Sinulle on tullut aika alkaa toimia

      Kommentit pois päältä artikkelissa Sinulle on tullut aika alkaa toimia


Sinulle on tullut aika alkaa toimia

Ylösnoussut Mestari Igor, huhtikuu 5, 2005

MINÄ OLEN Igor, ja olen tullut tämän Viestintuojan kautta.

MINÄ OLEN Igor, joka eläessäni yksinkertaisena talonpoikana, neutralisoin koko Venäjän karmaa sisällissodan ja vallankumouksen huonoina aikoina 1900 -luvun alussa.

Kaksi voimaa törmäsi taistelussa Venäjän tulevaisuudesta. Se oli todella taistelu Valon ja pimeyden välillä.

Mutta emme onnistuneet pitämään tasapainoa. Mahdollisuus loistavaan tulevaisuuteen lykkääntyi Venäjällä kaikista pyrkimyksistäni ja muiden inkarnaatioissa olevien ihmisten toimista huolimatta, jotka neutraloivat tätä tilannetta ja yrittivät tehdä parhaansa minimoidakseen sen uhreja.

Venäjän karma ei sallinut tämän maan lentää kuilun ylitse ja nousta uudelle tasolle Venäjän valtion järjestelmässä. Venäjä oli pudonnut epäuskon kuiluun sadaksi pitkäksi vuodeksi.

Edes nyt tämä pysähtyneisyyden kova aika ei ole vieläkään ohi. Venäjä on lukkiutunut menneisyyden ja tulevaisuuden väliin. Se ei liiku eteenpäin kohti ennustettua loistavaa tulevaisuutta kohden ja ei voi enää kääntyä menneisyyteenkään, joka näyttää hirveältä ja on muistuttajana miljoonien sodan, vallankumouksen, pakkosiirrosten ja alistamisten uhreista.

Minä kerron teille ettei yksikään toinen maa olisi voinut kestää kaikkia näitä hirvittäviä kokemuksia.

Koko tämän valtion loputonta kärsivällisyyttä ja nöyryyttä vaadittiin, jotta tämä maa saattoi kulkea tämän osan sen Polusta ja pysyä voittamattomana.

Tämän maan kansa olisi tahtonut levähtää kun Perestroika alkoi, mutta heidän toiveensa epäonnistui jälleen.

Peto, joka on vallannut Venäjän ei nuku, ei anna sen nousta polviltaan, levittää siipiään ja heittää epäuskon ja tietämättömyyden petoa pois – verenhimoinen peto on ottanut vahvan otteen Venäjästä.

Äiti Venäjä, pitkään kärsinyt Äiti Maa. Pimeys on verhonnut Venäjän niin tiiviisti, ettei yhtäkään toivon sädettä voi nähdä. On mahdotonta nähdä mihin pyrkiä. Usko on raunioitunut; yhteiskunnan moraaliset ideaalit ovat korruptoituneet. Täysi epäusko ja kaaos ovat asettuneet sen ihmisten sydämiin ja mieliin.

Jokaisen valtion voima on sen kansan sydämissä. Ei ole mitään, mitä ei voitaisi muuttaa ulkoisessa fyysisessä ympäristössä jos on pyrkiviä, rakastavia ja uskovia sydämiä.

Sydämiä, jotka ovat valmiita uhraamaan itse elämän perustaakseen onnellisen hallinnon heidän rakkaassa maassaan.

Tein parhaani kun olin inkarnoitunut. En jättänyt rukousasentoani päivin tai öin, ainoastaan ajoittain sallin itseni tauon nukkumiseen.

Minä rukoilin ja rukoilin ja rukoilin. Halusin vain yhtä asiaa: Halusin Venäjän ylittävän kuilun. Minä kerjäsin Jumalallista Äitiä ja Jumalaa antamaan tämän ihmeen Venäjälle.

Mutta ihme ei tapahtunut, vaikka taakkaa kevennettiin ja Venäjän onnistui pitämään itsenäisyytensä.

Sata vuotta on kulunut, mutta tilanne on sama nykyisin. Sama köyhyys ja sama virkamiesten laittomuus vallitsee Venäjällä. Ja on mahdotonta katsoa ja kestää sitä. Sydän vuotaa, kun katsoo tämän maan ihmisten kärsimystä.

Onko mitään tietä ulos tästä tilanteesta? Odotatteko kuulla minulta neuvoa ja suosituksia toimillenne?

Minä kerron teille rehellisesti, että jos olisin inkarnoituneena nyt Venäjällä, en kykenisi neutralisoimaan sen karmaa vain rukouksien avulla.

Jos näet lapsen palavassa majassa, joka on romahtamaisillaan, mitä teet? Rukoiletko ja kutsutko ihmettä tai ryntäätkö tuleen ja pelastat lapsen?

Jokainen löytää henkilökohtaisen ratkaisun tähän kysymykseen. Kysymys on rukoilevan sydämen puhtaudessa. Ja jos olet varma pyhyydestäsi, jos olet varma tosiasiasta, että kykenet estämään minkä tahansa onnettomuuden rukouksen avulla, minä palvon sinun uskoasi. Ja minä olen sinun kanssasi kun rukoilet. Ja tulen voimistamaan rukoustasi minun läsnäolollani sinussa.

Mutta nyt Venäjä tarvitsee tiettyjä toimia fyysisessä tasossa, erityisesti lasten ja nuorten keskuudessa heidän kouluttamisekseen, koska nuorilla ei ole ollut mitään ideologiaa ja moraalin periaatteiden perustaa, nuoret ihmiset, jotka ovat Venäjän tulevaisuus, eivät kykene ottamaan vastuuta maasta kypsemmällä iällä.

Saadakseen perheilleen ja itselleen nopeita voittoja, he ovat valmiita myymään heidän Äiti Venäjän kolmestakymmenestä kultarahasta, saadakseen itselleen taivasten valtakunnan merentakaisissa maissa.

Ei ole ja ei tule olemaan mitään taivasten valtakuntaa maan päällä. Ja saavutuksienne määrää ei voida mitata dollarien määrällä pankkitiliänne vieraan maan pankissa. Saavutuksien astetta mitataan uhrauksenne asteella, jonka voitte tehdä pelastaaksenne avuttomat ja onnettomat kanssaihmisenne.

Jokainen maa on muodostettu päämäärällä suojella itseään ulkoisilta ja sisäisiltä vihollisilta. Kurjuus ja köyhyys ovat sisäisiä vihollisia.

Sen vuoksi valtio, joka ei välitä sen ihmisistä, jotka ovat sellaisen huolenpidon tarpeessa – lapsista, iäkkäistä ja avuttomista – ei voi olla valtio, jota Korkeampi Laki tukee. Ja sellainen valtio on tuomittu sukupuuttoon tai jälleenrakennukseen.

Tarjoan teille Taivaiden avun uudelleen rakentamaan valtionne. Oli aikoja Venäjän historiassa kun ulkopuoliset miltei valtasivat sen.

Te muistatte Tataarien hyökkäyksen, sisällissodan vuonna 1812.

Yrittäkää muistaa Minin ja Pozharskyn persoonallisuudet, Aleksanteri Nevskyn.

Muistakaa uudelleen Suurta isänmaallista Sotaa aikaisemmalla vuosisadalla.

Oli aina ihmisiä, jotka nousivat ja vapauttivat maan ulkomaan valtaukselta uskomattomin ponnistuksin ja itse elämän hinnalla.

Kerron teille, että maa on ulkopuolisten valtaama nyt. Ja vaikeus on se, että he ovat tulleet maan sisäpuolelta, itse valtiosta, mutta tosiasiassa he ovat ulkopuolisia. He ryöstävät Venäjää ja ottavat ryöstämänsä pois Eurooppaan ja Amerikkaan.

Venäjän kansa, teidän on noustava jälleen yhdessä ja teidän on saavutettava päättäväinen voitto tästä taistelussa Hyvän ja pahan välillä.

Loistava tulevaisuus odottaa Venäjää. Mutta etukäteen on tarpeellista päästä eroon ulkopuolisista tunkeilijoista, jotka ovat pyrkineet valtaan maassa monimutkaisuuksien ja petoksen avulla ja hallitsevat, hangaten käsiään ilosta jokaisesta ryöstetystä miljoonasta tallennettuna Sveitsin ja Amerikan pankkeihin.

Lupaan antaa sinulle kaikkien Taivaiden ja Ylösnousseiden Mestarien avun Venäjän vapauttamisessa tunkeilijoista, mutta teidän täytyy nousta yhdessä ja heittää tämä ies pois itse.

On tullut aika kääriä hihanne! Ette voi olla joutilaana enää kauempaa! Teidän on toimittava! Lapsi on tulessa!

Äiti Venäjä on tulessa!

Ainoastaan sokea ja kuuro voi teeskennellä, ettei mitään ole tapahtumassa.

Annan teille nyt vahvimman aseen, jolta ei ole suojaa ja jota vihollinen ei voi kestää.

Olen täyttävä sydämenne Uskolla, toivolla ja toiveella. Annan sydämeenne rakkauden omaa isänmaatanne, Äiti Venäjä kohtaan.

Minä sytytän tulen sydämiinne. Tämän tulen kanssa ette enää voi olla toimettomia.

Tämä tuli ei anna teidän olla joutilaana päivällä eikä yöllä. Ja teette mitä teidän tulee tehdä, ja tiedätte mitä se on. Teette asioita minkä vuoksi tulitte inkarnaatioon. Täytätte jokaisen henkilön jonka tapaatte Polullanne tällä Uskon ja Tiedon tulella. Teette parhaanne aivan kuin silloin, kun synnyin kaupunkejanne piirittivät viholliset. Ja työskentelette pysähtymättä, jolloin on aikaa vain pieniin torkkuihin.

Sinun on toimittava!

Nouskaa jaloillenne, Venäjä!

Nouskaa jaloillenne, yksinkertaiset ihmiset!

Vihollinen on pihalla!

Voitto on edessä, ja Vapaus, ja Ilo!

Annan tämän impulssin sydämestäni ja täytän teidät Voiton toiveella!

Rakkaani, Taivaat katsovat teihin. Teille on tullut aika alkaa toimia.

MINÄ OLEN Igor, ja minä olen kanssasi nyt.

(1) Perestroika on Venäjän kielinen termi talousuudistuksista (käytetään nyt myös Englannin kielessä) jotka otettiin käyttöön kesäkuussa 1985 Neuvostoliiton johtaja Mikhail Gorbachev avulla. Sen kirjaimellinen merkitys on “rakennemuutos”, viitaten Neuvostoliiton talouden rakenneuudistukseen.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina