Juuri nyt on sinun aika tehdä työtä planeetta Maan evoluutioiden hyväksi!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Juuri nyt on sinun aika tehdä työtä planeetta Maan evoluutioiden hyväksi!

mestari-el-morya
Juuri nyt on sinun aika tehdä työtä planeetta Maan evoluutioiden hyväksi!

Master Morya, 23 joulukuu 2015

MINÄ OLEN Morya!

Olen nyt tullut luoksenne tänään, rakkaat chelani.

Ymmärrän hyvin, että mustat pilvet ovat kokoontuneet, ja kuinka vaikeaa teille on nyt kestää Meitä vastustavien voimien painetta.

Näyttää siltä, ettei ole mitään iloista ja positiivista. Olen kuitenkin tullut vakuuttamaan teille, että, päinvastoin, on syytä iloita ja syytä juhlia!

Meillä on ollut pitkiä keskusteluja teidän kanssanne ja olemme antaneet Meidän Opetuksemme.

Ainakin, niille harvoille, jotka kykenivät ottamaan vastaan Meidän opetuksemme sen laajimmassa muodossa, nyt on täsmälleen se aika, johon olemme valmistaneet sinua, ei vain tämän pitkän kymmenen vuoden ajan, jolloin olemme antaneet opetuksemme Viestintuojamme kautta. Ei tietenkään. Sinä valmistauduit tähän työhön monien inkarnaatioittesi aikana.

Olemme toistuvasti todenneet, että nyt parhaat meidän opetuslapsemme ovat inkarnoituneina. Tämä johtuu ajan kovuudesta ja taistelun intensiteetistä Valon ja pimeyden välillä.

Ja nyt ratkaiseva vaihe on tullut sinulle!

Kaikki mitä olemme tehneet ennen on vain ollut perustustyötä.

Kaksi voimaa kohtaavat globaalissa taistelussa ihmiskunnan tulevaisuudesta: illuusiota puolustavat voimat ja voimat, jotka toivovat ihmiskunnan paluuta Kotiin, Jumalaan.

Kun voimat ovat kireällä, kun kumpikin osapuoli tuo kaiken voimansa ja tehonsa, kaaoksen aika saapuu, kun kaikki on sekaisin, ja on lähes mahdotonta havaita, kuka toimii kummalla puolella.

Ja sinun vuorosi tulee tällä kaaoksen kaudella.

Vastakkaiset voimat käyttävät karkeita vaikuttamisen menetelmiä, brutaalia fyysistä voimaa, ja piinaavia malleja ja stereotypioita.

Kuitenkin kaikkein taitavin ja ovela ymmärtää, että mitä enemmän raakaa voimaa he soveltavat, sitä vahvempi on todennäköisyys, että he tuhoutuvat näiden voimien vaikutuksen alla. Siksi he käyttävät hienovaraisempia menetelmiä, vaikuttamalla massojen tietoisuuteen ja alitajuntaan omaksumaan pelon, aggression, vihan ja vihamielisyyden tajunnantiloja.

Vaikka rakastettuni, millään näillä tajunnantiloilla ei voi olla mitään jatkuvuutta Uudessa maailmassa.

Maailma on Uuden Ajan kynnyksellä. Se tulee saapumaan väistämättä, aivan kuten aurinko nousee yön jälleen, huolimatta kuinka pimeää oli.

Tällä hetkellä, jokaisesta teistä, meidän uskolliset chelamme, tulee välttämätön, koska tässä kaaoksen ajassa juuri lievällä vaikutuksella, on eniten vaikutusta.

Annan teille esimerkin lääkäristä, joka käyttää akupunktion menetelmää.

Kuvitellaan potilasta, joka kärsii vakavasta sairaudesta. Kuitenkin, jos lääkäri on erittäin pätevä, yksi vähäinen vaikutus, ohut neula riittää potilaan tilan parantamiseen. Ja useilla tällaisilla vaikutuksilla voidaan potilas parantaa kokonaan.

Meidän uskolliset opetuslapsemme omaavat taidot, joiden avulla he voivat ylläpitää sisäisten energioiden tasapainon sisällään, huolimatta siitä, millainen ulkoinen kaaos on heidän ympärillään.

Siten he edustavat johtimia meidän Kaikkein hienoimmille energioille, jotka tulevat tähän maailmaan, ja tämä voi muuttaa maailman tilannetta.

Meillä on opetuslapsiamme kaikissa maissa. Heidän kautta voimme vaikuttaa tilanteeseen maailmassa.

Olemme iloisia, että on tullut aika, jolloin voimme käyttää tätä meidän varantoamme. Täsmälleen nyt on aika, jolloin ainoastaan harvojen sisäisellä voimalla tilanne maailmassa voidaan muuttaa globaalilla tasolla.

No, toivotan teille hyvää onnea!

Muista aina, että ulompi määräytyy sisemmän kautta. Niinpä, jos riittävä määrä yksilöitä voi hallita ja ylläpitää sisäistä rauhaa ja harmoniaa, ilon ja rakkauden tunteita missä tahansa ulkoisessa kaaoksessa, tilanne maailmassa voi muuttua parempaan kirjaimellisesti muutaman vuoden sisällä.

Kuitenkin, älkää koskaan unohtako tässä kaaoksen tilassa, että tilanne voi nopeasti myös pahentua.

Siksi sinun ei pidä rentoutua!

Sinun täyttä valmiuttasi tarvitaan!

Täyttä keskittymistä Korkeimpaan.

Sisäinen määrää ulkoisen.

Juuri nyt on sinun aika tehdä työtä planeetta Maan evoluutioiden hyväksi!

Ei yksikään sieluista, jotka ovat valinneet Jumalallisen Polun, joudu hukkaan!

Niin pian kuin teet valinnan Jumalan hyväksi, kaikki Ylösnousseet Mestarit nousevat ylös suojelemaan sieluasi, huolimatta siitä, mitkä ulkoiset olosuhteet ovat.

Sen vuoksi, muista Jumalaa elämäsi jokaisena hetkenä, ja omista koko elämäsi Jumalalle ja Hänen Lakinsa täyttämiseen!

MINÄ OLEN Morya!

© Viestintuoja Tatyana Mickushina