Avatkaa sydämenne Taivaiden rajattomalle armolle

      Kommentit pois päältä artikkelissa Avatkaa sydämenne Taivaiden rajattomalle armolle

Avatkaa sydämenne Taivaiden rajattomalle armolle

Rakastettu Helios, toukokuu 13, 2005

MINÄ OLEN Helios.  Lähetän tervehdykseni meidän aurinkokuntamme Auringosta!

Olen tullut antamaan teille pienen Opetuksen Auringon luonteesta. Te näette auringon joka päivä, ja teille näyttää niin luonnolliselta katsella auringon nousuja ja auringon laskuja ettette kiinnitä niihin mitään huomiota.

Aurinko on kuitenkin juuri se aurinkokuntamme keskus, jota ilman elämää ei voisi olla olemassa millään auringokuntamme planeetoilla, sekä näkyvissä että paljaalle silmälle näkymättömissä  oleville. Tämän vuoksi suuri vastuu on hartioillani, koska Minä olen se Olento, joka inspiroi Aurinkoamme läsnäolollani.

Kuten tiedemiehenne ovat todistaneet, kaikki prosessit, jotka tapahtuvat fyysisessä auringossa ja vaikuttavat planeetta Maan tapahtumiin, ovat seurauksia prosesseista, jotka tapahtuvat korkeammassa maailmassa.

Aurinkonne on tähti, jota asuttavat hyvin järkevät ja korkeasti kehittyneet Olennot. Siten, kaikki prosessit, jotka tapahtuvat aurinkokunnassamme ovat meidän absoluuttisessa kontrollissamme.  Huolimatta siitä kuinka paljon teidän tiedemiehenne todistavat, ettei elämään voi olla olemassa niin korkeissa lämpötiloissa, Minä olen täällä. Minä olen olemassa ja minä annan apuani ja tukeani jokaiselle aurinkokunnan planeetalle, mukaan lukien teidän Maanne.

Planeettallanne tapahtuu muutoksia ja lähitulevaisuudessa – kosmisissa mitoissa todellakin – tulette kohtaamaan vakavia muutoksia planeetallanne. Tämä tulee vaikuttamaan kaikkii eläviin olentoihin, jotka asuttavat planeetta Maata. Aurinko, sen säteily, sen magneetti- ja gravitaatiokentät samoin kuin sen ohuemmat kentät, joita tiedemiehenne eivät kykene havainnoimaan, eivät tule esittämään sivuroolia transformaatioissa, joka Maata odottaa.

Älkää pelätkö tulevia muutoksia Maassa.  Nämä muutokset tulevat tapahtumaan monien tuhansien vuosien aikana, teidän monien inkarnaatioittenne aikana. Ja nämä muutokset tulevat saattamaan teidän teknokraattisen sivilisaationne unohduksiin uusien sukupolvien ja uusien ihmisrotujen aikana. Maan tulevaisuuden korjaus on jo alkanut ja olemme onnistuneet välttämään planeetan tuhotumisen.  Tämän vuoksi kaikki muutokset, joita odotetaan tulevaisuudessa, tulevat olemaan luonteeltaan suunniteltuja.  Maa tulee asteittain vapautumaan teidän sivilisaationne vaikutuksen seuraamuksista ja se tulee saamaan luonnollisemman ulkomuodon, suotuisamman ilmaston, ja itse planeetalla oleskelu tulee turvallisemmaksi ja miellyttävämmäksi.

Kaikki tämä tulee tapahtumaan lähitulevaisuudessa kosmisten mittapuiden mukaan.  Ja kaikki nämä muutokset tulevat tapahtumaan tietoisuutenne muutoksen, teidän mielenne ja sydäntenne kautta.

Tietoisuutenne muuttuu monien tekijöiden vaikutuksesta, joiden joukossa päävaikutttaja on teidän Aurinkonne ja ne prosessit jotka tapahtuvat siinä sekä fyysisessä että korkeammilla tasoilla.

Jopa näiden Sanelujen vastaanottaminen on toteutettu Aurinkoenergian avulla, välittömän osallistumiseni vaikutuksesta ja läsnäolollani jokaisen Sanelu-lähetyksen aikana. Kyllä, rakkaani, Viestiemme lähetys on toteutettu käyttämällä auringon energiaa, joka auttaa voimistamaan lähetetyn informaation.

Aivan samalla tavalla kun aurinko paistaa jokaiselle ilman poikkeusta, Sanelut joita olemme antaneet joka päivä jo kolme kuukautta, on annettu jokaiselle ilman rajoituksia.

Ja aivan samalla tavalla kuin aurinko antaa hyväätekevän vaikutuksen joillekin ihmisille ja tuhoisan vaikutuksen toisille, näiden Sanelujen vaikutus on juuri samankaltainen.

On ihmisiä, jotka löytävät täydellisen elämää antavan Jumalallisen energian nektarin näissä Saneluissa. He ovat valmiita vastaanottamaan tämän nektarin joka päivä eivätkä tule kylläisiksi.  Ja on ihmisiä, jotka tuntevat hyvin negatiivisia sisäisiä tiloja näden Saneluiden sisältämän energioiden vaikutuksesta. He ottavat kriittisen,  tuomitsevan tai jopa halveksivan asenteen.

Sellainen on Jumalallisen energian laatu, rakastetut – se nopeuttaa sisäisiä prosesseja, jotka tapahtuvat teissä.

Ja jos pyrit Valoon ja Aurinkoon, Hyvään ja Jumalaan koko sydämelläsi ja olemuksellasi, ylimääräinen Jumalallinen energia tulee nopeuttamaan korkeita pyrkimyksiäsi ja tulet saamaan ennennäkemättömän sysäyksen  kasvuusi ja kehitykseesi.  Mutta jos jotkin vahingolliset kateuden, halveksunnan, egoismin ja vihan (onko Maassa vain näin harvoja negatiivisia tunteita?) energiat ovat asettuneet sisääsi,  Jumalallinen energia vain voimistaa kaikkia negatiivisia ominaisuuksiasi.  Ja silloin kaikki mikä oli piilossa aikaisemmin ulkoisen säädyllisen  ulkoisen hurskauden maskin alla ei voi piiloutua pidempään ja tulee ulos valoon.

Negatiiviset tunteesi ja ajatuksesi tulevat manifestoitumaan toimintasi, sanojen, kaiken tekemäsi kautta.

Tämän tulisi olla merkki sinulle analysoidaksesi onko kaikki oikein sisälläsi. Etkö ole mennyt harhaan? Eikö ole tullut aika  kiinnittää tarkkaa huomiota negatiivisiin ominaisuuksiisi ja vapautua niistä lopullisesti?

Sen tähden, rakkaat,  katsokaa tarkasti mielentilanne muutoksia näiden Sanelujen lukemisen aikana ja tehkää oikea-aikaisia ponnistuksia poistaaksenne pienimpienkin epätäydellisyyksien juuret ja vähäisimmätkin negatiiviset energiat, jotka ovat asettuneet auraanne ja orastavat ulkoisessa tietoisuudessanne.

Kyllä, rakkaat, Jumalallinen energia on annettu teille ensisijaisesti tunnistaaksenne epätäydellisyytenne ja auttamaan teitä ryhtymään ajankohtaisiin toimiin niistä eroon pääsemiseksi.

Ne teistä jotka tuntevat sellaisia negatiivisia vaikutuksia näistä Saneluista, että kirjaimellisesti tunnette halveksunnan, vihan, närkästyksen ja tuomitsemisen aaltoja, saattaa olla suositeltavaa lakata lukemasta näitä joksikin aikaa.  Tämä olisi paljon parempi kuin levittää negatiivisia värähtelyitä ympärillenne ja soveltaa Jumalallista energiaa virheellisesti.

Teidän täytyy työskennellä itsenne kanssa.  Pyytäkää apua Mestareilta.  Pyytäkää heitä auttamaan teitä pääsemään eroon negatiivisista ajatuksista ja tunteista.  Älkää pyytäkö heitä vain  ajoittain – pyytäkää joka päivä.  Uskon, että tulee hetki, jolloin voitte palata lukemaan näitä Saneluja ja nauttia niihin sisältyvää Jumalallisen energian nektaria.

Nämä Sanelut eivät saa aikaan mitään vaikutusta siihen mikä on kuollutta henkisessä mielessä ja joka on tietoisesti kieltäytynyt omasta evoluution kehityksestään.

Jos et tunne mitään lukiessasi näitä Saneluja etkä saa informamatiivista tai energeettistä tukea näiden lukemisesta, voin vain sympatisoida kanssasi.  Olet todella tehnyt valintasi ja tämä valinta on syrjässä kehityksen pääkurssista tällä planeetalla ja tässä universumissa.

Kuitenkin jopa se mikä on kuollutta henkisessä mielessä saa auringon Valoa koska auringon luonne on paistaa, antaa lämpöä ja energiaa.  Ja myönnä toki ettet voi syyttää aurinkoa vaikuttamasta sinuun säteillään liian kovasti.

Aivan samalla tavalla et voi syyttää Viestintuojaa ja meitä antaessamme näitä Saneluja teille.

Tämä on todella Jumalan armo ja suosionosoitus teitä kohtaan.  Mutta kykenette arvostamaan kaikkia tämän armon merkityksiä  ainoastaan ajan kuluessa.

Kosmisten Olentojen huolelliset ja varovaiset kädet ovat valmiita antamaan teille kaiken tarvittavan avun päivin ja öin. Ainoastaan te päätätte joko ottaa tämän avun vastaan tai hylätä sen.

Avatkaa sydämenne Taivaiden rajattomalle armolle ja asettakaa chakranne Jumalallisen energian loppumattoman virtauksen alle – Valon virtaukselle joka virtaa teihin.

MINÄ OLEN Helios,  seisoen edessänne Auringonvalon ja Jumallisen energian Valojen virtauksessa.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina