Olen tullut varoittamaan sinua siitä, että tämä Sanelu voi olla viimeinen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Olen tullut varoittamaan sinua siitä, että tämä Sanelu voi olla viimeinen


Olen tullut varoittamaan sinua siitä, että tämä Sanelu voi olla viimeinen

Rakastettu Serapis Bey,  23. joulukuuta 2005

MINÄ OLEN Serapis Bey. Olen tullut luoksenne taas Lähettiläämme kautta tänä päivänä.

Olen tullut tuomaan käsityksellenne joitakin hyödyllisiä tietoa. Kuten voitte huomata, kaikki Sanelumme ovat täynnä huolenpitoa teitä kohtaan. Yritämme tavoittaa sydämenne ja mielenne. Valitettavasti emme ole tähän saakka vielä onnistuneet. Vetoomuksemme muistuttavat enemmän monologia kuin vuoropuhelua. Yritämme saada teitä ymmärtämään huolenaiheemme ja ongelmamme, mutta ette kykene tai ette halua ymmärtää meitä. 

Kerron teille salaisuuden: Karmallisen Neuvoston kokoontumisessa, joka parasta aikaa tapahtuu, päätetään kysymyksestä muun muassa jatketaanko tai  lopetetaanko meidän Viestiemme lähettäminen tämän Lähettilään kautta.  Käytämme paljon energiaa Viestiemme siirtämiseen, emmekä vielä tunne, että kuluttamallamme energialla olisi ollut mitään positiivista vaikutusta. Toisin sanoen, olemme tehneet tietyn sijoituksen ja haluaisimme saada vastineeksi jonkin verran energia saavutusta. Voitte olla samaa mieltä siitä, että on kohtuutonta kuluttaa energiaa ja varoja saamatta mitään positiivista vaikutusta sijoituksistamme.

Tällä hetkellä kaikki ne ponnistukset, joita suoritatte toteuttaaksenne meidän pyyntöjämme, eivät kata energiapanostamme. Ja tänään annamme tämän Sanelun alemmalta energia tasolta, koska olemme ylittäneet energiarajan, joka oli sallittu tämän Sanelusyklin antamiselle.

Siksi olen tullut varoittamaan teitä, että tämä Sanelu saattaa olla viimeinen. Ja tässä Sanelukierrossa, emme ole antaneet edes viidesosaa siitä, mitä aiomme tarjota. Joten huolimatta siitä, kuinka surullista tämä on, annan teille tämän informaation ja ilmoitan pahoitellen, että todennäköisesti tänään tai huomenna tehdään päätös tämän armolahjan lopettamisesta. Emme voi tuhlata arvokasta Jumalallista energiaa kohtuuttomasti.

Ajattele tätä. Harkitse kaikkea uudestaan.

Ette voi käyttää Taivaan armoa loputtomasti.

Ainoa asia, joka voi pidentää annettua armolahjaa, ovat pyynnöt kirjeissänne  Karmalliselle Neuvostolle ja vastuut, jotka voitte ottaa.

Ymmärtäkää, että kaikki täytyy tasapainottaa tässä maailmassa. Ja luomme karmaa samalla tavalla tarkalleen, kun kaadamme energiaamme vuotaviin palkeisiin.

Minun pitäisi huomauttaa, että meillä ei ole valituksen aihetta Tatjanasta Lähettiläänämme. Hän on toiminut  ja suorittaa edelleen osansa työstä moitteettomasti. Emme kuitenkaan ole saaneet aikaan vaikutusta, johon olimme luottaneet aloittaessamme tämän uuden Sanelusyklin. Liian harvat ihmiset seuraavat suosituksiamme ja ovat valmiita liittymään meidän antamien Jumalallisten mahdollisuuksien toteuttamiseen.

En voi sanoa mikä Karmallisen Neuvoston tämänpäiväinen päätös tulee olemaan, mutta on todennäköistä, että huomisesta alkaen meidän on lopetettava Sanelumme antaminen Lähettilään kautta.

Tänään vierailuni tarkoituksena on ollut ilmoittaa teille tästä mahdollisuudesta, ettei meidän Viestiemme ennenaikainen lopettaminen olisi sinulle äkillinen.

Sanon hyvästi nyt. MINÄ OLEN Serapis Bey.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina