Minä näytän sinulle Polun ulos illuusion labyrintista

      Kommentit pois päältä artikkelissa Minä näytän sinulle Polun ulos illuusion labyrintista


Minä näytän sinulle Polun ulos illuusion labyrintista

Lord Maitreya , 23. joulukuu, 2013

MINÄ OLEN Maitreya, tulen luoksenne tänään kokeakseni  kommunikaatiota Maan ihmiskunnan kanssa jälleen. 

Kuinka ihanaa on tulla luoksenne ja uskoa ,että jokainen saapumiseni tuo lähemmäksi Uutta Aikaa, aikaa kun ihmiskunta lopullisesti pääsee kehityksen kirkkaalle polulle.

Ennemmin tai myöhemmin tumma aikakausi tulee jäämään taakse. Ennemmin tai myöhemmin iloinen aika tulee kun voitte katsoa taaksepäin ja ymmärtää, että ihmiskunta on elänyt harhojen syvyyksissä monia tuhansia vuosia. 

On aika, on aika herätä. Te näette unta ja te ette kiirehdi herätä suloisesta illuusion unestanne. 

On aika herätä uuteen todellisuuteen !  Vain yksi askel eteenpäin erottaa tämän todellisuuden sinun nykyisestä tietoisuuden tilasta. Yksi askel.

Te tulette varmasti ottamaan tämän askeleen!

Mutta tänään olen tullut tukemaan sinua vaikeassa osassa Polkua. Olen tullut kertomaan teistä itsestänne ja asemastanne maailmassa. Olen tullut myös muistuttamaan teitä, että teidän kaikkien on tehtävä lopullinen valinta lähitulevaisuudessa.  Tämä valinta liittyy toiveesi seurata evoluutiota edelleen tai mieluummin jäädä menneisyyteen ja seurata menneisyyden epäonnistuneiden sivilisaatioiden polkua.

Kyllä, rakastettu, aiemmin oli  monia sivilisaatiota menneisyydessä, jotka tahtoivat mennä omaa tietään. Tämä ei tapahtunut vain sinun planeetallasi, mutta myös muissa planeetta järjestelmissä.

Koko evoluution prosessi sisältää valintoja, jotka te teette itse, koska teillä on vapaa tahto. Jos teillä ei olisi vapaata tahtoa,  toimisitte Mestarin tahdon mukaan. Mutta siinä tapauksessa ette voisi kehittyä koska olisitte ennalta määrätty tottelemaan toisen tahtoa.

Kun lapsi on syntynyt, se on täysin riippuvainen vanhemmistaan jonkin aikaa. Se ei voi liikkua itse ja eikä saada ruokaa. Mutta  tulee aika kun lapset kasvavat vanhemmiksi, jättävät vanhempiensa kodin ja toimivat itsenäisesti, ottaen täyden vastuun elämästään. Kuitenkin  viisaat lapset pitävät yhteyttä perheeseensä ja vanhempiinsa ja hyväksyvät heidän neuvojaan ja apuaan.

Jossain suhteessa te olette meidän lapsia, Ylösnousseiden Mestarien lapsia. Teissä jokaisessa on meidän osanen kuin alkiona teidän tulevaan Jumaluuteenne. 

On joitain tottelemattomia lapsia, jotka ovat unohtaneet perheensä ja heidän taivaalliset suojeliansa. He ovat niin syvästi keskittyneet leikkimään illuusiossa, että heidän on hyvin vaikeaa muistaa ketä he todella ovat, miten he ovat tulleet sellaiseen kurjaan orpouden tilaan ja miksi heidän tarvitsee palata Isänsä Kotiin.

Toisin kuin monet orvot sielut jotka ovat eksyneet maailmaanne, on olemassa  joukko sieluja, jotka muistavat heidän Jumalallisen tehtävänsä ja Jumalallisen alkuperänsä.  Vetoan näihin sieluihin tänään ja otan nämä sielut opastettavakseni heidän Vihkimys Polulla.

Teitä on hyvin vähän.  Tiedän jokaisen teistä erittäin hyvin ja olen työskennellyt kanssanne monia teidän inkarnaatioitanne. 

Nykyinen tilanne maailmassa luo lisävaikeuksia kommunikointiimme ja yhteydenpitoon kanssanne.

Monet teistä ovat unohtaneet minut, mutta minä muistan teidän – jokaisen tiestä.  Siksi tulen aika ajoin voidakseni jatkaa yhteydenpitoamme  ja yhteytämme, joka on jatkunut tuhansia vuosia.  Silloinkin, kun olette niin syvällä illuusiossa, että unohdatte Jumalan ja Mestarit, yhteytemme on olemassa Korkeammissa olemisen tasoissa.

Monet teistä ottavat testit Polullanne uudelleen.  Monet teistä eivät edes ymmärrä, että kaikki mitä tapahtuu elämässänne edustaa vain testejä, jotka otatte uudelleen ja uudelleen inkarnaatiosta inkarnaatioon.

Päätesti on ei-kiintymyksen testi mihinkään materiaaliseen.  Jos olet liian kiintynyt lapsiisi, vanhempiisi, rakkaisiisi, tai suosikkiasioihisi, silloin elämäsi olosuhteen tulevat riistämään sinulta kiintymyksesi kohteet.

Kokonaisvaltainen päävalinta, jonka teet elämässäsi, ja elämästä toiseen, on se valinta jonka teet Jumalallisen maailman hyväksi tai illusorisen maailman  hyväksi. 

Kun valitset illusorisen maailman, kiinnität itsesi illusorisen maailmaan ja jatkat inkarnaatioitasi siinä.

Jos valitset Korkeamman maailman, silloin siirryt Korkeampaan maailmaan.

Universumimme ominaisuus on sellainen, että jokainen henkilö sijaitsee siinä kohdassa evoluutionaarisia tikkaita, joka vastaa hänen tietoisuutensa tasoa.  Joten, se tosiasia että sinä elät maailmassasi kertoo meille, että kiintymyksesi johdosta maailmaasi, sinä teet aina valinnan oman maailmasi hyväksi.

Vihkijänäsi, minun vastuullani on selittää sinulle kiintymyksiäsi ja vaikeuksistasi Polullasi.  Vasta silloin kun voitat minkä tahansa kiintymyksen ja epätäydellisyyden itsessäsi, ainoastaan tässä tapauksessa vain sinulle  on tilaisuus siirtyä toiseen maailmaan, täydellisempään maailmaan. 

Maailmojen välinen energiaraja voidaan ainoastaan voittaa värähtelyjen kohottamisen kautta. 

Kuitenkin maailmasi tekee kaiken kiinnittääkseen sinut siihen. Sinä uskot illuusioosi ja  illuusiosta tulee todellisuus sinulle. 

Jokaisen uuden inkarnaation kautta peli tulee monimutkaisemmaksi ja sinun on pakko pysytellä  pahimmissa olosuhteissa osoittaaksesi pyrkimyksesi ja päättäväisyytesi lopultakin päästä irti illuusion harhakuopista. 

Nyt illuusiosi tarjoaa sinulle kaikista edistyneimmät, hienostuneimmat tavat pitääkseen tietoisuutesi jatkuvasti alhaisella värähtelytasolla.  Kaikki mikä ympäröi sinua elämässänne luo esteitä Polullesi kohti Korkeampia maailmoja. 

Mikä tahansa modernissa teollisuudessa saa sinut alentamaan värähtelyjäsi ja kirjaimellisesti erottaa sinut Korkeammista maailmoista voimalla.  

Sen vuoksi tehtäväsi on olla seuraamatta illuusion ansoja, mutta paremminkin treenata henkisiä muskeleitasi henkisen harjoitusten ja metodien kautta siinä määrin, että säilytät itsenäisyytesi illuusion voimista kaikista vaikeimmissa elämän tilanteissa 

Olet vihkimysten pyramidissa. Minä osoitan sinulle Polun ulos illuusion labyrintista. 

Kuinka monia teistä voi kuulla minua?

Minä tiedän, että minun rakkaat Bodhisattvani voivat kuulla minua ja seuraavat minua huolimatta siitä missä illuusiossa he pysyvät.

Minne yksi tulee menemään, miljoonat sielut tulevat kulkemaan. 

MINÄ OLEN Maitreya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina