Lakkaa välttelemästä evoluution tehtäviä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Lakkaa välttelemästä evoluution tehtäviä


Lakkaa välttelemästä evoluution tehtäviä

Sanat Kumara,
 kesäkuu 20, 2009

MINÄ OLEN Sanat Kumara, ja olen tullut luoksesi jälleen tänään. Olen onnellinen, että minulla on mahdollisuus antaa viestejä Maan ihmiskunnalle. Emme aina saa tällaista mahdollistuutta, koska tilanne Maassa muuttuu ja yksilöiden tietoisuus on muutoksen alainen mitä suuressa määrin.

Olen tullut tänään antaakseni teille käsityksen siitä, mitä planeetalla tapahtuu. Monet teistä, katsoessanne tilannetta ympärillänne fyysisellä tasolla, ajattelette, mitä oikein tapahtuu. Kaikki tuntuu olevan kuten ennenkin, mutta silti jotakin on hienovaraisesti muuttunut. Lisäksi, monille teistä näyttää, että koko maailma on tullut hulluksi. Ja tämä ei ole kaukana totuudesta.

Todella, me luotimme suurempaan muutokseen ihmisten tietoisuudessa. Olimme varautuneet suurempaan yhteistyön mahdollisuuteen, kun aloimme työmme Viestintuojamme kautta Venäjällä. Ja nyt olemme katsoneet yllätyneinä Amerikan surullisen kokemuksen toistoa. Venäjän kansa on omaksunut saman polun. He ihmettelevät viestejä, katsovat niihin niinkuin kummajaisiin, ja meidän viestimme ja meidän opetuksemme ovat vain heidän tajunnassaan niin kauan kuin tarvittava aika Sanelun lukemiseen on kulunut.

Valitettavasti emme ole vielä saavuttaneet sitä, mitä odotimme. Emme näe valmiutta yhteistyöhön. Emme näe niiltä henkilöille, jotka ovat siinä määrin meidän opetuksiemme takana, että ovat valmiita uhraamaan kaiken mitä heillä on, uhraamaan jopa oman elämänsä, jotta heidän epäitsekäs palvelu planeetta Maan evoluutioiden hyväksi kääntäisi monien ihmisten tietoisuuden, jotka elävät tällä planeetalla, Jumalallisen Totuuden tietämisen suuntaan.

Olemme ymmärtäneet, että meidän toiveemme eivät toteuttaneet odotuksiamme. Meidät on jälleen kohdannut ihmistietoisuuden uneliaisuus ja sen arvaamattomuus. No, olemme oppineet läksymme ja valmiita jatkamaan etenemistä evoluution kehityksen polulla. Sinulle toivo säilyy, mutta jotta tämä toivo voisi tulla todeksi, sinun tulisi todella pohtia, teetkö kaiken niin kuin sinun pitäisi tehdä.

Koska tilanne planeetalla kuumenee yhä, meillä ei ole enää aikaa puhua liikaa ja liian pitkään. Me hyödynnämme Opetuksia, joka on jo annettu. Ja jotta voisit jatkaa liikkumista sinun täytyy omistaa jokainen elämäsi päivä tietoisuutesi muuttamiselle. Ymmärrän hyvin ja olen tietoinen siitä, että te olette upottuneinta illuusioon ja illuusion on lisääntymässä enemmän ja enemmän jokaisena päivänä.

Ymmärtäkää samoin myös meitä. Olemme huolissamme ja välitämme jokaisen sielun pelastuksesta, joka vielä nukkuu, mutta kuulee kutsumme, meidän kehoituksemme ja meidän Opetuksemme hänen unessaan. Et silti voi erottaa, onko se, mitä kuulet meiltä, unesi jatkoa tai jo Uuden Päivän ääniä.

Kuitenkin, olemme tyytyväisiä vähään: sinä kuulet meitä ja tämä jo ilahduttaa meitä.

Älä koskaa lakkaa pyrkimästä. Älä salli illuusion vangita tietoisuuttasi kokonaan.

En menetä toivoa, ja minä vakuutan kaikki Kosmiset Neuvostot, että planeetta Maan ihmiskunta pystyy edistymään evoluution kehityksen polkua

Kuitenkin, on yhä vähemmän ja vähemmän aikaa jäljellä. En tule paljastamaan ehtoja, joista on keskusteltu ja päivämääriä lähestyvistä tapahtumista. Mitä hyvää siitä olisi sinulle?

Ne jotka ovat nukkuneet – heille ei tule olemaan mitään merkitystä mitä tulee tapahtumaan. Niille, jotka ovat heränneet – mitään vahinkoa ei tule tapahtumaan heille.

Ainoastaan ne harvat jäävät jäljelle, jotka kuulevat sanani ikäänkuin pyörryksissä ja unohtavat ne heti viestini lukemisen jälkeen

Mutta edes teille en paljasta ehtoja myöskään, koska ajalla ei ole merkitystä ollenkaan, jos sinä et onnistu hallitsemaan tietoisuutesi muutosta nyt.

Minä olen tullut muistuttamaan sinua, että juuri nyt hyvin paljon, ellen sanoisi kaikki riippuu jokaisesta teistä, jotka olette ruumistuksessa nyt.

Lakatkaa välttelemästä evoluution tehtäviä, lopettakaa olemasta turvallisissa nurkissa ja jatkastamata salaisesti pelaamasta lapsellisia pelejänne. Olette jo kasvaneet ulos kaikista mahdollisista rajoista, jolloin teidän olisi pitännyt jo hallita meidän Opetuksemme.

Nyt haluan kertoa sinulle täydellä vastuuntunnolla, että koko maailma ja sen kohtalo riippuu niistä harvoista, jotka ovat tulleet ruumistukseen juuri tähän aikaa määrätyllä tehtävällä ja päämäärällä, mutta jotka ovat unohtaneet itsensä illuusion peleihin siinä suhteessä, että he ovat ylittäneet kaikki annetut deadline´it. Ja olemme kasvotusten sen kanssa, joko venyttää vieläkin aikarajoja tai saada teidät heräämään uneliaisuudesta voiman kautta.

Joka kerta me puhumme ja varoitamme ja joka kerta tietoisuutenne kieltäytyy uskomasta, että kaikki on hyvin vakavaa. Anna tämän viestini saada sinut avaamaan silmäsi ainakin vähäksi aikaa ja näe vaara, joka uhkaa ihmiskuntaa, jos se ei kykene, niiden harvojen kohdalla, jotka tulivat ruumistukseen juuri tätä tarkoitusta varten, tekemään sitä mitä Kosminen Laki vaatii tehtäväksi nyt. Ja nyt se vaatii todistamaan, että ihmiskunta on kykenevä yhteistyöhön Korkeampien Maailmojen kanssa, että ihmiskustna voi ja haluaa kehittyä ja seurata ylösnousevaa evolutionaarista kehityksen polkua.

Minä kerron sinulle aivan avoimesti ja rehellisesti, koska olen ottanut itselleni vastuun Maan ihmiskunnasta. Ja minä jatkan teidän herättämistä ja pakotan teidät heräämään kunnes te teette niin.

Et voi kuvitella kuinka vaikeaa se on minulle, vakuuttaa Suurta Keskus Aurinkoa, että ihmiskunta tarvitsee vähän enemmän aikaa ja vähän enemmän energiaa. On sääli, että sinä et voi arvostaa ja ymmärtää sitä huolenpitoa ja suojelusta, jotka sinun vanhemmat veljesi ja sisaresi, Ylösnouseet Mestarit, antavat sinulle nyt.

Aion olla hiljaa nyt, koska kaikki, mitä olen kertonut vaatii aikaa ajatella. Luvatkaa minulle, että te lukette uudestaan tämän minun viestin ainakin kolme kertaa tietoisuuden eri tiloissa.

Olen tullut teille tänään voidakseni tehdä vielä yhden yrityksen herättää vastausta sydämistänne

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Om.

© Lähettiläs  Tatyana Mickushina