Muuta itseäsi, pyri, niin tule olemaan siunattu Buddhan kultaisella viitalla ja Jumalallisen Viisauden aarteella 

      Kommentit pois päältä artikkelissa Muuta itseäsi, pyri, niin tule olemaan siunattu Buddhan kultaisella viitalla ja Jumalallisen Viisauden aarteella 


Muuta itsesi, pyri, niin tule olemaan siunattu Buddhan kultaisella viitalla ja Jumalallisen Viisauden aarteella 

Gautama Buddha, 21. kesäkuuta 2013

MINÄ OLEN Gautama Buddha. Olen tullut jälleen.

Olen tullut kaukaisista maailmoista. Ja haluaisin antaa sinulle osan läsnäolostani.

Kuvittele, että olemme nyt yhdessä ja olemme juuri saapuneet Suuresta Keskus-Auringosta. Etäisyyksillä ei ole merkitystä hengellisessä maailmassa. Matkustat valtavia matkoja avaruudessa ja ajassa, tätä varten et tarvitse mitään laitteita, koneita tai lentokoneita.

Koko kaukaisiin maailmoihin matkustamisen mekanismi on piilotettu sinun omassa olennossasi. Ja ne teistä, jotka ovat ahkeria ja määrätietoisia, voivat jättää fyysisen kehonne ja matkustaa kanssani läpi koko maailmankaikkeuksissa. Tätä varten tarvitset tietyn tason henkisiä saavutuksia, ja te kaikki voitte saavuttaa tämän tason.

Paljastan sinulle salaisuuden, kuinka voit saavuttaa tämän yhden inkarnaation aikana. Tämä on Polku, jota olen opettanut inkarnaationi aikana Gautama Buddhana.

Ensimmäiseksi sinun on valittava etenemisesi suunta. Kunnes selkeästi päätät mihin suuntaan tulet liikkumaan et voi saavuttaa mitään. Kuten korkean aluksen, olemuksesi täytyy täyttää purjeensa Universaalisen Lain tuulella. Lopuksi lopullisesti, sinun on tehtävä päätös ja oltava vakaa päätöksessä, että tärkein asia sinulle on tämän Universumin Korkein Laki; tämän Lain toinen mahdollinen nimi on Jumala. Ja jos olet rehellinen itsellesi, jos olet vilpittömästi hyväksynyt tämän Universumin Korkeimman Lain prioriteetin elämässäsi, sitten seuraava askel ja kaikki sitä seuraavat askeleesi tulevat olemaan oikeassa suunnassa. 

Sinun on päätettävä, kuka on tärkein elämässäsi: sinä vai Jumala. Niin kauan kuin pyydät Jumalaa täyttämään halujasi, niin kauan kun pyydät Jumalaa tekemään tämän tai tuon asian sinulle, et etene henkisellä Polulla.

Sinun on tehtävä päätöksesi olemuksesi sisällä ja alistettava koko elämäsi varauksetta Jumalalle ja Hänen tarpeidensa ja vaatimustensa tyydyttämiseksi.

Riippumatta siitä, kuinka yrität täyttää tämän ehdon, et voi tehdä sitä yhdellä kerralla tai välittömästi. Miljoonat evoluution vuodet maaplaneetalla tiheässä fyysisessä maailmassa ovat luoneet läpäisemättömän verhon fyysisen ja Jumalallisen maailman välille. Siksi tietty määrä aikaa ja ponnistusta tarvitaan voidaksesi ylittää illusorisen luomuksen tietoisuudessasi. Tietty määrä aikaa tarvitaan fyysisen maailman rajojen ylittämiseen ja pyrkimiseen kaukaisiin maailmoihin.

Mutta jos otat vain yhden pienen askeleen oikeaan suuntaan ja ylläpidät pyrkimystäsi ja omistautumistasi Kosmiseen Lakiin tietyn ajan (yleensä se vie enemmän kuin yhden inkarnaation ja vähintään seitsemän maallista inkarnaatiota), niin silloin tulet saavuttamaan Korkeammat maailmat yhtä väistämättömästi kuin saavutat Chomolungman huipun, jos siirryt vakaasti kohti sitä ja panet kaikki ponnistuksesi siihen.

Maailmasi on ennalta määrätty täsmälleen voidaksesi voittaa illusorisen maailman vastustuksen ja siten hankkia ne hyveet, jotka ovat välttämättömiä elämiseen Korkeammissa maailmoissa 

Siksi me tulemme kerta toisensa jälkeen ja annamme Opetuksemme, jotta voit pitää suuntaohjeet ja muistaa Jumalallisen maailman.

Ei ole väliä kuinka monta kertaa käännyt pois Polustasi. Ei ole väliä kuinka monta kertaa putoat. Mikä on tärkeää, on se, että sinä aina palaat luoksemme, että sinä nouset ja liikut eteenpäin.

Joskus henkilö vaeltaa fyysisessä maailmassa monien inkarnaatioiden ajan. Hän löytää Opetuksemme, mutta illuusio houkuttelee hänet ja hän löytää muita Opetuksia, jotka näyttävät hänen mielestään olevan yhtä oikeat ja totta kuin meidän. Toisinaan kestää kymmeniä inkarnaatioita, jotta ihminen saavuttaa sen verran erottamiskykyä, jonka avulla hän voi määrittää tarkasti, sen, mikä on totta ja sen, mikä väärää.

Niille teistä, jotka eivät ole vielä kehittäneet riittävää erottamiskykyä itsessänne,  me lähetämme Lähettiläämme, jotka voivat pitää etenemissuuntaa yllä ja näyttää Polun eksyneille sieluille. Asenteenne mukaan meidän Lähettiläitämme kohtaan, voimme määrittää sielunne valmiuden asteen. Joskus vie kymmeniä inkarnaatioita muodostaa sellaiset olosuhteet teille, että voitte lähestyä meidän Lähettilästämme. Tämä on suuri armo ja suuri tilaisuus elämän virtaanne kohtaan. Yllätyt kuitenkin, jos kerron sinulle, että alle prosentti niistä, jotka kulkevat Polkua pitkin käyttävät tätä Jumalallista tilaisuutta.  Loput yksilöt riistävät itseltään Jumalallisen mahdollisuuden ja mieluummin toimivat omalla riskillä. 

Tuntuuko tämä käyttäytyminen sinulle kohtuuttomalta? Silti tämä on hyvin laajasti levinnyt esimerkki maailmassasi. Ja tiedätkö miksi näin tapahtuu? Minä kerron sinulle. Tämä tapahtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että henkilö toimii lihallisen mielensä mukaisesti. Tässä tapauksessa hänen Korkeamman Itsensä ääni on korvattu lihallisen mielen äänellä, ja henkilö mieluummin toimii yksin ja seuraa omaa polkuaan.

Mutta jos vain vaikka yksikin henkilö tulee ulos illuusion pimeydestä Lähettiläämme ansiosta, uskomme, että tehtävä on ollut onnistunut.

Tästä syystä lähetämme yhden Valon lähetyksen toisensa jälkeen maailmaasi. Tämä on syy, miksi ylläpidämme jatkuvasti Valon keskittymää fyysisessä oktaavissa Lähettiläässämme. Myötätunto on kaikkien Buddhojen ja Bodhisattvojen pääpiirre. Myötätunnosta ja rakkaudesta Maan ihmiskuntaa kohtaan me pidämme jatkuvasti Valon painopistettä fyysisessä oktaavissa.

Sinulle on annettu tämä Opetus monta kertaa. Ja tänään toistan sen.

Jos pidät mielesi jatkuvasti suunnattuna maailmaamme, jos motiivisi on absoluuttisen puhdas, silloin tulet aina tunnistamaan meidän Lähettiläämme fyysisessä maailmassa ja seuraamaan heitä.

Jos sinua ohjaavat edelleen henkilökohtaiset motiivit, et pysty erottamaan Lähettiläitämme edes silloin, kun kohtaat heidät kasvotusten.

Värähtelyjen vastaavuudenmukaisuuden Laki toimii täydellisesti. Ja ennen kuin nostat syytöksiä Jumalaa tai Mestareita kohtaan siitä, että he riistävät sinulta avun ja ovat armottomia sinua kohtaan, yritä löytää syyt mihin tahansa kohtaamallesi tilanteelle itsestäsi.

Kaikki tässä maailmassa paljastaa itsensä sisältäpäin. Tällainen on Laki. Ja illuusio kääntää tottelevaisesti sen puolen sinulle, jonka odotat saavasi siltä.

Kaksi ihmistä, jotka kulkevat samaa Polkua pitkin näkevät ja kiinnittävät huomiota eri asioihin. Ja jos olet Buddha, tulet kulkemaan elämäsi läpi tavalla, ettei mikään lika tahraa sinun kultaista viittaasi.

 

Jos sinulla on taakkana monia vikoja, silloin ei ole väliä missä täydellisessä paikassa Maassa vierailet, koska näet vain haittoja ja likaa kaikkialla.

Olen tullut luoksesi tänään kiinnittääkseen jälleen kerran huomionne sisäisiin syihin kaikelle sille, mitä sinulle tapahtuu fyysisessä maailmassa. Muuta itseäsi, pyri, ja tulet olemaan siunattu Buddhan kultaisen viitan ja Jumalallisen Viisauden aarteen kanssa.

MINÄ OLEN Gautama Buddha.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina