Minä tarjoan teille olla valittuja, jotka tulevat auttamaan ihmiskuntaa kriittisellä hetkellä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Minä tarjoan teille olla valittuja, jotka tulevat auttamaan ihmiskuntaa kriittisellä hetkellä


Minä tarjoan teille olla valittuja, jotka tulevat auttamaan ihmiskuntaa kriittisellä hetkellä

Rakastettu Quan Yin, 28. kesäkuuta 2014

MINÄ OLEN Quan Yin, Armon ja Myötätunnon Jumalatar. 

Tulette olemaan yllättyneitä siitä, mitä minä aion kertoa teille tänään.

Se ei tule johtumaan siitä, että sanani tulevat olemaan uusia teille, mutta koska ikuinen Armon ja Myötätunnon Laki jatkaa edelleen voimassaoloaan maailmassanne huolimatta pahojen voimien mistä tahansa ilmenemismuodosta.

Tänään tulemme puhumme teistä, niistä teistä, jotka olette inkarnoituneet.

Yritämme ymmärtää, mikä estää teitä tulemasta onnelliseksi. Mikä estää teitä ilmaisemasta elämässä vain Jumalallisia ominaisuuksia, ja miksi planeetalla on sotia ja epäoikeudenmukaisuutta?

Monta kertaa olette kuullut tämän Opetuksemme. Kuitenkin joka kerta, jokaisen Viestimme jälkeen jotkut ihmiset alkavat nähdä valon. Sumu, joka on peittänyt heidän silmiään, joskus koko heidän elämänsä ajan, yhtäkkiä hajoaa ja he alkavat nähdä selvästi omien kärsimystensä ja kurjuuksiensa syitä.

Tietenkin nämä syyt ovat omassa itsessänne. Joskus on kestämätöntä katsoa ihmistä, joka valaistuu elämänsä kaikista kriittisimmällä hetkellä.

Joskus tapahtuu, että vain sietämätön suru, kärsimys ja epäonni johtaa ihmisen sielun valaistumiseen. Maan päällä on hyvin harvoja sieluja, jotka ymmärtävät tämän ja tulevat valtavia kärsimyksiä kokevan henkilön luokse parantaakseen häntä ja Palvellakseen kärsivää sielua.

Maailmassanne ei ole epätavallista puhua ihmisten kärsimyksistä. Ihmiset, jotka ovat lähellä kuolemaa tai huonoissa olosuhteissa eivät kiinnosta massa medioitanne. On kuin jos kaikista vaikeimpia alueita ihmisyhteiskunnassa ei ikään kuin olisi olemassa elämässänne. Sen sijaan luette uutisista urheilutuloksista ja poliittisista voitoista. Jopa epäonnet, kurjuudet ja kärsimykset kuvataan sensaatiomaisella tavalla. Joukkotiedotusvälineet tarjoavat kaiken tämän materiaalin ja informaation sellaisella tavalla, ettei se anna ymmärrystä, eikä paljasta syitä sille, miksi epäonnet ja kurjuudet tapahtuvat, miksi ihmiset kärsivät ja kuolevat tuntematta syitä heidän omiin kurjuuksiinsa. 

Hyvin harvat ihmiset voivat tuntea todellista myötätuntoa ja armoa. Voidaan sanoa, että todellinen armo ja myötätunto ovat yhtä harvinaisia maailmassanne kuin tosi usko Jumalaan ja Korkeimpaan Lakiin.

Olen tullut tänään muistuttamaan teitä yhdestä Opetuksemme näkökulmista. Nimittäin olen tullut kertomaan teille, että monia aikakausia sitten Suuret Henget tulivat Maan päälle suorittamaan Suurta Palvelua maapallon ihmiskunnalle. Tietenkin tiesimme kaiken. Tiesimme, että aika tulee ja ihmiskunta joutuu kärsimään suuria kärsimyksiä menneisyydessä tapahtuneiden virheellisten tekojensa tuloksena. Tiesimme, että tämä hetki tulisi. Tiesimme, että koska omalla vapaaehtoisella tahdollamme me sidoimme karmamme Maapallon ihmiskunnan kanssa ja meidän täytyisi täysin kokea kärsimykset yhdessä ihmiskunnan kanssa.

Kuvaan teille minun tarinani ja muiden Viisauden Mestareiden tarinan niin suurella yksityiskohtaisuudella, että voitte ymmärtää, että kohtalonne, minun kohtaloni ja muiden Viisauden Mestareiden kohtalo ovat erottamattomasti yhteydessä toisiinsa.

Me jatkamme Palvelustamme ihmiskunnalle, vaikka ihmiskunta unohtaisi täysin meidän olemassaolomme.

Me uhraamme hengelliset saavutuksemme päivittäin, jotta Maapallon ihmiskunta voi jatkaa evoluutiotaan. Meidän Palvelumme ihmiskunnalle on kuin kävisimme läpi ristiinnaulitsemisen, mutta tämä ristiinnaulitseminen kestää useita miljoonia vuosia.

Teidän on vaikeaa ymmärtää Palvelumme olemusta. Kuitenkin, kun henkilöä kohtaa kamala kurjuus ja hänen sielunsa kärsii, jos kirouksien ja uhkailujen sijaan hänen suustaan tulee silloin ulos kiitollisuuden sanoja, valaistuksen vuoksi, jonka hän on kokenut elämänsä vaikeimmalla hetkellä, tuo henkilö pystyy ymmärtämään meidän Palveluksemme ja Sankarillisuutemme Maaplaneetan evoluution nimissä.

Tänään olen tullut kertomaan teille, että tämän päivän Karmallisen Neuvoston istunnossa on tehty päätös muun muassa uhrauksesta, jonka useat Valon-Olennot ovat tehneet, jotta ihmiskunta voi jatkaa evoluutiotaan.

Nyt teillä on velvollisuus näitä Valon Olentoja kohtaan, jotka ovat päättäneet pysyä tuntemattomina.

Seuraavien kuuden kuukauden aikana voitte tehdä arvokasta palvelua näille Mestareille. Tehdäksenne tämän, teidän on kirjoitettava kirjeitä Karmalliselle Neuvostolle ja sitouduttava edistyneeseen Palveluun. Pyydän teitä ottamaan ylimääräisiä vastuita rukousten ja palvelun muodossa heikossa asemassa oleville ja apua tarvitseville. Ne teistä, joilla on tiettyjä ansioita, voivat jopa antaa osan syy-ruumiistanne (kausaalikehostanne).

Me, Karmallisen Neuvoston jäsenet, tulemme katsomaan kaikkia kirjeitänne.

Missä määrin ihmiskunnan kärsimykset lieventyvät tulevaisuudessa, riippuu siitä, kuinka merkittävä panoksenne on.

Tällä hetkellä ihmiskunnan monien tuhansien vuosien aikana harkitsemattomasti tehtyjen tekojen, ajatusten ja tunteiden intensiivinen karman paluu on tapahtumassa. 

Te, ihmisyhteiskunnan tietoisimmat jäsenet, jotka luette Viestejämme, määrittelette, missä määrin ihmiskunnan karman taakka tulee kevenemään.

Palveluksenne on hyvin samanlainen kuin Viisauden Mestareiden palvelu. Jos jokainen meistä omalla tasollaan onnistuu tarjoamaan Palvelunne planeetan evoluution vuoksi kaikella perusteellisuudella, tietoisuudella ja epäitsekkyydellä, silloin meidän yhdistyneiden toimiemme valtava tulos tullaan saavuttamaan yksin tällä tavalla.

Minä pyydän teitä vastaamaan kutsuuni. 

Lukemattomien ihmisten kärsimykset voidaan helposti pysäyttää, jos ihmiset ymmärtävät tämän kärsimyksen syyn ja tekevät parannuksen vääristä teoista, joita he ovat suorittaneet. Mutta jos ihmiset ovat uponneet syntiensä kanssa niin syvälle, etteivät kykene itse ymmärtämään kurjuuksiensa syytä, silloin on tarvetta henkilölle, joka tulee sammuttamaan osan maailman karmasta uskollisella Palveluksellaan ja tekemällä niin, tämä tulee helpottaa ihmisten kärsimyksiä.

Tarjoan teille olla valittuja, jotka tulevat auttamaan ihmiskuntaa kriittisellä hetkellä.

Pyydän, ottakaa ylimääräinen Palvelu ihmiskunnan hyväksi.

Odotan kirjeitänne toivossa ja innoissani. Luen henkilökohtaisesti kaikki kirjeenne ja teen päätöksen liittyen jokaiseen teidän kirjeisiinne.

MINÄ OLEN Quan Yin.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina