Opetus henkisistä harjoituksista

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus henkisistä harjoituksista


Opetus henkisistä harjoituksista

Suuri Jumalallinen Ohjaaja, 4 heinäkuu, 2009

MINÄ OLEN Suuri Jumalallinen Johtaja.

Yksi syy tulooni luoksenne tänään on antaa informaatiota liittyen Karmallisen Neuvoston työhön.  Olemme saaneet työmme päätökseen. Sekä työmme tulos ja tekemämme päätökset kattavat ajanjakson seuraavaan seisaukseen – Talvipäivänseisaukseen.

En pidä sitä salassa, että työmme ei ollut helppo. Ja kuten aina horjuimme partaalla. Ja toiveemme antaa mahdollisuus niin monelle sielulle kuin mahdollista saada vielä yksi mahdollisuus ja aikaa tehdä valinta ja päätös otettiin huomioon Suuressa Keskus Auringossa. Siksi olen tyytyväinen työn etenemisestä ja tehdyistä päätöksistä.

Mitä tulee sinun henkiseen työhön ja toimintanne suuntiin,  neuvoisin sinua ajattelemaan enemmän sitä tosiasiaa, ettei ole niin paljon aikaa jäljellä. Ja jokaisen ihmisen pyrkimyksiä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin, sillä joskus tilanne kehittyy sillä tavalla, että vain muutamien valonkantajienkin hyvä tiimityö on jo riittävä voima saavuttaa pidennystä evoluution mahdollisuuteen .

Monet teistä, hyvin monet teistä miettivät, mitä he voisivat tehdä, jotta voisivat olla hyötyksi planeetalle ja kaikkille olennoille, jotka ovat olemassa sillä. Joskus otatte meditatiivisia harjoituksia, ajoittain rukous käytäntöjä, ja erittäin harvoin yritätte tehdä jotain fyysisellä tasolla. Minun on kerrottava teille, että mkä tahansa toimenne ja mikä tahansa harjoitus kaksinaismaailmassa voi olla kaksnainen luonteeltaan. Ja kaksi henkilöä, jotka tekevät täsmälleen samaa työtä ja suorittavat täsmälleen samat toimenpiteet saattavat työskennellä eri voimille.

“Miten se voi olla mahdollista?” te kysytte minulta. Ja minä vastaan. Vektori, pyrkimys, motiivi, joka on työsi tai harjoituksesi alussa määrää minkä voimien hyväksi kaikki sinun toiminnat ja pyrkimykset tulevat ohjautumaan. 

Annan konkreettisen esimerkin elämästäsi. Yrität harjoitella meditaatiota. Tiedät tai olet lukenut, että se on erittäin hyödyllistä työtä. Ja yrität mietiskellä. Meditaatiot voivat olla täysin erilaisia. Ja jotkut meditaatiot koskettavat vain mentaali-tason alueita. Ja tämä on sellainen meditaatio, jonka kanssa sinun tulisi olla  erittäin varovainen, koska mentaali-taso on lähellä maallista tasoa. Ja mikä tahansa poikkeama ajatuksissasi negatiiviseen suuntaan meditaation aikana tai ennen meditaation alkua johtaa suoraan päinvastaiseen vaikutukseen.

Esimerkiksi haluat työskennellä ajatuksissasi kaikkien olentojen hyväksi, ja pyrit nostamaan omaa ajattelua ja suuntaat sen hyvään. Mutta sillä hetkellä jokin ongelma, joka on olemassa perheessäsi tai työpaikalla tulee mieleesi. Sinun ajatuksesi eksyvät ennalta määrätystä meditaation teemasta hiuskarvan verran. Et edes huomaa tätä. Kuitenkin, sinä huononnat negatiivisella mielentilallasi meditaation kulkua.  Ja jos monet ihmiset osallistuvat tähän meditaatioon – kymmeniä, satoja tai ehkä tuhansia ihmisiä – ja jokainen heistä  laittaa hänen negatiivisen hetkensa meditaation aikana sen yhteiseen kulkuun,  voi käydä niin, että koko  meditaation kulku vie vastapäiseen suuntaan ja sen tulos tulee olemaan suoraan vastakkainen tulokselle mitä odotit. 

Tiedämme, että tällainen asia on mahdollinen ja tapahtuu usein. Siksi suhtaudumme kollektiivisiin meditaatioihin erittäin huolellisesti ja erittäin harvoin pyydämme teitä ryhtymään niihin. Ajatuksen voima ja pyrkimys ajatteluun suurimmalle osalle ihmisistä ei ole heidän vahvin lajinsa. Tämän vuoksi  meditaatioista, vaikka niitä ei ole pidetty vaadittulla tajunnan tilalla, niistä ei voi koitua suurta negatiivista vaikutusta, mutta sinun pitäisi oppia lähestymään kaikkea hyvin tietoisesti – ja varsinkin nyt, kun maailmat lähestyvät toisiaan.

Sinun henkiset harjoitukset voivat tehdä sekä haittaa ja hyvää. Kaikki riippuu mielentilassa, jossa aloitat henkiset harjoitukset.

Ja minun täytyy mainita myös, että väärin suunnattu energiasi henkisen harjoituksen aikana luo samanlaista karmaa kuin suorittaisit mitä tahansa  väärää toimintaa fyysisellä tasolla.

Kyllä, rakas, on tullut aika ajatella ennen kuin  lähetät rukouksesi ylös: että et ole luomassa karmaa tällä rukouksella?

Oikea tietoisuuden tila rukouksen aikana ja oikea virittäytyminen rukouksen aikana ovat olennaisia elementtejä. Rukouksen sanat, joita käytät ovat myös erittäin tärkeitä. Ole tarkkaavainen rukouksen sanojen suhteen. Ja jos et ymmärrä, mistä rukouksessa on kysymys, et voi toimittaa rukouksen energiaa tarkasti.

On olemassa matrojen lukemisen harjoitus. Se on erityinen käytäntö. Ja pääsääntöisesti et ymmärrä mantrojen merkityksiä ja tarkoitusta. Ja juuri mantran vokaaliset äänet on se, joilla on vaikutus. Kuitenkin myös näiden asioiden kanssa kohtaat vaaroja, koska jos äännät mantroja epäkorrektisti, sinun mantrojen lukemisen vaikutus voi olla myös negatiivinen.

Tämä opetus on annettu sinulle nyt toivossa, että haluat käyttää henkisiä harjoituksia ja henkisiä tekniikoita entistä varovaisemmin. Ja jos jopa todennettuilla henkisillä harjoituksilla voi olla kielteinen vaikutus, niin millaisia ​​vaikutuksia voi niillä käytänteillä olla, joita te itse keksitte ja levitätte? Jos henkinen harjoitus, jonka  tarjoatte (muille) on virheellinen Jumalallisesta näkökulmasta ja olette levittäneet tätä käytäntöä keskuudessanne melko suurelle joukolle ihmisiä, se karma jonka nämä ihmiset luovat seurauksena harjoittelemalla sinun harjoituksiasi, putoaa täysin sinun  hartioillesi.

Siksi varoittasin sinua  ​osoittamaan laaja-alaista aloitteellisuutta, erityisesti joukkotiedotusvälineissä, uusien toimintatapojen ja tekniikoiden esittelyssä. Ei ole sattuma, että muinoin kaikkia henkisiä harjoituksia ja tekniikoita levitettiin kurinalaisella jatkuvuudella ja Opettaja piti tiukasti silmällä sitä, kuinka henkisiä harjoituksia hänen opetuslapsensa seurasivat.

Luulet, että olet saavuttanut huomattavia korkeuksia henkisessä kehityksessä ja sinä itse voit opettaa ja saarnata. No, ei kukaan minä mukaan lukien  voi kieltää sinua tekemästä niin.

Mutta meidän on pakko antaa Opetusta henkisistä harjoituksista. Voitte joko käyttää tätä opetusta elämässänne tai ei. Kuitenkin toivon hyvin paljon, että monet teistä tulevat olemaan hyvin varovaisia kun alatte henkisiä harjoituksia, etenkin niitä, jotka ovat uudenaikaisia.

Olen varoittanut teitä ja osoittanut teille oikean suunnan Polullanne.

MINÄ OLEN Jumalallinen Ohjaaja.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina