Kuinka lukea Saneluja –  Mestarien Saneluihin liittyviä suosituksia 

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kuinka lukea Saneluja –  Mestarien Saneluihin liittyviä suosituksia 

Kuinka lukea Saneluja –  Mestarien Saneluihin liittyviä suosituksia 


Lord Surya, Joukukuu 22, 2013:
(Mestarien viestien yhteinen lukeminen 2005-2019. Lukemisen alku on 4. marraskuuta 2019)

“… Ainoa apu, jota tällä hetkellä ihmiskunnalle voidaan antaa, on Viestimme ja energiamme, jotka välitämme viestiemme kautta maailmaanne.

Monet teistä saattavat kysyä: “Kuinka muutaman miljoonan maan päällä elävän ihmisen lukemat Viestit voivat muuttaa maailmaa?”

Rakas, emme koskaan tuhlaa Jumalallista energiaa. Mikä tahansa Jumalallinen Armo punnitaan perusteellisesti Maailmankaikkeuden ylemmissä neuvostoissa ennen niiden myöntämistä.

Hienovaraiset energiamme voivat neutraloida valtavan määrän negatiivisia energioita maailmastasi. Tämä on työmme tasapainon ylläpitämiseksi planeetalla. Jokainen teistä voi liittyä tähän suureen työhön Maan ihmiskunnan pelastamiseksi.

Yhteisillä ponnisteluilla muutamme tilannetta planeetalla. Sinulle riittää, että luet päivittäin yhden Sanelumme , joka on kautta annettu Lähettiläämme kautta,  peräkkäin, aikajärjestyksessä, jossa ne annettiin.

Viestimme voivat muuttaa tietoisuutesi tilaa, ja väistämättä ympäristösi muuttuu tietoisuutesi  seurauksena tietoisuudestasi. Emme voi ennustaa tilannetta etukäteen, koska emme tiedä kuinka moni ihminen vastaa kutsuumme ja lukee Viestejämme. Tila, jossa aloitat Viestien lukemisen, on erittäin tärkeä. Joten työsi olisi tehokkainta, sinun on valmistuttava lukemaan Viestejämme ja lukea niitä vain korkeimmassa mielentilassa, jonka voit kokea. Vain tässä tapauksessa pystyt välittämään Jumalallisen energiaa ympäröivään maailmaasi.

Sinulle on annettu yli sata Viesteissämme kuvattua työkalua, jotta voit virittäytyä maailmaamme ennen lukemista. Jotkut työkaluista, kuten Roseri-rukoukset tai meditaatiot Lähettiläämme kirjoitti pyynnöstämme.

Jotta voisit valmistautua Viestiemme lukemiseen, sinun tulisi varata vähintään yksi tunti hengelliseen työhön ennen Viestin lukemista.

Sinun ei tarvitse käyttää kaikkia sinulle annettuja työkaluja. Voit valita itsellesi parhaiten sinulle sopivan: rukouskutsut, Rosarit, meditaatiot tai videot.

Aloita Viestien lukeminen vasta, kun täysin harmonisoit kehosi, ajatuksesi ja tunteesi.

Muuttamalla itseäsi, muutat maailmaa ympärilläsi.

Älä usko, että tietoisuutesi muuttaminen on helppoa. Tarvitset kaiken määrätietoisuuden täyttääksesi kaikki Mestarien ohjeet, jotka sisältyvät Viesteihimme ”


Mestari Kuthumi, tammikuu 14, 2010:
(Mestarien viestien yhteinen lukeminen 2005-2019. Lukemisen alku on 4. marraskuuta 2019)

”Toistamme säännöllisesti suosituksemme siitä, kuinka Sanelujemme kanssa tulisi työskennellä. Ja tiedän monia ihmisiä, jotka eivät noudata suosituksiamme. Olemme puhuneet monta kertaa varovaisuudesta työskennellessäsi Viestien kanssa ja ettei ole suositeltavaa lukea enemmän kuin kaksi Viestiä päivässä. Esimerkiksi yksi viesti voidaan lukea aamulla ja yksi illalla.

Jokainen viesti sisältää näiden viestien lähettämän eri Mestareiden energioita. Ja joskus energiat kuuluvat tasoon, joka ei ole kovin korkea, kun taas toisinaan energiat kuuluvat erittäin korkeaan Olemassaolotasoon. Jos aloitat  useiden Viestien lukemisen peräkkäin, kohdistat kehoosi suureen paineeseen. Ulkopuolinen tietoisuutesi ei ehkä havaitse tätä vaaraa, koska lihallinen mielenne on tottunut käsittelemään vain informatiivista komponenttia, eikä se ota huomioon Viestien energiakomponenttia.

Annan sinulle esimerkin. Kehosi tarvitsee ruokaa. Kun olet nälkäinen tai janoinen ja syöt siivun leipää tai juo lasillinen puhdasta vettä, kehosi tuntuu tyytyväiseltä.

Kuvittele nyt, jos söisit paljon erilaisia ruokia ilman rajoja ja kuluttaisit rajoittamattoman määrän erilaisia juomia. Tiedän, että monet teistä tekevät tämän elämässänne, nauttivat juhlimisesta ja ahmimisesta. Mutta eikö sinusta tunnu pahalta seuraavana päivänä, kun olet syönyt tai juonut liikaa?

On ruokia, jotka voidaan yhdistää toisiinsa, kun taas on ruokia, joita ei voida syödä samanaikaisesti. Mutta suurin osa ihmisistä on niin alhaisella energiatasolla, etteivät he pysty ymmärtämään näitä yksinkertaisia totuuksia, jotka ovat olleet tiedossa tuhansia vuosia ja joita kaikki viisaat noudattavat.

Kun luet useita Sanomia eri Mestareilta, saatat saada tietoisuutesi saman ruoansulatushäiriön, aivan kuten saisit vatsan ruoansulatushäiriöitä hallitsemattomasta ruuan syömisestä.

Sinun tulisi lähestyä Viestiemme lukemista erittäin huolellisesti, muuten saatat saada sisäisen epämukavuuden tai tyytymättömyyden. Kuitenkin mikä on vielä pahempaa, saatat ohjata kaiken harmistumistasi Lähettilääseen tai Mestareihin.

Sinun tulisi valmistautua lukemaan jokainen viesti huolellisesti. Sinun tulisi virittää itsesi Mestariin, joka antaa viestin, joko musiikin, Mestarin kuvan avulla tai rukouksen tai meditaation avulla ennen Viestin lukemista. Tällä tavalla voit tasata energiaa, nostaa tietoisuuttasi, ja Viestit ovat hyvää tekeviä sinulle.

Annan sinulle uuden esimerkin. Aurinko paistaa kaikille ihmisille ja kaikille olennoille, ja on ihmisiä, jotka käyttävät aurinkoenergiaa viisaasti. He viettävät jonkin aikaa auringossa, tekevät sitten tauon ja altistavat itsensä taas jonkin ajan kuluttua  hyväileville auringonsäteille.

On toinen ryhmä ihmisiä, jotka viettävät koko päivän rannalla palavan auringon alla, ja kärsivät seuraavana päivänä palovammoista ja kuumeesta.

Kuka on syyssä siihen, että he ovat saaneet palovammoja? Onko se Aurinko? Mielestäni vastaus on ilmeinen. Heidän oma syynsä on, että he ovat käyttäneet Auringon energiaa hallitsemattomasti.

Viestien sisältämällä energialla ei ole vastaavia selviä vaikutuksia, mutta on edelleen huomattava määrä henkilöitä, jotka tarkastelevat lyhyesti kymmeniä tai useamman Viestejämme pääsemättä niiden olemukseen ja ilman virittämästä itseään oikein ennen Sanelun lukemista. Seuraus  tulee nopeasti. Tietyn ajan kuluttua he alkavat olla ärtyneitä ja jopa vihaisia.

Kuka on syyssä siihen, että koet nämä tunteet? Viestintuoja? Mestarit? Mielestäni vastaus on ilmeinen. Kukaan ulkopuolellasi ei ole syyllinen siihen, että laiminlyöt Mestarien suositukset.

Kuten kaikella maailmassa, Saneluilla on kaksoisvaikutus. Ja kiitos viesteillemme,  jotkut ovat saavuttaneet pehmeän auran; heidän auraansa epäpuhtaudet, joita heillä oli ollut monien vuosien ajan, ovat kadonneet. Heistä on tullut tasapainoisempia ja ystävällisempiä. Heidän suhteet perheeseensä on parantuneet. Rauha on tullut heidän sielulleen ja heidän koteihinsa.

Päinvastaisesti, toiset kokevat vihaa, suuttumusta ja tyytymättömyyttä Sanelujen lukemisen jälkeen. Heidän auransa liukenee päivä päivältä, ja he yksinkertaisesti tuhoavat itsensä.

Rakas, toivomme teille ystävällisyyttä, Rakkautta ja harmoniaa. Ja kaiken tämän voitte saada Viestiemme ansiosta. Sinun sisälläsi on kuitenkin venttiili, joka ohjaa Sanelujen sisältämän energian joko hyvään tai pahaan. Kaikella maailmassa, rakkaallasi, on kaksoisvaikutus. Ja sisälläsi on mekanismi, joka joko saa sinut voimakkaasti seuraamaan evoluution kehitys polkua tai heittää sinut tien sivuun. ”


Rakastettu Babaji, joulukuu 5, 2009:
(Mestarien viestien yhteinen lukeminen 2005-2019. Lukemisen alku on 4. marraskuuta 2019)

“… Haluaisin varmistua siitä, että olet ryhtynyt kaikkiin tarvittaviin turvatoimiin Sanelujen lukemisessa.

Ne, jotka lukevat Sanelujamme ensimmäistä kertaa, voivat olla yllättyneitä. Kuitenkin ne, jotka ovat lukeneet Viestejämme pitkään, tietävät todennäköisesti noudatettavista turvatoimenpiteistä. Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, että olet tekemisissä energian kanssa, koska Sanamme kantavat määrättyä energiavarausta. Ja kuten mikä tahansa energia, se vaatii huolellista ja varovaista käsittelyä, muuten Sanelujen lukemisen tulos voi olla arvaamaton.

Siksi sinun on ymmärrettävä, että puhut Mestarien kanssa, jotka ovat ylittäneet sinut selvästi heidän tietoisuustasollaan. Siksi sinulla tulisi tuntea itsessäsi arvostusta ja kunnioitusta meitä kohtaan. Et voi puhua Jumalan kanssa välillä, ohimennen. Et voi juoda teetä, keskustella kollegoidesi kanssa työssä, tarkistaa lasten kotitehtäviä ja lukea Viestejämme samanaikaisesti. Jos teet kaiken tämän ja luet Viestejämme samanaikaisesti, niin luot karman, joka on suoraan verrannollinen Viesteihimme sisältyvään energiaan.,

Varoitan vielä kerran, että puhut Jumalan kanssa. Siksi sinun on tehtävä tämä kunnioituksella suurella kunnioituksella sydämessäsi. Koko olemuksesi on viritettävä kommunikointiin Jumalan kanssa. Sinun on laitettava kaikki huolenaiheesi syrjään tai päinvastoin, älä lue Sanelua ennen kuin sinulla on suotuisa hetki.

Jos olet epätasapainossa tai olet jonkin negatiivisen ominaisuuden vaikutuksen alainen, Viestien sisältämä energia johtaa kaiken negatiivisuuden lisääntymiseen sisälläsi. Ja päinvastoin, jos olet harmonisesti virittynyt ja olet täynnä sisäistä rauhaa, niin tämä harmonia ja rauhan tila vahvistaa myös suhteessa Sanelun sisältämään energiaan ”.


Mestari Hilarion, 2. tammikuuta 2008
:
(Mestarien viestien yhteinen lukeminen 2005-2019. Lukemisen alku on 4. marraskuuta 2019)

”Miksi sinulla on tunne, että henkistä työtä voidaan ohimennen tai kiireessä?

Ennen kuin muodostat tietoisuutesi oikean asenteen henkiseen työhön, et saa merkittävää tulosta.

Valitettavasti olen huomannut, että huomion ja keskittymisen puute on aikanne vitsaus.

Yritätte oppia erilaisia asioita samanaikaisesti. Kuuntelet radiota, puhutte puhelimessa tai katsotte televisiota ja yritätte lukea Sanelujamme.

Ennen kuin keskität voimasi henkisen ruoan hyväksymiseen ja heität kaiken muun pois, Viestien lukeminen ei ole sinulle hyödyksi, vaan paremminkin pahaksi kehityksellesi.

Minä kerron sinulle miksi. Jos olet kiireinen jonkin maallisessa toiminnassa, kuten, että kuuntelet modernia musiikkia radiosta tai katsot kaupallista taukoa televisiosta ja yrität lukea Sanelujamme samanaikaisesti, Silloin energia jonka sisällytämme Saneluihinne käytetään epäsäännönmukaisesti. Ja liu´ut taakse päin sen sijaan, että etenisit eteenpäin kehityksessäsi.

Ymmärrä, että puhut Jumalan kanssa, kommunikoit Mestarien kanssa, jotka ovat kaukana edessäsi ja jotka kiipesivät evoluutiokehityksen korkeammille askelmille. Mistä tuo massiivinen epäkunnioitus tulee?

Miksi et ole saanut alkeellista säädyllisyyttä kommunikoidessamme kanssamme?

Haluaisin, että lakkaat näkemästä Opetusta, jonka annamme sinulle Lähettiläämme kautta, jonakin itsestään selvyytenä  ja tavallisena.

Tuhannet Valotyön Olennot auttavat jokaisen Sanelun lähetyksessä. Kulutamme arvokasta energiaa Jumalalta; keräämme sen jyvä jyvältä ja virratamme sen Viesteihimme.

… ellette muuta suhtautumistanne Mestareihin ja voita joitakin negatiivisia luonteenne piirteitä,  voitte  vahingoittaa sieluanne pahasti. Muistakaa, että kun saatte Jumalallista energiaa, ohjaatte sitä itse maailmaanne ajatuksienne, tunteidenne ja tilanteiden kautta ja avulla. Kun saatte energiaa lukemalla Sanelujamme ollessamme huonossa tietoisuuden tilassa, saatatte  käyttää sitä(energiaa ) epäviisaasti, ohjaten sitä illuusion lisääntymiseen ja samalla luoden karmaa.

Evoluutiokehitysvaiheessasi sinun on käytettävä Jumalallista energiaa suuremmalla vastuulla ”.