Kaukaiset maailmat ovat avoinna vierailuille ja odottavat sinua

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kaukaiset maailmat ovat avoinna vierailuille ja odottavat sinua


Kaukaiset maailmat ovat avoinna vierailuille ja odottavat sinua

Minä Olen Se Mikä Minä  Olen, maaliskuu 16, 2005

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN, puhun sinun sisältäsi.

Kohtuus ja harmonia ovat juuri niitä ominaisuuksia, jotka viestintuojan on osoitettava pystyäkseen hyväksymään Saneluja korkeammalta tasolta. On mahdotonta saavuttaa absoluuttinen erillisyys kaikesta siitä, mikä ympäröi sinua fyysisellä tasolla, irrottaa tietoisuutesi pois ympäröivästä todellisuudesta ja nousta ylöspäin ilman näitä ominaisuuksia.

On mahdollista visualisoida kehon jättäminen ja nouseminen Korkeammille Tasoille kuin kiipeäisi huipulle. Koska itse asiassa, kohoamisen hetki, nouseminen korkeampaan tasoon on yhdistetty värähtelyjen nousun tasoon. Jos fyysiset elimet olisivat paremmin valmistettuja tällaisiin matkoihin tilan ja ajan kautta, olisi mahdollista saavuttaa sellainen värähtelyjen taso, joka mahdollistaisi liikkumisesi mihin suuntaan tahansa maailmojen järjestelmissä.

Kuitenkin fyysinen temppelisi, sinun fyysinen värähtelyjen lähetin on hyvin karkea ja ei voi kestää edes  merkityksettömän pientä lisäystä värähtelyissä. Se yksinkertaisesti palaa loppuun.

Me käytämme korkeampia kehoja matkoihimme. Joten korkeampien kehojen  valmentaminen tällaisiin matkoihin tulee nyt etualalle.  Useimpien ihmisten Korkeammat kehot ovat vahingoittuneet siinä määrin, että niillä ei ole oikeaa muotoa eikä riittävää keveyttä.

Korkeampien kehojen tila on täysin riippuvainen ihmisen tajunnan tasosta. Tämän vuoksi matkat kaukaisiin-maailmoihin ovat yksinkertaisesti saavuttamattomissa useimmille ihmiskunnassa. Te itse olette korkeammat kehonne, mutta ainoastaan ​​korkeammassa maailmassa. Ja saatte liikkuvuuden korkeampiin maailmoihin suhteessa  tietoisuutenne valmiuteen havaita tätä (korkeampaa) maailmaa.

Pääsääntöisesti useimmat ihmiset eivät voi nousta korkeammalle kuin ns. tiheän astraalitason kerrokset. Mutta nämä kerrokset eivät salli  teidän irrottautua maasta ja vierailla korkeammissa ja kehittyneemmissä  maailmankaikkeuden järjestelmissä.

Siksi tehtävä havaita korkeampia maailmoja ja tehtävä täydellistää sinun korkeammat kehosi – tavoitteena hankkia kyky liikkumiseen näissä maailmoissa – on tulossa etualalle nyt.

Olet hankimassa kyvyn jättää kehosi ja matkustaa kaikkialle maailmoihin. Tämä ominaisuus on luonnollinen pitemmälle edistyneelle ihmisen tietoisuuden kehitystasolle ja ihmiskunnalle tulee mahdolliseksi hankkia tämä kyky päästä eroon  lihallisesta “suojapuvusta”, joka sitoo sen alas aineelliseen maailmaan.

Kaukaiset maailmat ovat avoinna vierailuille ja odottavat sinua. Mutta sinun täytyy tulla kevyeksi ja vapauttaa itsesi karmallisista veloistasi tällä planeetalla.

Erottautuminen kehosta ja matkustaminen avaruuden halki korkeammissa kehoissa on nyt hyvin lähellä ihmisen kehitysvaihetta,  kun ihmisestä  tulee Kosminen olento  ollen aikaisemmin sidottuna yhden planeetan kehyksiin ja sidottuna alas tähän planeettaan. Hänestä tulee Olento, jonka koti on koko kosmos ja koko ilmennyt Maailmankaikkeus. 

Tämä vaihe ihmisen evoluutiossa tulee paljastumaan niin pian kuin olette suorittanut koulunkäynnin maan päällä. Mutta tämä tulee viemään hyvin monia ihmisen vuosia.

Haluaisin koskettaa niin kutsuttua ylösnousemuksen aihetta. 

Ei ole oikein sanoa, että edellisten sanansaattajien kautta teille annettiin virheellistä tietoa ylösnousemuksesta: Ylösnousemus prosessina, jonka aikana jätät fyysisen maailman ikuisesti ja alat olemassaolon korkeammilla tasoilla, ei tapahdu aivan kuten kuvitelet sen tapahtuvan.

Sinä nouset asteittain, ikään kuin osa kerrallaan, siirtymällä rodusta rotuun, yhdestä kosmisesta syklistä toiseen. Kuitenkin mikä tahansa lopullinen ylösnousemus on saavuttamaton, jos se ymmärretään prosessina saavuttaa mikä tahansa lopullinen tavoite. Se johtuu siitä, että kehitys on rajaton ja ei voi päättyä. Ja siksi, ei mikään päämäärä voi olla lopullinen.

Joka päivä nouset tietoisuudessasi, värähtelyissäsi, hankkien enemmän ja enemmän vapautta ja saavuttaen sen energiatason, jota värähtelysi vastaavat.

Sisälläsi on osa, joka on jo saavuttanut ns ylösnousemuksen edellisissä kosmisissa sykleissä. Tämä osa teissä on Kristus Itsenne tai Korkeampi Itsenne. Tämä on se osa, joka auttaa sinua vetämään kaikki alemmat kehosi ulos tästä materiaalisesta maailmasta.

Sinun Kristus Itsesi on sinun jalansijasi, sinun oppaasi, joka näyttää sinulle polun ja ohjaa sinua.

Joten tämä yhteys Korkeampaan Itseenne on erittäin välttämätön. Nykyisin tämä linkki on tulossa todellisuudeksi yhä useammille ja useammille inkarnoituneille ihmisille. 

Kun nostat energiatasoasi, hankit mahdollisuuden kommunikoida Kristus Itsesi kanssa, ja saat kokemusta kommunikoinnista sinun Korkeamman itsesi kanssa, sinun MINÄ OLEN Läsnäolon kanssa. Juuri se asia, minkä myönnät tietoisuudessasi tapahtuu.

Jos myönnät tietoisuudessasi mahdollisuuden kommunikaatiosta oman Kristus Itsesi kanssa, ennemmin tai myöhemmin saat tämän mahdollisuuden.

Kerran tapahtui, että Tatjana lakkasi kuulemasta hänen Korkeamman Itsensä vastauksia.  Se oli shokki hänelle. Se tarkoittaa, että siitä prosessista kommunikoida hänen Korkeamman Itsensä kanssa oli tullut niin luonnollinen asia hänelle, että hän ei yksinkertaisesti voinut ymmärtää, mitä hänen elämänsä olisi ilman sitä tulevaisuudessa.

Samaa voidaan sanoa tietoisuudestanne. Ellei se myönnä ajatusta kommunikoinnista Korkeamman Itsen ja Taivaan Maailmojen kanssa, et kykene hankkimaan mitään kokemusta tällaisesta viestinnästä.

Jos et halua oppia uimaan, et  tule oppimaan. Mutta jotta oppisit sinun täytyy mennä veteen ja yrittää uida.

Kaikki ihmiset, jotka lukevat näitä saneluja ja ymmärtävät, mitä niissä on kerrottu, kykenevät uimaan ja kommunikoimaan heidän Korkeamman Itsensä kanssa.

Mutta, jos et halua mennä veteen, kukaan ei voi saada sinua tekemään niin.  Sinä itse päätät oppia uimaan ja joko menet veteen tai et.

On hyvin monia menetelmiä kommunikoida Korkeamman itsenne kanssa.

Annan sinulle yksinkertaisimman menetelmän.

Sinulla on ystävä. Paras ja uskollisin Ystävä, joka asuu sisälläsi. Tämä Ystävä on aina rakastanut sinua ja pyrkinyt auttamaan niin paljon kuin sallit hänen auttaa kaikissa vaikeissa elämäsi olosuhteissa.

Olit usein tarpeessa saada neuvoa ystävältä vaikeassa tilanteessa. Sinä etsit ystäviä ulkopuolelta itseäsi.  Sinä pyrit ihmisten väliseen kommunikointiin heidän kanssaan.

Mutta tuona aikana juuri paras ja uskollisin oma Ystäväsi, asuen sisälläsi, odotti kärsivällisesti, että kiinnittäisit huomiosi Häneen.

Ja Hän on valmis kommunikaatioon kanssasi.  Hän on täynnä rakkautta ja ystävällisiä tunteita sinua kohtaan. Kiinnitä huomiosi Häneen.

Kerro Hänelle, että rakastat Häntä ja että kaipaat kommunikointia Hänen kanssaan.

Valitse sellainen aika, jolloin kukaan ei häiritse sinua. Sulje pois kaikki mikä voi häiritä sinua. Etsi mukava asento. Keskity sydämeesi. Pyydä Korkeampaa Itseäsi, haluaako se kommunikoida kanssasi. Kuinka tiedät, jos vastaus on “kyllä”?

Aseta tarkkaavainen korva itseesi. Voit saada tämän vastauksen hyvin hienovaraisena tunteena, kuten sydämentykytyksenä sydämestäsi tai monella muullakin tavalla. Sinun täytyy tuntea, miten Kristus Itsesi valitsee vastata sinulle. Ja se vastaa sinulle tavalla, jonka sinä pystyt havaitsemaan.

Et ehkä kuulu mitään vastausta. Älä pakota tai väsytä itseäsi. Toistaa yrityksesi seuraavana päivänä. Tee se joka päivä.

Sinun täytyy löytää, mikä aika päivästä on kaikista parhain sinulle. Yritä uudelleen ja uudelleen.

Aluksi näyttää, että kuulet vastauksia. Pyydä Kristus Itseäsi. Puhu sille niin kuin puhuisit läheisimmälle ystävällesi. Kerro sille, että rakastat sitä, että olet haaveillut kommunikaatiosta sen kanssa.

Ja ennemmin tai myöhemmin kommunikaatio tapahtuu.

Toivotan sinulle menestystä Polullasi. Tulee aika, ja me tapaamme. Ja minä puhun kanssasi sisältäsi, aivan kuten puhun tämän Viestintuojan sisältä nyt.

MINÄ OLEN SE  MITÄ MINÄ OLEN. OM.

© Viesintuoja Tatyana Mickushina