Niille teistä, jotka ovat valmiita seuraamaan Jumalan Tahtoa tulen olemaan huolehtivampi hoitaja kuin mitä koskaan voisitte löytää fyysisessä tasossa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Niille teistä, jotka ovat valmiita seuraamaan Jumalan Tahtoa tulen olemaan huolehtivampi hoitaja kuin mitä koskaan voisitte löytää fyysisessä tasossa

Niille teistä, jotka ovat valmiita seuraamaan Jumalan Tahtoa tulen olemaan huolehtivampi hoitaja kuin mitä koskaan voisitte löytää fyysisessä tasossa

Rakastettu El Morya, toukokuu 5, 2005

Minä olen El Morya, olen tullut luoksenne Minun Lähettilääni kautta jälleen.

Viime päivien jännitys ei viivyttele vaikuttamasta tilanteeseen maailmassa. Virtaukset avaruudessa ovat jännittyneitä. Tunnetteko tämän jännityksen? Ette voi olla tuntematta sitä.

Todellisuus ympärillänne, kaikki mitä tuntui tutulta aikaisemmin, tuntuu epätavalliselta ja oudolta nyt. Havaitsette muutokset maanpäällisissä värähtelyissä vastaavuuden puutteena, eroavaisuutena teidän tunteiden ja kaiken ympärillä olevan välillä.

Näyttää siltä, ikään kuin kaikki on kuten ennen, mutta silti jokin on väärin, kaikki ei ole aivan oikein. Ja ei ole mitään selitystä sille, mitä on tapahtumassa fyysisessä tasossa ja tietoisuudessanne. Tiedemiehet yrittävät selittää Maapallon tapahtumia laitteidensa avulla, jotka antavat nyt sellaisia epätavallisia lukemia, joita ei ole koskaan tapahtunut modernin tieteen koko olemassaolon aikana.

Kyllä, rakastettu, kun ihmiskunta on ristiriidassa Jumalan Suunnitelmien toteuttamisen kanssa, sillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin alistua Jumalan Tahtoon. Materiaan uppoutumisen sykli on jatkunut liian kauan, ja olette tottuneet siihen tosiasiaan, että aine tottelevaisesti toteuttaa ajatuksenne ja toiveenne, ja että se kuuliaisesti heijastaa ne kuin peili. Mutta nyt on jotain muuttunut.

On ajanjaksoja, jolloin ihmiskunnan on sallittu kokeilla, mutta sitten tulee aika ja tilanne muuttuu. Ette te eikä kaikki tiedemiehenne pysty selittämään, mitä planeetalla on tapahtumassa. On jotain, joka ei millään tavoin alistu ihmisten tahtoon. Jos Jumala on suunnitellut kierroksien muutoksen Maapallolle, niin tämä toteutetaan toiveestanne riippumatta.

On tullut aika alistua Jumalan Tahtoon. Maailmankaikkeuden Laki on tässä universumissa ja tätä lakia noudatetaan, toivoit sitä tai et.

Siksi ehdottomasti suosittelen, että määrittelet sydämessäsi, mitä elämässäsi tapahtuu Jumalan Tahdon mukaisesti tässä maallisen evoluution vaiheessa ja mikä elämässäsi on ristiriidassa Jumalan Tahdon kanssa.

Ymmärrän, että tietoisuudessanne teidän on vaikea erottaa omat pyrkimyksenne ja toiveenne Jumalan Tahdosta elämänvirtauksellenne.  Kuitenkin, tämän hetkinen kiireellinen tarve on täsmälleen erottamisessa ja rajojen vedossa, sen suhteen mikä alistuu egoonne ja mikä alistuu Jumalalliseen Lakiin sisällänne. Ja mitä nopeammin pystytte ymmärtämään tämän, sitä nopeammin pääsette eroon kaikesta, mikä ei ole Jumalasta teissä.

Nämä erottamisen ja tunnistamisen prosessit ovat niin hienovaraisia ja taipumattomia maallisen logiikan suhteen, että kohtaatte lähitulevaisuudessa vakavia elämän koettelemuksia, jotka lopulta ajavat  ajattelemaan todellisuuden erottamista epätodellisesta sisällänne.

Rakastettu, kaikki disharmonian ulkoiset ilmenemismuodot – kaikki poikkeavat säähäiriöt ja katastrofit – kaikki tapahtuvat sen takia, että teidän tietoisuutenne on ristiriidassa Jumalan Tahdon kanssa. On olemassa vektori, jota planeetta Maan oli määrätty kehittyä. Ja on olemassa teidän pyrkimyksenne vektorit. Jos teidän pyrkimyksenne vektorit eivät ole samansuuntaiset kuin tälle planeetalle määrätty kehityksen peruskurssi, henkilökohtaisten pyrkimystenne vektorit tulevat äkillisesti muuttumaan ulkoisten voimien kautta.

Jos kohtaat äärimmäisen suurta vastustusta ulkomaailmassa ympärilläsi, mieti, ovatko kaikki toimesi Jumalan Tahdon mukaisia.

Nykyään kuitenkin on vallalla täysin vastakkainen suuntaus ja se on riittävän vahva.

Kun pyrkimyksesi ovat täysin Jumalan Tahdon mukainen ja pyrkimyksesi vektori on oikein suunnattu, mutta sinua ympäröi voimat, jotka eivät halua muuttua,  ymmärrät alitajuisesti ja joskus täysin tietoisesti, että edustat vaaran lähdettä niille. Tuot tähän maailmaan Jumalallinen energian muutoksen, raikkaan muutoksen tuulen.

Siksi koet vastarintaa sellaisten voimien puolelta, jotka eivät halua mitään muutoksia.

Tämän vuoksi vien teidät takaisin ajatukseen, että on välttämätöntä eritellä elämäänne jatkuvasti. Joka minuutti ja joka sekunti elämässänne maapallolla teet valinnan, joka muuttaa paitsi omaa tulevaisuuttasi myös koko planeetan tulevaisuutta.

Kun tarjosin teille tukeani, tein sen tarkoituksella, että auttaisin kaikkea mikä toimii Jumalallisen kehityksen vektorin suunnan mukaisesti. Ryhdyn kaikkiin käytettävissä oleviin toimenpiteisiin, jotka ovat saatavillani, suojellakseni sinua kaikelta liialliselta vastakkaisten voimien vastustukselta yleisen kehityksen kulussa.

Mutta jos pyydät tukeani, toivoen saavasi henkilökohtaista etua ja saadaksesi henkilökohtaista menestystä ja vaurautta, ottaisin sinut myös huolenpitooni, mutta apuni tässä tapauksessa vain edistäisi sinua kohtaamaan sellaisia sisäisiä ja ulkoisia olosuhteita elämässäsi, jotka saisivat sinut ajattelemaan, oletko todella toiminut sopusoinnussa Jumalan Tahdon kanssa.

Tee vain jatkuvasti työtä ja kehitystä, mutta älä lepää, rakastettu.

Olet tullut tänne maailmaan toimimaan, ja tulet toimimaan, haluat sitä tai et.

On mahdotonta pettää Jumalaa, rakastettuni; On mahdotonta pettää minua. Luen sydämesi ja näen todelliset motiivit ja todelliset toiveet.

Jos törmäät elämässäsi ylitsepääsemättömiin esteisiin, silloin sinun tarvitsee erottaa ovatko nämä esteet seurausta väärästä valitsemastasi suunnasta ja väärästä pyrkimyksiesi vektorista, tai ovatko esteet tulosta pimeyden voimien vastustuksesta estäen sinua juuri siksi, että pyrkimyksesi ovat kokonaan Jumalan Tahdon mukaisia.

Jos esteet elämässäsi johtuvat pimeyden voimien vastustuksesta, silloin kutsu ja pyydä minun apuani ja ylitse pääsemätön este tulee poistumaan Valon legioonien avulla. Tämä tulee tapahtumaan niin nopeasti kuin ulkoiset olosuhteet sallivat ja niin luonnollisesti, että unohdat nopeasti, että tämä voittamaton este kohtasi sinua vain vähän aikaa sitten.

Ne teistä, jotka haluavat saada henkilökohtaista etua tuestani, joutuvat ajattelemaan uudelleen motiivejaan ja uudelleen arvioimaan kuluttajan lähestymistapaansa suhteessa Taivaiden apuun hyvin pian.

Älä siis yritä, rakastettu, saada Jumalaa pelaamaan peliä sinun sääntöjesi mukaan.

Pelin säännöt perustettiin alun perin ja lopullisesti aineellisen maailmankaikkeuden luomisen hetkellä. Näiden sääntöjen mukaan kosminen hetki on tullut nyt, kun sinun on luovuttava henkilökohtaisista toiveistasi ja kaikesta siitä mikä on sisälläsi, joka ei ole harmoniassa Jumalan tahdon kanssa.

Tämä ei ole hetkellinen prosessi, tietenkään, ja tämä prosessi tulee kestämään kauemmin kuin yhden maapäällisen elämäsi pituus. Mutta muista kuitenkin aina, että valittujen päivät ovat lyhennetyt. Jos toiveesi on lopettaa egosi olemassaolon kiertokulku ja lopultakin erota siitä tässä elämässä, sinä saat kaiken mahdollisen Taivaan avun. Mutta älä unohda, että tässä tapauksessa valitset karmasi nopeutetun takaisin paluun, joka voi johtaa vakaviin komplikaatioihin elämässäsi.

Siksi tämä nopeutettu Polku on mahdoton suurimmalle osalle teistä, koska karmanne on niin vaikea, että on fyysisesti mahdotonta järjestää sen paluuta yhden elämän aikana luonnollisten lakien vuoksi, jotka hallitsevat materiaalisessa maailmassa. En edes sano, että fyysinen ruumiisi yksinkertaisesti ei kestäisi sellaisen palaavan karman voimaa.

Tänään olen selittänyt sinulle kriteerit, joita noudatan antaessani sinulle apuani. Ja olen selittänyt sinulle yksityiskohtaisesti, millainen apuni sinulle todellisuudessa on. Autan sieluasi ja kuolematonta osaa sinussa. En yksinkertaisesti ota huomioon fyysistä ruumista ja kaikkea, joka liittyy kehosi rauhalliseen ja vauraaseen olemiseen fyysisessä maailmassa.

Fyysinen ruumiisi  täytyy olla toimivassa kunnossa, mutta vain silloin, kun täytät Jumalan Tahdon ja älä käytä fyysistä temppeliä saadaksesi nautintoja tässä maailmassa.

Siten, jos joku ei kohtaa elämässään mitään esteitä ja käyttää elämänsä vain nautintoihin, miettisin, onko tämä ihminen elossa ja onko hänen sisäinen minänsä jättänyt hänet antaen hänen elää hiljaa loppuun elämänsä päivät. Onko tällä henkilöllä tulevaisuutta? Ehkä hän on kuollut ihminen, joka elää päivänsä ylellisyydessä Taivaan armon ansiosta. Loppujen lopuksi jokainen saa oikeudenmukaisesti palkkionsa ja hartaan halunsa mukaisesti.

Puheeni on voinut kuulostaa teille ankaralta ja puolueettomalta tänään. No, tehtävänäni ei ole antaa kohteliaisuuksia ja hoivata  niitä teistä touhukkaasti, jotka eivät halua noudattaa Jumalan Tahtoa ja tämän maailmankaikkeuden Lakia. Niille teistä, jotka ovat valmiita seuraamaan Jumalan tahtoa, olen paljon huolehtivampi hoitaja kuin koskaan pystytte löytämään fyysisessä tasossa.

MINÄ OLEN El Morya Khan.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina