Oleminen Jumalassa on yksinkertaisesti tietoisuutenne tila

      Kommentit pois päältä artikkelissa Oleminen Jumalassa on yksinkertaisesti tietoisuutenne tila


Oleminen Jumalassa on yksinkertaisesti tietoisuutenne tila

Suuri Jumalallinen Ohjaaja, 25. kesäkuuta 2013

MINÄ OLEN Suuri Jumalallinen Ohjaaja.

Olen tullut tänään ohjatakseni teitä Jumalallisella polullanne. Toivon, että te kaikki, jotka luette tätä minun Viestiäni, kuljette Polulla  Jumalaa kohti.

Ensinnäkin, haluaisin teidän suoristavan hartianne, vetävän syvään henkeä ja tervehtiä minua niin leveällä hymyllä, kuin jos kohtaisitte hyväilevän, aurinkoisen, kesäisen aamunkoiton.

Noin! Nyt olemme valmiita keskusteluumme. Minun on sanottava teille kaikella varmuudella, että vastuu hyvistä mielentiloistanne on täysin teidän harteillanne.  Jos rypistätte kulmianne, puristatte huulianne yhteen ja otatte vakavan, kärsivän ilmeen kasvoillenne, tulette vetämään puoleenne ympäröivästä tilasta samoja ankaria kasvoja ja ahdistuneita ilmeitä.

Muistakaa, että vedätte puoleenne ympäröivästä tilasta tarkalleen sitä, mitä lähetätte ulospäin. Teistä täysin riippuu, mitä energioita lähetätte maailmaan  ja missä mielentilassa olette.

Sinä ohjelmoit itsesi joka päivä. Voi ohjelmoida itsesi olemaan onnellinen, onnekas, terve ja iloinen, tai voit ohjelmoida itsesi kärsiväksi, surulliseksi, masentuneeksi, vihaiseksi ja jopa vihamieliseksi.

Rakkaat, kaikki määräytyy teidän itsenne kautta. Maailmassa ei ole ketään, joka voisi saada teidät tuntemaan negatiivisia tietoisuuden tiloja. Ainoa henkilö, joka voi tehdä tämän koko maailmassa, olette te itse eikä kukaan muu.

Siksi suosittelen, että aloitat jokaisen päivän menemälle peilin eteen ja annat itsellesi hymyn. Tämä on yksinkertaisin menetelmä, ja se on käytettävissä jopa niille, jotka uskovat olevansa köyhiä, kurjia ja onnettomia.

Sinusta tulee sellainen henkilö, jonka ajattelet olevasi. Tämä on sen tilan laki, jossa asut. Aluksi sinun on muutettava minäkuvaasi. Sinun tulisi vakuuttaa itsesi, että kaikki on hyvin. Kaikista tärkeimpänä sinun tulisi vakuuttaa itsellesi, että Jumala on sinussa.  Mitä sinulle voisi tapahtua elämässä, jos Jumala Itse pysyttelee kanssasi ja huolehtii sinusta?

Ollessasi Jumalassa, Jumalallisen tunteen omaaminen on yksinkertaisesti tietoisuuden tilasi. Jos haluat olla pysyvästi Jumalassa, silloin anna Hänet tulla ensin sydämeesi ja sitten jonkin ajan kuluttua, Hän tulee ottamaan koko olemuksesi. Aivan kuten aurinko, joka valaisee koko Maan ja kaikkea ympäröivää, Jumala tulee loistamaan kauttasi maailmaan.

Tämä teissä itsessänne oleva Jumalan paljastamisen mekanismi täytyy tulla teidän jokaisen hallintaan.  Oleminen Jumalassa ei tarkoita yliluonnollisten kykyjen kehittämistä, meidän Sanelujemme vastaanottamista, tai ajatusten lukemista.  Jumalassa oleminen tarkoittaa, että sinulla on jatkuvasti hyvä ja tyyni mieli, ja että ilo ja rakkaus valtaa sinut.

Silmäsi paljastavat sinut. Jos pysyt Jumalassa, silloin silmäsi loistavat kirkkaasti ja säteilevät sisäistä valoa. Jos valitset elää ilman Jumalaa, silloin silmäsi hämärtyvät ja haalistuvat.

Huomaatko, kuinka monet ihmiset ympärilläsi ovat kurjia, lukemattomien ongelmien kuormittamia, aina huonolla tuulella ja omaavat synkän ilmeen?

Kerron teille, että kaikki, mitä huomaatte muissa ihmisissä, on läsnä teissä itsessänne.

Kun sallit itsesi muuttua, annat itsellesi iloa ja hyvää mieltä, kaikki ympärilläsi olevat ihmiset näyttävät sinulle toisen puolen, ja alat huomata kuinka monia mukavia ihmistä on ympärilläsi loistavin silmin ja rakastavin hymyin.

Olemuksenne sisällä on nykyisyytenne ja tulevaisuutenne kontrolli keskus. Tietysti olette oikeassa, jos huomaatte, että Karman Laki kontrolloi nykyisyyttänne ja tulevaisuuttanne, ja kaikki, mitä olette koskaan luoneet, palaa teille, mukaan lukien matalat tietoisuuden tilanne. Olette täysin oikeassa! Kuitenkin, jos yritätte ajatella huonoja asioita koko ajan, ympäröiden itsenne TV:llä jokaisessa huoneessa, jotka näyttävät teille kauhu- ja toimintaelokuvia ja onnettomuuksia ja terroritekoja sisältäviä uutisia kellon ympäri, niin luuletteko, että mielentilanne tulee paremmaksi? Yksi yksinkertainen asia voi kuitenkin parantaa tilaanne: sammuttakaa televisiot. Lakatkaa keskustelemasta negatiivisista ilmiöistä maailmassanne.  Keskittäkää huomionne positiivisiin asioihin: kukkiin, luontoon, eläimiin, aurinkoon ja Mestareiden kuviin. Ympäröikää itsenne kauniilla malleilla ja vaaleilla väreillä kotonanne ja työpaikoillanne.

Poista kaikki röyhkeyden ilmentymät elämästäsi. Tarkkaile itseäsi. Tunnetko olosi paremmaksi?

Laita kuulumaan pehmeää ja harmonista musiikkia tai hiljaiset melodiset mantrat, jotka hyväilevät korviasi. Täytä ympärilläsi oleva tila positiivisilla energioilla.

Teidän tulisi aina hallita elämässänne  vain kahta asiaa: sisäistä tilaa ja ulkoista ympäristöä. Puhdistakaa tietoisuutenne negatiivisista ajatuksista ja tunteista ja poistakaa väärät, ei-jumalalliset mallit ulkoisesta ympäristöstänne.

Vain nämä kaksi asiaa voivat tuoda sinulle takaisin elämänilon ja täyttää olemuksesi harmonialla ja rakkaudella.

Uskokaa minua, jos onnistutte pitämään itsenne hyvällä tuulella, pystytte välittämään enemmän Jumalallista energiaa olemuksenne kautta. Jumalallinen energia, joka jatkuvasti kulkee olemuksenne läpi mahtavana ja tasaisena virtana, voi pestä negatiiviset karmalliset energiat neljästä alemmasta kehostanne. Ettekä edes tule huomaamaan, kuinka helposti voitatte epämiellyttävät karmalliset tilanteet elämässänne.

Olette kuulleet nämä suositukset monta kertaa, vai kuinka? Olette luultavasti jopa lukeneet ne Saneluistamme.

Voitteko vastata yksinkertaiseen kysymykseeni: Jos on niin helppoa muuttaa elämä paremmaksi, miksi ette tee sitä?

Tämä on iso kysymysmerkki minulle ja muille Ylösnousseille Mestareille. Eikö tämä tilanne muistuta s siitä vertauksesta, kun Jumala lähettää joko veneen tai lautan pelastamaan sinua tulvan aikana, mutta joka kerta kieltäydyt avusta siinä toivossa, että Jumala tulee pelastamaan sinut?

Kuinka teitä voi pelastaa, jos kieltäydytte aina avustamme?

Se on mahdotonta. Toivon kuitenkin, että tämän päivän Viesti saa sinut uudelleen harkitsemaan monia asioita ulkoisessa ympäristössäsi ja uudelleen harkitsemaan asennettasi siihen, joka on ympärilläsi elämässä. 

Jumala on aina vieressänne. Älkää olko niin kuin itsepäiset pienet lapset – antakaa Jumalan tulla elämäänne!

Nyt!

MINÄ OLEN Suuri Jumalallinen Ohjaaja.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina