Ylimääräinen Viesti

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ylimääräinen Viesti


Ylimääräinen Viesti

Rakas Portia, 27. kesäkuuta 2014

MINÄ OLEN Portia!

Olen tullut uudestaan ja voin vakuuttaa teille, että tämänpäiväinen keskustelumme ei tule olemaan kovin iloinen.

Olen juuri poistunut Karmallisen Neuvoston istunnosta voidakseni tulla luoksenne ja antaa tämän Viestini. Karmallisen Neuvoston istunto on erittäin intensiivinen. Yritämme löytää ainakin useita positiivisia tosiseikkoja viimeisen kuuden kuukauden ajalta, jotka havainnollistaisivat positiivisia muutoksia ihmiskunnan tietoisuudessa.

Emme kuitenkaan voi olla varmoja siitä, että muutamien yksilöiden suorittamat muutamat vakuuttavat askeleet riittävät.

Odotamme meidän cheloiltamme, jotka ovat inkarnaatiossa, suurempaa nopeutta, enemmän ymmärrystä tehtävistä ja kaikkien opetuslapsiamme koskevien vaatimusten tiukkaa noudattamista.

Ja suoraan sanottuna, kurinalaisuutenne ei vakuutta meitä.

Monet ihmiset yrittävät tehdä asioita, jotka ovat heidän näkökulmastaan hyödyllisiä ihmiskunnalle.

Vielä, kertokaa minulle, miksi luulette, että se, mitä teette nyt, on linjassa tämän päivän vaatimusten kanssa?

Ylläpidämme ja tuemme erityisesti Lähettiläämme tehtävää voidaksemme keskittää ponnistelumme, vaikka meillä ei olisikaan määrällisesti ylivoimaa parempien tulosten saavuttamiseksi. 

Kuitenkin monet opetuslapsistamme tekevät, oman ylpeytensä tai laiskuutensa vuoksi, omat suunnitelmansa ja ratkaisevat tärkeiksi katsomansa ongelmat, mutta todellakin nuo ongelmat eivät ole yhtä tärkeitä tällä hetkellä.

Kuvittele, että talosi on tulessa. Tuli alkaa nousta ja sytyttää yhden asian toisensa jälkeen, samaan aikaan kun yrität soittaa pianoa.

Onko tämä järkevää vai eikö tämä ole melko riittämätöntä?

Monet chelamme tekevät edelleen asioita, jotka eivät ole sinänsä huonoja ja voivat jopa johtaa heidän sielujensa kehitykseen. Kuitenkin yksi opetuksemme kulmakivistä on Opetus tarpeesta auttaa kaikkia eläviä olentoja.

Fyysinen alustanne, joka on tarjonnut teille kehityksen monien miljoonien vuosien ajan, tarvitsee välitöntä apua. 

Ihmiskunnan mentaalinen toiminnan synnyttämä negatiivinen tila on luonut läpäisemättömän haarniskan, jonka läpi edes meidän Hierarkiamme lähettämät voimakkaimmat elämää pelastavat säteet eivät pääse tunkeutumaan.

Teidän on keskitettävä kaikki ponnistelunne planeetalle kertyneen negatiivisuuden neutraloimiseksi.

Olemme kuitenkin havainneet negatiivisuuden lisääntymisen viimeisen puolen vuoden aikana.

Olemme asettaneet tavoitteet ja tehtävät melko selvästi.

Olemme puhuneet rukous harjoitusten tarpeellisuudesta ja rukousen tarpeesta ympäri vuorokauden.

Sanomme, että yksinkertainen rukoustyö ei ole riittävä teidän aikananne. On välttämätöntä tehdä tiettyjä ponnisteluja fyysisellä tasolla negatiivisuuden neutraloimiseksi ihmisten tietoisuudessa. Tätä varten tarvitaan kollektiivisia toimia negatiivisuuden neutraloimiseksi.

Meitä vastustavat voimat näyttävät olevan tehokkaampia ja järjestäytyneempiä. Käytännössä koko planeetan informaatio kenttä on osoittautunut olevan ihmisten miehittämä, jotka edustavat meitä vastustavien voimien etuja.

Miksi niin sanotut valonkantajat eivät ota esimerkkiä, mikä on jo tehty massa median kentässä, sisältäen internetin ja yksinkertaisesti muuta miinus-merkkiä plus-merkiksi?

On vuosikymmenien ajan testattuja tekniikoita, jotka on suunniteltu muuttamaan ihmisten massatietoisuutta. Kyseisellä hetkellä nämä tekniikat kuitenkin toimivat Valoa ja kehityksen evoluution polkua vastaan.

Jos viivyttelette seuraavien kuuden kuukauden aikana, niin en minä eikä kukaan muu Mestari voi taata suotuisaa lopputulosta uskon puutteen kriisistä, joka on nyt peittänyt Maan.

Kyllä, tämä johtuu siitä, että Jumalallinen tietoisuus on jättänyt ihmisten elämät; olemme todistamassa kriisiä kaikilla ihmiselämän aloilla.

Tulen muistuttamaan teitä tekniikasta, jonka mukaan pimeät voimat toimivat.

Ensinnäkin epäsäännölliset rytmit tuodaan ympäristöön. Tämä näkyy modernissa musiikissa, josta nuoret pitävät niin paljon. Samanaikaisesti hienovaraisen Jumalallisen tuntemuksen sijaan otetaan käyttöön lääkkeitä, jotka antavat samanlaisia aistimuksia, mutta jotka tuhoavat täysin ihmisen hienovaraiset kehot. Hienovaraisten kehojen tuhoutumisen jälkeen fyysinen ruumis sairastuu ja kuolee.

Seuraava vaihe on kiusaukset. Näette mainoksia, jotka ruokkivat halujanne ja tarpeitanne.

Välittömästi tämän jälkeen sinulle tarjotaan avuliaasti rahaa korkomaksulla ostamaan asioita, jotka houkuttelevat sinua. Olet taloudellisen riippuvuuden koukussa, kunnes inkarnaatiosi on ohi.

Sen sijaan, että nuoret ihmiset työskentelisivät ja olisivat ylpeitä omasta työstään, nuoret ihmset pakotetaan yksinkertaisesti tekemään rahaa, paperin paloja, korvaamaan sen ilon, joka normaalisti syntyy aidosta työskentelystä yhteisen hyvän puolesta. Tämä aiheuttaa tyytymättömyyttä elämään ja protesteja.

Seuraava vaihe on viljelty ja luotu väkivallan kultin ja aseiden voiman käytön avulla. Sitten synnytetään kuva vihollisesta, joka on ulkopuolellanne. Tämä voi olla joko kansa, maa tai luokka, joka toteutettavan ideologian mukaan edustaa ulkoista estettä, joka estää onnellisen tulevaisuutenne.

Nuorten sukupolvi sukupolvelta kuolee väärien ihanteiden ja väärien arvojen vuoksi. Karmasta tulee yhä enemmän sotkeutunut ja sekoitettu.

Tulemme ja annamme sinulle valmistettuja reseptejä ja selityksiä kaikesta mitä tapahtuu Maapallolla.

Lisäksi näytämme sinulle selvästi Polun ja etenemisesi suunnan.

Kuitenkin on tuskin olemassa yksi henkilö miljoonasta joka asuu planeetalla ja omistaa tarpeellisen uskon ja tietoisuuden kuulakseen neuvojamme. Loput jatkavat itsepäisesti kulkuaan syvään kuiluun.

Olen tullut pitämään tänään päättäväiseen ja poikkeukselliseen puheen.

Olen yrittänyt täyttää kaikki pisteet i-kirjainten päällä. 

Minun on kuitenkin kerrottava teille vielä yksi tärkeä asia. Se liittyy tulevaisuuteenne. Kumpikaan minä tai kukaan muu Karmallisen Neuvoston jäsen ei voi taata, että onnistumme pitämään tasapainon planeetalla seuraavan puolen vuoden aikana.

Me voisimme saada Suuren Keskus-Auringon energian tuen. Tämän avun saamiseksi tarvitsemme kuitenkin tosiasioita, jotka todistavat, että ihmiskunta kuulee meitä ja yrittää seurata osoittamaamme Polkua.

Emme voi kerätä riittävää määrää tällaisia tosiasioita.

Siksi kehotan teitä voimakkaasti hylkäämään henkilökohtaiset aloitteenne ja keskittämään täysin ponnistelunne planeetan tasapainon ylläpitämiseen rukous työn ja konkreettisten toimintojenne avulla.

Jos jotkut cheloistamme kysyvät tämän päivän viestini jälkeen mitä tehdä, kieltäydyn tulemasta ja antamasta Viestejäni ja ohjaustani tulevaisuudessa.

MINÄ OLEN Portia.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina