Kuinka lukea Saneluja (Mestarien suositukset, heidän viesteissään)

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kuinka lukea Saneluja (Mestarien suositukset, heidän viesteissään)

Kuinka lukea Saneluja – Mestarien suositukset, heidän viesteissään

Lord Surya, 22. joulukuuta 2013:

“… Ainoa apu, jota tällä hetkellä ihmiskunnalle voidaan antaa, on Viestimme ja energiamme, jotka välitämme Viesteihimme maailmaan.
Monet teistä saattavat kysyä: “Kuinka muutaman miljoonan Maan päällä elävän ihmisen lukemat Viestit voivat muuttaa maailmaa?”  Rakas, emme koskaan tuhlaa Jumalallista energiaa. Mahdolliset Jumalalliset armot punnitaan perusteellisesti Maailmankaikkeuden Ylemmissä Neuvostoissa ennen niiden myöntämistä.
Hienovaraiset energiamme voivat neutraloida valtavan määrän negatiivisia energioita maailmastasi. Tämä on työmme tasapainon ylläpitämiseksi planeetalla. Jokainen teistä voi liittyä tähän suureen työhön Maan ihmiskunnan pelastamiseksi.

Yhteisillä ponnisteluilla muutamme tilannetta Planeetalla. Riittää, että luette päivittäin yhden Viestin kauttamme annetusta Saneluistamme peräkkäin, aikajärjestyksessä, jossa ne annettiin.
Viestimme voivat muuttaa tietoisuutenne tilaa, ja väistämättä ympäristö muuttuu tietoisuuden seurauksena. Emme voi ennustaa tilannetta etukäteen, koska emme tiedä kuinka moni ihminen vastaa kutsuumme ja lukee Viestejämme. Tila, jossa aloitatte viestien lukemisen, on erittäin tärkeä. Jotta työnne olisi tehokkainta, teidän on varauduttava lukemaan Viestejämme ja lukemaan niitä vain korkeimmassa mielentilassanne, jonka voitte kokea. Vain tässä tapauksessa pystytte välittämään Jumalallisen Energian ympäröivään maailmaan.

Sinulle on annettu yli sata viesteissä kuvattua työkalua, jotta voit perehtyä maailmaan ennen lukemista. Jotkut työkaluista, kuten roserit tai meditaatiot, Lähettiläämme kirjoitti pyynnöstämme.

Jotta voisit valmistautua viestiemme lukemiseen, sinun tulisi varata vähintään yksi tunti henkiseen työhön ennen Viestin lukemista.
Sinun ei tarvitse käyttää kaikkia sinulle annettuja työkaluja. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan: Rukouskutsut, Rosarit, meditaatiot tai videot.

Aloita Viestien lukeminen vasta, kun harmonisoit kehosi, ajatuksesi ja tunteesi täysin.  Muuttamalla itseäsi, muutat maailmaa ympärilläsi.
Älä usko, että tietoisuutesi muuttaminen on helppoa. Tarvitset kaiken päättäväisyytesi täyttääksesi kaikki Mestarien ohjeet, jotka sisältyvät Viesteihimme ”.

Mestari Kuthumi, 14. tammikuuta 2010:

”Toistamme säännöllisesti suosituksemme siitä, kuinka Viesteihimme tulisi työskennellä. Ja tiedän monia ihmisiä, jotka eivät noudata suosituksiamme. Olemme puhuneet monta kertaa varovaisuudesta työskennellessäsi Viestien kanssa ja että ei ole suositeltavaa lukevan enempää kuin kahta Viestiä päivässä. Esimerkiksi yksi viesti voidaan lukea aamulla ja yksi illalla.

Jokainen viesti sisältää näiden Viestien lähettävien eri Mestareiden Energioita. Ja joskus energiat kuuluvat tasoon, joka ei ole kovin korkea, kun taas toisinaan energiat kuuluvat erittäin korkeaan olemassaolon tasoon. Jos aloitat lukuisten Viestien lukemisen peräkkäin, kohdistat kehosi suuriin paineisiin. Ulkopuolinen tietoisuutesi ei ehkä havaitse tätä vaaraa, koska lihallinen mielenne on tottunut käsittelemään vain informatiivista komponenttia, eikä se ota huomioon Viestien energiakomponenttia.

Annan sinulle esimerkin. Kehosi tarvitsee ruokaa. Kun olet nälkäinen tai janoinen ja syöt siivun leipää tai juo lasillinen puhdasta vettä, keho tuntuu tyytyväiseltä.
Kuvittele nyt, jos söisit paljon erilaisia ruokia ilman rajoja ja kuluttaisit rajoittamattoman määrän erilaisia juomia. Tiedän, että monet teistä tekevät tämän elämässänne, nauttivat juhlista ja gluteenista. Mutta eikö sinusta tunnu pahalta seuraavana päivänä, kun olet syönyt tai juonut liikaa?

On ruokia, jotka voidaan yhdistää toisiinsa, kun taas on ruokia, joita ei voida kuluttaa samanaikaisesti. Mutta suurin osa ihmisistä on niin alhaisella energiatasolla, etteivät he pysty ymmärtämään näitä yksinkertaisia totuuksia, jotka ovat olleet tiedossa tuhansia vuosia ja joita kaikki viisaat ovat noudattaneet.

Kun luet useita Saneluja eri Mestareilta, saatat saada tietoisuutesi saman sulatushäiriön, samoin kuin saat ruoansulatushäiriöitä vatsaasi hallitsemattomasta ruuan käytöstä.

Sinun tulisi lähestyä Viestiemme lukemista erittäin huolellisesti, muuten saatat tulla sisäiseen epämukavuuteen tai tyytymättömyyteen. Vielä pahempaa, saatat ohjata kaiken tyytymättömyytesi Lähettilääseemme tai Mestareihin.

Sinun tulisi valmistautua lukemaan jokainen viesti huolellisesti. Sinun tulisi virittää itsesi Mestariin, joka antaa Viestin musiikin, Mestarin kuvan avulla tai rukouksen tai meditaation avulla ennen Viestin lukemista. Tällä tavalla voit tasata energiaa, nostaa tietoisuuttasi, ja Viestit ovat hyödyllisiä sinulle.

Annan sinulle toisen esimerkin. Aurinko paistaa kaikille ihmisille ja kaikille olennoille, ja on ihmisiä, jotka käyttävät aurinkoenergiaa viisaasti. He viettävät jonkin aikaa auringossa, tekevät sitten tauon ja altistavat taas itsensä hyväileville auringonsäteille.

On toinen ryhmä ihmisiä, jotka viettävät koko päivän rannalla palavan auringon alla, ja kärsivät seuraavana päivänä palovammoista ja kuumeesta.

Kenen syy, että he ovat saaneet palovammoja? Onko se auringon? Mielestäni vastaus on ilmeinen. Heidän oma syynsä  on, että he ovat käyttäneet Auringon energiaa hallitsemattomasti.

Viestien sisältämällä energialla ei ole vastaavia ilmeisiä vaikutuksia, mutta on edelleen huomattava määrä henkilöitä, jotka tarkastelevat lyhyesti kymmeniä tai kahta Viestiämme päästämättä ydinolemukseensa ja virittämättä itseään kunnolla ennen jokaiseen Viestin lukemiseen. Tulos tulee nopeasti. Tietyn ajan kuluttua he alkavat  tuntea ärtymystä  ja jopa olla vihaisia.

Kenen syy, että koette nämä tunteet? Viestintuoja? Mestarit? Mielestäni vastaus on ilmeinen. Kukaan ulkopuolellasi ei ole syyllinen siihen, että laiminlyöt Mestarien suositukset.

Kuten kaikella maailmassa, Viesteillämme on kaksoisvaikutus. Ja joidenkin Viestien ansiosta jotkut ovat saavuttaneet tasaisen auran; heidän auransa puutteet, joita heillä oli monien vuosien ajan, ovat kadonneet. Heistä on tullut tasapainoisempia ja ystävällisempiä. Heidän suhteet perheenjäseniin ovat parantuneet. Rauha on tullut heidän sielulleen ja koteihinsa.

Päinvastoin, toiset kokevat vihaa, inhoa ja tyytymättömyyttä viestien lukemisen jälkeen. Heidän auransa hajoaa päivä päivältä, ja he vain yksinkertaisesti tuhoavat itsensä.

Rakkaat, toivomme teille ystävällisyyttä, Rakkautta ja harmoniaa. Ja voitte saada kaiken tämän Viestien ansiosta. Sisällänne on kuitenkin venttiili, joka ohjaa Viesteihimme sisältyvää Energiaa joko hyvään tai pahaan. Kaikella maailmassa, rakkaat on kaksoisvaikutus. Ja sisällänne on mekanismi, joka joko saa teidät voimakkaasti seuraamaan evoluutiopolkua tai heittää teidät  tienvarteen. ”

Rakastettu Babaji, 5. joulukuuta 2009:

Mestarien viestien yhteinen lukeminen 2005-2019. Lukemisen alku on 4. marraskuuta 2019
“… Haluan varmistaa, että olet ryhtyneet kaikkiin tarvittaviin turvatoimenpiteisiin Viestien  lukemisessa.
Ne, jotka lukevat Viestejämme ensimmäistä kertaa, voivat olla yllättyneitä. Ne, jotka ovat lukeneet Viestejämme jo pitkään, tietävät kuitenkin todennäköisesti noudatettavista turvatoimenpiteistä. Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, että käsittelet energiaa, koska Sanamme kantavat tiettyä energiavarausta. Ja kuten mikä tahansa energia, se vaatii huolellista ja varovaista käsittelyä, muuten Viestien lukemisen tulos voi olla arvaamaton.

Siksi teidän on ymmärrettävä, että puhutte Mestareiden kanssa, jotka ovat ylittäneet teidät selvästi heidän tietoisuustasossaan. Siten teidän tulisi tuntea arvostusta ja kunnioitusta meitä kohtaan itsessänne.  Ette voi puhua Jumalan kanssa välillä, ohimennen. Ette voi juoda teetä, keskustella kollegoidenne  kanssa työssä, tarkistaa lastenne kotitehtäviä ja lukea Viestejämme samanaikaisesti. Jos teette kaiken tämän ja luette Viestejämme samanaikaisesti, niin luotte karmaa, joka on suoraan verrannollinen Viesteihimme sisältyvään Energiaan.

Varoitan vielä kerran, että puhutte Jumalan kanssa. Siksi teidän on tehtävä tämä kunnioituksella, suurella kunnioituksella sydämessäsi. Koko olemuksenne  on viritettävä kommunikointiin Jumalan kanssa. Teidän on laitettava kaikki huolenaiheesi syrjään tai päinvastoin, ettette lue Viestiä ennen kuin teillä on siihen suotuisa hetki.

Jos olette epätasapainossa tai olette jonkin negatiivisen vaikutuksen alainen, Viestien sisältämä energia johtaa kaiken negatiivisuuden lisääntymiseen sisällänne. Ja päinvastoin, jos olette harmonisesti virittäytyneet ja olette täynnä sisäistä rauhaa, niin tämä harmonian ja rauhan tila vahvistuu myös suhteessa Viestiin sisältämään Energiaan ”.


Mestari Hilarion, 2. tammikuuta 2008:

Mestarien viestien yhteinen lukeminen 2005-2019. Lukemisen alku on 4. marraskuuta 2019
”Miksi teillä on tunne, että henkistä työtä voidaan tehdä välillä tai ohimennen?
Ennen kuin muodostatte tietoisuudessanne oikean asenteen henkiseen työhön, ette saa merkittävää tulosta.
Valitettavasti olen huomannut, että huomion ja keskittymisen puute on aikanne vitsaus.
Yritätte oppia erilaisia asioita samanaikaisesti. Kuuntelette radiota, puhutte puhelimella tai katsotte televisiota ja yritätte lukea Viestejämme.

Ennen kuin keräätte voimanne keskittyä henkisen ruoan hyväksymiseen ja heitätte kaiken muun pois, Viestien lukeminen ei ole teille hyödyllinen, vaan huonoa kehityksellesi.
Minä kerron teille miksi. Jos olette kiireinen jonkin verran maallisissa toimissanne, kuten kuuntelette modernia musiikkia radiosta tai katsotte kaupallista mainosta televisiostanne ja yritätte lukea Viestiämme samanaikaisesti, Viesteihimme syötettyä Energiaa käytetään epäsäännöllisesti. Ja liutte takaisin sen sijaan, että menisit eteenpäin  kehityksessänne.

Ymmärtäkää, että puhutte Jumalan kanssa, kommunikoitte Mestarien kanssa, jotka ovat kaukana edellänne ja jotka kiipesivät evoluutiokehityksen korkeammille portaille. Mistä tuo massiivinen epäkunnioitus on peräisin?
Miksi ette ole saavuttaneet alkeellista kunnioitusta kommunikoidessamme kanssamme?
Haluaisin, että lopetatte Opetuksien näkemisen jonakin itsestään selvyytenä ja tavallisena asiana, jonka me annamme teille Lähettiläämme kautta.

Tuhannet Valotyön Olennot toimittavat jokaisen Viestin. Kulutamme arvokasta energiaa Jumalalta; keräämme sen jyvä jyvältä ja virratamme sen Viesteihimme.
… ellet muuta suhtautumistanne Mestarien kanssa tapahtuvaan viestintään ja  ellette voita joitain luonteenne negatiivisia piirteitä, voitte vahingoittaa sieluanne pahasti. Muistakaa, että kun saatte Jumalallista Energiaa, ohjaatte sitä itse maailmaanne ajatuksienne, tunteidenne ja mielentilanne avulla. Kun saatte energiaa lukemalla Viestejämme ollessanne väärässä mielentilassa, samoin, voitte myös käyttää sitä epäviisaasti, ohjaamalla sitä illuusion lisäämiseen ja siten luotte karmaa.
Evoluutiokehitysvaiheessanne teidän on käytettävä Jumalallista Energiaa suuremmalla vastuullisuudella ”.

Voitte lähettää vaikutelmianne harjoituksesta sähköpostitse : sirius@sirius-eng.net tai siriusfin108@gmail.com.