Maa elää kriittisiä aikoja nyt

      Kommentit pois päältä artikkelissa Maa elää kriittisiä aikoja nyt


Maa elää kriittisiä aikoja nyt

Sanat Kumara, maaliskuu 22, 2005

MINÄ OLEN Sanat Kumara, ja olen tullut  viestintuojani kautta jälleen.

Sanallinen selitys tulevista tapahtumista voi heijastaa vain pientä osaa näistä tapahtumista ja on erittäin likimääräinen ja todennäköinen luonteeltaan.

Juuri sillä hetkellä kun koko luominen alkoi kaikki tulevaisuuden tapahtumat suunniteltiin jo niiden todennäköisyyden muodossa.

Meidän maailmassamme on sellaisia käsitteitä kuten eläinrata ja eläinradan merkit. Henkilö, joka on tutustunut tähtien kieleen, kaikki nykyiset ja tulevat tapahtuvat ovat jo kirjoitetut ylös informaatio kentässä, jonka tähtien manifestaatiot muodostavat. Jos sinä voisit hallita tähtien kielen täydellisesti, voisit lukea planeettasi tulevaisuuden, joka on kirjoitettuna universaalilla kielellä tälle universumille.

Mutta löydät tuskin nykyistä astrologia, joka kykenisi ymmärtämään tätä kieltä tänä päivänä.

Tosi tieto, joka on tähtien kielen avain ja sallii meidän ennalta nähdä tulevaisuuteen, on kätkettynä nykyajan ihmiseltä. Aivan samalla tavalla sinun ei sallita ennalta nähdä kuolemaa ja tietää tulevaisuutta ja menneisyyttä. Tämä tieto on salattu sinulta.

Mutta tulevaisuus ja menneisyys määräytyvät nykyhetken avulla, jokaisen minuutin kautta ja jokaisen sinun nykyisen sekunnin kautta. Aika ja tila rajoitukset ovat aktuaalisia sinun maailmalle. Korkeammissa Maailmoissa ei ole mitään sellaisia rajoituksia. Sen vuoksi luomisen täydellinen matrix voi ilmentyä itsestään tila-aika koordinaateissa monin eri tavoin, mutta näiden ilmenemistapojen todennäköisyys määräytyy sinun joka minuuttisten valintojen avulla.

Siksi suunnitelma maailmankaikkeuden kehityksestä, joka sisältää myös suunnitelman sinun planeetallesi, voi muuttua tietyllä alueella, mutta tämä alue on rajoitettu kehyksiin. Ja jos jokin planeetan kehitys ajautuu pois joltain osin raja-alueella, jonka Korkeampi Suunnitelma on asettanut tälle planeetalle, koko Avaruuden Hierarkian Olennot tulevat väliin korjaamaan tätä kehitystä tarvittaessa.

Tämä on jo tapahtunut monta kertaa sinun planeetallesi. Kehitys saavuttaa jonkin tietyn kriittisen kohdan ja palaa takaisin aikaisempaan turvalliseen kanavaan.

Kehityksen vaarat ilmenevät kun irrottaudutaan pois Korkeammista voimista ja Universumin Hierarkioista, Jumalasta ja Jumalallisesta Laista.

On tiettyjä kriittisiä kohtia jokaisen planeetan historiassa samoin kuin maan historiassa. Nämä kriittiset kohdat määräytyvät eläinradan ja sen kosmisten syklien avulla. Näissä kohdissa me tarkastamme onko Avaruus Lain informaatio kenttä ja sen suunta yhdenmukainen planeetan elämänvirtauksien kehityksen suunnan kanssa.   Tuollaisissa hetkissä planeetan kehitystä on korjattu, siinä tapauksessa, jos taipuma evoluution suunnasta, joka alunperin on asetettu, ylittää kriittisen pisteen.

Nykyisin samanlainen ilmiö tapahtuu.   Planeetan kehitys on poikennut lentoradasta, joka on Avaruus Lain asettama ja se vaatii korjausta.

Tulemme toistuvasti erilaisten profeettojen ja lähettiläiden kautta muistuttamaan teitä hallitsevasta Laista ja tarpeesta noudattaa sitä.

Ja kaikki menneisyyden ja nykyisyyden ennustukset tuomiopäivästä ja erilaisista katastrofeista eivät ole mitään muuta kuin muistutuksia sinulle tarpeellisuudesta totella lakia tässä universumissa.

Lakia tulee tarkkailla riippumatta, joko sinä toivot totella sitä tai et.

Korkeammat Voimat ovat aina ottaneet tavoitteeksi pitää ihmiskuntaa loitolla jyrkänteen reunalta ja estäneet sitä itsetuhosta.

Olemme aina auttaneet ihmiskuntaa ja autamme sitä nyt laajentamaan ihmisten tietoisuutta, voittamaan heidän sisäiset rajoitukset ja nousemaan seuraavalle tasolle tietoisuuden kehityksessä.

Maapallo elää nyt  kriittisessä ajassa. Tehtävä, joka on ihmiskunnan edessä nyt, on ymmärtää se tosiasia, että fyysisen tason lisäksi on myös korkeampia tasoja, ja että Ihminen on Suuri Avaruuden Henkinen Olento. Ihmisen potentiaali on suuri.

Tämän potentiaalin hallitseminen ei voi tapahtua kunnes Ihminen voittaa ne piirteet, jotka sitovat hänet alas fyysiseen tasoon.

Kun me katsomme joitakin teistä korkeammalta tasolta mihin olemme ylösnousseet, meillä on joskus samat tunteet kuin sinulla, kun katselet muurahaista.

Olet ehkä katsellut muurahaista vetämässä suurta takkaa kohti kekoa. Sinun tasolta näet paremmin polun, jonka sen tulisi ottaa. Ja näet, että polkua voisi lyhentää ja kekon voisi saavuttaa nopeammin ja vähemmällä voiman käytöllä.

Jos sinä katsot muurahaista sinä ymmärrät ne tunteet, joita meillä on, kun katselemme sinun kehitystäsi.

Aivan samoin kun  te asetatte itsenne tekemään muurahaisen työn, me emme voi tehdä sitä puolestanne, koska sinun tehtäväsi on suorittaa se itse.

Me saatamme antaa tiettyä apua ja me teemme niin jatkuvasti, mutta ainoastaan Lain sallimissa rajoissa.

Yksi meidän apumme on muistuttaa sinua kosmisista aikarajoista ja selittää sinulla kuka sinä olet todellisuudessa.

Potentiaalisuutesi on suuri. Vastakohtana teille muurahainen ei pysty saavuttamaan ihmisen kehitysmuotoa tässä manvantarassa, eli tällä maailmankaikkeuden kehityksen kaudella. Mutta sinä vielä voit ilmentää todellisen jumalaisen luonteesi ennen tämän manvantara[1] loppua.

Siksi me toteutamme niin suuria ponnistuksia estääksemme juuri itse fyysisen tason tuhoutumisen – Maan – joka on suojellut sinua ja antanut sinulle turvallisen ympäristön elämään ja kehitykseen.

Jokainen mullistus, jokainen luonnonkatastrofi on sinun oman epätäydellisen tajunnan seurausta. Todellisuudessa ne ovat niitä tottelemattomuuden, itsekkyyden ja itsepäisyyden hedelmiä, kun kohtaat kasvotusten tällaisia elementtien ilmenemismuotoja.

Ihmiskunnan informaatiokenttä ja Maan informaatiokentät ovat hyvin läheisesti linkittyneitä ja toisiinsa sidoksissa.

Sen vuoksi, mikä tahansa epätäydellinen ajatus vaikuttaa koko planeettaan, leviten ympäri maailmaa ja tullen resonanssiin samankaltaisten epätäydellisten ajatuksien ja tunteiden kanssa.

Samoin ajatukset, jotka pyrkivät Hyvään, positiiviset ajatusmuodot ja tunteet parantavat koko planeetan vakautta ja edistävät päiväntasaajan akselin tasoittumista.

Miljardit avaruus olennot ovat valmiina palvelemaan yötä päivää väsymättä, jotta voitte olla olemassa ja kehittyä rauhassa, estääkseen monia mahdollisia katastrofeja ja onnettomuuksia tai lieventämään niiden vaikutuksia.

Mutta myös teidän apunne tarvitaan  Ylösnousseiden Mestarien toimiin.

Mietiskele Hyvyyttä ja rakkautta. Pidä sisäinen rauha ja hiljaisuus. Jokaisesta teistä tulisi tulla tukipiste maapallolla, Valon johdin. Tämä valo auttaa tasoittamaan tasapainoa planeetallanne. Tämä valo tulee auttamaan maapalloa nousemaan seuraavalle kehityksen tasolle.

Olen onnellinen katsoessani saavutuksia, joita monet teistä ovat saavuttaneet. Olen vilpittömän iloinen teidän menestyksestänne Polullanne.

Avaruus Lain mukaisesti en voi tulla ja kätellä jokaista teistä. Mutta te voitte saavuttaa minun tasoni korkeammissa kehoissanne. Ja minä tulen syleilemään jokaista joka lähestyy minua ja kättelen häntä.

MINÄ OLEN Sanat Kumara

[1] Manvantara Manun hallinnon aikakausi. Se on tietyn Planeetan kehityskauden vaiheen alku ja loppu ja kaiken mikä on olemassa sillä. Hindu tradition mukaan tämä periodi vastaa 307 miljoonaa maan vuotta. (kääntäjän alaviite)

© Viestintuoja Tatyana Mickushina