Tietoisuuden muuttaminen on kaikista tärkein ominaisuus nykyisellä historiallisella ajanjaksolla

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tietoisuuden muuttaminen on kaikista tärkein ominaisuus nykyisellä historiallisella ajanjaksolla


Tietoisuuden muuttaminen on kaikista tärkein ominaisuus nykyisellä historiallisella ajanjaksolla

Lord Maitreya,  13. syyskuuta 2006

MINÄ OLEN Maitreya, tulen jälleen!

Olen tullut, ja kuten aina, tulen tervehtimään Maapallon ihmiskuntaa ja ilmaisemaan teille kaikille Rakkauteni ja tukeni, jotka Taivaat ovat valmiita antamaan teille tässä tietyssä hetkessä ja jatkaen jatkuvasti antamistaan teille aina, riippumatta sitkeästä  itsepintaisuudestanne, jolla ilmaisette joitain puutteellisuuksianne ja epätäydellisyyksiänne.

Te olette lapsia, ja kuten kaikki lapset jatkaen läpi nuoruuden, te koette ikäistenne vaikeuksia. Ei ole mitään pelättävää; ei niin kovinkaan paljon aikaa tule kulumaan, ja sinä muutut ja muistelet tätä nuoruusvaiheen aikaa  kiusallisuudella ja noloudella.

Katsokaa, että  vain muutama sata vuotta sitten, kun tulimme ja toimimme maapallon ihmisten kautta, heidät altistettiin vainoille, ja heitä teloitettiin ja poltettiin roviolla. Itse asiassa ajat ovat muuttuneet paljon! Sanon teille, että aika on kiihtynyt melkein nopeuden äärirajoille. Ja tietoisuuden muutoksen nopeampi kiihtyminen on vaikea saavuttaa fyysisessä maailmassasi. Kaikki tämä on tekemisissä maailmanne ominaisuuksien kanssa.

Olen tullut vakuuttaa teille, että jokainen, joka jatkaa pyrkimystä Vihkimyksien Polulla ja tekee sen kadehdittavalla sitkeydellä ja johdonmukaisuudella, vaikeuksista ja onnettomuuksista huolimatta, näkyy minun tasostani katsottuna kuin ylöspäin suuntautuvana liekkinä. Voin erotaa sinut ja antaa sinulle kaiken mahdollisen avun ensimmäisellä kutsullasi.  Joskus elämäsi ja horoskooppisi olosuhteet eivät salli minun auttaa sinua nopeasti, mutta annan aina  apuni siinä määrin kuin kosminen laki sallii minun niin tehdä. Tämä tapahtuu, koska vain muutama on edelleen omistautuneita Veljeskunnalle. Ja jos miljoonat syttyvät ja pyrkivät, vain harvat pystyvät pitämään sydämensä liekin palavana vuosi vuodelta huomattavan pitkän ajan ja vieläkin pienempi on niiden yksilöiden määrä, jotka voivat toimia tarkoituksellisesti ja tietoisesti ohjeistamme noudattaen.

Nyt olen valmis antamaan sinulle lisää tietoa suhteesta Korkeampaan Itseesi. Viime aikoina Korkein Kosminen Neuvosto antoi uuden viestin erityisestä Jumalallisesta Armosta maaplaneetalle. Nyt niille teistä, jotka osoittavat välttämättömän päivittäisen pyrkimyksen, tullaan antamaan apu luomaan yhteys Korkeampaan  Itseenne. Tätä varten sinun on kirjoitettava kirje Karmalliselle Hallitukselle ja pyydettävä, niin että Kosmisen Lain mukaan saat armon, ja että se laskeutuva karma, joka estää sinua liittymästä Korkeampaan  Itseesi, tullaan pysäyttämään tilapäisesti.

Ymmärrätkö, rakastetut? Tämä ei tarkoita sitä, että jokaisen karman laskeutuminen pysähtyy. Ei, puhumme niistä henkilöistä, jotka ovat melkein saavuttaneet Korkeamman  Itsensä yhteyden saavuttamisen edellyttämän tason, mutta joiden vanha karma tai energia, jokin laatu, jota ei ole vielä työstetty pois, on heidän tiellään. Tällöin saat armoa ja tämä osa karmastasi pysähtyy laskeutumasta, jotta voit luoda yhteyden Korkeampaan Itseesi. Tunnet tämän yhteyden, ja sinua ohjaa kokemuksesi ja aistisi tulevaisuudessa. Ja kun karman laskeutuminen palautetaan, mikään ei voi estää sinua liittymästä Korkeampaan itseesi uudestaan ja ylläpitämään tätä yhteyttä ja tämän yhteyden kautta luot yhteyden kaikkiin Ylösnousseihin Mestareihin ja luultavasti myös minun kanssani. Sillä juuri nyt minä olen se Mestari, joka valmistelee tuloa Maan päälle, ja pyrin työskentelemään kaikkien kanssa, jotka osoittavat tarvittavaa ponnistelua ja pyrkimystä.

Ja juuri nyt, minun on kerrottava eräistä tärkeistä asioista, jotka ovat viime aikoina tapahtuneet ja joita ei ole käsitelty edellisissä Viesteissä.

Minun on sanottava, että niiden ihmisten ponnistelut, jotka työskentelevät lähettämiemme tämän Lähettilään kautta antamiemme Viestien avulla, eivät ole olleet turhia, ja Maan tilanne kehittyy edullisimmin. Tämä ei tarkoita sitä, että luonnonmullistuksia ja katastrofeja ei tule; tämä tarkoittaa vain sitä, että ihmiskunnan kehityksen yleinen kulku on otettu meidän vahvistetun valvonnan alaisuuteen ja juuri nyt pystymme täysin hallitsemaan tilannetta Maapallolla. Olen iloinen siitä, että ponnistelut ovat olleet niin tehokkaita. Kuvittele, jos Viestimme olisi saavutettavissa Maapallon väestön enemmistölle. Mitä tapahtuisi?

Kerron sinulle, mitä tapahtuisi. Tietoisuuden  muutos, jo vain yhdellä prosentilla Maapallon ihmiskunnasta, kykenee täysin muuttamaan evoluutiota Maapallolla. Ja tietoisuuden muutos puolella maapallon väestöstä  pystyy siirtämään planeetan seuraavaan evoluutiotasoon valon  nopeudella. Ja meidän olisi hidastettava muutosprosessia niin, että fyysiset ruumiit voisivat sietää tällaista nopeaa muutosta. Teidän on pysyttävä fyysisissä kehoissanne jonkin aikaa, jotta voitte täysin selvittää karmanne, jonka olette luonut fyysisellä tasolla. Ja sitten jätätte kehonne ja asutte hienoaineisemmassa maailmassa. Tämä tapahtuu, ja sinun tulisi pyrkiä tähän.

Läsnäoloni Maapallolla ei ole koskaan ollut näin laajaa,  johtuen yhteydestäni  kanssanne, ja pyrkimyksenne vuoksi minua kohtaan ja muutoskykynne vuoksi.

Tietoisuuden muuttaminen  on tärkein ominaisuus  nykyisellä historiallisella ajanjaksolla. Ja ne teistä, jotka ovat hallinneet tätä laatua  enemmän, ymmärtävät, että juuri tämä erityinen laatu voi muuttaa koko maailman.

Kuitenkin, hallitaksenne tietoisuuden muutoksen  te tarvitsette ehdotonta Rakkautta ja Jumalallista kärsivällisyyttä ja suvaitsevaisuutta kaikkea kohtaan, mikä ei vielä ole täydellistä.

Toivon, että voitatte kaiken itsessänne, joka ei ole Jumalasta mahdollisimman pian, ja toivon tapaavani jokaisen teistä, jotka rohkeasti voitatte kaikki elämänne vaikeudet ja haluan kätellä teitä. 

Nähdään pian!

MINÄ OLEN Maitreya!

© Viestintuoja Tatyana Mickushina