Juo Jumalallisen Energian Nektaria

      Kommentit pois päältä artikkelissa Juo Jumalallisen Energian Nektaria


Juo Jumalallisen Energian Nektaria

Rakastettu Surya, 
maaliskuu 14, 2005

MINÄ OLEN Surya ja olen tullut tämän viestintuojan kautta jälleen. Tarkalleen vuosi sitten minä asetin tämän arvon hänen olkapäilleen Suuressa Keskus Auringossa. Kokonainen vuosi oli tarpeellinen tämän aseman aktivoimiseen.

Sellainen palvelus, kun henkilö vastaanottaa viestejä, on kaikista vastuullisin. Tämä on se mahdollinen apu, jota on nyt annettu Ylösnouseiden Mestarien avulla  maan ihmiskunnalle.

Sanelut sisältävät meidän värähtelymme, meidän energiamme. Vaikka jos näiden sanelujen sanoja saatettaisiin muuttaa inkarnoituneen viestintuojan tietoisuuden kautta, niiden energeettinen elementti, jonka olemme ladanneet niihin sanelujen välityksen hetkellä, voidaan poistaa ainoastaan vain meidän toivomuksestamme.

Voit tuntea sanelun energian paitsi värähtelyn puhtauden (tunteaksesi korkeaa värähtelyä sinun täytyy olla sopusoinnussa sen kanssa), mutta myös yksinkertaisesti jos olet kiinnostunut siitä.

Sinä voi yksinkertaiseti haluta lukea sen. Ja sinun ulkoisen tietoisuuden ei edes tarvitse ymmärtää, että lukemisen hetkellä kaikki sinun kehosi vastaanottavat Jumalallisen Energian Nektaria.

Sinun kehosi kärsivät jatkuvasta nälästä, ne kirjaimelliesti janoavat Jumalallista energiaa. Sinua ympäröivän maailman värähtelyt edustavat energeettistä korviketta, Se on ruoka, joka ei anna sinun korkeammille kehoillesi tarpeellista energeettistä uudelleen latausta.

Sinä tarvitset meidän ruokaamme. Sinua täytyy ruokkia.

Ja me teemme sen uudelleen ja uudelleen jokaisen viestin kautta, erityisesti  toiminnan alussa, kun pimeiden voimien hyökkäykset, jotka vastustavat meitä, eivät olet vielä aktivoituneet.

Juo Jumalallisen Energian Nektaria, muista sinun Isäsi kotia. Tunne korkeampien maailmojen tutut värähtelyt ja muista uudelleen näitä värähtelyjä.

Haluaisin silittää teidän päitänne, huolehtia teistä ja antaa suojelukseni, rakkauteni, lohdutukseni, rauhani teille.

Te olette tämän maailman sotureita, Hengen sotureita, ja teidän  taistelunne on jatkuva. Tämä taistelu alkoi illuusion manifestaatioin alkamisen hetkellä ja tulee päättymään vasta kun universumi on päättänyt tämän syklin sen olemassaolossa ja kun ilmentyneet maailmat ovat vetäytyneet takaisin. Ennen tuota hetkeä, taistelu Valon voimien ja pimeyden voimien kesken tulee jatkumaan ja ne tulevat aina olemaan vastakkaisia toisilleen ja käsittämään toisensa

Tämän on ikuinen liike, ikuinen pyrkimys, ja ikuinen oppositio kehitykselle.

Inkarnoituneella ihmiskunnalla on tietoisuuden eri tasoja. Nämä eri tasot käsittävät taistelun eri tavalla, ja yrittävät ottaa oman osansa siinä.

Tosiasiassa kaikki määräytyy ihmisen tietoisuuden avulla. Yritä kertoa keski-ajan ritarille, joka ottaa osaa ristiretkeen suojelakseen Pyhää Hautaa, että hänen ymmärryksensä taistelusta tässä maailmassa on epäkorrekti.

Yritä kertoa itsemurha terrosisteille nykypäivänä, että heidän ymmäryksensä nykyisestä taistelusta on väärä.

Yritä kertoa niille ihmisille, jotka ovat saaneet Opetuksia edelliseltä viestintuojalta ja yrittävät nyt  maassa tuomita suullisesti, että he ymmärtävät tämän taistelun virheellisesti.

Voidaan helposti kuvitella yrityksiesi tulokset yrittäessäsi vakuuttaa kaikkia näitä ihmisiä heidän erehdyksistään.

Tämä on heidän ymmärryksensä taso Jumalallisesta Todellisuudesta. He ovat vilpittömän valmiita uhraamaan paljon elämästään, jopa henkensä uhrina suojellakseen niiden voimien voittoa, jota he tosiasiassa kannattavat.

Ongelma on siinä tosiasiassa, että näiden ihmisten tietoisuuden taso määrää mitä voimia he todellisuudessa tukevat.

Mutta jos he olisivat varustettuja Buddhan tai Kristus tietoisuudella, he ymmärtäisivät, että mikä tahansa taistelun ilmentäminen fyysisessä tai korkeammilla ajatuksen ja tunteen tasoilla ainoastaan edistää ja lisää illuusiota.

Nämä kaksi voimaa, jatkuvasti taitelevat luomisen kehyksien sisällä, edustavat itsessään voimia: Toisen päämäärä on illuusion lisääminen yhdeltä suunnalta ja Todellisen Jumalallisen maailman voimien päämäärä on illuusion vähentäminen toiselta puolelta. Tämä on Taivaiden taistelu ja se kestää kunnes koko ilmentynyt universumi ja ilmentyneet maailmat ovat olemassa.

Tämä on taistelu, siirtynyt elävien ihmisten tietoisuuteen, ja he ymmärtävät sen suhteessa tietoisuutensa kehitystason mukaan. Heidän toiminta tässä taistelussa täysin vastaa energeettisiä karmallisia kuormia, jotka he hankkivat aikaisemmin menneisyydessä. Ja nämä ritarit, jotka olivat valmiit tappamaan harhaoppiset heidän näennäisen rehellisessä taistelussa Kristuksen puolesta, nyt taistelevat suullisesti ja jatkavat pimeiden voimien  sitomista käyttämällä muita tapoja taistellessaan niiden kanssa.

Jos kerrot heille, että he toimivat erheellisesti, Buddhan ja Kristuksen Opetuksien näkökulmasta, he eivät koskaan usko sinua. Sellainen on heidän tietoisuutensa taso.

Siksi se energia, joka on varastoitunut heidän auriseen elektroniseen vyöhönsä täytyy kuluttaa pois kaikki voimavarat. Energia tulee palaamaan heille uudelleen ja uudelleen uusissa ruumistuksissa, kunnes heidän tietoisuutensa nousee sille tasolle, missä se tulee ymmärtämään taistelun todellisen luonteen tässä maailmassa.

Tämä taistelu tulee jatkumaan kaikkien aikaperiodien ajan, niin kauan kuin ihmiskunta sallii sen ottaa sijaan ihmistietoisuuden sisällä.

Maailma on ainoastaan ihmistietoisuuden heijastuma. Yksilö, saavuttaen Buddhan Tietoisuuden tai nirvanan tilan meditaatioissaan, ymmärtää ettei tuossa tilassa ole mitään taistelua. Tuossa tilassa voi ainoastaan olla rakkaus, harmonia, autuus ja ilo – kaikki Jumalallisia ominaisuuksia, joita ei ole vääristänyt ihmisen alempi tietoisuus.

Näetkö monia Buddhia meditaation tilassa ympärilläsi?

Et ehkä saata uskoa minua, mutta ainoastaan yksi sellainen Buddha on kykenevä pitämään koko planeetan tasapainoa.

Kaupungeissasi näet Buddhia puistojen penkeillä ja puiden alla, istumassa meditaatio asennossa. Kukaan ei kiinnitä huomiota heihin, koska siitä tulee ilmiö, niin luonnollinen kuin nyt vanhemmat ihmiset ulkoiluttavat lemmikkejään. Kun tämä tapahtuu, ei tule olemaan mitään terrorismia, ei kuumeisesti väitteleviä dogmaattisia ihmisiä edustaen erilaisia uskonnollisia uskomuksia, vakuuttamassa toinen toiselleen heidän todella kiistattomasta Jumalan ymmärryksestään.

Mutta ennen kuin tämä tapahtuu jokaisen teistä täytyy työskennellä pois karmalliset kuormat ja kärsittävä elämäntilanteita, jotka työntävät teidät uudelle kehittymisen tietoisuuden tasolle, ylös uudelle askelmalle, joka johtaa Jumalallisen totuuden ymmärtämiseen.

Minä tulen palaamaan. Minä toivon, että voin palata ja antaa oiken suunnan ajatuksellesi. Toivon, että on ihmisiä ruumiillistuneina, jotka ovat valmiita kuuntelemaan Buddhan Opetuksia.

MINÄ OLEN Surya.

 

© Viestintuoja Tatyana Mickushina