Me kutsumme sinua perustamaan uudenlaisen Gurun ja oppilas suhteen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Me kutsumme sinua perustamaan uudenlaisen Gurun ja oppilas suhteen


Me kutsumme sinua  perustamaan uudenlaisen Guru ja oppilas suhteen

Lord Shiva, maaliskuu 15, 2006

MINÄ OLEN Shiva, tulen taas puhumaan siitä Polusta, jota seuraat, jos valitset polun, josta  me opettamme Lähettiläämme kautta.

Teidän materiaalisessa maailmassa on monia tapoja ja monia teitä. Valitettavasti useimmat näistä tavoista ja teistä eivät johda mihinkään.  Inkarnaatiosta inkarnaatioon vaellatte illuusiossa  ja ette löydä todellista Polkua.

Ja sitten viimein kun löydätte vihdoin Totuuden Polullanne,  alatte epäillä, tuleeko se mitä kohtaat, Jumalasta tai ei.

Usein sattuu, että valitset oikean Tien ja seuraat sitä jo, mutta joskus sydämesi heikkouden hetkellä, joudut lihallisen mielesi vaikutuksen alaiseksi ja alat epäillä. Epäilyksenne johtuvat epätäydellisyydestänne. Siksi, kun valitsette Polun, mitä seurata tai alatte epäillä Polkua, jota seuraatte, sinun tulisi aina harkita: mistä epäilysi tulevat?

Ovatko epäilysi kohtuullisia vai ovatko ne pelkästään tulosta pelosta ja itseluottamuksen puutetta?

Sinun tulisi jatkuvasti eritellä sisäistä tilaasi. Vaikuttaako sinuun epätodelliset voimat tai analysoitko kohtuullisesti sitä Polkua, jota seuraat?

Ja joka kerta, kun analysoit sisäistä työtäsi, sinua tulisi ohjata vain intuitiosi ja sydämesi ääni.

Siksi me toistamme väsymättä sinulle: “Kehitä intuitiotasi, erottelukykyäsi ja yhteyttäsi Jumalan todelliseen maailmaan.

Sinun on vaikea tehdä näin  kun olet täysin uppoutunut  illuusion maailmaan. Siksi lähetämme Viestintuojiamme ja palvelijoitamme, jotka näyttävät sinulle Polun ja auttavat sinua suuntaamaan itseäsi elämän merellä.

Kuitenkin Sinä ja vain voit valita ketä seurata ja kenen suosituksien mukaan ohjaat itseäsi.

Tilannetta monimutkaistaa se, että vaikka kuinka omistautunut ja vilpitön Lähettiläämme on, hän otti ihmisen inkarnaation ja inkarnaation mukana hän joutui ottamaan osaa maailman karmaan, mikä on taakka, joka antaa hänelle mahdollisuuden pysyä inkarnoituneena.

Nähdessänne Lähettiläämme puutteellisuutta, voitte olla ymmällä  ja voitte tarttua ylimääräisiin epäilyksiin.

Siksi me sanomme teille, ettei sinun pitäisi sokeasti luottaa niihin ihmisiin, jotka julistavat itsensä messiaiksi, sanansaattajiksi ja opettajiksi. Jokaisessa tilanteessa on aina arvaamaton elementti, ja se henkilö, joka oli meidän oikeutettu edustaja ja joka kantoi meidän edustajan roolia jonkin aikaa sitten, voi tehdä virheen ja jopa kulkea harhaan polulta. Joten sinun on tarkkailtava ja analysoitava tarkasti Viestintuojan kaikkia toimia ja pystyttävä erottamaan toisistaan ​​vahingossa tapahtuneet virheet, joita on mahdotonta välttää omassa maailmassasi, ja vakavampia petoksen syntejä ja poikkeamista Veljeskunnan periaatteista.

Tämä Opetus on uusi ja uskallamme antaa sen nyt Lähettiläämme kautta toivomalla, että monet teistä ovat saavuttaneet sen kehitystason, joka sallii ettette tee  kategorisia tuomioita ja ette kieltäydy seuraamasta Viestintuojaamme lainkaan.

Ei, nyt ei ole sinulle oikea aika seurata Polkua ja valita Polkuasi itsenäisesti. Et voi olla ilman edustajiamme ja Lähettiläitämme. Mutta sinun on lähestyttävä valintaasi ihmisten suhteen, joiden neuvoa päätät kuunnella ja joiden ohjausta päätät seurata tietoisesti, sekä oman sisäisen sopusointusi ja erottelukykysi mukaisesti. 

Jos aikaisemmin ehdotonta kuuliaisuutta ja tiukkaa Gurun  seuraamista vaadittiin teiltä, nyt sanomme teille, että teidän on kuunneltava sisäistä ääntänne ja sisäistä intuitiotanne kaikessa, ja vasta sen jälkeen voit seurata minkä tahansa Gurun ulkoisia ohjeita.

Ihmiset, jotka eivät ole valmiita tällaiseen uuteen Guru-oppilas suhteeseen, eivät pysty noudattamaan meidän tämän Lähettilään kautta annettuja opetuksia. He tarvitsevat muita kovempia ohjeita ja ulkoisten dogmien ja sääntöjen noudattamista. Siksi annamme tämän Opetuksen, mutta ymmärrämme täysin, että erilaiset ihmiset ovat kehityksen eri vaiheissa, ja mikä on hyvää jollekin, saattaa olla ei-toivottavaa ja ennenaikaista toiselle.

On hyvin tunnettua, että jos henkilö on pitkiä aikoja oleskellut maan alle eikä hänellä ole ollut pääsyä päivänvaloon, hetki, jolloin hän tulee ulos kirkkaaseen auringonvaloon, voi täysin sokaista hänet ja tehdä peruuttamatonta vahinkoa hänen terveydelleen.

Maapallolla inkarnoituneilla ihmisillä on erilaisia tietoisuuden tasoja; ja nyt annamme Opetuksemme niille, jotka ovat valmiita olemaan etujoukossa, niille, jotka ovat heidän veljiään edellä ja jotka ovat valmiita aloittamaan välittömästi suhteet Ylösnousseisiin Mestareihin yhteistyön ja keskinäisen kunnioituksen pohjalta. Kuitenkin, ollessasi inkarnoitunut, ehdottoman kuuliaisuuden periaate Ylösnouseille Mestareille ja meidän edustajillemme on perimmäinen perusta sinulle.

Mutta, teet kuitenkin päätöksen tällaisesta kuuliaisuudesta sydämessäsi itse ja sinun pitäisi aina olla valmis muuttamaan päätöstäsi, jos olet sitä mieltä, että olosuhteet ovat muuttuneet.

Siksi uudelle aikakaudelle tyypilliset Guru-chela (oppilas)-suhteet ovat merkittäviä, jotta sinulla olisi luova, keskinäisesti rikastuttava suhde Guruusi, mieluummin kuin pakkoon ja diktatuuriin perustuva suhde, kuten on ollut hyväksytty monissa organisaatioissamme.

Ja nämä suhteet soveltuvat paremmin ajan henkeen ja niihin yleisiin demokraattisiin uudistuksiin, joita maailmassa tapahtuu.

Toistan vielä kerran, että eivät kaikki ihmiset kykene luomaan ja hyväksymään uusia suhteita. Ja monet ihmiset eivät ole vain valmiita luomaan tällaisia suhteita, koska pienikin vihje siitä, että opettaja voi olla väärässä on heille merkki siitä, että he eivät ota huomioon Gurun mielipidettä lainkaan.

Me kutsumme teitä luomaan uudenlaisen suhteen Gurun ja oppilaan välille, joka perustuu ehdottomaan rakkauteen, todelliseen veljeyteen ja yhteistyöhön.

Toivomme, että riittävä määrä yksilöitä löydetään, jotka ovat valmiita tällaisiin suhteisiin ja jotka jo seuraavat näin.

Olen iloinen voidessani antaa teille tämän tärkeän Opetuksen tänään, jota epäilemättä tarvitsette.

MINÄ OLEN Shiva, ja olen ollut kanssasi tänään!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina