Minä olen tullut selkeyttämään tilannetta mikä on kehittynyt planeetalla

      Kommentit pois päältä artikkelissa Minä olen tullut selkeyttämään tilannetta mikä on kehittynyt planeetalla

Minä olen tullut selkeyttämään tilannetta mikä on kehittynyt planeetalla
Gautama Buddha, 
joulukuu 24, 2014

MINÄ OLEN Gautama Buddha. Olen tullut tänä päivänä puhumaan sinulle kaikista tärkeimmästä asiasta, joka saattaa huolestuttaa ja koskettaa monia meidän uskollisia oppilaitamme. Olen tullut selventämään sinulle sitä tilannetta joka on kehittynyt planeetalla. Huolimatta siitä tosiasiasta, että Karmallinen Neuvoston kokous on täydessä vaihdissa, on tuskin mitään mikä voi vaikuttaa sen päätökseen. Tosiasiat ja viime aikaiset lähiajan tapahtuvat ovat melko selviä päätöksenteon kannalta – päätöksen, joka on kypsynyt ja josta minä en voi ilmoittaa sinulle.

Kuitenkin, minun tarvitsee kertoa sinulle joitain yksityiskohtia tilanteesta ja tärkeistä tarpeellisuuksista päätöksillesi ja toiminnoille, jotka määräytyvät näistä yksityiskohdista. Voitte itse analysoida planeetan tilannetta ilman meidän apuamme. En usko, että kukaan uskaltaa olettaa, että tilanne on muuttumassa paremmaksi. Vastakohta on paljon todennäköisempi… Me oletimme sitä ja olemme aina varoittaneet teitä, että tilanne planeetalla on hyvin vaikea ja vaatii kaikkia teidän autaumuksellisia palveluita ja kaikki teidän voimakkaita pyrkimyksiä, ei vain muuttaa tilannetta, mutta kääntää se ympäri oikeaan suuntaan. Olemme käyttäneet jokaisen mahdolisuuden tasapainottaaksemme tilannetta planeetalla, mutta en voi sanoa samaa teistä. On myös vaikeaa hyväksyä sitä tosiasiaa, että kaikki yrityksemme, jotka oli suunnattu saattamaan Opetuksemme itämään niin monien yksilöiden sydämissä kuin mahdollista, on kohdannut kivikovan epäymmärryksen ja vastustavan muurin, joka tuli ihmiskunnan kollektiivisesta alitajunnasta.

Maailmankaikkeuden syklinen kehitys ja inhimillisen yhteiskunnan kehitys edellyttää, että on olemassa kehityksen syklejä ja taantuman syklejä.

Se, missä määrin ihmiskunta seuraa Jumalallista Lakia ja missä määrin ihmiskunnan enemmistö on valmis hyväksymään Korkeimman lain ylivallan elämässään voi aiheuttaa joko globaalin epäonnistumisen tai vain osittaisen tauon vakaassa ihmiskunnan kehityksessä sen kriittisissä kohdissa.

Sanoakseni sen vieläkin tarkemmin, olemme astuneet epätoivottavaan ulkoisten olosuhteiden aikaan Planeetta Maassa. Te tiedätte ja olemme antaneet tämän Opetuksen monia kertoja, että ulkoinen ilmentymä vastaa tarkelleen ihmiskunnan enemmistön sisäisiä pyrkimyksiä Maassa, ja ainakin tietyn kriittisen ihmiskunnan massan. Tämän vuoksi me yritimme vaikuttaa ihmiskunnan yhteiskunnan kaikista edistyneimpään osaan meidän Viestiemme kautta, niin että muuttamalla heidän tietoisuuttaan, me voisimme vaikuttaa tilanteeseen planeetalla. Meidän pyrkimyksemme oli jatkuvaa ja ette voi valittaa, että olisimme jättäneet teidät yksin ilman ohjeitamme ja opastustamme edes vuodeksi. Tarjosimme pienimpiä yksityiskohtia, joita seuraamalla te voisitte helposti muuttaa tietoisuuttanne kaikista lyhyimässä mahdollisessa ajassa. Kapasiteetti antamaan opetuksiamme on käytetty loppuun.

Kaikella tässä maailmassa on alkunsa ja loppunsa. Tämä ei tarkoita, että me jättäisimme ihmiskunnan omilleen. Ei, tämä ei selvästi ole asianlaita. Kuintenkin, me varaamme oikeuden muuttaa ehtoja, kuinka me tulemme osallistumaan prosesseihin, jotka säätelevät evoluutiota planeetta Maassa. Me jatkamme antamista apua ihmiskunnalle. Kuitenkin tämä tulee olemaan täysin eri luontoista apua. On olemassa kaksi päätapaa muuttaa ihmiskunnan tietoisuus Jumalallisen evoluution lain mukaisesti: Jumalallisen tiedon opettamisen keino Sanan avulla ja opettaa Jumalallisen tiedon perusteet mennetettyjen tilaisuuksien ja erehdysten palaavan Karman avulla.

Tämä ensimmäinen tie on nykyisellään kulutettu loppuun. Emme enää pidempään voi tuhlata Jumalallista energiaa, koska meidän yrityksemme eivät tuottaneet tuloksia. Tämän vuoksi lähitulevaiusuudessa teidän tulee lähestyä Jumalallisten Totuuksien ymmärtämistä toiselta puolelta: kärsimyksen ja puutteiden kautta. On aina tilaisuus ottaa helpompi polku. Kuitenkin tätä polku on avoin ainoastaan niille harvoille, jotka vilpittämästi seuraavat Aikain Opetuksia ja ovat ikuisesti sitoneet elämänsä Jumalan kanssa.

Loppujen ihmiskunnasta on valitettavasti kohdattava palaava karma jonka he ovat luonneet itse väärinkäyttämällä Jumalallista enerigaa. Pitäisikö minun sanoa millä tavalla karma tulee palaamaan ihmiskunnalle?

Ajattelen, että jokainen teistä voi ymmärtää näitä tapoja itse tai lukea niistä meidän aikaisemmissa Viesteissämme, joita olemme väsymättömästi antaneet viimeisten 10 vuoden aikana. Koko Opetus oli huolellisesti meidän valmistama, ja ette voi sanoa, että ette olisi saaneet sitä siinä suhteessa, joka oli saavutettavissa tiedän ymmärrykselle tässä evolutionne kehityksen tasossanne. Me emme voi pitempään antaa sitä, millä ei ole kysyntää teidän keskuudessanne.

Siksi, te voitte tehdä monia oivalluksia lähitulevaisuudessa jos uudelleen luette meidän Viestejämme niiden tapahtumien prisman kautta, jotka tulevat pian tapahtumaan. Jokainen henkilö tekee oman valintansa. Jokainen tulee saamaan tuloksen oman valintansa mukaisesti. Ne teistä, jotka ovat valinneet illusoorisen maailman ja jotka olette lumoutuneet sen pahasta viehättävyydestä, tulette jäämään maailmaan, jonka olette valinneet.

Ne teistä, joka eivät antaneet periksi illusoorisen maailman lumoukselle, ja valitsitte Jumalallisen maailman tulette jatkamaan evoluutiotanne uudella energian tasolla.

Koko Opetus valinnan ajasta, seulonta tuhkasta ja hiilistä, lopullinen taistelu Valon ja pimeys välillä, on annettu taholtamme monta kertaa. Nyt on tulossa aika, jolloin valintasi seuraukset täytyy ilmentyä fyysisellä tasolla.

Ensiksi, valinta tehdään ajatusten ja tunteiden tasossa, ja sitten valinta tulee alas fyysiseen tasoon.

Tänään olen kertonut sinulle paljon enemmän, mikä on hyväksyttävää tietoisuudellesi. Tämän päivän puheeni on kohdennetty auttamaan niitä harvoja, joille tämä apu saatetaan antaa.

MINÄ OLEN Gautama Buddha.

© Messenger Tatyana Mickushina