Meillä on yhä pitkä tie kuljettavana evoluution vaiheiden suhteen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Meillä on yhä pitkä tie kuljettavana evoluution vaiheiden suhteen


Meillä on yhä pitkä tie kuljettavana evoluution vaiheiden suhteen

Suurenmoinen Cosmos, 28. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Suurenmoinen Cosmos. MINÄ OLEN Kosminen Olento. Olen hyvin iloinen, että voin lähettää Viestin Maan ihmiskunnalle.

Asetan tähän viestiin energiaimpulssin, jonka tulee mahdollistamaan sinun ajatella paljon laajemmin kuin kaikki, mikä ympäröi sinua fyysisessä elämässä, ja jopa laajemmin kuin kaikki, mikä on olemassa koti planeetallasi.

On tulossa hetki, jolloin ihmiskunnan on mentävä Maaplaneetan rajojen ulkopuolelle. Kosminen yhteisö on jo kauan ollut valmis toivottamaan tervetulleiksi Maan ihmisiä.

Sinussa on jotain, mekanismi, joka alkaa toimia tietyssä inhimillisen kehityksen vaiheessa. Tämä mekanismi on olemassa olemuksessasi potentiaalina, Jumalallisena mahdollisuutena.

Tiedätte, että on olemassa ihmisten energiakeskuksia – chakroja. Tunnette seitsemän päächakraa. Energiakeskuksia on kuitenkin paljon enemmän. Ne avautuvat yksi toisensa jälkeen kuin kukat ruusupensaassa, kun menestyksekkäästi käyt läpi evoluutioprosessia.

Kehityksenne tällä hetkellä ei salli teidän avata näitä keskuksia. Teidän on kuitenkin ymmärrettävä ja oivallettava, että kosminen evoluutio ei rajoitu nykyiseen elämäänne tai elämään Maaplaneetalla. Teidän on valmisteltava tietoisuutenne mahdollisuudelle tulla kosketuksiin koko kosmoksen ja kaikkien siinä asuvien olentojen kanssa.

Asia on kokonaan tietoisuudessanne ja siinä, mitä pystytte hyväksymään tietoisuudessanne.

Olen kuullut Karmalliselta Neuvostolta monista ihmisistä, jotka eivät tiedä kuinka viettävää aikaa itsensä kanssa. He viettävät lukemattomia tunteja ja vuosia toiminnoissa, joita en pysty ymmärtämään – toimintoja, jotka eivät helpota heidän kehitystään, vaan johtavat sen sijaan kehityksen heikkenemiseen.

Paradoksi on siinä, että yksikään Mestareista ei pakota teitä osallistumaan näihin toimintoihin. Lisäksi, jos luette huolellisesti Ylösnousseiden Mestareiden teille antamat Sanelut, huomaatte, että he sanovat päinvastoin: että teidän pitäisi luopua monista perinteisistä käyttäytymisstereotypioistanne ja toimistanne.

Tietoisuutenne ei salli teidän ymmärtää yksinkertaisimpia asioita, joista puhumme. Kriteeri, jonka avulla voimme selvittää, oletteko ymmärtäneet meidät, on se, käytättekö tätä tietoa käytännössä ja noudatatteko elämässänne annettuja suosituksia. Sitä ei kuitenkaan tapahdu. Tarkkailen kuinka monta kertaa samat totuuksia sanotaan – eikä vain tämän Lähettilään kautta. Useita tuhansia vuosia sitten annoimme samat totuudet muiden tunnettujen historiallisten henkilöiden kautta, joita kunnioitatte nyt Maan päällä olevien uskontojen perustajina.

Ymmärrän, että on hyvin vaikea uskoa johonkin, jota ei voida nähdä tai koskettaa. Tieteenne tarjoaa kuitenkin tietoja, jotka tieteellisesti todistavat hienovaraisempien maailmojen olemassaolon. Voisitte olla hieman valppaampia ja neuvokkaampia.

Katson ihmiskuntaa samalla tavalla kuin sinä kukkapuutarhasi. Muista kuinka olet huolissasi, kun istuttamasi parhaat kukkalajit eivät vakiinnu ja tulevat sairaiksi. Tunnet turhautuneisuutesi ja ponnistelet uudestaan ​​ja uudestaan, jotta suosikkikukkasi voisivat olla elossa ja tuovat sinulle iloa kukkineen.

Minulle olette sellaisia ​​kukkia. Kun katson ihmiskuntaa tasoltani, näen vain kukkia, jotka koostuvat chakroistanne. Näen, että hyviä, kirkkaita kukkia on hyvin vähän. Ne ovat olemassa ja ne tuovat minulle iloa, mutta samalla näen monia yksilöitä, joilla on vain yksi chakra, joka on tuskin auki. Polulla on niin paljon mitä täytyy tehdä, niin että kaikki chakranne voivat kehittyä. Ne sisältävät myös chakrat, jotka tulevat tekemään teistä vapaita, kosmisia olentoja.

Näen myös monia ihmisiä, jotka eivät ole suojelleet chakrojaan, ja ne ovat sulkeutuneet kokonaan. Rakkaani, luonnossa ei ole tyhjyyttä. Ne ihmiset, jotka ovat menettäneet yhteyden Jumalalliseen maailmaan, joutuvat välittömästi saaliiksi monille olennoille, jotka elävät astraalitasolla eivätkä enää kykene ruumiillistumaan fyysisessä tasossa.

Kaikki haluavat elää. Puutarhasi huippulaatuisten kukkien ohella löydät joskus rikkaruohoja, jotka kasvavat lähellä suosikkikasvejasi, toivoen, ettet huomaa niitä ja he voivat jatkaa olemassaoloa. Mitä teet rikkaruohojen kanssa? Me teemme saman. On mahdotonta piiloutua tämän Maailmankaikkeuden suuren puutarhurin silmiltä. Ennemmin tai myöhemmin järjestys asetetaan planeetallenne.

Planeettanne muuttuu kauniiksi kukkapuutarhaksi, jossa ei ole enää rikkaruohoja tai sairaita kasveja.

Jokaisella maan päällä asuvalla olennolla on potentiaalia tulla suureksi ja mahtavaksi kosmiseksi olennoksi. Sinun täytyy aina muistaa tämä.

Elämässänne on kauneutta. Elämässänne on myös rumuutta. Valitettavasti tietoisuutenne ei voi aina erottaa toisistaan ​​ja tehdä valintaa kauniin hyväksi.

Tämä on väliaikainen ilmiö, rakastettu. Jonkin ajan kuluttua sielunne tulee tavoittelemaan kaunista. Kauniit, harmoniset mallit kaikilla ihmiselämän alueilla tulevat olemaan muodissa jälleen.

Toivon kovasti, että pystytte pyrkimään kohti kauniista Minäänne ettekä odota, että erilaiset katastrofit, sairaudet ja onnettomuudet herättävät teidät. Älkää olko laskoja. Tarvitsette harmoniaa kaikessa, etenkin musiikissa. Sfäärien musiikki odottaa yksilöitä, jotka pystyvät kääntämään ne nuottien kielelle. Sinun on kehitettävä herkkyys elämän hienovaraisille ilmentymille. Älä ajattele epätäydellistä. Aloita luovan työn tekeminen.

Kun planeetan värähtelyt nousevat hieman enemmän, kaikki, mikä tällä hetkellä näyttää rumalta ja kehnolta, liukenee ja katoaa kuin uni.

Meillä on vielä pitkä tie kuljettavana evoluution vaiheiden suhteen. Katso edistyksenne perspektiiviä ja tuntekaa pyrkimyksenne suunta.

MINÄ OLEN Suurenmoinen Cosmos.

©Lähettiläs Tatyanan Mickushina