Opetus aikakauden muutoksesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus aikakauden muutoksesta


Opetus aikakauden muutoksesta

Rakastettu Jeesus, 3. heinäkuuta 2007

MINÄ OLEN Jeesus, joka on tullut luoksenne.

Olen iloinen tänään voidessani antaa teille toisen Opetuksen, jonka melko todennäköisesti  jo tiedätte, mutta silti on tarpeellista muistuttaa teitä.

Ihmisen tietoisuus on niin ketterä ja se liukuu pois kaikista ohjeistamme niin helposti, että jatkamme jatkuvasti pyrkimyksiämme palauttamaan sinut tavoitteeseesi ja kehottamaan sinua muistamaan Lähteesi.

Tulit tähän maailmaan miljoonia vuosia sitten. Olet kulkenut läpi välttämättömät kehitysvaiheet ja saavutit  korvaamattomia  ihmiskokemuksia. Kun aloititte polun fyysisessä maailmassa, olitte kuin pieniä lapsia. Nyt olette kasvaneet aikuisiksi. Samoin kuin pienet lapset, jotka tulevat maailmaanne muistavat  vielä heidän tarkoituksensa ja sitten unohtavat sen, kun he saavuttavat kypsyyden, olet myös unohtanut tarkoituksen, jonka vuoksi tulit tähän maailmaan. Me tulemme kutsumaan sinua takaisin todelliseen maailmaan, josta olet tullut.

Tämä totuus, jota olemme opettaneet miljoonien vuosien ajan, on hyvin yksinkertainen, mutta kuitenkin odotat  meiltä jotain hyvin monimutkaista. Mielesi väsymättä etsii yhä enemmän uusia, ratkaisemattomia tehtäviä maailmassasi. Tunteesi yrittävät löytää vastaavuuksia maailmassasi, ihmeellisimpiin kokemuksiin, jotka ovat tyypillisiä Jumalallisen maailman yhteyksissä.

Haet ja etsit edelleen Totuutta maailmassasi. Olen kuitenkin tullut ja minä sanon teille: Maailmassasi ei ole totuutta. Maailmanne on luotu jättiläismäiseksi näyttämöksi, jotta voit saada kokemuksia ja sen jälkeen jättää tämän maailman.

Kun tulette lastentarhaan, otatte leluja hyllyiltä ja leikitte  näillä leluilla. Myöhemmin, kun kasvatte ja lähdette päiväkodista, ette enää ole kiinnostuneita leluista, joilla leikitte, kun olitte lapsia.

Nyt on tullut aika lähteä Maa-koulusta ja siirtyä suurempaan evoluution kehitysvaiheeseen. Epätäydellisyydet, joita ihmiskunta on ottanut taakakseen kehityksensä aikana, eivät ole seuraavan vaiheen ominaisuuksia. Siksi vain ne teistä, jotka kokonaan alistavat elämänsä Jumalalain mukaan, voivat siirtyä tähän  seuraavaan vaiheeseen. Kun opiskelet Maa koulussa, sinulle sallitaan tehdä erilaisia virheitä tietyksi ajaksi. Kuitenkin oikeat mallit osoitetaan  sinulle. Pedagogiikassa on periaate, että yksilö on hankkinut tietoa ainoastaan, kun hän voi soveltaa sitä käytännössä. Sen vuoksi sinulla on annettu mahdollisuus hankkia Jumalallista tietoa ja panna se käytäntöön.

On ihmisiä, jotka ovat olleet menestyneempiä hankkiessaan Jumalallista tietoa,  ja on niitä, jotka eivät vielä ole voineet ymmärtää edes perusasioita. Silti kaikkien on päätettävä maallinen koulu. Ja jokaisen teistä on osoitettava valmiutenne  jatkaa oppimista.

Puhumme oikeista malleista, malleista, jotka ovat ominaisia maailmassa, johon sinun on siirryttävä. Et voi siirtyä seuraavaan luokkaan, ennen kuin olet oppinut edeltävän luokan läksyt. Siksi sinun on osoitettava ominaisuuksia, jotka ovat tyypillisiä Jumalalliselle maailmalle. Sinun on vähitellen luovuttava kaikista negatiivisista ominaisuuksista, joita olet hankkinut koko maallisen evoluutiosi aikana. Vanhojen ja vanhentuneiden korvaamisen uudella voidaan vain tehdä, valintojen tekemisen kautta elämässäsi.

Kaikki on sekoittunut elämässä – hyvä ja paha, jumalallinen ja ei-jumalallinen. Vain te itse voitte puhdistaa maailmanne hylkäämällä ei-Jumalallisia ilmenemismuotoja ja pyrkimällä Jumaluuteen. Emme voi tehdä sitä puolestanne. Voimme antaa suosituksia ja tarjota Opetuksemme, mutta teidän on itse vahvistettava  teoreettinen tieto käytännössä.

Älkää ajatelko , että teillä on paljon aikaa. Tilanne maailmassa huononee joka päivä. Fyysisen tason värähtelyt nousevat tahattomasti, ja sinä joudut haastaviin olosuhteisiin, joissa yrität palata käytännöllisiin stereotyyppeihin, joihin olet tottunut, mutta kaikki, mikä aiemmin toi sinulle nautintoa, ei enää houkuttele sinua. Et voi ymmärtää, miksi asiat, jotka ovat olleet miellyttäviä ennen, eivät enää tuota sinulle samaa tyydytystä. Seuraat edelleen vanhoja käyttäytymismalleja elämässä, mutta ymmärrät, että ne ovat menettäneet merkityksensä.

Sinun on seurattava fyysisen tason nousevia värähtelyjä käyttäytymisessäsi; muuten sinä putoat pois tilasta ja ajasta ja et pysty jatkamaan kehitystäsi.

Tästä lähtien kaikki, mikä pystyy kohottamaan tietoisuuttasi, tuottaa sinulle tyydytystä. Kaikki, joka alentaa värähtelyjäsi, aiheuttaa vastenmielisyyttä ja torjuntaa.

Tietenkään  eivät kaikki ihmiset kykene ymmärtämään, mitä tapahtuu. Kuitenkin suurimmalle osalle ihmisistä on jo tullut selväksi, että alkoholi tai musiikki, joka on tuhoava ympäröivälle ympäristölle, eivätkä menneet harrastukset anna heille tyydytystä. Jonkin uuden etsimisestä on tulossa yhä laajempaa ja laajempaa.

Teille annetaan suosituksia siitä, kuinka voitte suojata itseänne kaikelta sellaisen vaikutukselta, joka tuo alhaisia värähtelyjä. Kun pystyt tuomaan Jumalalliset mallit elämääsi, voit tuntea täyttymystä ja harmoniaa. Tietenkään kaikki ihmiset eivät kykene pyrkimään oikeisiin malleihin. Se on luonnollinen ja laillinen vaihe, jossa samanaikaisesti on ihmisiä, joilla on niin erilaiset värähtelyjen tasot, että kun he kohtaavat toisensa kadulla, he näkevät toisissaan ikään kuin muukalaisen.

Hyvän ja pahan  sekoitus Maapallolla selkenee vähitellen. Jakautumisen prosessi, jossa tuhkat erotellaan kekäleistä tapahtuu Jumalallisella puimakoneella.

Ja sinä elät nyt tässä ajassa. Tämän vuoksi sinulla on hyvin vaikeaa. Tällä prosessilla on kuitenkin alku ja loppu, samoin kuin kaikella fyysisessä maailmassa.

Tämä on välttämätön prosessi, että aivan aluksi pieniä alueita muodostuu maan päälle, jossa ihmiset, joilla on tämä uusi tietoisuus ja uusi ajattelutapa,  tulevat elämään; ja sitten tulee yhä enemmän tällaisia alueita. Vähitellen Maa vapautuu paikoista ympäri maailmaa, joissa alhainen värähtely vallitsee. Ajan myötä vesi ja tuli tulevat pyyhkäisemään pois kaikki tällaiset paikat Maasta, jossa vanhan ajattelun ja alhaisten värähtelyjen kantajat ovat keskittyneet.

Uudet paikat Maapallolla tulevat käytettäviksi uuden rodun edustajille, jotka ovat jo alkaneet tulla planeetalle.

Nyt on hyvin vaikea aika, kun kirjaimellisesti jokainen ihminen valinnoillaan muuttaa huomattavasti Maan tilannetta.

Annamme sinulle tukemme ja apumme. Maailmanne ja Ylösnousseiden Mestareiden välillä ei ole koskaan ollut tällaista näin läheistä yhteistyötä. Odotamme, että Maan tilanne muuttuu niin pitkälle, että pääsemme vihdoinkin käymään ja antamaan ohjeistamme suoraan, ilman välittäjiä. Te itse luotte meille nyt tällaisia olosuhteita muuttamalla tietoisuuttanne ja yrittämällä pukeutua uusiin vaatteisiin, puhtaisiin vaatteisiin, jotka on kudottu teidän täydellisistä ajatuksista ja tunteista.

Olen tullut luoksenne vanhempien veljienne edustajana, jotka ovat valmistuneet maallisesta koulusta ja odottavat teitä Korkeammilla Olomassaolon tasoilla.

MINÄ OLEN sinun vanhempi veljesi, Jeesus.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina