Kuudes Lyhyt Äiti Marian Rosari: Tulkoon minun Rosarieni lukeminen sinun välittömäksi tehtäväksi lähitulevaisuudessa [1]

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kuudes Lyhyt Äiti Marian Rosari: Tulkoon minun Rosarieni lukeminen sinun välittömäksi tehtäväksi lähitulevaisuudessa [1]Kuudes Lyhyt Äiti Marian Rosari: Tulkoon minun Rosarieni lukeminen sinun välittömäksi tehtäväksi lähitulevaisuudessa [1]

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä,
Kaikista Pyhin Jumalan Äiti, rakastettu Äiti Maria,
rukoilen polvistunein polvin sinua.
Sanat eivät ilmaise Rakkauden syvyyttä sydämessäni, jota tunnen sinua kohtaan.  Pyydän, ota vastaan rakkauteni ja kiitollisuuteni.
Sinä tiedät mikä on tärkeintä sieluni kasvulle nykyhetkessä.
Minä pyydän sinun apuasi ja tukeasi.
Pyydän sinua auttamaan minua etten unohda päivän pyörteessä 
meidän yhteytemme hiljaisia minuutteja, jotka sieluni muistaa.
Tukekoon rikkoutumaton side sinun kanssasi minua elämässäni ja auttakoon minua, etten unohda Korkeampaa Polkua, jota minun on tarkoitus seurata tässä elämässä.(2) 

Isän ja Äidin ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä, Amen.

1. MINÄ OLEN Äiti Maria, sinun Äitisi taivaassa. Olen tullut tämän viestintuojan kautta.  Monta kertaa tulen monien ihmisten kautta, jotka ovat inkarnoituneet Maa planeetalle . Erivapaus, joka minulle myönnettiin sallii minun näyttäytyä fyysisessä maailmassa sen energian avulla, joka virtaa ihmisistä heidän lukiessaan Rosareita.  Tulen monille ihmisille ja minulla ole tämä mahdollisuus, kunnes energian virta  teidän sydämistänne minuun on täynnä. Käytän jokaisen mahdollisuudet näyttäytyä niiden edessä, jotka ovat valmiita näkemään ja kuulemaan minua.

Marian Tervehdys
Tervehdys Neitsyt Maria, armoitettu, Herra on kanssasi, 
Siunattu olet Sinä naisten joukossa ja siunattu on Sinun kohtusi 
hedelmä, sillä sinä olet synnyttänyt Sielujemme Pelastajan

2. Voit kuvitella minut. Minä seison aivan sinun edessäsi kun sinä luet näitä rivejä. Minä seison sinun edessäsi ruusunippu käsissäni. Olen valmistanut tämän kimpun sinulle, rakkaani.  Sinulle, joka pyrit ja vietät niin monia tunteja lukien minun Rosareitani. Älä jätä tätä työtä, minä pyydän sinua, minun rakkaani. Minä ymmärrän. että on monia houkutuksia ja kiusauksia maailmassasi jotka näyttävät sinulle olevan tärkeämpiä kuin rukoukset, joita pyydän sinua lukemaan minulle päivittäin. Kuitenkin, jos ei olisi tarpeellista pyytää sinulta palvelusta tänä aikana en olisi vaivanut sinua.

Marian Tervehdys
Tervehdys Neitsyt Maria, armoitettu, Herra on kanssasi, 
Siunattu olet Sinä naisten joukossa ja siunattu on Sinun kohtusi 
hedelmä, sillä sinä olet synnyttänyt Sielujemme Pelastajan

3. Rakkaani, sillä ei ole väliä minkä Roserin luet ja onko lukemasi traditionaalinen Katollinen Rosari tai Rosari, jonka olen antanut monien viestintuojien kautta viime aikoina.  Haluaisin sinun ymmärtävän, että ainoastaan sinun sydämesi pyrkimys ja puhtaus, sinun toiveesi auttaa kaikkea Elämää tällä planeetalla on tärkeää.   En halua pelottaa sinua millään tulevalla luonnonmullistuksella ja katastrofilla. Ei siksi etteivätkö ne ole tulossa lähitulevaisuudessa.  Katastrofit ovat väistämättömiä, koska ihmiset itsepäisesti eivät halua pitää katsettaan Taivaassa ja jatkavat hellittämättä pyrkimyksiään saada enemmän ja enemmän tämän maailman nautintoja. Tämän vuoksi rukouksiesi energia on niin tarpeellista meille. 

Marian Tervehdys
Tervehdys Neitsyt Maria, armoitettu, Herra on kanssasi, 
Siunattu olet Sinä naisten joukossa ja siunattu on Sinun kohtusi 
hedelmä, sillä sinä olet synnyttänyt Sielujemme Pelastajan.

4.  Minä vakuutan jokaiselle teille, jotka rukoilevat minun Rosareitani joka päivä tänä vaikeana aikana, että 100 kilometrin säteellä rukouksiesi paikan ymärillä ei tule tapahtumaan mitään katastrofeja tai mullistuksia.

Marian Tervehdys
Tervehdys Neitsyt Maria, armoitettu, Herra on kanssasi, 
Siunattu olet Sinä naisten joukossa ja siunattu on Sinun kohtusi 
hedelmä, sillä sinä olet synnyttänyt Sielujemme Pelastajan

5.  Tulkoon Rosarieni lukeminen, riippumatta viestintuojasta kenen kautta nämä Rosarit tulevat sinulle, sinun välittömäksi tehtäväksi lähitulevaisuudessa.  Sinun täytyy antaa minulle yksi Rosari joka päivä. Minä pyydän sinua, minä rukoilen sinua, rakkaani. Minä tulen itse ja annan yhden ruusun kimpustani merkkinä minun rakkaudestani jokaiselle teistä, jotka sitoutuvat uskollisesti lukemaan minun Rosareitani joka päivä.

Marian Tervehdys
Tervehdys Neitsyt Maria, armoitettu, Herra on kanssasi, 
Siunattu olet Sinä naisten joukossa ja siunattu on Sinun kohtusi 
hedelmä, sillä sinä olet synnyttänyt Sielujemme Pelastajan

6. Minä pyydän sinun lukemaan Rosarini suurimmalla rakkauden tunteella mitä voit tuntea planeettaasi kohtaan, kaikkia eläviä olentoja kohtaan, jotka asuvat tällä planeetalla. Ja pyydän sinua laskeutumaan sydämeesi ja tuntemaan sen lämmön ennen Rosarin lukemista.  Ajattele minua. Minä tiedän kunka vaikeaa  on sinulle olla inkarnoituneena maassa tänä vaikeana aikana. Mutta muista kuinka vaikeaa oli minulla kun poikani Jeesus ristiinnaulittiin silmieni  edessä.  Kuinka saatoni katsoa hänen kärsimystään?

Marian Tervehdys
Tervehdys Neitsyt Maria, armoitettu, Herra on kanssasi, 
Siunattu olet Sinä naisten joukossa ja siunattu on Sinun kohtusi 
hedelmä, sillä sinä olet synnyttänyt Sielujemme Pelastajan.

7. Rakkaani, rakastatko minua? Voitko lähettää minulle Rakkautta sydämestäsi vain muutaman minuutin, ennen Rosarin lukemista joka päivä? Se ei ole vaikeaa. Aiotteko noudattaa pyyntöäni?

Marian Tervehdys
Tervehdys Neitsyt Maria, armoitettu, Herra on kanssasi, 
Siunattu olet Sinä naisten joukossa ja siunattu on Sinun kohtusi 
hedelmä, sillä sinä olet synnyttänyt Sielujemme Pelastajan

8. Rakastan teitä kaikkia ja minä tulen luoksenne lukiessanne Rosareita. Sinä tulet tuntemaan, sinä tulet varmasti tuntemaan minun läsnäoloni. Sinä saatat pysähtyä lukemisessa ja puhua minulle. Minä kallistan korvani kaikille sinun pyynnöillesi ja toiveillesi.  Ja minä lupaan antaa sinulle kaiken avun, minkä Kosminen Laki sallii minun antaa. Teen parhaani auttaakseni sinua. Voinko myös odottaa sinun tekevän mitä minä pyydän sinulta?

Marian Tervehdys
Tervehdys Neitsyt Maria, armoitettu, Herra on kanssasi, 
Siunattu olet Sinä naisten joukossa ja siunattu on Sinun kohtusi 
hedelmä, sillä sinä olet synnyttänyt Sielujemme Pelastajan.

9. Uskokaa minua, jos en tietäisi, mitä tiedän ja mitä on piilotettu silmiltänne, en koskaan pyytäisi teitä tekemään työtä, jonka vain te voitte tehdä. Kaikkein vähiten haluan sinun tuntevan pelkoa. Älä pelkää mitään. Minä olin teidän joukossanne, minä kuljin maan päällä, ja voin vakuuttaa sinulle, että jokainen teistä saa elämänsä aikana niin monta koetta, kuin voit kestää.

Marian Tervehdys
Tervehdys Neitsyt Maria, armoitettu, Herra on kanssasi, 
Siunattu olet Sinä naisten joukossa ja siunattu on Sinun kohtusi 
hedelmä, sillä sinä olet synnyttänyt Sielujemme Pelastajan

10. Ihmiskunnan luoma karma on liian raskas. Suuria uhrauksia ja kärsimystä vaaditaan sen lunastamiseksi. Mutta Jumala on armollinen ja Hän antaa sinulle keinot pehmentää karmaasi ja lievittää taakkaasi.  Älä halveksi näitä keinoja ja mahdollisuutta, joka on sinulle myönnetty.

Marian Tervehdys
Tervehdys Neitsyt Maria, armoitettu, Herra on kanssasi, 
Siunattu olet Sinä naisten joukossa ja siunattu on Sinun kohtusi 
hedelmä, sillä sinä olet synnyttänyt Sielujemme Pelastajan.

Kunnia olkoon Isälle, Pojalle ja Pyhälle Hengelle ja Jumalalliselle Äidille.
Kuten oli alussa, on nyt ja tulee aina olemaan. Amen!

Isän ja Äidin ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, Amen!

[1] Rosari perustuu saneluun maaliskuu 26. 2005,

[2] Tekstin rukous Pyhälle Äiti Marialle on käännetty rukouksen mukaan, jonka Äiti Maria antoi hänen sanelussaan 4. tammikuusta,  2009.