Lähetystyömme Venäjällä on ohi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Lähetystyömme Venäjällä on ohi


Lähetystyömme Venäjällä on ohi

Sanat Kumara, 20. kesäkuuta 2018

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Minun tulemiseni tänään on aiheutunut tarpeesta välittää teille, rakkaat, viimeisimmät uutiset Karmallisen Neuvoston istunnosta. 

On surullinen velvollisuuni ilmoittaa teille, että  lähetystyömme Venäjällä, jota olemme suorittaneet  viimeisten 14 vuoden aikana Lähettiläämme kautta, on päättynyt.

Karmallisen Neuvoston oli tehtävä tällainen päätös, koska kaikki pitkäaikaiset yrityksemme välittää Venäjän kansalle Opetuksemme ovat epäonnistuneet ja kaikki Meidän aloitteemme hylättiin.

Tätä vahvistaa fyysisellä tasolla Lähettiläämme Ashramin häpäiseminen ja toistuva kaiken polttaminen, mikä oli luotu vaikeudella monia vuosia.

Emme voi jatkaa tehtäväämme tällaisissa olosuhteissa. Minä kerron teille lisää: ei ketään Lähettilästä voida lähettää enää, ja ei mitään Valon lähetystä voida suorittaa Meidän kauttamme Venäjällä lähitulevaisuudessa. Ja tämä on täysin oikeutetusti näin.  Yritättekö koputtaa yhä uudelleen taloon, josta teidät ajetaan ulos kaikista brutaaleimmalla tavalla?

Olemme yrittäneet saavuttaa Venäjällä ihmisten sydämet jo vuosia. Saimme vain hedelmiä, jotka osoittavat, että Meidät hylättiin. Kaikki ponnistuksemme olivat turhia.

Kuten jo tiedätte Viesteistämme, yritimme Lähettiläämme avulla antaa ihmiskunnalle parhaan, täydellisimmän Opetuksen, jonka ihmiskunta pystyi hyväksymään tällä hetkellä.  Historialliset reunaehdot ja voimien soveltaminen oli valittu huolella. Tällä kertaa se oli Venäjä.  Toivoimme, että Korkeimmalle Laille kuulaisuuden ja uskon omainaisuuksilla, jotka ovat tälle kansalla ominaisia, olisimme saattaneet osoittaa toisen sivilisaation kehityksen polun, joka ei perustuisi nautinnon kulttiin ja kulutukseen, vaan korkeampiin henkisiin arvoihin: uskoon ja rakkauteen.

Olemme tehneet kaiken, mikä oli Meille mahdollista, rakastetut. Ja meillä ei ole mitään syytä moittia Meidän Lähettilästämme. Hän pysyi lujana kaikkien hyökkäysten ja petollisten toimien edessä.

Emme voi kuitenkaan toimia teidän vapaata tahtoa vastaan. Venäjän kansan kollektiivinen tietoisuus on tehnyt valinnan. Ja tämä valinta ei ole yhdenmukainen Jumalallisen Polun kanssa, jota Me opettamme Maan ihmiskunnalle.

Siksi, Me lähdemme. Emme enää yritä päästä tiukasti suljettuihin sydämiinne yhä uudestaan ja uudestaan.

Mitä on seuraavaksi? Seuraavaksi tulee voimaan suuri ja oikeudenmukainen Laki: Karman laki.

Kun ihmiset eivät välitä Ohjeistamme, kun he hylkäävät Lähettiläitämme ja vainoavat heitä, se luo karmaa. Olemme sanoneet monta kertaa, että karma Lähettilästämme vastaan on sama kuin karma Jumalaa vastaan. Ja tämä on Maassa yksi kaikista raskaimmista karman laaduista.

Siksi nyt on aika karman laskeutumiselle.

Kärsimys, onnettomuudet, katastrofit, sodat, menetykset, nälkä, sairaudet …

Kärsimys voi joskus puhdistaa ihmisten sieluja, ja ajan myötä tämä voi avata uuden mahdollisuuden.

Nyt Me menemme pois. Emme enää koputa talon ovelle, josta Meidät ajetaan pois ja jossa Meitä vainotaan.

On aika karman laskeutumiseen. Emme kuitenkaan koskaan lyö ovea kiinni.  Jätämme aina oven hieman auki.

On toinen tilaisuus muuttaa tilannetta. Ja tämä tilaisuus liittyy niihin ihmisiin, jotka ovat saavuttaneet tiettyjä henkisiä ansioita. Opetus annetaan kaikille täysin ilmaiseksi. Ja jokainen voi käyttää sitä itsekseen. On kuitenkin sieluja, joilla on jo tiettyjä saavutuksia aiemmista inkarnaatioistaan. Nämä ovat Hengen ritarit! Valon Soturit!

Te voitte muuttaa tilannetta! Teidän vuoronne on tullut!

Sinun on noustava puolustamaan Lähettilästämme.

Jokaisen valheen nuolen, joka kohdistuu Lähettilääseemme, on kohdattava radallaan Totuuden kilpi.

Jokainen panettelun lonkero on katkaistava Totuuden miekalla.

Jokaisen provokaation ja jokaisen vastakkaisten voimien toiminnan on kohdattava torjunta Sotureiltamme, jotka seisovat olka olkaa vasten lippumme alla.

Petos on yksi vaikeimmista synneistä. Teille on tullut valinnan hetki: puolustatko Jumalallista Totuutta millä hinnalla tahansa, jopa oman elämänne hinnalla, vai teeskenteletkö, että mikään ei liity sinuun, ja peität pelkosi ja laiskuutesi esittämällä rakkautta ja kuuliaisuutta olosuhteisiin.

Toistan vielä kerran: henkisen Polun tietyssä vaiheessa velvollisuutesi on puolustaa Totuutta.

Jos et tee sitä, niin se on samaa kuin pettäminen.

Tällä hetkellä tämä on ainoa tilaisuus muuttaa tapahtumien kulku parempaan suuntaan.

Jumalaa ei voi pilkata. Ja ei ole suurempaa urhoollisuutta kuin puolustaa Korkeinta Lakia tässä maailmassa.

Sinun valintasi: valitsetko kuolemattomuuden tai valitsetko katoavaisen maailman?

Olemme päättäneet Tehtävämme Venäjällä.

Ja nyt on  niiden vuoro, jotka ovat kuunnelleet Sanojamme koko tämän ajan ja lukeneet Meidän Viestejämme, mutta eivät ole tehneet mitään.

On aika osoittaa kuinka olette oppineet Opetuksemme.

Onko teidän joukossanne Iankaikkisen Elämän arvoisia?

Tee velvollisuutesi!

Ja minä lopetan Viestini.

MINÄ OLEN Sanat Kumara. OM.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina