Kaksi Valon Missiota

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi Valon MissiotaKaksi Valon Missiota

Lady Teosofia, 19.1.2009MINÄ OLEN Lady Teosofia.

Luultavasti, sinulle on parasta, jos esittäydyn itseni tunnetuimmalla inkarnaatiollani. Joten, MINÄ OLEN H.P.B., Helena Petrovna Blavatsky. Ja olen erittäin tyytyväinen tähän tilaisuuteen, kun tässä tilaisuudessa minulle annetaan mahdollisuus lähettää viesti maapallon nykyiselle ihmiskunnalle.

Tiedän, että vieläkin nimeni aiheuttaa monimutkaisia reaktioita monien ihmisten puolelta. Kuitenkin kykyjeni ilmiöllä on ollut tarvittava vaikutus, ja ihmiskunta ainakin julkaisee kirjat, jotka olen kirjoittanut ja joita jotkut erityisen sinnikkäät ihmiset jopa yrittävät lukea.

Olen erittäin onnellinen tästä tosiasiasta, koska tämä oli Valon missio, jossa palvelin vain kuten kirjuri, samalla kun verhojen takana ilman suoraa yhteyttä suureen määrään ihmisiä, Mestarit Morya, Kuthumi ja Djwal Kul, jotka tunnette nyt, pystyivät hiljaisesti suorittamaan tehtävänsä.

Näiden kirjojen kirjoittamisen hedelmällistä ilmiötä ei vieläkään voida selittää tavallisen ihmisen logiikan näkökulmasta. Ja lisäksi, näissä kirjoissa kirjoitettuja asioita pidetään edelleen suurimpana mystiikkana monien ihmisen taholta.

No, me odotimme, että noin sadan vuoden aikana Mestarien kirjat, jotka kirjoitettiin avullani, olisivat olleet helposti omaksuttavissa maan ihmiskunnan ymmärrykseen. Me laskimme väärin. Yhä arvokasta tietoa, joka on näissä kirjoissa ei ole tutkittu eikä niitä ymmärretä, ihmiskunnan häpeäksi. Ja monet jopa ajattelevat, että tämä tieto on jo vanhentunut, ja nyt kaikki yhteiskunnan kehityksen lait ovat muuttuneet.

Se on jokaisen henkilö oma asia, mitä uskoa. Olen kuitenkin ylpeä tästä hyvästä työstä. Ette tiedä kuka on kirjoittamieni kirjojen todellinen kirjailija. Teille, he ovat Mestari Morya, Kuthumi, Djwal Kul ja Maha Chohan. Samaan aikaan oli Valon suurenmoinen missio. Ja erittäin Korkeat Henget saattoivat tulla inkarnaatioon tämän tehtävän täyttämiseksi. Tähän asti ei ole annettu mitään, joka voidaan asettaa samalle hyllylle niiden kirjojen kanssa, jotka kirjoitettiin inkarnaationi aikana Blavatskyna.

Tietenkin tieto on salakirjoitettu. Olisi ollut väärin antaa monia asioita avoimesti. Ja jopa nyt on liian aikaista antaa monia asioita. Kuitenkin, ne vilpittömät totuudenetsijät, jotka eivät pelkää vaikeuksia, jotka ovat avanneet sydämensä Totuuden tuntemiseen, heille avaimet, jotka antavat ymmärryksen moniin asioihin, voidaan paljastaa. Kerron vielä enemmän. Katselemalla Maan menneisyyttä ja ihmiskuntaa nykyhetkellä, voit saada täyden ymmärryksen siitä, mitä tulee tapahtumaan.

On surullista, että monet hyödyttömät toiminnot häiritsevät ihmiskunnan parhaiden edustajien mieliä nyt. On liian monia erilaisia aktiviteetteja, jotka kuljettavat pois lähetystyöstä, johon monet vilpittömät sielut ovat tulleet inkarnaatioon. Ja voin nimetä useita kymmeniä ihmisiä, jotka ovat nyt inkarnaatiossa ja joiden tehtävä oli tuoda kotiin ihmiskunnalle “Salaisen Opin” salatut lausunnot. Kuitenkin he ovat kaikki kiinnostuneita asioista, jotka eivät puhu heistä hyvin. Odotan heidän reaktiotaan, kun he suorittavat siirtymisen ja näkevät, kuinka merkityksetöntä heidän elämänsä oli.

Mielenkiinto illuusioiden ongelmiin ja päämääriin on nykyajan ihmisten tärkein ongelma. Lisäksi on vielä yksi vaikeus. Nykyaikainen viestintä on johtanut ihmisten tietoisuuden kyvyttömyyteen keskittyä ja ylläpitää keskittymistä, mikä on välttämätöntä Totuuden tunnistamiseen, ja löytää Totuus rivien välistä, varsinkin silloin, kun se on tarkoituksellisesti hajautettu paitsi eri sivuille, mutta myös eri teoksiin. 

Tämä lähettiläs sai mahdollisuuden työskennellä vaatimuksien täyttämisen ansiosta, jonka Mestarit asettivat hänen eteensä. Tämä vaatimus oli paljastaa yksi pieni epäselvyys ihmisen havainnoinnissa, juuri epäselvyys joka liittyy Luciferiin ja langenneihin enkeleihin. Mestarit tarvitsivat yhden vuoden kovaa työtä tämän sanansaattajan tajunnan kanssa, jotta tämä Totuus tuli vähitellen hänen tietoisuutensa hyväksymäksi. Tosiasia on, että tämän lähettilään ja minun suorittamani työn välillä on vain vähän eroa. Ja tämä ero liittyy siihen tosiseikkaan, että minä lähetin tietoa, joka tuli minulle fyysisestä tasosta inkarnoituneilta Mestareilta. Siksi saatoin kirjoittaa asioita, joita minulla ei ollut omassa tietoisuudessani.

Tämä sanansaattaja kirjoittaa ylös asioita, jotka tulevat korkeammista tasoista, eteerisistä tasoista ollaksemme tarkkoja. Siksi hänen tietoisuutensa ei voi hyväksyä hyvin monia asioita. Minä palvelin välittäjänä fyysisessä tasossa. Tämä sanansaattaja toimii välittäjänä korkeammista tasoista. Ja on mahdotonta antaa sitä, mitä sanansaattajan tietoisuus ei voi hyväksyä tai minkä se hylkää. Tämän kaiken lisäksi, tämän yksilön tietoisuuden kehityksen luonnollinen tapa on tärkeä Mestareille.

Ottaen huomioon kokemukseni ja vertaillessani työtäni tämän sanansaattajan työhön, voin sanoa, että yhä kaikki saavutukset ovat tapahtuneet lähettilään fyysisen ruumiin sekä lähettilään hienovaraisten kehojen ansiosta. Tätä työmäärää ei voida verrata mihinkään työhön, joka on nykyisin olemassa maailmassa.

Mitä enemmän energiaa lähetetään, sitä suurempi jännite kohdistuu lähettilään kehoihin. Ja jos kokonaan uutta informaatiota lisätään energiakomponenttiin, ei olisi mahdollista kestää taakkaa.

Minun tehtävääni takasi useat Mestarit, jotka olivat tuolloin inkarnoituneina. Kaikki ne, joiden oli määrä pysyä tämän lähettilään vierellä, ovat valinneet harhan tavoitteet ja kadonneet maailmaan. 

Siksi valonlähetyksen tehtävä fyysiseen maailmaan jää jäljelle. Ja tässä tapauksessa nykyiset kommunikaatiovälineet ovat vihdoinkin perusteltuja, koska kaikki energia joka sisältyy viestiin, on mahdollisuus olla vastaanotettu samana päivänä monien tuhansien ihmisten taholta, jotka elävät eri puolilla Maapalloa. Ja vaikka emme ottaisi huomioon niitä, jotka lukevat näitä viestejä vain siksi, että se on muodikasta, on silti riittävä määrä valonkantajia, jotka ovat innostuneita viestien lukemisen hetkellä. Viestien syklin aikana meillä on tilaisuus päivittäin kattaa lähes koko maapallo Valon jatkuvilla impulsseilla.

Jos ihmiskunta on luopunut tavasta eikä halua työskennellä tiedon kanssa, joka annettiin inkarnaationi aikana noin 150 vuotta sitten ja joka vaatii vain järjestelmällisiä ponnisteluja hallita, niin lähestymme toiselta puolelta, kyllästämällä ihmisten yhteiskunnan Valolla ja Energialla.

Ensimmäiseksi kohtaamiseksi on kyllin tarpeeksi, mitä olen kertonut, rakkaat ystävät.

En voi olla huomaamatta vielä yhtä tärkeämpää seikkaa. Minun aikani en olisi voinut työskennellä Venäjällä, kuten on mahdollista sinun aikanasi. Ja tämä on erittäin suuri plussa. Ei vain Venäjälle vaan myös koko maailman yhteisölle.

Minä olen Lady Teosofia.


© Viestintuoja Tatyana Mickushina