Opetus arvostelukyvystä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus arvostelukyvystä


Opetus arvostelukyvystä

Gautama Buddha, 9. tammikuuta 2008

MINÄ OLEN Gautama Buddha, olen tullut luoksesi tänä päivänä.

Tänään tuloni tarkoituksena on antaa pieni Opetus. Kuten tavallista, sinä yksin päätät kuinka käyttää sitä, mitä olet saanut henkisestä maailmasta.

Valinta on aina teidän; kuitenkin teidän aika tehdä tämä valinta on rajallinen.

Toisin sanoen, voitte tehdä kokeita materiaalisuudessa ja ottaa askeleita mihin tahansa suuntaan, mutta vain siihen saakka kunnes kosminen mahdollisuus on ohi.

Nyt jatkan siihen, mitä varten olin tullut. Joten te kaikki ennemmin tai myöhemmin alatte kysyä itseltänne olemassaolonne merkitystä. Ja kun kokeilunne aineellisessa maailmassa ei ole teille enää mielenkiintoisia, yritätte pyrkiä pois teille jo tuttujen asioiden piiristä ja alatte kokeilunne teille tuntemattomassa maailmassa.

Fyysisessä maailmassa on paljon mahdollisuuksia kokeiluun, mutta monet teistä aloittavat kokeilut hienossa maailmassa. Ja tämä maailma paljastaa itsensä edessänne tavalla tai toiselle, kun alatte kiinnostua siitä.

Kuitenkin, juuri tässä monet vaarat odottavat polullasi. Tosiasia on, että kaikki on alistettu Lain noudattamiseen hienovaraisessa maailmassa,  aivan samoin kuin fyysisessä. Joten, kun pyrit saada yhteyden hieno varaiseen maailmaan, mutta sinulle ei ole puhdasta motiivia, kaikista todennäköisimmin tulet yhteyteen niiden hienovaraisen maailman edustajien kanssa, ja erityisesti astraalin tasoon, jotka eivät halua noudattaa tiettyjä Lakeja, jotka ovat olemassa tässä maailmankaikkeudessa.

Astraalitaso ei erotu värähtelyissä erityisesti fyysisestä tasosta ja sen tiheät kerrokset ovat asutettuja olennoilla, jotka eivät halua mukautua Jumalalliseen Lakiin ja jotka eivät halua seurata evoluutiokehityksen tietä.

Sen vuoksi et edisty paljon henkisessä kehityksessäsi olemalla yhteydessä tämän kaltaisiin olentoihin, vaan päinvastoin, saatat joutua sellaisten elämänmuotojen vaikutuksen alaisuuteen, jotka käyttävät hyväkseen elämänvirtaasi.

Suurin osa psyykkisesti sairaista ihmisistä ovat tällaisten olentojen valtaamia. Joillekin heistä näyttää, että he ovat yhteydessä Ylösnousseiden Mestarien kanssa ja he voivat jopa saada viestejä ja nähdä Ylösnousseita Mestareita visioissaan. Kuitenkin, nämä tulevat olemaan yhteydessä vain astraali tason asukkaiden ja olentojen kanssa.

Tällaisten epäonnistumisten välttämiseksi sinun on pohdittava vakavasti syytä, miksi tarvitset yhteyden hienovaraiseen maailmaan? Jos sinussa on halu vastaanottaa viestejä ja kommunikoida jonkun kanssa hienovaraisessa maailmassa, olet tuomittu luomaan yhteyden olentojen kanssa, jotka haluavat olla yhteydessä jonkun kanssa, joka on inkarnoituneena Maassa.

Tästä syystä olemme toistuvasti antaneet Opetuksen olla varovainen, kun otat yhteyttä hienovaraiseen maailmaan. Ajatuksesi ja aikomuksesi on oltava täysin puhtaat, ja sinun on täytynyt saavuttaa tietty puhtaus  neljässä alemmassa kehossasi. Sinun on haluttava vain yhtä asiaa: Palvella ihmiskuntaa, kaikkia eläviä olentoja.

Kun motiivisi on puhdas ja toiveesi puhdistetut, saat ennemmin tai myöhemmin yhteyden Ylösnousseihin Mestareihin. Mutta anna sen tapahtua niin myöhään kuin mahdollista, koska tarvitset yhteyttä sisäiseen Opettajaasi, Korkeampaan Itseesi, ennen kuin käännyt jonkun toisen puoleen, joka on ulkopuolellasi.

Joten ennen, inkarnaationi aikana Maassa, kukaan ei riskeeranut ottaa yhteyttä hienovaraiseen maailmaan ilman inkarnoitunutta Opettajaa lähellään. Monet pyrkivät ihmiset vaeltelivat ympäri maailmaa etsiessään Opettajaa, joka ottaisi heidän koulutukseensa. Pyrkijät olivat valmiita tekemään kaikista vaikeimman työn ja palvelemaan Opettajaa vuosia siinä toivossa, että hetki koittaa, ja Opettaja kiinnittäisi heihin huomiota ja antaisi heille arvokkaan Opetuksen.

Nyt sinulla on paljon vaikeampaa, koska koko informatiivinen kenttä on täynnä erilaisia opetuksia, lahkoja ja ryhmiä, jotka opettavat jotain ja johtavat seuraajiaan jonnekin.

Siksi sinulta vaaditaan kaksinkertainen ja kolminkertainen varovaisuus ajassasi. Sinun tulisi punnita kaikkea hyvin perusteellisesti, ennen kuin asetat maljasi, tietoisuutesi virtaan saadaksesi tietoa ja energioita, joita maailmassasi antavat ihmiset, jotka eivät ole kovin puhtaita. Vasta tämän harkinnan jälkeen sinun tulee tehdä huolellisesti päätös ja yrittää ymmärtää sinulle esitettyjen sanojen merkitys.

Sinulle kerrotaan uskottavalla tekosyynä joka paikassa, että aika on muuttunut, että Ylösnousseiden Mestareiden antama Opetus on vanhentunut ja että Guru-chela-suhteilla ja Vihkimyksen Polulla ei ole nyt merkitystä ja sinulle tarjotaan kyseenalaisia opetuksia hyvännäköisissä, moderneissa pakkauksissa korvaavina tai väärennetyinä Opetuksina, joita me olemme antaneet ihmiskunnalle kymmeniä ja satoja tuhansia vuosia.

No, sinulla on mahdollisuus valita ja jokainen teistä lopulta tulee saamaan sen mihin pyrkii.

Meidän osamme on jatkaa Opetuksen antamista niille, jotka haluavat seurata evoluutiopolkua, joka alun perin oli suunniteltu Maa planeetan ihmiskunnalle. Mukautamme kurssimme Suureen Keskus-Aurinkoon. Emme voi tehdä mitään vakavaa päätöstä ilman Suuren Keskus-Auringon hyväksyntää, jonka alla Hierarkkiamme palvelee.

Ketä olento palvelee, joka antaa viestejä sinun kauttasi tai tuttaviesi kautta? Ajattele tätä ennen kuin kiirehdit täyttämään tietoisuutesi lukemalla joukon tarpeettomia viestejä hienosta (henki) maailmasta.

Ohjatkaa itseänne Opetuksellamme arvostelukyvystä, jonka annamme Viesteissämme. Katso useita kertoja, ennen kuin hyppäät ja katkaiset yhteydet Valkoisen Veljeskunnan Mestareihin ja yrität saada viestejä olennoilta, jotka ottavat nimemme tai muita täysin tuntemattomia nimiä.

Olen vieraillut tänään antamaan teille tärkeän Opetuksen arvostelukyvystä. Toivon, että monille ihmisille, jotka lukevat Viestejämme, tämä ohjeeni tulee olemaan hyvin ajankohtainen ja hyödyllinen.

Kuten yleensä, minusta on sääli hyvästellä.

MINÄ OLEN Gautama Buddha.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina