissa ja kokeissa, joissa kasvamme ja joissa Henkemme vahvistuu. Mutta ne, jotka itkevät ja valehtelevat ja sanovat, että Venäjä on menetetty, ovat yksinkertaisesti joutuneet valheellisten voimien vaikutuksiin.

Henkeenne, Jumaluutenne ja Jumalaanne  sisällänne – nämä ovat asioita, joihin teidän on kiinnitettävä huomionne.

Olette todella Hengen jättiläisiä, ja ne, colossi, savijaloillaan, jotka  ympäröivät ja hallitsevat Venäjällä nyt, hajoavat ja putoavat palasiksi heti,  niin pian kun  (sankarit) bogatyyrit[1] liikuttavat olkapäitään.

Jumalan suunnitelma Venäjälle on Pyhän Hengen yhteisön luominen, joka perustuu Jumaluuden perusperiaatteille, Jumalalliseen vapauteen, demokratiaan ja huolenpitoon jokaisesta yhteisön jäsenestä. 

Tätä yhteisöä ei julisteta ylhäältä, eikä sitä perusteta seuraavan vallankaappauksen tai vallankumouksen aikana. Jumalallinen polku on hidas mutta varma muutoksineen ihmisten tietoisuudessa. Mutta tietoisuuden muutokset ihmisissä, jos nämä ihmiset käsittävät merkittävän osan maan väestöstä, kykenevät johtamaan täydelliseen Jumalalliseen ihmeeseen.

Kaikkista täydellisin hallitusmuoto ei pysy pystyssä, ellei se heijasta ihmisten tietoisuutta ja sydäntä.

Siksi ensisijaisin tehtäväsi on Pyhän Hengen yhteisöjen luominen kaikkialle, jokaiseen kaupunkiin ja jokaiseen kylään.

Kerääntykää yhteen. Lukekaa kirja yhteisöstä. Lukekaa Agni-joogakirjat. Ne annettiin teille.

Meditoikaa niitä periaatteita, jotka olisi asetettava yhteisön perustaksi.

Viekää tämä kuva maailmalle internetin välityksellä, lastenne koulutuksen kautta.

Teidän on kyllästettävä koko maa käsityksellä uudesta hallituksesta, jossa ajatellaan Yhteistä Vaurautta ja Hyvää.

Minä sanon teille, että kaikki Taivaalliset Mestarit odottavat teidän tekojanne, antaakseen teille kaiken mahdollisen apunsa.

Yhteisön käsityksessä ei ole mitään uutta. Yksi pieni asia puuttuu. Sinun tarvitsee vain järjestää yhteisö siinä paikassa, jossa olet. Aloita tämä työ, rakastettu.

Ajattele, miksi Yhteisön käsitys on aina aiheuttanut sellaista vastustusta koko maailmassa. Miksi yhteisön käsitys ei voi juurtua missään maailman maassa? Koska se on uusi hallintatapa, jonka on muutettava nykyinen hallintatapaa. Ne, jotka ovat vallassa ymmärtävät hyvin, että yhdessä yhteisöjen kanssa niiden manipulointi, finanssi alan valvonta ja hallinto loppuvat. He voivat hallita vain, jos heidän voimansa perustuu ihmisten alempiin eläimellisiin vaistoihin. Ja ei ole mitään millä he voisivat vastustaa Jumalallista ihmistä, joita kaikki Taivaat tukevat.

Ajatelkaa kuinka antaa tietoa uudelle sukupolvelle ja miten luoda Pyhän Hengen yhteisöjä. Teidän tärkein tehtävänne lähitulevaisuudessa on yhdistyminen: kaikkien Valonkantajien yhdistyminen, ei pahaa vastaan taistelun periaatteella vaan rakkauden, avun, armon ja myötätunnon periaatteilla.

Jopa kun olet yksin ja ei ole ketään lähelläsi, jonka kanssa voit liittyä Yhteisöksi, tiedä, että edustat jo itse Pyhän Hengen yhteisöä, jos rakennat elämäsi ja kaikki ihmissuhteesi  yhteisen vaurauden, hyvyyden ja rakkauden periaatteilla. Ja kaikki Ylösnousseet Mestarit tulevat sinne, missä olet suojellakseen polkuasi.

Yhteisö, Vauraus ja Hyvyys syntyvät sydämestänne. Teidän tehtävänne on yksinkertaisesti avata sydämenne ja päästää Jumaluus sisäänne.

Silmät pelkäävät, mutta kädet tekevät. [2] Tuhatvuotisen matka alkaa yhdellä askeleella.

MINÄ OLEN Nicholas Roerich.

[1] Ritarisankarit venäläisessä kansanperinnössä.

[2] Venäläinen sananlasku: Älä pelkää, jos työn määrä näyttää suurelta; sitä voidaan tehdä aste asteelta. 

© Viestintuoja Tatyana Mickushina