Kutsun sinua astumaan Mysteerien Kouluuni

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kutsun sinua astumaan Mysteerien Kouluuni


Kutsun sinua astumaan Mysteerien Kouluuni

Kunnianarvoisa Maitreya, maaliskuu 28, 2005

 MINÄ OLEN Maitreya. MINÄ OLEN tullut. Olen tullut tämän viestintuojan kautta.

Olen tullut ! 

   Seuratkaa tarkkaavaisesti sanojani, jotka on osoitettu teille tänään.  Teistä saattaa tuntua, että sanani ovat merkityksettömiä eivätkä tarjoa mitään uutta tietoa. Älkää olko kiireisiä mielipiteissänne. Antakaa minun päättää mitkä tiedot teille on annettavat nyt, jotta voitte ottaa seuraavan askeleen henkisellä Polullanne.

  Te kaikki olette Hengen sotureita.  Te tulette tähän fyysiseen maailmaan ottelemaan illuusion kanssa. Tämä on Jumalan suunnitelma nykyhetkelle.  Alussa tämä illuusio valtaa teidät kokonaan;  voitte jopa identifioitua sen kanssa. Mutta tulee hetki,kun teidän täytyy jättää se ja nousta korkeammalle tasolle tietoisuutenne kehityksessä.  

  Ja teistä tulee kahden vastakkaisen voiman konfliktin areena – puolustaen illuusiota toisaalta ja pyrkien voittamaan se toisaalta –  Teistä saattaa tuntua, että tämä taistelu tapahtuu maailmassanne. Tosiasiassa se tapathuu jokaisen teidän sisällä.  Olennaista Vihkimyksessä, jota käytte läpi nyt on ymmärtää,  että taistelu tapahtuu sisällänne. Sinä inkarnoidut fyysiseen maailmaan ja huomaat olevasi samanlaisten ihmisten keskuudessa,  jotka ovat kokemassa samaa ristiriittaa itsessään, kunnes tämä ristiriita asuu sisälläsi.  Te taistelette intohimojenne, heikkouksienne ja epätäydellisyyksienne kanssa kunnes olette voittaneet ne kokonaan.

  Tämä on eräässä mielessä sodankäynti Valon voimien avulla pahuuden voimia vastaan.  Selitän  tämän merkityksen teille nyt, ja  selitykseni on ymmärrettävissä tietoisuutenne tasolla.  Niin pian kuin tietoisuudestanne tulee puhdas ja mielenne on kristallin kirkas,  tulemme antamaan  edistyneempää tietoa ja uutta ymmärrystä konfliktiin.

Siksi neuvon teitä lopettamaan ulkoisen sodan käynnin ja lopettamaan vihollisen etsimisen   itsenne ulkopuolelta.


Jokainen ihminen, joka lähestyy sinua fyysisessä tasossa tekee niin juuri siksi, koska värähtelynne saa hänet tekemään niin.  Jos tällainen henkilö vahingoittaa tai loukkaa sinua, sinun ei pitäisi ajatella häntä henkilökohtaisena vihollisena tai langenneena enkelinä. 

 Hän lähestyy sinua, jotta sinulle  tarjoutuu mahdollisuus maksaa takaisin sinun  karmallista velkaasi hänelle. Hän voi myös lähestyä sinua, antaakseen sinulle oppitunnin ja tarkistaakseen, onko meidän antamamme aikaisemmat Opetukset sinulla riittävästi hallinna.

Joka kerta kun haluat kostaa tällaiselle henkilölle vahingosta, jonka hän on tehnyt tai rangaista häntä, sinun täytyy ymmärtää, että se olin minä, joka tulin luoksesi tuon henkilön ulkoasussa.  Teen niin nähdäkseni oletko hallinnut opetuksemme tarpeeksi hyvin.  Ei ole mitään ulkopuolellasi, jonka kanssa taistella.  Jos haluat minun paljastavan sinun todellisen vihollisen, tule peilin eteen ja katso siihen. Tämä on sinun todellinen vihollinen kaikkine lihallisine toiveineen, egoismin, itse-riittoisuuden ja itse-luottamuksensa kanssa mielipiteesssään, että hän on jo tietää kaiken Totuudesta ja on kykenevä opettamaan muita.

Voidakseen opettaa Totuutta sinun täytyy työskennellä itsesi kanssa hyvin paljon.  Sinun täytyy sotia epätodellisen osasi kanssa.  Sinun täytyy käydä läpi taitelusi epätoden osasi kanssa, sinun täytyy lyödä  kynnyksenvartijasi – egosi – joka estää sinua astumasta toiseen tietoisuuden tasoon ja saavuttamasta voittoa tietoisuudessasi.  Sinun on oltava taistelusi voittaja.  Vasta sitten, ei aikaisemmin tullaan sinulle antamaan oikeus opettaa.

Gurun asemaa, samoin kuin viestintuojan asemaa, ei anneta meidän puoleltamme ilman määrättyjä saavutettuja hyveitä.  Monilla teistä on ollut näitä asemia aikaisemmissa inkarnaatioissanne.  Sielunne tietää tämän. Teillä on suuria saavutuksia hankittuina menneisyydestä. 

Olette menettäneet asemanne monista syistä. Mutta joka kerta tullessanne inkarnaatioon sinulle annetaan mahdollisuus käydä läpi vihkimyksiä ja palauttaa asemanne.

 Tämän vuoksi minä kutsun sinua astumaan mysteerieni kouluun ja läpäisemään kokeet. 

 Monet teistä haluaisivat minut henkilökohtaiseksi Opettajaksi. Olen aina valmis hyväksymään uusia oppilaita.  Sinun tarvitsee vain tulla ylös alttarille ja pyytää minua hyväksymään sinut oppilaana.  Sinä voit yksinkertaisesti tuntea tämän toiveen sydämesi sisällä.

Monet ihmiset haluavat tulla oppilaikseni. Minä hyväksyn heidät kaikki.  Kuitenkin  hyvin harvat näistä oppilasta onnistuvat läpäisemään aivan ensimmäiset kokeet, joita pyydän heitä käymään läpi.

Minun ei tarvitse tulla henkilökohtaisesti tarjoamaan sinulle ensimmäistä koettani.  Lähettäisin henkilön luoksesi, jonka koet olevan vihollisesi, ja tämä henkilö tulee suorittamaan jonkin teon sinua vastaan, joka tulee tuntumaan sinusta loukkaavalta. Jokaisen testin tavoite on järkyttää sinun tasapainoa.  Sinua arvioidaan ei sen mukaan onko tasapainosi järkkynyt tai ei.  Sinua tullaan arvioimaan sen johtopäätöksen avulla, johon sinä päädyt sellaisen kokeen lopussa.

Parhaat oppilaat aina kiittävät Jumalaa ja minua opettajana tilaisuudesta saadessaan käytä läpi tämän testin.

Mutta jotkut  oppilaista eivät satu olemaan valmiita vihkimyksieni ensimäiseen tasoon ja eivät voi edes ymmärtää, että se oli minun testini heille.
Heidän reaktiointa tavallisesti on, että he kantavat kaunaa, tunteavat vihaa ja kiukkua, toivoen kostoa. 

Sellaiselta henkilöltä estyy mahdollisuus olla oppilaani joskus hänen nykyisen ruumistuksensa päättymiseen saakka.

Kaikki tämä selittää tilannetta, että on monia jotka haluavat astua sisään mysteerien kouluuni, mutta vain kourallinen heistä voi läpäistä tämän pienen sisäänpääsy kokeen ja saada tilaisuuden jatkaa seuraaviin kokeisiin.
Minun ei tarvitse koota oppilaitani johonkin tiettyyn paikkaan maassa asettaakseni heitä testiin. Minä käytän elämänne olosuhteita ja ihmisiä jotka ympäröivät teitä elämässä lähettääkseni teille kokeitani.

Kaikilla teillä on potentiaalinen tilaisuus astua sisään minun Mysteerieni kouluun,  mutta ainoastaan muutamat saavat mahdollisuuden päättää tämän koulun ja  saada gurun aseman lähtiessään siitä.  Teille ei ole uutinen, että Tatyana, viestintuoja, jonka kautta minä annan tämän sanelun nyt, päätti minun kouluni vuonna 2002. 

Hän suoritti nopeutetun opetuskurssin. Sellainen oli tuon ajan välttämättömyys.
Kun Tatyana aloitti oppimisen, ainoastaan muutamat meistä olimme varmoja, että hän onnistuisi käymään valmiiksi asti. Mutta hän suoriutui ja nyt meillä on tilaisuus antaa Opetuksiamme hänen kauttaan.
Haluan sinun tietävän, että tämä on hyvin tavallisuudesta poikkeava tilanne. 
Jokainen teistä voi olla opastukseni alaisena. Ja minä kutsun kaikkia teitä liittymään oppilaisiini.

Mutta on tarpeellista muistaa, että vetoomuksesi hetkestä lähtien, jossa pyydät minua hyväksymään sinut oppilaaksi, kaikki kuviteltavissa olevat katastrofit tulevat tapahtumaan elämässäsi ja sinun tavallinen elämä tulee tuhoutumaan silmiesi edessä.

Tämä on välttämötän osa oppimista, huolimatta sen luonteesta, joka tuntuu sinusta julmalta. Sinun täytyy ymmärtää,  että kaikki mikä ympäröi sinua on illuusio ja sinun on irtauduttava  kaikista kiintymyksistäsi tietoisuudessasi.  Se tulee joskus tuntumaan sinusta, että olet parantumattomasti sairas ja sinun on kuoltava. Sinun täytyy hyväksyä tämä ajastus nöyryydellä.   Se tulee näyttämään sinusta, että olet menettänyt Polkusi ja että Jumala ei voi olla niin julma rangaistaakseen sinua niin ankarasti.  Lihallinen mielesi  ryntää etsimään mitä tahansa illusoorista tilaisuutta, jonka se saa kiinni, jotta se voisi ottaa sinut pois Vihkimyksien Polulta.

Tulet taistelemaan lihallisen mielesi ja itsesi epätoden osasi kanssa.  Mitä kauemmin vastustat sitä tuskallisempi minun kouluni lopullinen koe tulee sinulle olemaan.  Sinusta ei voi tulla minun kouluni suorittajaa, niin kauan kuin jokin osistasi vastustaa tottelemasta Jumalan Lakia.

Kyllä, minun rakkaani, minun kouluni suorittajat  luopuvat vapaasta tahdosta, jonka Jumala on heille antanut.  Vapaa tahto oli Jumalan lahja ihmiselle. Kun henkilö luopuu tästä Jumalan lahjasta vapaaehtoisesti,  hän käy läpi kouluni lopullisen vihkimyksen.  Hän läpäisee viimeisen kokeen. Olen paljastanut sinulle monia kouluni salaisuuksista tänään. 

Olen ollut absoluuttisen avoin. Tosiasiassa en ole koskaan ollut näin suora puheissani näin suurelle yleisölle.  Toivon, että puheeni tänään tulee olemaan hyödyllinen sinulle.  Ja jos joku teistä  ajattelee itsestään kykeneväksi oppimaan koulussani, olette tervetulleita.  Kouluni ovet ovat aina avoinna. Mutta on ainaostaan hyvin harvoja, jotka haluavat astua kouluuni ja testata itseään.

MINÄ OLEN Maitreya ja minä odotan sinua.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina