Uskon ja hurskauden ilmentyminen on välttämätöntä kaikkialla

      Kommentit pois päältä artikkelissa Uskon ja hurskauden ilmentyminen on välttämätöntä kaikkialla


Uskon ja hurskauden ilmentyminen on välttämätöntä kaikkialla

Äiti Maria, 27. joulukuuta 2009

Rakkaat, olen tullut taas luoksesi!

MINÄ OLEN Äiti Maria. Olisinpa voinut tulla aikaisemmin, mutta en voinut. Minulla on paljon töitä nyt, vuoden lopussa. Monet ihmiset tarvitsevat apuani ja kääntyvät minun puoleeni avun saamiseksi.

Olen aina valmis antamaan apua, mutta minun on kieltäydyttävä yhä useammin. Olen erittäin huolissani tästä. Uskokaa minua; Käytän kaikkia mahdollisuuksia, jopa pienimpiä, jos Jumalallinen tilaisuus on edelleen avoinna apuani hakevalle henkilölle. Mutta näen yhä useammin, kun sielun valo sammuu ihmisen sisällä, chakrat muuttuvat reijiksi. Henkilö on jo kuollut, vaikka hän voi puhua ja jopa kävellä. Tämä on kauhea näky, rakastetut. Vain fyysinen keho on olemassa, lihana, mutta ihmisen sielu tekee kuolemaa. 

Sinun tulisi huolehtia paitsi fyysisestä ruumiistasi myös sielustasi. Valitukset ja vaikerointi täyttävät Maan ympärillä olevan tilan. Sielut kärsivät. Tiedän, että monet sielut kärsivät, mutta samanaikaisesti tämän kärsimyksen kanssa he puhdistuvat. Kun sielu on elossa, on toivoa, että ihminen elää. Sielunne tarvitsevat apua. Enkä ole ainoa, joka voi antaa tuon avun sieluillenne.

Voitte myös auttaa itseänne.

Paras lääke korjata sielunne on vilpitön parannus kaikista tekemistänne virheistä ja erehdyksistä sekä voimakas halu olla toistamatta niitä virheitä tulevaisuudessa. Rukous, jopa rukous ilman sanoja, sovintona Jumalalliseen maailmaan, pystyy parantamaan monia sielun haavoja.

Tunnen monia ihmisiä, jotka häpeävät rukoilla; he epäröivät näyttää tunteitaan. Rakkaat ystäväni, poikani Jeesus opetti olemaan rukoilematta julkisesti näyttämisen vuoksi, mutta vaikeina hetkinä hän kääntyi Jumalan puoleen saadakseen itse apua.

Sinun pitäisi tehdä samoin. Harmonia Jumalallisen maailman kanssa, jopa lyhyeksi ajaksi päivän aikana, antaa sielullesi mahdollisuuden maistaa sitä ruokaa, joka on niin välttämätöntä sille. Sieluasi ravitaan Jumalallisesta armosta, ja sinun on kiinnitettävä huomiota sieluusi. Siihen ei tarvita niin paljon aikaa, rakastettu.

Olin hämmästynyt ihmisten uskon ilmentymisestä tänä vuonna Armon Tunnissa [1]. Niin monet ihmiset kääntyivät minun puoleeni, paitsi avun saamiseksi, mutta he myös vilpittömästi antoivat minulle rukoustensa energian, jotta voisin käyttää tätä energiaa harkintani mukaan.

Kiitos, rakkaat. Rukoustenne ja ahkeruutenne ansiosta onnistuin antamaan apua monille sieluille. Monet sielut paranivat.

Olen iloinen siitä, että maapallolta löytyi niin monia ihania sieluja, jotka halusivat jakaa energiansa veljiensä ja sisartensa kanssa!

Haluaisin tämän tapahtuvan joka päivä, rakkaat! Mikä estää sinua omistamasta tunnin päivässä vilpittömälle rukoukselle ja yhteydenpidolle kanssani sydämessäsi?

Tunnen monia ihmisiä, jotka ovat häpeissään rukoilla, mutta he kuuntelevat minulle omistettuja kappaleita kotona, töissä tai autossa. Ja he uppoutuvat melodian maagiseen maailmaan ja aloittavat hiljaisen yhteyden kanssani sydämessään. Monet ihmiset kantavat kuvaani jatkuvasti mukanaan. Ja kun otat salaa kuvan ja suutelet sitä, minulla on mahdollisuus tietää siitä hetkestä. Ja ilmaisen heti läsnäoloni vieressäsi.

Kyllä, rakkaani, Jumala antoi minulle mahdollisuuden ilmaista läsnäoloni monissa paikoissa maapallolla samanaikaisesti. Ja missä ihmiset muistavat minua ja rakastavat minua, siellä on aina erityinen suojelun ilmapiiri. Olen tilan puolustaja. Hyvin vähän ongelmia tapahtuu maapallon paikoissa, joissa voin olla läsnä.

Jos pystyisit jatkuvasti ylläpitämään yhteydenpitoa sydämelläni, niin sinä ja rakkaasi ja kaikki lähelläsi asuvat ihmiset olisivat suojattuja.

Haluaisin nyt keskittyä toiseen asiaan. Ja tämä liittyy Venäjään maana, jolle annan erityisen suojelukseni. Ja tässä en voi kertoa sinulle mitään lohduttavaa. Olen surullinen. Tämän maan valtava potentiaali pysyy lepotilassa, nukkumistilassa, kuten aiemmin. Venäläiset bogatyrit [2] nukkuvat syvästi.

Monet heistä käyvät läpi siirtymän heräämättä. Ihmiset, joiden tehtävänä oli palvella ikään kuin kelloina, joiden soitto puhdistaisi tilan kaikesta pimeästä ja epäystävällisyydestä, lähtevät fyysisestä tasosta yksi toisensa jälkeen.

Haluaisin antaa erityisen armoni niille, jotka ovat inkarnaatiossa nyt ja suorittavat palvelutyötään hiljaa ja huomaamattomasti Maan evoluutioiden hyväksi. Teitä on vain muutama, mutta ympärillänne oleva tila puhdistetaan ikään kuin soittamasta kelloja, koska pystytte puhdistamaan ympäröivän tilan puhtailla ajatuksillanne, epäitsekkyydellänne ja Palveluksellanne.

Annan mahdollisuuden erityiseen yhteyteen minun kanssani lahjana teille. Sinulle olen aina vieressäsi. Tiedän kaikki paikat Venäjällä, joissa asutte. Ja pidän läsnäoloani jatkuvasti vieressänne. Siten pystymme moninkertaistamaan pyrkimyksemme puhdistaa tilaa.

Niille, jotka ovat skeptisiä minua ja Opetusta kohtaan, jota muut Mestarit ja minä annamme, minun on kuitenkin tehtävä erityinen poikkeama. Eivät Mestarit ettekä te voi muuttaa mitään maassanne, ellei epäily sielussanne anna periksi antaumukselle ja Uskolle, ja ellette kunnioita minun palvelijoitani.

Uskon ja oikeamielisyyden ilmentyminen on välttämätöntä kaikkialla, jokaisessa kaupungissa ja jokaisessa kylässä. Ainoastaan todellinen Usko voi avata Jumalallisen mahdollisuuden – ei uskon näyttäminen, mikä on arvotonta.

Tarvitsemme Uskon yleismaailmallisen ilmentymisen ja Korkeamman Lain, Jumalallisen Lain kunnioittamisen.

Tiedätte, milloin tämä tapahtuu, koska silloin kaikki alkaa muuttumaan hyvin nopeasti – kirjaimellisesti silmienne edessä.

Nyt voin luottaa vain harvoihin, jotka jatkavat palvelustaan, heitä ymmärretään väärin ja jopa pilkataan heidän ympäristössään. Voi sitä kansaa, joka ei kunnioita todellisen Uskon ilmenemistä eikä kunnioita omia pyhimyksiään.

En ole tänään antanut teille kovin iloista Viestiä. Toivo ei kuitenkaan koskaan jätä ihmiskuntaa, vaikka on olemassa vain muutama pyhimys, jotka pystyvät ylläpitämään Jumalallista tietoisuuden tasoa.

MINÄ OLEN Äiti Maria.

[1] 8.12. Pyhän Äiti Marian Armon tunti 

[2] Eeppinen sankari venäläisessä kansanperinnössä.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina