Vain Usko Jumalaan ja rakkaus koko Luomakuntaa kohtaan voivat pelastaa ihmiskunnan lähitulevaisuudessa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Vain Usko Jumalaan ja rakkaus koko Luomakuntaa kohtaan voivat pelastaa ihmiskunnan lähitulevaisuudessa


Vain Usko Jumalaan ja rakkaus koko Luomakuntaa kohtaan voivat pelastaa ihmiskunnan lähitulevaisuudessa
Lord Shiva, joulukuu 21, 2015

MINÄ OLEN Shiva!

Tänään! Minä olen tullut!

Valitettavasti, olen tullut jakaakseni huonot uutiset kanssasi.

No ! Kaikki tässä maailmassa on vain harhaa ( illuusiota ).

Te itse valitsette, missä illuusiossa oleskella.

Teidän illuusio on muodostettu tietoisuuteenne. Jos haluat jatkuvasti oleskella pelossa, vihassa, ja vihamielisyyden tilassa, sitten illuusio, joka ympäröi sinua mukautuu tietoisuuteesi, ja saat heijastuksen epätäydellisyydestäsi ulkomaailmassa, sotien, terrorismin, sosiaalisten jännitteiden, ja taloudellisen epävakauden muodoissa.

Te valitsette kaiken itse, rakastetut.

Se on teidän valintanne.

Tehtävämme on vain kutsua teidät meidän pöytäämme ja tarjota Ruokaamme. Voitte kuitenkin kieltäytyä ja olla hyväksymättä sitä. Tämä on vapaan tahdon laki.

Viimeisten kymmenen vuoden aikana armolahja (dispensation) oli aktiivinen, joka salli meidän tulla antamaan meidän ohjeitamme Viestien muodossa ja myös välittää Meidän energioitamme teidän maailmaanne.

Teiltä vain tarvittiin suostumusta hyväksyä opetukset ja seurata meidän suosituksiamme. Minä henkilökohtaisesti myönsin valtavan armolahjan, joka yksinään olisi ollut riittävä kääntämään tilanteen ympäri koko maailmassa. Teidän tarvitsee myöntää, että 10 vuoden opetuksien jälkeen, Meillä on oikeus pyytää sinua tekemään jotakin Ihmiskunnan hyväksi.

Joten, annoin armolahjan (dispensation), joka yksin oli kykenevä muuttamaan kaiken paremmaksi. Pyysin viestintuojaamme perustamaan Morality Movement ín.** (Moraali Liikkeen).

Ja mitä? Oliko tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa, jotka lukivat Viestejämme, jotka olisivat juosten täyttäneet minun pyyntöäni: kantamaan moraalin ajatusta maailmaan?

Ei. Noiden kuuden kuukauden aikana kun ylläpidin energian virtausta ja ohjasin sen laajentumista tähän armolahjaan (dispensation) , meidän seuraajamme epäilivät.Menetitte valtavan tilaisuuden. Ihmiskunnan parhaat edustajat eivät läpäisseet meidän koulumme loppukoetta.

Ette läpäissyt koetta.
Tulosta ei tarvinnut pitkään odottaa.  Kun kieltäydytte Jumalallisista malleista, vastakkaiset taipumukset maailmassa kasvavat välittömästi.

 Kieltäydytte moraalista ja saitte täysin moraalittomia ilmentymiä maailmaanne: valehtelevina poliitikkoina ja ekonomisteina, lisääntyneen terrorismin, ja kehittymässä olevia sotia.

Saanen muistuttaa, että asutte seurauksien maailmassa. Jokainen valintanne johtaa vastaavaan seuraukseen. Käyttämättä jäänneet tilaisuudet kääntyvät humanitäärisiksi katastrofeiksi, joita olette helpottaneet kaikin keinoin. Tällä tavoin, johtava osa ihmiskuntaa, joka on lukennut viestejämme koko tämän ajan, on tehnyt valintansa.

Me hävisimme.

 Tietysti teidän on kohdattava valintanne seuraukset.

Kun ette täytä Mestarien suunnitelmaa, kun ette seuraa omantuntonne ääntä, kun valitsette epäilyn ja laiskuuden, te saatte seuraukset, ja nämä seuraamukset tulevat lisääntymään enemmän ja enemmän alkaen seuraavana vuonna.

Haluaisin selkeyttää teille vielä yhtä aspektia Opetuksessamme, joka liittyy meidän viestintuojaamme ja karmaan. Kun Meidän viestintuojaamme vainotaan, syytetään, häviästään, se luo valtavan karman, joka on tasoltaan yhtä kuin luoda karmaa Jumalan kanssa.

Kuten tiedetään, Jumala riistää älykkyyttä niiltä, joita Hän haluaa rangaista. Hulluus voi ottaa haltuunsa paitsi yhden henkilön,  se  voi ottaa haltuunsa kokonaisia maita ja kansoja. Olette havainneet tämän monta kertaa ihmiskunnan historian aikana. Fasismi ja kommunismi ovat tällaisia kansojen ja kansakuntien mielisairauden tauteja.
Jumalattomuuden karma, ja meidän viestintuojaamme kohdistettujen syytösten karma on yksi kaikista vakavimmista karman laaduista.

Olen tullut tänään selittääkseni tietoisuudellenne tapahtumien syitä, jotka ovat tulossa, ja jokainen teistä, joka lukee meidän Viestejämme osallistui näiden tapahtumien luomiseen.

Maiden järjettömyys luo sotia ja niiden seurauksia – nälän hätää humanitäärisiä katastrofeja …

Voidaanko tämä välttää?

Voidaan. Siihen tarvitaan, että hyväksytte Jumalan Lain ylivallan elämässänne.

On vain yksi Totuus. Kaikki aidot profeetat, viestintuojat, lähettiläät, koko ihmiskunnan kehitys historian aikana ovat kantaneet ainoastaan yhtä Jumalallista Totuutta: Jumalasta, joka on kaikki, joka ympäröi sinua.

Jumalasta, joka on sisälläsi ja Jumalasta, joka on ulkopuolellasi.

Vain usko Jumalaan ja rakkaus koko Luomakuntaa kohtaan pystyy pelastamaan ihmiskunnan lähitulevaisuudessa.

Ja nyt minun täytyy jättää sinut.

Karman taakan täytyy tulla alas ihmiskuntaan pimeyden peiton muodossa.

Kärsimys voi puhdistaa tietoisuuden samalla tavalla kuin rukoukset ja katumus

MINÄ OLEN Shiva!

http://moralitymovement.org/index.htm (**

© Viestintuoja Tatyana Mickushina


Tietoa Lord Shiva´sta englannin kielellä.