Me pyydämme, että keskität kaiken voimasi ylläpitämään sisäistä tasapainoasi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Me pyydämme, että keskität kaiken voimasi ylläpitämään sisäistä tasapainoasi
sanat-kumara

Me pyydämme, että keskität kaiken voimasi ylläpitämään sisäistä tasapainoasi

Sanat Kumara, joulukuu 20, 2014

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Olen tullut tänään uuden, tärkeän Viestin kanssa. Tiedätte, että Maa nyt on läpi käymässä hyvin vaikean jakson sen kehityksessä. Esimerkkinä tästä voimme verrata ajattelemalla joitain äkillisiä muutoksia sinun elämässäsi, kuten, että sinä menet kouluun ja tulee aika kun sinun täytyy päättää se ja alkaa aikuisena eläminen. Olet varttunut ja on aika mennä naimisiin. Joka kerta kun koet muutoksia elämässä, sinun täytyy sopetua uuteen tapaan elää ja uudelleen järjestää elämäsi sen mukaisesti. Tämä on se mitä tapahtuu Maa planeetalla nyt.

Olemme puhunneet monia kertoja tulevista muutoksista, olemme puhunneet värähtelyjen noususta, olemme varoittaneet, että sinun täytyy muuttaa itseäsi, tietoisuuttasi ja virittää se Jumalallisen Maailman kanssa. Me toistamme kaiken tämän meidän Viesteissämme monta kertaa.

Olet myös tietoinen, että ainoastaan ne sielut, jotka ovat virittäytyneet Jumalaan ja seisovat valmiina mennäkseen Korkeammalle Polulle, voivat jatkaa kehitystään planeetta Maassa. Ja nyt koko planeetta on siirtymässä tämän muutos prosessin viimeisiin vaiheisiin.

Joillekin teistä tämä tila tulee olemaan suuri Jumalallinen tilaisuus nopeuttaa kehitystänne. Mutta toisille, päinvastaisesti, tulee olemaan hyvin vaikeat ajat.

Tähän mennessä jokainen teistä on jo tehnyt valinnan kuolevaisen ja kuolemattoman välillä. Olette joko sitoutuneet elämänne planeetan fyysiseen tasoon tai olette valinneet ikuisen elämän. Tähän mennessä tämän valinnan ovat kaikki sielut tehneet, jotka ovat inkarnoituneet Maapallolla. Tämä valinta ei ehkä saavuta sinun ulkoista tietoisuuttasi, mutta sinä voit epäsuorasti nähdä valinnan, jonka olet tehnyt, niistä hedelmistä, jotka ilmestyvät fyysisessä tasossa. Katso elämääsi ikäänkuin ulkopuolelta ja analysoi sitä.

Jos olet yhä kykenemätön alistamaan elämäsi Korkeimpaan Lakiin, joka on olemassa tässä Universumissa, se väistämättä ilmenee elämässäsi haluna hyötyä sivilisaatiostanne hinnalla millä hyvänsä. Joskus naapurisi kustannuksella ja vastoin tervettä järkeä pyrit ottamaan ylimääräisen palan mistä tahansa, olkoon se sitten makkara, maapalsta meren rannalla, arvostettu asema tai jotain mielihyvää. Voit olla rikas tai köyhä, terve tai sairas.

Koko kysymys on, oletko valmis luopumaan suuren moraalin korkeista perusperiaatteista ja etiikasta saadaksesi maailmassa jotain itsesi, tai oletko valmis uhraamaan paljon maailman hyvinvoinnin hyväksi, siten, jotta maapallo voisi jatkaa sen kehitystä, ja kaikki elävät olennot voisivat elää onnellisina maapallolla.

Se on niin vähän, mitä ihminen tarvitsee ollakseen onnellinen. Sinun tarvitsee vain virittäytyä Korkeampaan maailmaan ja elää lähimmäiseksi vuoksi.


Monet ihmiset ajattelevat, että köyhät ja puutteenalaiset ihmiset ovat lähempänä Jumalaa, ja missä on rikkautta ja varautta, siellä on kaikki paheet ja väärinkäytökset. Ei, rakkaani, se on ominaista ajalle, että kaikki on sekaisin.

On ihmisiä, jotka ovat valinneet Jumalan molempien, sekä rikkaiden ja köyhien keskuudessa, ja on ihmisiä, jotka ovat heidän kyltymättömän halunsa orjia. Monet ajattelevat, että sairailla ihmisillä on heidän sairautensa, koska he ovat repineet itsensä pois Jumalasta. Ei, rakkaani, on ihmisiä, jotka ovat tehneet täysin päinvastaisia valintoja, niiden joukossa, jotka ovat sairaita ja niiden joukossa, jotka ovat terveitä.

Siksi me kerromme teille, että on hyvin vaikea elää teidän ajallanne. Ja juuri tämän vuoksi teidän aikanne antaa suuria mahdollisuuksia kehitykseen joillekin sieluille ja tarjoaa viimeisen mahdollisuuden toisille. Tälle ajalle on luonteenomaista, että monet teistä tulevat valaistumaan läpikäymällä suuria kärsimyksiä. Monta kertaa olemme ehdottaneet, että kulkisitte kuninkaallista tietä, tietoisuutenne muutoksen polkua pitkin. Mutta te, useimmat teistä, olette valinneet vaikean polun, vaikeuksien ja onnettomuuksien, kärsimysten ja menetysten polun. No, Jumala ja Ylösnousseet Mestarit kunnioittavat teidän jokaisen valintaa.

Me pysymme rinnallanne huolimatta siitä, mitä tahansa vaikeuksia tai kärsimyksiä teille tulee lähi tulevaisuudessa. Sinun tarvitsee vain pyytää meidän apuamme ja apu tullaan antamaan kaikille, jotka pyytävät ja rukoilevat. Suuri ihmisten karman laskeutuminen tulee tapahtumaan fyysiessä tasossa.

Valitettavasti, on hyvin vähän mitä voidaan muuttaa. Kaikki teidän uhrautuvaisuutenne ja itse-kieltäytymisenne tullaan tarvitsemaan kaikilta teiltä, jotka olette melko tietoisia asioista, jotka tapahtuvat, jotta voitte huolehtia itsestänne, lähimmäisistänne, ja niin monista sieluista kuin mahdollista tulevaisuudessa ja lähitulevaisuudessa. Ja jotkut heistä ovat täysin tuntemattomia ihmisiä teille.

Tilanne pahenee sen tosiasian vuoksi, että jopa hyvin valoisilla sieluilla ei ole mahdollisuutta saada riittävää määrää Jumalallista energiaa, joka sallisi heidän ylläpitää positiivista mieltä ja iloa sen jälkeen kun ovat olleet yhteydessä Korkeampien Maailmojen kanssa.

Sen vuoksi, ohjatkaa kaikki voimanne ylläpitämään energioiden tasapainoa sisällänne. Muista, että ulkoiset asiat seuraavat sisäistä tilaa. On monia harjoituksia ja metodeja, jotka auttavat ylläpitämään sisäistä rauhaa ja harmoniaa.

Teidän ponnistelut, jotka ovat kartuttaneet tämän erityisen saavutuksen määrää viimeisten 10 vuoden aikana, jolloin olemme antaneet meidän Viestejämme, on välttämätön. Jokainen teistä tulee olemaan yhtä hyvä kuin kulta. 

Voitte kirjaimellisesti pysäyttää minkä tahansa hurrikaanin , minkä tahansa luonnon mullistuksen , minkä tahansa sodan tai aggression. Kaikki riippuu teidän sisäisen tasapainon ylläpidosta. Muut ihmiset, massa media, ja ympäristö tulee provosoimaan teitä ja luomaan jännitystä ja aggressiota.

Sinun tehtäväsi on muuttaa mikä tahansa negatiivisuus Rakkaudeksi ja hyvyydeksi sinun sydämesi leikkien avulla.

Me pyydämme sinua keskittämään kaikki voimaksi ja ponnistuksesi sinun sisäisen tasapainon ylläpitämiseen lähitulevaisuudessa.

Jumala auttakoon sinua!

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Om.