Me näytämme sinulle Polun

      Kommentit pois päältä artikkelissa Me näytämme sinulle Polun


M
e näytämme sinulle Polun

Sanat Kumara,
 maaliskuu 15, 2005

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Olen tullut. On tullut perinteeksi antaa saneluja tämän viestintuojan kautta. Me tulemme jatkamaan  näin kunnes ulkoiset ja sisäiset olosuhteet muuttuvat.

Maailman nykyisestä tilasta johtuen, on hyvin suuri harvinaisuus saada riittävän puhdas lähettäjä meidän informaatiomme käsittämiseen.

Näiden sanelujen lukemisen aikana sinä olet kohdannut epäilyjä tietoisuudessasi. Itse asiassa on olemassa tietty ero  sen informaation välillä, jonka me esitämme ja sen lopullisen vastaanotetun version välillä, jonka ihmis-viestinvälittjäjät välittävät, jotka ovat ruumistuksessa nyt.

Mutta tämä ero on yhteydessä suurempaan vapauden asteeseen. Me yritämme antaa informaation, ei vain vanhojen Opetuksien viitekehyksessä – jonka ihmiset ovat vastaanottaneet aikaisempina vuosina – mutta laajentaen teidän korkeamman maailman ymmärrystänne samalla. Mikä tahansa maailman katsomus, huolimatta sen hyvin sidotuista argumenteista, kuvaa korkeampaa todellisuutta melko karkeasti. Sen vuoksi olemme valinneet toisen tavan antaa informaatiota ilman, että kiinnitymme mihinkään olemassa olevaan terminologian systeemiin. Kuten voit huomata, emme käytä miltei mitään termejä, joita on käytetty ennen muissa uskonnollisissa ja filosofisissa systeemeissä.

Meidän aikomuksemme on yksinkertainen. Totuus täytyy tuoda ilmi niin helposti osaksuttavalla tavalla, että joka lapsi voi ymmärtää sen.

Voit huomata ajoittain, että eri järjestelmät ovat tunnettuja niiden monimutkaisuudestaan. Kyllä, järjestäytynyt maailmankaikkeus on erittäin hienostunut ja on tuskin ymmärrettävä ihmistietoisuudelle tässä vaiheessa sen kehitystä.

Sen vuoksi, huolimatta meidän pyrkimyksestämme tuoda asioita esille yksinkertaisella tavalla, et pysty ymmärtämään niitä. Niinpä olemme valineet toisen tavan. Tämä  tapa on antaa sinulle ja sinun tiedollesi oikea suunta.

Kun oivallat mikä suunta on valittava liikkumiseesi, voit tuottaa kaiken mahdollisen polullesi. Löydät Hengellisiä välineitä, jotka sopivat sinulle, ja henkisiä harjoituksia ja menetelmiä samoin. Mutta et enää vaella siellä täällä, koska sisäisellä suunnistajallasi ja tietoisuutesi kompassilla on oikea suunta.

Prosessi tähän suunnan antamiseen on hyvin herkkä, jotta se ei aiheuta hylkäämistä ulkoisen tajuntasi puolesta. Oletko huomannut, että kaikki tai lähes kaikki lähettämät tiedot meidän viestintuojamme kautta ovat hyväksyttäviä sinulle? Tietoisuutenne pyrkii löytämään ristiriitoja, samalla kun sinun kriittinen mieli pyrkii  tarkertumaan asioihin kiinni. Ja se ei löydä niitä.

Tämä johtuu siitä, että mitä korkeampi on se taso, jolla totuus on todettu, sitä vaikeampi on löytää ristiriitoja.

Voimme antaa esimerkin tästä. Näet huipun edessäsi – Jumalaisen tietoisuuden Huippua peittää loistava lumivalkoinen huppu. Mutta, kun lähdet kohti tätä Huippua, kohtaat puita, vaellat pitkin jyrkänteitä, kiipeät kallioita ja et enää näe Huippua edessäsi.

Tätä voidaan verrata kun astut sisään minkä tahansa kirkon tai organisaation rakenteeseen, sen säännöksiin, asetuksiin, dogmeihin, jne. Olet kirjaimellisesti ylitsepääsemättömien dogmien ja sääntöjen pensaiden edessä. Kukaan ei muista enää miksi nämä säännöt tehtiin. Mutta sinua vaaditaan noudattamaan niitä joka tapauksessa, muuten tulet joko palamaan helvetissä tai kaikki kuviteltavissa olevat, tämän maailman katastrofit tapahtuvat sinulle.

Mutta jos sinä muistat, jatkuvasti muistat, tuon Jumalallisen tietoisuuden Huipun, jota kohti pyrit, sinä ohitat nämä pensaat, jotka tarttuvat piikein sinuun, ja ne eivät vaihingoita sinua.

Aivan samoin, kun sinä astut vuosisatoja vanhojen uskontojen tiheiden dogmien metsään, ja et edes näe sinistä taivasta näiden dogmien ja sääntöjen takaa, sinä uudelleen muistat Jumalallisen Huipun, jotka kohti kuljet ja löydät ulospääsyn.

Kun jatkat kulkuasi ja aloitat kiipeämisen kallioille ja uusien opetuksien kivijyrkänteille – uusien ja siten liukkaiden ja epävakaiden – sinä uudelleen muistat Jumalallisen Huipun. Sinä saat apua ja tukea, joka voi olla ystävän käsi,  tai köysi, jonka  veljet ovat heittäneet sinulle, jotka ovat  ylösnousseet  jo korkeammalle.

Nämä sanelut eivät ole niille, jotka ovat löytäneet levon metsäaukealla lähellä virtaa, jota ympäröi laulavat linnut ja lepattavat perhoset. Tällaiset niityt ovat kuin ne opetukset ja lahkot, missä käsketään tavoittelemaan autuutta, kun olette tässä maailmassa, rakastamaan kaikkia ja ilmentämään vain hyviä inhimillisiä ominaisuuksia.

Ei voi olla todellista täydellisyyttä teidän maailmassanne. Mitä kauemmin leikitte pyhiä, sitä tuskallisempi on isku, joka teidän on kestettävä. Tämä isku herättää teidät unesta kauniilla niityllä ja inspiroi  kiipeämään huipulle, voittamaan itsenne ja epätäydellisyytenne. Samalla kun kiipeätte, kaikki vanhat haavat ja vammat, jotka olette saanut tässä tai  aiemmissa inkarnaatioissa, paljastavat itsensä.

Mutta sinä jatkat eteenpäin, voittaen kivut näistä vammoista, ruhjeista, haavoista ja viilloista.

Meidän tehtävämme on antaa sinulle Polku, oikea suunta. Mutta sinä kuljet itse, jokainen teistä kulkee oman yksilöllisen polun.

Mutta kun olet saanut oikean suunnan, et koskaan menetä polkua enää.

Me osoitamme sinulle Polun Jumalallisen Todellisuuden ymmärryksen korkeimmalle Huipulle.

Tässä on Polku, Kulje, Pyri, Ainoastaan älä pysähty evoluutiossasi.

Eteenpäin!

MINÄ OLEN Sanat Kumara ja MINÄ OLEN kanssasi sinun Polkusi koko pituuden.