Emme voi menettää yhtäkään hetkeä nyt

      Kommentit pois päältä artikkelissa Emme voi menettää yhtäkään hetkeä nyt


Emme voi menettää yhtäkään hetkeä nyt

Lord Surya, 21. kesäkuuta 2009

Minä olen Surya.

Olen tullut tänään pitämään tärkeän keskustelun, ja toivon, että tänään käytävä keskustelu kannustaa sieluanne toimiin ja askeleisiin, jotka ovat välttämättömiä tässä vaiheessa.

Nyt haluaisin muistuttaa teitä eräistä asioista, joista olemme jo keskustelleet aiemmissa Viesteissämme, mutta jotka ovat toistamisen arvoisia. Puheeni liittyy asenteeseenne meitä, Ylösnousseita Mestareita kohtaan ja kunnioitukseen meidän Viestejämme kohtaan. 
Nykyään monet ihmiset ovat kuvitelleet, voivansa vastaanottaa meidän Viestejämme. Ja monet heistä vastaanottavat Viestejä ja yrittävät julkaista niitä mahdollisimman laajasti.

No, tämä on oikeutenne. Jumala ei voi riistää teiltä vapaata tahtoa ja kieltää teitä toimimasta sen perusteella. Voimme kuitenkin antaa Opetuksen karmallisesta vastuusta Jumalallisen energian virheellisestä käytöstä.
Aina kun yrität päästä kosketuksiin sen kanssa, mikä sinulle näyttää olevan Korkeampi maailma,  sinun pitäisi hidastaa hiukan ja analysoida tietoisuutesi tilaa, koska tietoisuutesi tila vaikuttaa kaikkeen mitä teet. Sinun tulisi myös tutkia motiiviasi, koska motiivisi määrittää toimintasi suunnan.

Nämä molemmat ovat erittäin tärkeitä. Jokainen toiminta, jonka suoritat fyysisellä tasolla tai hienovaraisemmalla ajatusten ja tunteiden tasolla, värjäytyy kauttasi ja palvelee joko illuusion moninkertaistamisen voimia,  tai voimia, jotka auttavan supistamaan illuusiota. 
Siksi pyrkimyksesi määrittää, minkä voimien puolella toimit.

Esimerkiksi, sinua ajaa pelkkä uteliaisuus ja päätät leikkiä, vastaanottaa Viestejä hienovaraiselta tasolta. Tässä ei ole mitään vikaa. Voit kokeilla. Mutta sinun täytyy tietää ja otettava huomioon turvatoimenpiteet kommunikoinnissa hienovaraisen maailman kanssa.
Et istu modernin suhkukoheen ohjaamoon ilman, että olet suorittanut asianmukaisen koulutuksen ja ilman kokeneen ohjaaja opastusta. Miksi luulet, että kommunikoidessasi hienovaraisen maailman kanssa voit tehdä sen ilman käymättä koulutusta ja varmistamatta, että tekemäsi aloite on turvallinen?

Monet teistä jostain syystä ajattelevat, että voitte harjoittaa viestien vastaanottamista hienovaraiselta tasolta. Ja te teette sitä, huolimatta monista ja toistuvista varoituksista, joita annamme. En käyttäisi arvokasta Jumalallista tilaisuutta antaakseni toista Viestiä tästä aiheesta, ellei olisi noita monia ja useita tapauksia, kun ihmiset yrittävät vastaanottaa viestejä saadakseen yhteyden hienovaraiseen maailmaan. He tekevät tämän, ja heistä näyttää, että he onnistuvat tässä, mutta sitten tulee hetki, jolloin he eivät voi enää palata alkuperäiseen pisteeseen. He menevät liian pitkälle kokeiluissaan. Näkymätön maailma, astraalimaailma asukkaineen vangitsee kokemattoman sielun ja alkavat hallita ja manipuloida sitä. Muutut kokeilijasta laboratorio-rotaksi astraalitason olennoille, jotka tarttuvat täysin elämävirtaasi, etkä enää kuulu itsellesi; sinun on noudatettava jatkuvia käskyjä ja määräyksiä olennoilta, jotka toimivat sinun kautta ja manipuloivat sinua.

Sinä voit ja sinun pitäisi kokeilla. Mutta miksi et aloittaisi turvallisemmilla harjoituksilla: tietoisuutesi muuttamiseksi ja tietoisuutesi puhdistamiseksi? Ja miksi et aloittaisi kokeilua erotellaksesi sitä, mikä ympäröivässä todellisuudessasi vastaa Jumalallisia malleja ja mikä on negatiivisten, ei-jumalallisten voimien ilmentymää?

Jokainen teistä ennemmin tai myöhemmin elämässään kohtaa sellaiset olosuhteet, jotka alkavat sekoittaa ja herättää teissä tunteiden myrskyn. Kohtaatte ilmennyksiä, jotka saavat teidät kärsimään, hermostumaan ja toimimaan suojellaksenne itseänne ja palataksenne mukavuusvyöhykkeelle. Eikö se olekin totta, että monet teistä kokevat jatkuvasti ahdistusta, pelkoa, aggressiota tai masennusta? Miksi koette näitä negatiivisia tietoisuuden tiloja? Yksi syistä tähän, miksi teillä on näitä tietoisuuden tiloja, on se tosiasia, että olette tietoisesti tai tiedostamatta alistaneet itsenne astraalitasolle. Ja tämä ei edes juolahtanut mieleenne kun harjoittelitte kokeiluissanne viestien vastaanottamista. Te alistatte itsenne astraalitasolle kuluttaessanne alkoholia, nikotiinia, syömällä lihaa ja katsellessanne kauhuelokuvia, verisiä trillereitä ja pornografisia elokuvia. Kaikki tämä sitoo teitä astraalitasoon, ja nyt teidän täytyy jättäytyä sen vaikutukseen ja niittää toimintanne hedelmiä.

Saatatte sanoa, että suurin osa Maan päällä elävistä ihmisistä tekee asioita, jotka olen luetellut. Kyllä, tämä on totta, ja suurin osa Maapallolla elävistä ihmisistä ovat astraalitason vaikutuksen alaisia.

Tulen luoksenne ohjatakseni pyrkimyksenne vektoria hienovaraisempiin ja Korkeampiin maailmoihin. Pyrin ohjaamaan huomionne kohti Jumalallisen maailman malleja ja Jumalallisen maailman manifestaatioita. Uskokaa minua, kun alatte tehdä erottelua, pystytte orientoitumaan olemassaolon ei- ilmenneiden tasojen värähtelyihin. Astraalitasojen voimat eivät enää ota teistä otetta; pystytte erottelemaan kaikkea, mikä ympäröi teitä manifestoituneella ja ei-manifestoituneella tasoilla ja antamaan etusijan Jumalallisille malleille,  hylkäämällä vapaasta tahdostanne matalan värähtelyn korvikkeet, jotka johtivat sielujanne  kuoleman ja helvetin polulle.

Teistä saattaa vaikuttaa, ettei  ole mitään kauheaa joillakin teidän pienillä heikkouksilla ja alempien vaistojenne ja tapojenne hemmottelulla. Sanon teille, että nyt on tullut aika, jolloin teidän täytyy tietoisesti tehdä päätös ja päästävä eroon jokaisesta sisäisestä ei-jumalallisesta ilmentymästä, ja sen seurauksena pystytte pääsemään eroon epä-jumalaisista ilmenemismuodoista maailmassanne, koska aine tottelevasti heijastaa tietoisuuttanne.

En olisi kiinnittänyt näin paljon huomiota näihin yksinkertaisiin ohjeisiin, jos olisin nähnyt, että toteuttatte Ylösnousseiden Mestarien ohjeita ainakin pienessä määrin. Enemmistö niistä, jotka lukevat Viestejämme eivät kiinnitä mitään huomiota informaatioon ja avain kysymyksiin, joita annamme  ihmiskunnan turvalliselle kehitykselle, eikä tämä informaatio johda heitä mihinkään toimiin, ei mielen tasolla eikä fyysisellä tasolla. 

Ymmärtäkää, että aika on nyt sellainen, ettei yhtäkään minuuttia voida hukata. Teillä ei ole aikaa lykätä tätä työtä muuttaaksesi itseänne, muuttaaksenne tietoisuuttanne.

Olen antanut teille tarvittavat ohjeet. Älkää odottako, että ihme tulee ulkopuolelta. Jos ette ole valmiita itsessänne, mikään ihme ei voi auttaa teitä. Valtava määrä Jumalallista energiaa kulutetaan minkä tahansa ihmeen valmisteluun ja ilmentämiseen, ja jotta ihme tapahtuisi, teidän on todistettava, että olette valmiita tietoisuutenne muutokseen ja teette kaiken tarvittavan tähän muutokseen.

Ja nyt haluan muistuttaa teitä kirjeiden armolahjasta Karmalliselle Neuvostolle. Tällä hetkellä näinä päivinä pidetään Karmallisen Neuvoston kokous, joka voi harkita pyyntöjänne ja antaa teille avun, jota pyydätte. Kuitenkin tehdessään päätöstä avun antamisesta, Karmallista Neuvostoa aina ohjaa motiivienne puhtauden aste ja muutoshakuisuutenne vilpittömyys. On mahdotonta pettää Jumalaa, ja on mahdotonta saada Jumalaa pelaamaan ihmisten sääntöjen mukaan.

On tullut aika, jolloin teidän on ymmärrettävä, että kaikki mahdolliset määräajat on ohitettu.

En tiedä millainen Suuren Keskus-Auringon yleinen päätös tulee olemaan, mutta silti älkää kuitenkaan unohtako pyytää armoa Maa planeetalle kirjeissänne. Se tila, jossa planeetta on nyt, tarvitsee Valon legioonien kiireellistä väliintulon. Tasapaino on häiriintynyt eikä se ole häiriintynyt ilman teidän jokaisen osallistumista.

MINÄ OLEN Surya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina