Liity mukaan Mestarien Viestien lukemiseen 2005-2019

      Kommentit pois päältä artikkelissa Liity mukaan Mestarien Viestien lukemiseen 2005-2019Liity mukaan Mestarien Viestien lukemiseen 2005-2019
Lukeminen alkaa  marraskuun 4., 2019.

Hyvä ystävät !

Kutsumme teitä ottamaan osaa Viestien Lukemis-sessioon, jotka on annettu vuosien 2005- 2019 aikana https://sirius-eng.net/dictations/index.htm, ja joka alkaa 4. 11.2019.

Kuten saatatte tietää yhteinen Pyhien tekstien lukeminen on yksi tehokkaimmista henkisistä harjoituksista!
Alamme uudelleen lukemaan aivan ensimmäisen Viestin, jonka Mestari Sanat Kumara antoi 4. 3. 2005 ja luemme yhden Viestin päivässä.
Tietysti olemme eri puolilla maailmaa, kuitenkin tämä on juuri etumme!
Jos me kaikki luemme saman Viestin Mestarilta samaan aikaa ja tämän henkisen työn aikana pyrimme saavuttamaan kaikista korkeimman tietoisuudentilamme, silloin tuomme Mestarin energiat, joka on antanut Viestin, tähän maailmaan eri puolille maapallolla.

Jos tarpeeksi ihmisiä liittyy yhteen tässä henkisessä harjoituksessa, silloin nostamme planeetan tausta värähtelyä.  Voimme vaikuttaa koko planeettaan.  Monia tapahtumia planeetalla voidaan liikuttaa positiivisempaan suuntaan.  Mikä on kaikista tärkeintä positiiviseen, kehitykseen ja rakentavaan uudelleenjärjestykseen eivät ole voima mutta hyvin heikot vaikutukset, jotka eivät ole suurten energia määrien teot,  mutta lukuisten ja erilaisten sovellutuksien määrä, joilla on vaikutusta.

Rakastettu Quan Yin sanoi:  “Mikä tahansa kaikista hienoin sielunne impulssi aiheuttaa väistämättömiä vaikutuksia fyysisessä maailmassa.  Jos koette onnellisuuden, rakkauden ja rauhan tiloja, heijastatte vaikutusta laajalle alalle joka suuntaan ympärillänne.  Ja jopa koko planeettaan.  Mitä herkempiä, Jumalalliset tunteet ovat, joita koette, sitä suurempi vaikutus teillä on ympäröivään fyysiseen maailmaan.  Tämä selittää miksi pieni määrä pyhimyksiä voi tasapainottaa tilannetta koko planeetalla”

Aika Sanomien lukemiseen alkaa minä tahansa tuntina koko kalenteripäivän aikana.  Lue Sanelu siinä  paikkaa maailmaa missä olet, sellaisena aikana, joka on sopiva sinulle.  Voit  jopa lukea Sanelun useita kertoja päivässä – niin monta kertaa kuin sinulle  on helppoa ja sopivaa.

Jos sinulla on “Book of Wisdom” tai 5 Voluumin kirja sarja “Words of Wisdom” https://sirius-eng.net/books/index.htm, silloin voit lukea Sanelun näistä kirjoista.  Jos sinulla ei ole kirjaa, silloin voit lukea Saneluviestit käyttäen kalenteria, joka on asetettu  verkkosivulle “Constellation of Aquarius” website https://sirius-centers.net/

Kalenterissa (https://sirius-eng.net/calendar/index-calendar.htm) netti sivustolla  “Constellation of Aquarius” joka päivä ilmestyy uusi viesti lukemiseen. 

Yhteiseen Mestarien Sanelujen lukemiseen 2005-2019 muilla kielillä voit liittyä seuraavista linkeistä 

Englannin kielellä  https://sirius-eng.net/
Arabia kielellä  http://www.sirius2.net/ar/
Bulgarian kielellä  http://sirius1-bg.org/
Espanjaksi http://www.sirius2.net/spain/
Latvian kielellä http://www.sirius-riga.lv/
Liettuan kielellä http://www.sirijus.com/
Saksaksi https://sirius-de.net/
Suomeksi  https://sirius-fin.net/

Voit lukea Saneluja ääneen, tai hiljaa, tai voit kuunnella äänitteen Sanelusta, joka on verkkosivulla. Voimistaaksesi Mestarin Läsnäoloa, joka antoi Viestin, voit tehdä seuraavan kutsun:
“MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN – nimessä, minä kutsun (MESTARIN NIMI) Elektronista Läsnäoloa. Tapahtukoon Jumalan Tahto. Amen. “

Sinun mielesi asenne ennen Sanelujen lukemista on kaikista tärkein.

Virittäytyäksesi Sanelun lukemiseen voit :
– kuunnella musiikkia http://sirius-centers.net/music/index.htm
– katsoa videota http://sirius-ru.net/media/tv/nastroy-na-bdenie.htm
tai vain meditoida Mestarin kuvaa, joka antoi Sanelun.