Lausuin Ilmestyksessäni kaksi sykliä – aineeseen laskeutumisen syklin ja aineesta nousemisen syklin

      Kommentit pois päältä artikkelissa Lausuin Ilmestyksessäni kaksi sykliä – aineeseen laskeutumisen syklin ja aineesta nousemisen syklin


Lausuin
 Ilmestyksessäni kaksi sykliä – aineeseen laskeutumisen syklin ja aineesta nousemisen syklin

Rakastettu Johannes, huhtikuu 4, 2005

OLEN rakastettu Johannes. Sinun tulisi muistaa minut. Minut tunnetaan henkilönä, joka kirjoitti Ilmestyskirjan, Rakastetun Johanneksen Ilmestyksen. Kirjoitin ylös tiedon, joka minulle paljastettiin ilmoituksena hengellisen oivaltamiseni aikana Patmos saarella.

Kirjoitin sen alas sellaisessa muodossa, joka salli minun antaa ytimen Ilmestyskirjalle ja samalla verhoten tämän olemuksen.

Monet ihmiset ovat yrittäneet käsittää Ilmestykseni merkitystä, mutta ovat epäonnistuneet. Ei sen vuoksi, että merkitys oli kirjoitettu sanoilla, mutta koska he eivät selvästi ymmärtäneet sitä.

Käytin monia symboleja ja erilaisia merkityksiä yhdelle ja samalle symbolille. Käytin sanoja, joilla oli eri merkityksiä. Minä käytin negatiivisia kuvia positiivisessa merkityksessä ja minä käytin kronologiaa, jota ei voitu tulkita, maanpäällisen kronologisen systeemin avulla.

Minun täytyi tehdä näin, koska puhuin tapahtumasta, jotka eivät kuuluneet tähän vuosituhanteen eikä aikaisempiin tai seuraaviin vuosituhansiin. Puhuin tapahtumista, jotka ovat tapahtuneet maan päällä tämän planeetan ihmis-evoluution kaikkina aikoina. Mutta yksi tuhat ja miljoona vuotta tarkoittavat aivan samaa ihmiselle, jos me ajattelemme niitä suhteessa ihmiselämän termiin. Taivaiden korkeudesta nämä aikayksiköt ovat tasa-arvoisia kun verrataan niitä vähempään kuin sataan ihmiselämän vuoteen.

Puhuin ihmiskunnan evoluution aikakaudesta ja tarkoitin koko ihmisen olemassaolon sykliä fyysisessä kehossa.

Lohikäärmeellä ja pedolla on eri merkityksiä allegoriassani. Lohikäärme tarkoittaa Hyvää ja peto tarkoittaa pahaa. Lohikäärme laskeutuu Maahan Taivaista, ajaen takaa vaimoa raivoissaan, ja hän synnyttää miespuolisen lapsen.

Tässä allegoriassa vaimo edustaa ihmiskuntaa. Lohikäärme on Jumalallinen viisaus, joka on laskeutunut ihmiseen. Lapsi on tämän viisauden hedelmä, ihmisen Korkeampi Itse, joka tulee olemaan piilotettu häneltä enemmän kuin tuhat vuotta, Yritä ymmärtää maanpäällisen ihmiskunnan olemassaoloa miljoonien vuosien ajan, ja peto, raivoten kaiken tämän ajan. Peto on itse asiassa ihmisen ego ja sen intohimot.

Peto täytyy heittää alas aivan kuten Lohikäärme heitettiin alas Taivaista ja laskeutui aineeseen, äitiin ja vaimoon.

Kaksi sykliä on todettu Ilmestyskirjassani – aineeseen laskeutumisen sykli ja aineesta nousun sykli.

Aineessa olon aikana seitsemän sykliä vierähtää.   Niistä ilmoittaa enkelien trumpettien äänet.

Jokainen näistä sykleistä tuo ongelmia ja onnettomuuksia, joiden kautta ihmiskunnan täytyy kulkea voidakseen tulla vapaaksi pedosta, joka on yhdistynyt ihmisen kanssa ja estää ihmisen Jumalallista luontoa ilmentämästä itseään.

Kaikki nämä ongelmat ja vastoinkäymiset, joita ihmiskunta käy läpi, ovat tarpeellisia sille, jotta se oivaltaa oman Jumalallisen luonteensa ja vapauttaa itsensä pedon lihallisesta mielestä ja haluista, ja nousee Jumalallisen Viisauden tietoisuuden tasolle. Jälkimmäistä symbolisoi alas laskeutuva Nelikulmainen Kaupunki syklien lopussa.

Seitsemän sykliä symbolisoivat seitsemään Ihmisrotua, ja Lohikäärmeen seitsemän päätä symbolisoivat seitsemää Ihmisrotua.

Ja kuljettuaan näiden seitsemän syklin kautta, ihmisen pitäisi vapauttaa itsensä pedon tietoisuudesta ja tulla Jumalalliseksi Ihmiseksi.

Olen antanut sinulle allegorian, symbolisoiden Korkeimpien Henkien laskeutumista aineeseen ja olen antanut allegorian näiden Henkien ylösnousemuksesta aineesta yhdessä koko ihmiskunnan tietoisuuden nousun kanssa. Olen hyvin pahoillani, että kuvat ja symbolit, joita käytin, on väärinymmärretty ja vääristetty.

Ja jos luet saneluni yhdessä Mooseksen ja Zarathustran sanelujen kanssa, muinaisen Totuuden merkitys tulee paljastumaan sinulle, ja niille teistä jotka haluavat tietää Totuuden, ja niille teistä, jotka ovat valmiita tutustumaan siihen.

Monia vuosia kuluu ennen kuin tämä Totuus ottaa sijansa monien ihmisten mielissä. Ja monta vuotta vierähtää ennen kuin tietoisuus suurimalla osalla ihmisiä saa kristallin kirkkaan läpinäkyvyyden ja pystyy päästämään lävitse Jumalallisen Totuuden koko täyteyden.

Mutta nyt tietoisuutenne on samanlainen kuin   lattean lasi; katsot sen läpi ja et voi nähdä Totuutta kaikista yrityksistäsi huolimatta.   Yksi henkilö näkee ainoastaan Totuuden yleiset ääriviivat ja toinen ei näe mitään ja turvautuu luottaen niiden mielipiteeseen, jotka näkevät jotakin.

Ja myös tapahtuu, että henkilö, joka ei näe mitään, ei voi uskoa näkevää henkilöä, jolla on kyky nähdä, ja syyttää jälkimmäistä valehtelemisesta tai kadehtii häntä.

Ihmisen tietämättömyyden Peto yhä edelleen hallitsee ihmisten mieliä vielä pitkään. Monet ihmiset muistuttavat petoja ja eivätkä kuule Järjen ääntä itsessään eivätkä toisissa, ja vain vastoinkäymiset, onnettomuudet ja kärsimykset pystyvät opettamaan näitä ihmisiä olemaan ihmisiä. He kutsuvat näitä ongelmia luokseen tekojensa ja toimiensa kautta, suhteessa toisiinsa, luontoon ja Äiti Maahan.

Aika jossa elätte on hirvittävä. Pimeimmät intohimot raivoavat ihmisissä. He eivät halua kuulla Järjen ääntä ja eivätkä halua kääntyä takaisin Jumalallisen Totuuden tietämisen Polulle.

Ja kaikki tulee olemaan aivan kuten olen kuvannut. Ei yksikään malja siirry keneltäkään.

Näin oli, ja näin tulee olemaan.

Mutta enemmin tai myöhemmin syklit tulevat olemaan ohi ja ihminen pääsee eroon eläin luonnostaan ja palkitaan taivas-maailman olemassaololla, jonka hän on ansainnut ja jonka hän varmasti tulee saavuttamaan tietoisuudessaan.

Tulee olemaan aivan kuten olen kuvannut. Lukekaa se vain.

Tänään olen antanut sinulle tarpeelliset avaimet ymmärtämään minun Ilmestystäni.

Ja olen kertonut sinulle niin paljon kuin minun oli määrä kertoa. Niille, jotka ymmärtävät olen kertonut liian paljon ja niille jotka eivät kykene ymmärtämään, en ole kertonut mitään.

MINÄ OLEN Johannes, Rakastettu ja olen ollut kanssasi tänään.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina