Kirjan valitut lausunnot: „Muinaisten Opetuksien Sutrat“

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kirjan valitut lausunnot: „Muinaisten Opetuksien Sutrat“

Kirjan valitut lausunnot

„Muinaisten Opetuksien Sutrat“

Sutra 4.

Uskot, joko, että ympärilläsi oleva maailma ei ole koko Luomakunta ja että koko luomakunta on itse asiassa paljon suurempi, tai et usko sitä.

Et voi alkaa tietää jotain, johon et usko. Et voi aistia asioita, joista tiedät, joita ei voisi olla. Kuitenkin heti, kun alat uskoa Jumalan todelliseen maailmaan, joka on näkymätön ja aistielimillesi havaitsematon, mutta joka ei sen takia ole vähemmän todellinen, alat melkein heti käsittää maailmamme.
Kaikki tässä Maailmankaikkeudessa perustuu Rakkauden suureen voimaan. Ja kaikki mitä tässä maailmankaikkeudessa on, on olemassa vain Rakkauden voiman ansiosta.

Rakkaus on tämän maailmankaikkeuden ydin. Siksi värähtelysi ovat yksinomaan Rakkauden värähtelyjä, jos ne ovat mahdollisimman lähellä Maailmankaikkeuden värähtelyjä. Ja mitä enemmän pystyt ilmaisemaan Rakkauden laatua sydämessäsi, sitä enemmän tulet lähemmäksi todellista todellisuutta ja siirryt pois fyysisestä illuusiostasi.


Riippumatta siitä, kuinka vastustat, sinulla ei ole valinnanvaraa, ja seuraat ennemmin tai myöhemmin tätä Universumin Suuren Luojan suunnitelmaa sinulle määrittelemää polkua.

Tämä on korkeimman Rakkauden ja korkeimman autuuden polku. Kaikelle, mikä erottaa sinut siitä tilasta, on alistettu asteittaiselle luopumiselle ja sen täytyy jättää tietoisuutesi ja elämäsi, sillä sellainen on Laki. Sinun on tehtävä oma valintasi ja noudatettava tätä Lakia, Korkeimman ja ehdoton Rakkauden Lakia.

Tarvitset ehdotonta Uskoa voidaksesi saavuttaa sisäisen yhteyden meihin ja Korkeampaan Itseesi. Usko ja Rakkaus ovat kaksi sisarta, kaksi rakastavaa sisarta, jotka ovat erottamattomia ikuisuudessa. On myös Toivo. Toivo voi avata tietoisuutesi, kun näyttää siltä, ettei ole mitään pääsyä ulos häiriön ja elämän myrskyjen umpikujasta.

 Me tulemme, ja tulet täyttymään energiallamme ja rakkaudellamme jälleen, koska on mahdotonta antaa Opetusta eikä rakastaa. Kaikki tieto ja ymmärrys kuuluvat syvän ja ehdottoman Rakkauden tunteeseen. Annamme tietämyksemme Rakkaudella, ja sinä pystyt omaksumaan sinulle annetut tiedot vain siinä tapauksessa, että kykenet kylvämään syvällisen ja ehdoton Rakkauden tunteen minua, muita Mestareita ja Lähettilästä kohtaan.

Vain Jumalallisen Rakkauden tunteen sisällä pystyt omaksumaan Totuuden.

Teidän on mahdotonta täydentää itseänne Jumalassa, jos ette pysty kehittämään Jumalallisen rakkauden laatua itsessänne. On vain kaksi pääominaisuutta, jotka langan tavoin johtavat sinut ulos illuusion labyrinttista. Ensimmäinen niistä on Usko. Toinen on Rakkaus.

Joillekin ihmisille Rakkaus on ensimmäisellä paikalla ja Usko toisella. Ja joku tulee sanomaan, ettei Uskossa ja Rakkaudessa ole eroa, koska todellinen Usko perustuu aina Rakkauteen. Rakkaus Jumalaan, Rakkaus lähimmäiseen, Rakkaus koko Elämään.

Emme kehota sinua uskomaan sokeasti. Kutsumme sinut siirtymään korkeammalle tietoisuuden tasolle, jolla voit kokea todellisen Uskon. Ei uskoa, joka asetetaan ulkopuolelta, vaan se, joka tulee sydämestänne. Vain tässä tapauksessa saavutat haluamasi tuloksen. Koska ihminen, joka todella uskoo, voi ottaa seuraavan evoluutio askeleen.

Tilanne, joka on yhteiskunnassasi nyt, voidaan pelastaa sinun Uskosi avulla siihen, mikä on näkymätöntä.

Tämä on ainoa asia, joka voi pelastaa ihmiskunnan nyt – sinun luottamuksesi Korkeamman todellisuuden olemassaoloon ja pyrkimyksesi tähän todellisuuteen.

http://sirius-eng.net/