Kasvata Rakkauden tunnetta sydämessäsi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kasvata Rakkauden tunnetta sydämessäsi


Kasvata Rakkauden tunnetta sydämessäsi

Rakastettu Djwal Khul, 18. huhtikuuta 2005

MINÄ OLEN Djwal Kulh, joka on tullut Rakkauden säteellä tämän Sanansaattajan kautta.

Kyllä, rakastettu, OLEN TULLUT luoksesi tänään vahvistamaan Rakkautta.

Rakkaus on kaikkein tärkein kaikista jumalallisista ominaisuuksista.

Kokonaiset maailmat luodaan Rakkauden avulla. Ja jos et tunne iloa elämässäsi, jos sinua painavat raskaat ajatukset ja tunteet, silloin sinulta vain puuttuu Rakkautta olemuksessasi.

Ei ole väliä joko sinua rakastetaan tai ei. Rakkaus on voima, joka asuu syvällä sisälläsi. Ja se on aina kanssasi niin kauan kuin saat Jumalallista Energiaa sen Lähteestä.

Tämän vuoksi pelkkä tämän Rakkauden tunteen vaje aiheuttaa sinulle epäharmonisen tietoisuuden tilan. Rakkauden ominaisuus virtaa koko Luomakunnan kautta ja on orgaanisesti mukana elämässäsi ja kaikkien elävien olentojen elämässä.

Monet maailman ongelmat, ellen sanoisi kaikki tämän maailman ongelmat, ovat suoraan yhteydessä Rakkauden vajaukseen.

Olen tullut antamaan sinulle neuvoja siitä, kuinka ankkuroida Rakkauden painopiste sydämeesi.

Lupaa minulle, että suoritat tämän harjoituksen joka päivä, kun sinulla on vapaa hetki. Tämä harjoitus ei edellytä erityistä valmistelua eikä lisäehtoja. Voit suorittaa sen kotona tai työssä, ihmisten keskuudessa vilkkaimmissa paikoissa.

Siten, sinun tulisi aina nähdä mielessäsi ihmisen kuva, jota rakastat. Ymmärrän hyvin, että monet teistä saattavat sanoa, ettette tunne rakkautta ketään kohtaan tässä maailmassa. Tämä on harhaa. Sinun täytyy rakastaa. Sinun täytyy löytää tietoisuudestasi kuva, jota kohtaan tunnet rakkautta.

En tarkoita sitä, että sen olisi oltava kuva rakastetustasi. Mutta etsi sielustasi tarkkaavaisesti ja yritä löytää sellainen kuva, jota kohtaan pystyt tuntemaan rakkautta.

Tämä voi olla äitisi, isäsi, puolisosi tai sinun lapsesi. Tämä voi olla Ylösnoussut Mestari, jonka kanssa sinulla on sisäinen yhteys.

Jos sydämesi kärsii traumasta niin vakavasti, että pelkkä muistutus rakkaastasi aiheuttaa itse sääliä ja kyyneleitä silmiisi, sinun tulisi silti etsiä kuvaa, jota kohti voisit tavoitella tietoisuudellasi ja jota kohtaan voisit tuntea Rakkautta.

Se voisi jopa olla lemmikkisi tai suosikki kasvisi.

Kasvata rakkauden tunnetta sydämessäsi.

Sinun ensisijainen tehtävä elämässä on saavuttaa uudelleen Rakkauden tunne mihin hintaan tahansa.

Jos olet ihmisten ympäröimä, yritä tuntea rakkautta heitä kohtaan. Rakasta ihmisiä, ei sen vuoksi mitä he ovat tehneet tai voivat tehdä sinulle, vain tunne Rakkautta, joka on vaikka ehtoja (ehdotonta).

Et ehkä voi keskittyä Rakkauden tunteeseen pitkäksi aikaa. Mutta sinun pitäisi löytää vähintään kaksi tai kolme minuuttia päivässä kokeaksesi tätä Rakkauden tunnetta.

Kasvata tätä tunnetta sisälläsi.

Ja päivä tulee, kun pystyt kokemaan voimakkaan, kaiken kattavan ja ehdottoman Rakkauden tunteen kaikkea kohtaan ympärilläsi, kaikkia maan päällä asuvia ihmisiä kohtaan, itse Maata kohtaan, luontoa kohtaan, pilviä, taivasta, sadetta, aurinkoa kohtaan.

Sinä tulet olemaan Rakkauden ja Ykseyden tunteen valtaama kaikkea ympärilläsi kohtaan. Mutta olet kaikki samanaikaisesti. Yritä ymmärtää, että tietoisuutesi, sinun ihmis-tietoisuus, erottaa sinut ympäröivästä maailmasta. Ja että ihmisluontosi ja sinua ympäröivän ympäristön luonto ovat samankaltaisia.

Kaikki on Jumalaa. Ja sinun erillisyytesi Ykseydestä Jumalan kanssa on vain sinun tietoisuudessasi.

Puhutaan jostain muuta hieman. Haluan käyttää tätä tilaisuutta antaakseni sinulle tiettyä tietoa tai informaatiota , jolla tulee olemaan sinulle arvoa tässä ajassa.

Olette inkarnoituneet maan päällä tänä vaikeana aikana, kun jakautuminen tapahtuu maailmassanne. Avaruusjaksot ovat muuttuneet ja uudet energiat ovat tulleet Maapallolle – Rakkauden ja Ykseyden energiat. Näitä energioita tuodaan Maapallolle Venus-planeetan vaikutuksesta, joka on minun koti planeettani.

Maailmassa ei ole elävää olentoa, joka ei kokisi näiden energioiden vaikutusta.

Mutta eivät kaikki nämä energiat tuota vain hyvää vaikutusta. Teidän maailmassanne on olemassa olentoja, jotka ovat rikkoneet yhteytensä Jumalalliseen Lähteeseen niin paljon, että heidän olemuksensa ei pysty havaitsemaan näitä energioita. He ovat kuolleita. Aivan kuten aurinko paistaa kaikille kasveille ja vaikuttaen hyvää tekevästi niihin, auttaen niitä kehittymään ja olemaan aktiivisia, samoin se myös paistaa kuihtuneille kasveille, jotka ovat jo kuolleita. Mutta auringon vaikutuksen alaisina nämä kasvit kuihtuvat vieläkin enemmän ja tulevat sopiviksi vain uuniin. Tästä syystä kaikki kuollut tullaan keräämään ja polttamaan kosmisessa uunissa.

Hyvä puutarhuri pitää silmällä puutarhaansa ja polttaa kuivuneet puut, estäen homeen leviämisen terveisiin kasveihin.

Sanat, joita sanon nyt, ovat hyvin surullisia. Mutta se on totuus, jota kohtaat elämässä. Menetykset ovat väistämättömiä ja jokainen teistä valitsee oman tiensä. Teet valinnan joka minuutti ajallasi Maapallolla. Teet valinnan joko Jumalan ja Elämän puolesta, tai valitset kuoleman. Kuinka monta kertaa olet kuullut totuuden, että aika erottaa jyvät rikkakasvista lähestyy. Kuinka monta kertaa olet kuullut, että rikkaruohot on erotettava ja poltettava.

Ei edes he, jotka ovat kaukana Jumalasta, voi sanoa, etteivät he olisi kuulleet tätä lausetta ainakin kerran elämässään.

Mitä sitten mietitte? Aika on koittanut. Ne ihmiset, jotka eivät voi assimiloida uusia värähtelyitä ja eivät kykene siirtymään uuteen tietoisuuden tasoon, huomaavat joutuneensa puutarhurin käsiin, jotka vain huolehtii heidän käsittelystään.

Mutta meidän maailmankaikkeutemme puutarhuri on Jumala.

Siksi sinulla ei ole mitään huolta. Kaikki tapahtuu Jumalan tahdon mukaisesti ja kaikki määräajat ja näihin määräaikoihin liittyvä työ tullaan huomioimaan ajallaan tarkasti Jumalan suunnitelman mukaisesti.

Mitä sinun tarvitsee tehdä tällä hetkellä? Opi luonnolta. Mene metsään ja katso asioita mitä siellä tapahtuu.

Siellä on kuivuneita puita ja sammaloituneita kantoja. Mutta on myös nuoria ituja. Ja elämä jatkuu. Mehiläiset surraavat, linnut laulavat, kukat ovat täydessä kukassa. Harmonia vallitsee siellä kaikessa rikkaudessaan.

Ja kukin teistä on ainutlaatuinen kukka tässä metsässä. Niinpä sinun pitäisi olla täydessä kukassa ja tuntea Rakkautta kaikkea ympärilläsi olevaa kohtaan.

Seuraa luonnon esimerkkiä.

Kukka yksinkertaisesti kukkii. Se ei taistele kuivuneiden puiden eikä sammaleisten kantojen kanssa. Kaikki alistuu Jumalan Lakiin ja kaikki tapahtuu tämän Lain mukaisesti.

Ja uskokaa minua, on olemassa sellaisia ​​palvelijoita maailmankaikkeudessa, joiden tehtävänä on puhdistaa maailmankaikkeus epäpuhtauksista ja kaikesta, joka on kuollut tai ei halua noudattaa vakiintunutta Lakia.

Olet kuullut sadonkorjuun ajankohdasta. Ymmärsitte, että tämä aika lähestyy. Mutta joidenkin syiden vuoksi yksikään teistä ei ollut huolestunut sadonkorjuun ajankohdasta. Ja nyt tapahtuu laaja korjuu.

Mutta kaikki tapahtuu niin luonnollisesti, että ihmiset eivät edes huomaa tätä korjuuta. Kaikki tapahtuu sääntöjen mukaan, Korkeimpien Lain ehtojen mukaisesti.

Olen antanut sinulle paljon arvokasta informaatiota tänään. Ja huolimatta siitä, että tämä tieto on annettu kauttani hyvin pehmeällä tavalla, monet teistä ovat edelleen surullisia kuullessaan, mitä tapahtuu nyt maapallolla.

Kuitenkin, haluan vielä pyytää teitä kokemaan useammin Rakkauden tunnetta kaikkea elävää kohtaan. Se on vain Rakkaus, joka kykenee tekemään ihmeitä elämässänne ja sinua ympäröivien ihmisten elämässä.

Sinä rakastat ja se tarkoittaa, että olet elossa! Ja se on pääasia.

Minä olen Djwal Khul ja olen ollut kanssasi tänään.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina