Kommentteja oppiajan Polusta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kommentteja oppiajan Polusta


Kommentteja oppiajan Polusta

Lord Maitreya, 29. huhtikuuta 2006

MINÄ OLEN  Maitreya. Olen tullut taas luoksenne, ja kuten aina, olen tullut opastamaan sinua Polullasi.  Polkusi, kuten olet jo ymmärtänyt aikaisemmista Saneluistani, on läheisesti yhteydessä Vihkimysten Polkuun. Tämä Polku on lyhin tie Kotiin, Jumalaan. Ja jos olet edelleen epäileväinen sen suhteen ja suhtaudut ohjeisiin skeptisesti, jotka annetaan sinulle tämän syklin Saneluissa, niin, se on sinun valintasi ja aikasi ei ole vielä tullut. Sinulla on oikeus vaeltaa illuusiossasi, yrittää saada nautintoa fyysisestä maailmastasi.

Kuitenkin, tulet tuntemaan vähemmän nautintoa jokaisessa inkarnaatiossasi, sillä sielusi tulee tähän maailmaan löytääksesi Polun, samaan aikaan kun yrität edelleen löytää olemassaoloon merkitystä rajallisessa maailmassasi, ilman innostusta nostaa tietoisuuttasi ja katsoa ylös, kääntyä Jumalan puoleen ja nähdä koko maailmanne rajoittuneisuus.

Olet vankilassa, jonka muodostaa tietoisuutesi rajoitukset. Vain sinä voit murtaa vankilasi muurit. Voin auttaa sinua tässä, mutta sinun pitäisi kääntyä puoleeni pyytääksesi minulta apua. Annan apuani jokaiselle, joka sitä pyytää. Apuni on yhteydessä egosi poistamiseen ja fyysisen maailman kiintymysten lopettamiseen. Kun aloitat etenemisen Polulla, monet teistä pitävät tilannetta, jossa löydätte itsenne kaiken tuhoutumisena. Näet kuinka stereotypiasi ja kiintymyksesi tuhoutuvat yksi toisensa jälkeen; ja egosi vapisee näissä kokeissa ja ehdottaa, että olet menossa väärään suuntaan ja että Polku Jumalaan on ainoastaan ikuista rauhaa ja autuutta. Kyllä todellakin olet menossa kohti autuutta ja rauhaa, mutta rauhan tilan saavuttamiseksi sinun pitäisi hylätä kaikki, mikä estää edistymistä ja saa sinut  palaamaan takaisin tähän maailmaan uudestaan ja uudestaan ja kestämään kärsimystä.

Kärsimykset ja ylemmät tietoisuuden tilat ovat niin keskenään sekoittuneita ja sekaisin maailmassasi, ettet joskus ymmärrä mitään elämässäsi. Yritän ottaa sinut pois tavallisesta elämästäsi, saadakseni sinut katsomaan elämääsi toisesta näkökulmasta.

Tämä polku on erottamattomasti yhteydessä egosta luopumiseen; ja samanaikaisesti sinun tulisi hankkia Ykseyden tunteen tila kaikkeen ympärilläsi ja täydellinen nöyryys Jumalan edessä, Korkeamman Lain edessä, joka on olemassa tässä universumissa. Mikä tahansa muutos puhumattakaan pelottavista tarinoistani, tulevat esteeksi monille, ja tunnet pelkoa ja et halua hyväksyä ehtoja, joita tarjoamme sinulle. No, sinä tunnet pelkoa, ja siksi ensimmäinen asia, jonka sinun tulisi tehdä, on päästä eroon pelostasi. Tämä pelko on samanlainen kuin se, jota tunnet siirtyessänne toiseen maailmaan. Sitä kutsutaan kuolemaksi teidän kielellä. Minä kuitenkin kerron teille, että todellinen kuolema sinulle on se olosuhde, jossa ajattelemattomasti pysyt maailmassasi ja takertumisesi maailmaan. Tässä tapauksessa sinulla on todella kuolemisen riski, koska ei ole kauheaa muuttaa kehoa, mutta on surullista, jos menetät sielusi.

Mutta et edes ymmärrä tätä, koska tietoisuutesi on kiinnittynyt fyysiseen ruumiiseen ja kaikkeen ympärilläsi fyysisessä maailmassa. Kun tämä maailma pian lopettaa olemassa olon, sinä  todella kuolet sukupuuttoon, jos et käännä tietoisuuttasi Korkeampiin maailmoihin. Voit valita katoavan ja katoamattoman välillä, fyysisen maailman ja todellisen Jumalallisen maailman välillä. Tämä on koko Vihkimysten polku. Kun astut kouluuni ja aloitat seuraamaan Vihkimysten Polkua, alat vasta tietoisesti nähdä, kuinka sinun on päivittäin tehtävä valintoja katoamattoman ja katoavan välillä. Kun teet oikeita valintoja ja vapautat itsesi yhdestä ja toisesta kiintymyksestä, tunnet iloa, sisäistä iloa, joka valtaa koko olemuksesi. Mutta jos et voi päästä eroon jostakin tavasta tai kiintymyksestä, kun on tullut aika päästää irti, tunnet masennuksen ja olemassaolon merkityksen puutetta.

Minä muutan sinun (mielen)tilojasi, ja sinulla on koettelemuksesi. Tämä muistuttaa tapaa, jolla harjoitatte lemmikkejänne. Valitettavasti joskus ei ole mitään mahdollisuutta tavoittaa tietoisuuttasi suoraan, ja meidän on pakko vaikuttaa sinuun tilojesi kautta. Näin sinulla on tilaisuus liikkua pitkin Polkua ja ymmärtää missä liikut.

Monet teistä odottavat minun tulevan luoksenne henkilökohtaisesti tai Lähettilääni välityksellä ilmoittamaan, että olet astunut Kouluuni ja antamaan toisen kokeen tai testin. Uskokaa minua, te kaikki olette olleet minun tarkkaavaisen havainnointini alaisuudessa jo pitkään, olette oppineet oppituntinne tavanomaisissa elämän olosuhteissanne.

Ulkoiset olosuhteet ja ihmiset, joita tapaat, edustavat parhaita testejä ja parhaita kokeita.

Joten, älä ole huolissasi, ettet ole saanut tietoa astumisestasi Kouluuni. Tulette tietämään sen, kun sitä tietoa tarvitaan. Mutta sinun tulisi kohdella mitä tahansa tappiota ja ongelmia elämässäsi minun testeinäni. Sinä läpäiset kokeesi ja siirtyy seuraavaan luokkaan, kun teet oikeat valinnat ja tulet oikeisiin johtopäätöksiin testiesi tuloksena.

Joten, älkää siis kiirehdi saadaksenne super-mystisiä kokemuksia. Tulet kohtaamaan tarkalleen ne tilanteet joka sinun on kohdattava elämässäsi työstääksesi pois yhden epätäydellisyyden ja kiintymyksen toisensa jälkeen. Ja koska kaikki kiintymyksesi liittyvät tavallisimpiin asioihin, se on juuri jokapäiväisessä elämässäsi, missä sinun on aloitettava eroon pääsy kiintymyksistä.

On erittäin helppoa päästä eroon huonoista tavoista, jos olet edullisessa ympäristössä. Mutta pysyminen jatkuvasti siellä, missä on kiusauksia, on kaikista vaikein vihkimys, eikä yksikään menneisyyden Mysteeri Koulu voisi tarjota sinulle niin vaikeaa testiä.

Joten, katsokaa siis itseänne ja reaktioitanne kaikissa elämäntilanteissa, joita kohtaatte joka päivä. Ja silloin kun läpäiset kaikki tarpeelliset kokeet, sinä puhdistut takertumisista niin paljon, että pystyt näkemään minut ja tapaamaan minut. Silloin ensimmäistä kertaa tiedät, että olet opiskellut Koulussani ja olet valmistunut siitä onnistuneesti.

Se on samanlaista kuin teidän etäopiskelu, oleskelet siellä, missä asut nyt, ja sitten tulee aika, ja menet toiseen kaupunkiin saadaksesi tutkintotodistuksen, ja saat sen.

Siis, niille teistä, jotka ovat kirjoittaneet kirjeitänne minulle ja lähettäneet ne enkelien avulla, ovat astuneet minun Kouluuni. Mutta jos käsittelet edelleen tilanteita, joita kohtaat elämässäsi tiedostamattomasti, etkä tee oikeita johtopäätöksiä niiden tuloksena, en voi  jakaa aikaani enää. Koulussani ei ole paikkaa laiskoille ja piittaamattomille opiskelijoille. Aika koulutukseesi ei vielä ole tullut.

Olen kertonut sinulle kaiken, mitä sinun pitäisi tietää tähän mennessä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olen jättänyt sinut, ja etten tarkkaile tai seuraa sinua lähitulevaisuudessa. Yritä pitää tietoisuutesi jatkuvasti virittyneenä Hierarkian säteen kanssa, sillä siinä tapauksessa meille on helpompaa työskennellä kanssasi ja opastaa sinua. Lähetämme Lähettiläitämme  juuri sinulle, jotta voit säilyttää ohjaavan kurssin. Joten, käytä siis kaikkea apua, jonka annamme sinulle.

Ja nyt sanon hyvästit sinulle, ja toivon tulevia tapaamisia.

MINÄ OLEN Maitreya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina