Haluan vahvistaa luottamusta sinussa ja vapauttaa sinut pelosta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Haluan vahvistaa luottamusta sinussa ja vapauttaa sinut pelosta


Haluan vahvistaa luottamusta sinussa ja vapauttaa sinut pelosta

Mestari El Morya, 21. tammikuuta 2010

MINÄ OLEN El Morya. Ja ennakoin chelojeni iloiset huudot, Lopultakin!

Kyllä, rakkaat, olen tullut! Ja minun täytyy salaa kertoa teille, että olen tarkkaillut, kuinka nämä viestit on lähetetty ja vastaanotettu, ja kertoa teille vielä enemmän, se olin minä joka saavutin Armon tämän syklin Viestien lähettämiselle Suuressa Keskus Auringossa.

Joten, rakastetut, oletteko tyytyväisiä? Oletteko saaneet impulssin, joka sallii lopultakin teidän voittaa nämä karmalliset ongelmat, olivatpa ne sitten todellisia tai kuvittelemianne, jättääksenne taaksenne teidän normaalin elämäntyylinne ja omistaa itsenne täydellisesti Mestarien työhön?

Ettekö odottaneet tätä kysymystä? Onko teille paljon miellyttävämpää, elää tavallista elämäänne ja miettiä, mitä suurta työtä teette, kun luette Mestarien Viestejä.

Älkää tuudittautuko itsetyytyväisyyteen.  Teidän on viimeinkin otettava täysi vastuu kaikesta, mitä tapahtuu planeetalla.  Teidän täytyy lakata käyttäytymästä kuin lapset ja kasvaa aikuisiksi.

Kaikkien inkarnaatioideni aikana ensimmäinen prioriteettini ja minulle tärkeintä oli täyttää Jumalan Tahto. Toteutin veljeyden periaatteita inkarnaationi aikana kuningas Arthurina. Se oli epätavallista noinä aikoina. Yritimme kuitenkin ratkaista kaikki kehittyvät väittelyt ja sisäiset ristiriidat Pyöreän Pöydän äärellä. Toimin  Jumalallisten periaatteiden mukaisesti ja opetin näitä periaatteita muille.

Akbar Suuren inkarnaationi aikana politiikkani perustui muiden ihmisten ja kansojen uskomusten kunnioittamiseen. Silti noina aikoina oli tarpeeksi ihmisiä, jotka halusivat erottaa ja ottaa vallan omiin käsiinsä.

Silti käytin asemaani keisarina toteuttaen Jumalallisia hallitsemisen periaatteita elämään.

Inkarnaationi aikana Rajput prinssi Morya´na, käytin myös kaikkea valtaani nostamaan ihmisten tietoisuutta Korkeampaan Totuuteen, osoittaen ihmistietoisuuden rajoja, ja nostaen niiden yksilöiden tietoisuutta, jotka olivat valmiita siihen.

Ja nyt minä täytän samaa tehtävää: toteutan Jumalan Tahdon, Jumalalliset periaatteet teidän maailmaanne.

Aina ei ole menestystä. Ajat muuttuvat ja niin myös tavat työskennellä ihmisten tietoisuuden kanssa. Ja kuitenkaan en menetä toivoa, että enemmin tai myöhemmin, Jumalalliset periaatteet tulevat voittamaan ihmiselämän kaikki aspektit!

Meidän uudet Viestit ovat levinneet eniten Venäjällä. Ihmisten reaktiot niihin ovat erilaiset. Ja kuitenkin voimme nähdä yhä selkeämmin pääsuuntauksen, kuinka annettuja Opetuksia sovelletaan elämään.  Jopa silloin, kun mitään todellista ei saada aikaan ja kun ihmiset vain lukevat Viestejämme hyvällä positiivisella mielellä, jopa silloin he vaikuttavat yhteiskunnan elämään, mukaan lukien sen talouteen ja politiikkaan.

Kyllä, rakastettu, Viestien sisältämien energioidemme vaikutus tapahtuu tietoisuutesi yli,  lihallinen mielesi tuolle puolen.  Me kaadamme  Jumalallisen energian nektaria sydämiinne, niiden sydämiin, jotka ovat valmiita. Kulkiessa alempien kehojen kautta, Jumalallinen energia pystyy vaikuttamaan kaikkeen, joka ympäröi sinua.

Jumalallinen energia muuttaa tajuntanne. Tätä on se mistä emme kyllästy puhumaan ja siitä, mitä yritämme kovasti saavuttaa, koska kun ihmiset ovat korkeammassa tietoisuuden tasossa, he eivät voi hyväksyä monia asioita, joita he pystyivät hyväksymään aiemmin. Yksi henkilö, joka pystyy pitämään tietoisuutensa suhteellisen korkealla tasolla, ylläpitää tasapainoa useiden kilometrien säteellä siitä paikasta, jossa hän elää.

Me tulemme saavuttamaan tavoitteemme kaikesta huolimatta. Aiemmin oletimme, että ne yksilöt, jotka inkarnoituivat tietyn tehtävän kanssa lopultakin nostaisivat päätään ja alkaisivat  tehdä sen, mitä heidän oli tarkoitus tehdä tässä inkarnaatiossa.  Nyt toimimme paljon suuremmassa mittakaavassa. Nostamme koko fyysisen tason värähtelyjä niin, että ihmisten on toimittava Jumalallisten esimerkkien mukaisesti, koska vanhat käyttäytymisen stereotyypit eivät enää tuota samanlaisia tuloksia.

Me luotimme helpompaan polkuun. Te valitsitte kaikista vaikeimman. No, se on teidän valintanne, mutta vaikka se on tämä matalin polku, sinun täytyy liikkua sen mukana. On eräs venäläinen sananlasku: Mikään vesi ei virtaa makaavan kiven alta. (Ei kipua, ei voittoa.) Joten menkää eteenpäin ja ryhtykää ottamaan askeleita; te itse ohjaatte itseänne ja säädätte kurssia samalla kun kuljette eteenpäin. 

Niin kauan kuin Jumala elää sydämessäsi, niin kauan kuin olet iloinen ja ystävällinen ja niin kauan kuin uskot ja rakastat, sinulla ei tule olemaan mitään pelättävää!

Haluan juurruttaa luottamusta sinussa ja vapauttaa sinut pelosta tämän päivän Viestin avulla.

Jätä menneisyys taaksesi. Uusi Päivä ja uusi Jumalainen tilaisuus odottavat sinua!

MINÄ OLEN  El Morya!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina