Lord Shivan Lausunto

      Kommentit pois päältä artikkelissa Lord Shivan Lausunto


Lord Shivan Lausunto

Lord Shiva, 24. toukokuu 2009

MINÄ OLEN Shiva!

Minä olen tullut! Minun on annettava julkilausuma, ja haluaisin, että kuulette erittäin tarkkaan ja kunnioittavasti kaikkea, mitä haluan kertoa teille.

Ensinnäkin, teidän pitäisi pyrkiä vapauttamaan itsenne teitä ympäröivän illuusion vaikutuksesta. Puhutte Jumalan kanssa, joten mielessänne ja sydämessänne tulisi olla läsnä vain Rakkautta ja Kiitollisuutta Jumalalle ja Korkeimmalla Laille.

Sinä ja Jumala. Kuinka usein voit olla kasvotusten Jumalan kanssa ja puhua Hänen kanssaan?

Älä usko, että Jumala tulee luoksesi, kun olet uppoutunut kiireeseen ja hälinään. Älä usko, että onnistut kuulemaan Jumalan äänen, kun olet uppoutuneena ihmisen aktiviteeteissä.

On huomattava ero tasojen välillä, jossa te olette ja jossa minä olen. Ja lähestyäksenne minua, teidän tulisi yhdistää itsenne minuun maailmassani.  Voitte ymmärtää minua vain, kun onnistutte nostamaan värähtelynne tasolle, jossa voin oleskella. Siksi olen tullut luoksenne nyt muistuttaakseni teitä siitä, että paljon aikaa ei ole jäljellä käytettävissänne. Teidän täytyy lähestyä suurella vastuulla tosiasiaa, että huomattavat muutokset tapahtuvat planeetalla. Ja nämä muutokset eivät enää anna teidän elää samalla tavalla kuten ihmiskunta on elänyt tähän asti.

Kaikella, mikä ympäröi sinua fyysisessä maailmassa, ei ole pienintäkään merkitystä henkisessä maailmassa. Ja olen tullut kutsumaan teitä henkiseen maailmaan, jossa on ehdottoman erilaiset arvot. Ymmärtäkää, että niin kauan kuin olette kiinni illuusorisessa maailmassa, ette pysty etenemään korkeammalle. Ja niille teistä, jotka ovat tietoisuudessaan valmiita kosketukseen Korkeampien maailmojen kanssa, teillä ei ole mitään syytä olla surullisia eikä pelätä mitään, koska sielunne ovat valmiita muutokseen ja tulevat hyväksymään innostuneesti tulevat muutokset. En ole huolissasi teistä.

Mutta on sieluja, jotka eivät ole valmiita siirtymään, jotka ovat laiskoja muuttaakseen tietoisuuttaan ja epäröivät muuttaa itseään. He eivät edes kiirehti eroon sellaisista tottumuksista kuin tupakointi, lihan syöminen ja alkoholin juominen. Kuinka moni teistä on riippuvaisia sellaisista asioista?

Ette voi siirtyä Uuteen Maailmaan ja pitää kiinni kiintymyksistänne. Juuri te olette niitä, joihin olen tullut vetoamaan tänä päivänä. Sinun on ymmärrettävä, ettei aikaa ole jäljellä. Hyppy tulevaisuuden maailmaan voi tapahtua milloin tahansa. Älä heitä vaakaan Jumalaa ja Mammonaa, äläkä yritä selvittää etukäteen kuinka asiat tulevat menemään ja miten kaikki tulee tapahtumaan. Teille ei ole annettu ymmärtää Jumalan suunnitelmaa ihmisen tietoisuutenne kanssa. Teidän on vain noudatettava Jumalan lakia ja rohkeasti seurattava Häntä.

Koska teille se on ainoa tie ulos nurkasta, johon olette maalanneet itsenne. Se olette te, joihin vetoan ja se on teille, joille annan vielä yhden mahdollisuuden.

Lopeta hermoileminen, lopeta juokseminen ja kiirehtiminen. Tietoisuutenne tulee määrittelemään tulevaisuutenne – tietoisuuden tilanne, jonka onnistutte pitämään rauhassa huolimatta siitä, mitä nyt tapahtuu ja mitä tulee tapahtumaan ympärillänne.

Mitä tulee teihin, minun omistautuneet seuraajani, haluaisin pyytää teitä lukemaan mantran 

                                   OM NAMAH SHIVAYA.

Mutta koska maailmassa on jäljellä vain vähän todellisia seuraajiani, paras ratkaisu sinulle on ylläpitää korkeinta tietoisuuden tilaa, mikä on saavutettavissa sinulle. Sinä löydät kuolemattomuutesi ja siirtymisesi Uuteen Maailmaan vain pitämällä sisäisen omistautumisen Jumalalle ja Korkeimmalle Laille.

Ne teistä, jotka virnistävät lukiessaan minun Viestiäni ja tuntevat epäilyä ja kritiiikkiä, joka liittyy lihalliseen mieleenne, en voi pelastaa teitä. Ja pelastuksenne jätän teidän omiin käsiinne.

Maailmassa ei ole paljon ihmisiä, jotka voisivat pelastua ja jotka pitäisi pelastaa. Loput tekevät valintansa itse tai ovat jo tehneet valintansa.

Kosmisilla aikakausille riippumatta siitä, kuinka kaukana ne voivat näyttää olevan ihmisen tasolta, silti edelleen alkunsa ja päättymisensä.

Siksi tänään samoin kuin kuukausi sitten, [1] olen tullut ainoana tavoitteenani: antaa sinulle mahdollisuuden päästä pois illuusorin maailman verkosta ja avata ovi Jumalalliseen maailmaan.

Aika on nyt tullut. Huomenna voi olla liian myöhäistä.

MINÄ OLEN Shiva, olen sanonut kaiken!

[1] Katso Sanelu Lord Shiva, 22. huhtikuuta 2009, Words of Wisdom, osa 3, saatavana osoitteesta amazon.com/author/tatyana_mickushina.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina