Roserien lukemista koskevat suositukset

      Kommentit pois päältä artikkelissa Roserien lukemista koskevat suositukset

Roserien lukemista koskevat suositukset

Sanat Kumara, marraskuu  28, 2005

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Olen tullut antaakseni suosituksia liittyen antamieni Rosarien lukemiseen.

Ei ole  mitään erityisiä suosituksia eikä erityisiä vaatimuksia, jotka liittyvät näiden rukousten lukemiseen. Voitte lukea ne kaikki yhdessä tai yhden vuorollaan. Voit lukea yhden Rosarin  ensimmäisen viikon aikana, toisen toisen viikon aikana ja kolmannen Rosarin  kolmannella viikolla. Toista sitten koko Rosarien lukemisen sykli.

Kaiken kaikkiaan voit päättää tämän itsenäisesti ja noudattaa niitä suosituksia, jotka saat Korkeammalta Itseltäsi.

Ja samaan aikaan on yksi hyvin tärkeä hetki, josta minun on muistutettava sinua  ja jota sinun ei koskaan pitäsi unohtaa. Tämä koskee muistutusta jatkuvasti ylläpitää  kunnioituksen omaavaa tietoisuuden tilaa Roserien lukemisen aikana ja kaiken henkisen työn aikana. Yritä pitää ajatuksesi keskittyneenä Korkeampaan Todellisuuteen. Älä koskaan unohda, että Roserien lukemisen hetkellä  sinun kommunikaatiosi Jumalan kanssa tapahtuu. Ja sinun täytyy jatkuvasti tuntea kunnioitusta ja pitää loitolla mitkä tahansa lihalliset  ajatukset ja tunteet. Jos olet ärtyneessä mielentilassa epämiellyttävän keskustelun tai riitelyn jälkeen, lykkää Rosarin lukemista. Ensimmäiseksi,  harmonisoi itsesi kävelemällä luontoon tai kuuntelemalla rauhallista musiikkia tai yksinkertaisesti mietiskelemällä hiljaisuudessa. Mutta älä koskaan aloita  hengellistä työtä ärtyneessä tilassa tai mitenkään epätasapainoisena.

Muista aina, että värität toimesi sisäisen tilasi mukaan. Ja jos aloitat Rosarien lukemisen mitenkään epäharmonisessa tilassa, silloin sen sijaan, että lähetät energiaa Korkeampiin sfääreihin, sinä precipitoit Jumalallisen energian sinun  fyysiseen maailmaan ja näin ollen osallistut illuusion voimistamiseen.

Siten aloita siis Roserien lukeminen vain harmonisessa tajunnan tilassa ja  mitä epäitsekkäämpi  palvelusi on, sitä suurempaa hengellistä työtä pystyt täyttämään.

Kaikki, mitä lähetät tähän maailmaan, palaa sinulle takaisin. Siksi anna anteliaasti, säästämättä itseäsi tai aikaasi lukiessasi Rosereitasi. Kaikki energia, jonka epäitsekkäästi annat Jumalalle, tulee palaamaan sinulle.

Ja kaikki tapahtuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Jumala rakastaa sinua ja antaa sinulle aina mahdollisuuden mennä läpi elämässäsi seuraamalla parasta Polkua.

Olen antanut ne suositukset, jotka olen pitänyt tarpeellisina. Silti voit aina  saada yksityiskohtaisempia ohjeita Korkeammalta Itseltäsi. Toivo vain ilmentää pyrkimystäsi ja kuunnella sydäntäsi.

MINÄ OLEN Sanat Kumara, Rakkaudella sinulle.