Opetus hyvästä karmasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus hyvästä karmasta


Opetus hyvästä karmasta

Rakastettu Kuthumi, 
kesäkuu 6, 2005

MINÄ OLEN Kuthumi, ja olen tullut luoksesi jälleen. Tuloni tarkoituksena tänään on tutustuttaa sinut vielä yhteen näkökulmaan maailman rakenteesta. Kun otat yhteyttä todellisuuteemme, tuntemuksesi eivät aina vastaa todellista tilannetta. Olet tottunut perustamaan käsityksesi maailmasta aistien mukaan, ja luotat täysin aistinelimiisi. Ja todellakin, miksi maailmassa sinun pitäisi uskoa johonkin mitä et näe ja miksi sinun pitäisi toimia suosituksiemme mukaisesti kun sinulla ei ole edes mahdollisuutta tavata meitä suoraan ilman tämän Viestintuojan apua?

Tässä on kuitenkin kysymys uskostasi. Sinä joko uskot, että ympäröivä maailma ei ole koko Luomakunta ja että koko Luomakunta on todella paljon suurempi, tai et usko sitä.

Et voi alkaa tietämään jotakin, mihin et usko. Et voi aistia asioita, joista tiedät etteivät ne voisi olla olemassa. Kuitenkin heti kun alat uskoa Jumalan todelliseen maailmaan, joka on näkymätön ja joka on käsittämätön aistinelimillesi, mutta ei vähemmän todellinen tämän vuoksi, alat miltei heti alkaa muodostamaan käsitystä maailmastamme.

Korkeammat maailmat ottavat yhteyttä sinuun ja sinä olet jatkuvasti yhteydessä Korkeampien maailmojen kanssa. Sinä vain et kiinnitä huomiota meidän todellisuuteemme. Mutta meidän yhteydenpito jokaisen kanssa ei ole ainoastaan mahdollista – se on käynnissä koko ajan. Ja samalla tavalla kuin et huomaa radioaaltoja, jotka läpäisevät sinua jatkuvasti, meidän maailmamme värähtelyt ovat kosketuksissa kanssasi kaiken aikaa, et vain havaitse niitä. Mutta jos kunnolla valmistat temppelisi ja – ennen kaikkea – uskovat maailmamme todellisuuteen, tulet kykeneväksi väistämättä havaitsemaan maailmaamme.

Kuvittele, että minulla on mahdollisuus puhua kanssasi. Tulen luoksesi ja istun polvet vastakkain kanssasi. Et näe minua. Et näe minua kahdesta syystä. Ensimmäinen syy on se, että et odota minun tulevan ja tietoisuudessasi et ole valmis minun saapumiseeni. Toinen syy on se, ettet havaitse länsäoloani fyysisin aistein.

Kumpi näistä kahdesta syystä, joka erottaa meitä on kaikista tärkein ja vaikeammin voitettavissa?

Kerron sinulle, että se on ensimmäinen syy. Kun tietoisuutesi on valmis ottamaan yhteyttä Korkeampiin maailmoihin ja kommunikoimaan Ylösnousseiden Mestarien kanssa, sinä voit alkaa viestinnän riippumatta siitä, havaitsevatko aistisi maailmaamme tai ei.

Elimistölläsi on käyttämättömät, uinuvat kyvyt, joiden avulla voit kuulla ilman kuuntelua, nähdä katsomatta, tietää ja saada tietoa melkein heti ilman ajatuksien ja sanojen apua ja ilman fyysisten havaintovälineiden apua.

Tämä tuntuu olevan fantastista sinulle. Mutta jos käännyt suurimpien keksintöjen ja löytöjen historiaan, huomaat hämmästyttävän säännöllisyyden. Kaikki nämä keksinnöt ja löydöt tulivat keksijöiden mieleen tyhjästä. Henkilö voisi virittäytyä tietylle aallon pituudelle ajatuksisaan, joka on yhdistetty johonkin ihmisen toiminnan osa-alueeseen, ja yhtäkkiä saada valaistumisen tiedon muodossa, joka ilmestyi hänen päähänsä tyhjästä.

Tietysti, on hyvin vaikea antaa mitään ideaa keksinnön perustasta sellaisessa modernin tietämyksen kentässä, kuten esimerkiksi Internet tai keinot nykyajan viestintään, sellaiselle ihmiselle, jolla ei ole mitään tietoa tietokone ohjelmoinnista. Mutta henkilölle, jolla on tietoa,  ei ole vaikeaa saada uutta tietoa, joka tulee hänen ulkoiseen tietoisuuteensa hänen toimintansa kohteen kanssa.

Paljon tällaista tapahtuu täysin spontaanisti. Henkilö, joka on keksinyt keksinnön, ei yleensä edes ajattele mekanismia, miten se tuli hänen mieleensä.

Samaa voidaan sanoa sinusta. Koska sinulla on idea Ylösnousseista Mestareista voit saada meiltä informaatiota, joka yhtäkkiä ilmaantuu päähäsi ja, jopa tietämättä kuinka se tapahtuu, tämä informaatio voi opastaa sinua toimissasi.

Jos ajattelet huolellisesti, jokainen voi varmasti muistaa muutamia esimerkkejä siitä, miten on ihmeellisesti onnistunut löytämään kadonneet asiat tai saada käsityksen siitä, miten käyttäytyä vaikeassa tilanteessa tai saada täysin ihmeellinen ratkaisu monimutkaisessa tehtävässä, jonka kohtasit elämässäsi.

Kaikki nämä ihmeet ovat korkeamman tason väliintuloa elämääsi. Ja huomaat näiden onnekkaiden mahdollisuuksien johtuvan joko Korkeamman Itsesi tai Ylösnousseiden Mestarien väliintulosta.

Monimutkaisuus on siinä, että aika kuluu eri tavoin meidän maailmoissamme. Siksi pyyntösi hetki ei aina satu samaan aikaan hetken kanssa kun saat asian, jota olet pyytänyt. On luonnollista, että pyyntösi voidaan täyttää vain, jos sinulla on tarpeeksi hyvää karmaa pyyntöjesi toteutumiselle.

Tuntuu järjettömältä käytännön ihmisestä tuhlata ponnisteluja tekemään joitakin hyviä asioita täysin mielenkiinnottomasti ilman taakseen katsomatta ja ilman odottamatta saada palkkiota hyvästä teosta lähitulevaisuudessa.

Mutta syy epäröimiselle ja haluttomuudelle tehdä hyviä tekoja epäitsekkäästi johtuu epäuskostasi Jumalalliseen Lakiin.

Oletat, että jos avustat kirkkoa, orpokotia tai jotain hyväntekeväisyysjärjestöä, sinun tulee välittömästi saada Jumalalta kasvua rahallesi, jonka käytit hyväntekeväisyyteen.

Mutta, rakkaani, kaikki riippuu päätöksesi perustasta antaa apuasi. Jos avustat ennakkoehdon kanssa saadaksesi jotakin vastineeksi, tai jos luulet, että Jumala unohtaa synnin, johon syyllistyit, tai jos avustat osoittaaksesi kaikille anteliaisuuttasi, tämä uhraus ei luo sinulle hyvää karmaa.

Sinun täytyy vain tehdä hyviä tekoja ilman seurauksien ja etujen ajattelemista, joita uhrauksesi voi tuoda sinulle tulevaisuudessa.

Tässä tapauksessa todella luot hyvää karmaa. Ja tämä sinun hyvä karma voi auttaa sinua, kun olet vaikeassa tilanteessa ja kutsut Jumalaa ja pyydät Häneltä apua.

Jumala ojentaa sinulle käden. On mahdotonta Jumalalle olla auttamatta. Mutta tähän apuun käytetään juuri sitä energiaa kausaaliruumiistasi, joka on hyvää karmaasi.

Ja jos sinulla ei ole tarpeeksi hyvää karmaa pyyntösi hetkellä, et saa sitä apua mitä tarvitset ja jota kysyt.

Saat tarkalleen mitä annat maailmaan. Ja jos et ole suorittanut edes yhtä hyvää tekoa koko elämäsi aikana ja kaikkien aikaisempien elämiesi aikana, niin miksi ajattelet Jumalan vastaavan pyyntöösi, kun olet avun tarpeessa?

Tästä syystä, jos olisin sinä inkarnaatiossa, juoksuttaisin kuin suppilon läpi kaikki energiani ja kaikki raha-varani auttaen niitä eläviä olentoja, jotka tarvitsevat apuani. Tällöin hyvät tekosi kartuttaisivat energian muodossa kausaali ruumistasi. Se on kuin säästäisi rahaa pahan päivän varalle. Ero on vain siinä, että säästät rahaa energian muodossa toisessa maailmassa. Mutta ei ole mitään luotettavampaa paikkaa maailmassasi säilöä tätä energiaa ja sinun säästöjäsi.

Voit aina pyytää tätä energiaasi pyyntöjesi kautta Jumalalta hetkinä, kun tarvitset Jumalallista apua.

Niin muodoin, kun kutsut Jumalaa ja sanot, “Auta minua, oi Herra!”, Ja jos sillä hetkellä ei ole riittävästi energiaa Taivaan tallelokerossasi, jotta saisit apua, älä pidä sitä valituksen aiheena Jumalaa vastaan, pidä sitä valituksena itseäsi kohtaan, koska se olet sinä, jotka et ole välittänyt itsestäsi ja et ole varastoinnut tarvittavaa määrää hyvää karmaa luodaksesi ansioittesi varantoa Taivaassa.

Tänään olen antanut teille erittäin tärkeän Opetuksen hyvästä karmasta. Toivon että sovellat tätä Opetusta käytännössä. Kuvittele kuinka hyvä voisi sinulle olla, jos otat tämän Opetuksen ohjenuoraksi elämässäsi ja kuinka suurenmoista olisi, jos kaikki ihmiset maassa ryntäisivät luomaan hyvää karmaa. Jokainen voisi saada kaiken tarvitsemansa avun ihmisiltä, jotka kirjaimellisesti juoksisivat jaloillaan ympäri maata etsien niitä, jotka ovat heidän apunsa tarpeessa. Lisäksi, jos loisit tarvittavan määrän hyvää karmaa, voisit aina pyytää Jumalan apua ja saada apua.

Toivon sinulle menestystä hyvän karman luomisen harjoittamisessa. Olkoon niin, että luot ainoastaan hyvää karmaa tästä lähtien ja koko loppu elämäsi ajan.

MINÄ OLEN Kuthumi

© Viestintuoja Tatyana Mickushina