Olen tullut ilmoittamaan teille työmme toisen vaiheen päättymisestä ja seuraavan vaiheen alkamisesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Olen tullut ilmoittamaan teille työmme toisen vaiheen päättymisestä ja seuraavan vaiheen alkamisestaOlen tullut ilmoittamaan teille työmme toisen vaiheen päättymisestä ja seuraavan vaiheen alkamisesta

Rakastettu El Morya, 10. tammikuuta 2008

MINÄ OLEN El Morya, olen tullut luoksenne tänä päivänä.

Olen tullut ilmoittamaan teille vielä yhden Valon voiton! Olen tullut ilmoittamaan teille, että Sanelujen talvisykli, jonka olemme antaneet Lähettilään kautta, on tullut päätökseen.

Olemme onnistuneet vapauttamaan uskomattoman suuren määrän Valoa tämän syklin aikana.

Lähettiläämme Ashramin koko maa on kirjallisesti lävistetty Valolla.

Sen paikan vaikutus, johon olemme perustaneet Valon keskuksemme, leviää satojen kilometrien päähän ja saavuttaa jopa naapurialueiden ja Kazakstanin rajat.

Se on tapahtunut! Olen iloinen!

Olen tullut suuntaamaan teitä Veljeskunnan nykyisten tehtävien suorittamiseen, jotta ette rentoudu ja ettette lopeta sitä mitä olette saavuttaneet. 

Olemme saavuttaneet paljon; se on kuitenkin vasta polkumme alku. Aiomme vakiinnuttaa läsnäolomme Venäjän maassa ja jatkaa työtämme fyysisellä tasolla Lähettiläämme kautta. Emme tee pysähdyksiä emmekä lepää tiellämme, vaikka kaikki ei menestyisi toistaiseksi.

Kaikki, jotka haluavat antaa meille apuaan ja avustusta, ovat tervetulleita! Olen valmis pohtimaan henkilökohtaisesti kaikkia konkreettisia ehdotuksianne ja keskustelemaan toimintasuunnitelmista kanssanne.

Tulemme informoimaan teitä siitä, mitä on suunnitellusta lähitulevaisuudessa.

Nyt haluaisin suunnata teitä sitä tosiasiaa kohti, että lähitulevaisuudessa joudutte työskentelemään vakavasti Veljeskunnan hyväksi. Ymmärrän hyvin, etteivät kaikki teistä ole valmiita. Tiedän kuitenkin kehitysasteenne tason ja tiedän, että joukossanne on niitä, jotka ovat täysin valmiita ottamaan lisäsitoumuksia.

En vaadi teitä jättämään kaikkea ja ryntäämään pää edellä palvelemaan minua.

Tasapainoinen ja systemaattinen lähestymistapa on välttämätön. Se ole mitään tarvetta osoittaa sankaruutta missä on mahdollista työskennellä harkitusti ja saavuttaa paljon parempia tuloksia.

Sitten kun aikaraja lähestyy, teitä vaaditaan käyttämään kaikkia voimia ja käyttämään kaikkia kykyjänne.

Siksi teidän on aina oltava valmiudessa täyttämään tehtäviä joita asetamme.

Laiskuus, joka liittyy moniin teistä on voitettava. Tiedän, että se on yksi luonteenpiirre venäläisillä, siksi korostan erityisesti, että niiden,jotka ovat kanssani, täytyy luopua tästä luonteenpiirteestä, voittaa se ja hävittää se lopullisesti.

Sellaiset ominaisuudet, kuten päättämättömyys, epäröinti ja epäjohdonmukaisuus, ovat myös hävitettävä.Kaikki tämän kaltainen  on asetettava syrjään.

Hienoja asioita on tulossa! Olkaa valppaana estääksesnne hetken ohi menemisen, jotta myöhemmin, inkarnaationne jälkeen, ette olisi häpeissänne toimimattomuudestanne, laiskuudestanne ja reakoimattomuudestanne meidän kutsuumme.

Kutsumme teitä Suureen Palveluun! Vaikein asia, jota kohtaamme, on ihmisten puute, jotka kykenevät ottamaan vastuun suunnitelmien toteuttamisesta fyysisessä oktaavissa.

Löydätte monia syitä ja tekosyitä, ettette tee mitään ja muuta mitään elämässänne.

Ette voi jatkaa aikaisempaa elämäntyyliänne. Muutoksen tuulet pyyhkäisevät kaikki lihallisen mielen temput ja kaikki tavallisen käytöksenne tavanomaiset toiminnot.

Kun vuorenhuippu on edessänne, ei ole aikaa asettua makuulle ja hidastaen pysähtyä.

On aika nousta ja lähteä Polulle!

Kutsun teitä täyttämään Veljeskunnan suuret suunnitelmat maailmaanne!

Niille teistä, jotka olette nyt saanneet takaisin henkenne lukemalla näitä minun sanojani, toivon todella, että tämä sielunne impulssi on kanssanne nykyisen inkarnaationne loppuun asti. Toivon, että ettette sammu kuten kynttilä tuulessa, vaan että palatte kuin soihtu ja valaisette tietä monille, koska monet valonkantajat ovat eksyneet illuusioon ja etsivät  toisia valonkantajia ja etsivät tietä ulos illuusion labyrintistä.

Olen tullut ilmoittamaan teille työmme toisen vaiheen päättymisestä ja seuraavan alkamisesta: konkreettisten toimien vaiheesta fyysisessä tasossa, joita emme voi suorittaa ilman suoraa osallistumistanne ja ilman teidän merkittävää apuanne.

Luotan suuresti sinuun ja minä olen aina kanssasi Polulla.

MINÄ OLEN El Morya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina