Teemme tietoisuudestasi valmiini Uuteen Aikaan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Teemme tietoisuudestasi valmiini Uuteen Aikaan

Teemme tietoisuutenne valmiiksi Uuteen Aikaan

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN, joulukuu 28, 2006

OLEN SE MiKÄ MINÄ OLEN. Puhun sinun sisältäsi. Kuten aina annan teille lyhyen viestin, joka auttaa teitä pitämään oikeaa suuntaa ja ohjaa evoluution kehityksen ohjaavalla linjalla, koska aika on tullut ja on nyt kiireellinen. On tullut aika miettiä paluuta henkiseen maailmaan. On aika miettiä Isän Kotia, Isän Kotia, josta koko Luomakunta alkoi ja mihin kaikki palaavat takaisin.

Kuinka usein mietit ikuisia asioita? Kuinka usein pyrit ymmärtämään, kuka todella olet? Ei henkilö, joka olet ammatillisen kokemuksesi mukaan tai suhteissasi muihin ihmisiin. Kuinka usein mietit henkisiä suhteita, Taivaallisia Vanhempiasi, sitä mihin olet menossa ja missä sinun lähteesi on?

Tulen antamaan teille joitain selityksiä näistä tärkeistä olemisen asioista, koska jos ette ala ajatella korkeampaa todellisuutta, tuo todellisuus ei pysty ilmenemään elämässänne.

Tämä on Maailmankaikkeuden Laki: maailmojen yhdistyminen tai sekoittumisen on vaikeaa kunnes tietty kehityksen vaihe saavutetaan. Tämä mahdollistaa maailmojen ja maailmoissa olevien maailmojen kehittyä ja pitää niiden lait. Kuitenkin, kun Syklien Muutoksen Suuri AIka tulee maailmat alkavat kerääntyä ylöspäin. Maailmojen värähtelyt tulevat lähemmäksi toisiaan ja maailmat alkavat tunkeutua ja ulottua toinen toisiinsa.

Silti, tämä ei voi tapahtua ennen kuin teidän tietoisuutenne on valmis maailmojen lähentymiselle ja maailmojen ulottumiselle toinen toisiinsa. Tämä prosessi tulee kestämään miljoonia vuosia. Ja olette nyt alimmassa kohdassa tietä. Jos vertaamme tätä vuorikiipeilyyn, niin olet nyt vuoren juurella. Ei ole väliä kuinka nopeasti yrittätte edetä huipulle, sillä on luonnollisia ajan ja tilan rajoituksia, jotka häiriitsevät etenemistänne saavuttaa Jumalaisen tietoisuuden huippua.

Sykli, jossa laskeudutaan aineellisuuteen, upoutuminen materiaalisuuteen on päättynyt ja saavutettu, ja paluu Isän Kotiin on alkanut. Siksi ei ole väliä kuinka kauan te vastustatte, teidän täytyy alkaa ajatella mailmaa, josta sielunne ovat tulleet. Aikoinaan aloitte laskeutua, olitte vihreitä, epäkypsiä ja kokemattomia. Teillä ei ollut kaikkia niitä säteileviä vaatteita, jotka voitte saada lähitulevaisuudessa. Alempien kehojenne vaateet, joihin olette puettu nyt, on puhdistettava. Teidän täytyy omistautua puhdistamaan teidän neljä alempaa kehoanne ja ottaa se vakavasti.

Tiedätte, että teillä on fyysinen ruumis. Ja olette kuulleet, että teillä on muita energia kehoja, josta auranne muodostuu, mutta jotka ovat näkymättömiä fyysisille silmille. Nämä ovat teidän astraali keho eli halu ruumis, teidän mentaali keho eli ajatusten ruumis, ja eetteri keho eli muisti keho. Ne ovat surullisessa tilassa nyt. Olette lianneet ne vaeltaessanne fyysisessä maailmassa. Nyt on vakava kehojen puhdistamisen aika .

Aloita fyysisestä ruumiistasi. Ajattele mitä syöt ja mitä juot. Ruokasi rakenteesta ja vedestä tulee kehosi rakenteita. Ajattele vertaamalla ruokaa, jota syöt ja vettä, jota juot standardeilla, jotka tarvitaan järkevään Jumalalliseen ravintoon. Luuletko, että elintarviketeollisuuden hirviöt, jotka ovat olemassa maailmassa, ovat huolissaan fyysisen kehosi terveydestä? Ei kukaan muu kuin sinä voi alkaa pudistamaan fyysistä ruumistasi.

Puhdistamisen metodi on hyvin yksinkertainen – sinun pitäisi päästä eroon kaikesta, mikä on hyödytöntä ja täyttää kehosi hyvillä ja hyödyllisillä aineilla ja luonnonmukaisilla tuotteilla, tuotteilla, jotka eivät ole muuntogeenisiä, ja joita viljellään ilman kemikaaleja. Mieti aterioittesi systeemiä ja ruokasi rakennetta. Heti kun saat ajatuksen oikeasta ruuasta, saat tarvittavan kirjallisuuden ylhäältä. Nyt, kun on käynnissä Syklin Muutos, fyysinen kehosi ei pysty kestämään kokeita. Fyysinen keho ei voi olla olemassa uusissa energian olosuhteissa, ellet sinä pidä huolta siitä.

Tämä koskee myös muita kehojasi. Elleivät tunteesi sukulaisiasi, muita ihmisiä, maatasi, ja planeettaasi kohtaan ole vapaat negatiivisuudesta et kykene olemaan olemassa uusissa energia-olosuhteissa ja värähtelyissä. Kateuden, vihan, ahneuden ja vihamielisyyden alhaiset värähtelyt eivät voi olla olemassa Uudessa Ajassa, joten sinun täytyy päästä niistä eroon. Sama on totta ajatuksiesi suhteen. Jos keskittyt ajatuksissasi negatiivisiin tilanteisiin jatkuvasti, niin silloin on aina tummien ajatuksien harmaa pilvi ympärilläsi, ja tämä tekee sinusta yhteensopimattoman uusien värähtelyjen kanssa. Sinun täytyy tehdä päätös ja valita asettaa mielesi vapaaksi negatiivisista tajunnan tiloista. Ellei tee niin itse, tulet kohtaamaan enemmän ja enemmän vaikeuksia ja sinulla tulee olemaan vaikeaa olla olemassa Uuden Maailman olosuhteissa.

Ellet puhidsta eetteri kehoasi menneisyyden negatiivisista muistoista ja olosuhteista, et tule olemaan yhteensopiva energioiden kanssa, jotka ovat jo tulleet ja jatkavat tuloaan Maapallolle.

Kuten näette sinulla todella ei ole valinnanvaraa.

Jos ylläpidät omia kohtalokaita taipumuksiasi ja tottumuksiasi itsepintaisesti, se voisi johtaa sinut putoamaan pois nykyisestä tilasta ja ajasta. En halua pysähtyä siihen, mitä voisi tapahtua, koska uskon, että sanani saa sinut ajattelemaan elämäsi tyyliä ja muuttamaan sen mahdollisimman pian.

Kaikki, mitä on viime aikoina ollut arvostettua tai mitä pidetään merkkinä tieteellisestä ja teknisestä kehityksestä on täysin merkityksetöntä nyt. Asuminen suurissa kaupungeissa, massa huvi kuten TV, lomajuhlat, juominen ja mässäily ovat menneisyyden asioita, jotka ihmiskunnan on jätettävä taakseen lähitulevaisuudessa.

Sinä et tule voimaan enää elää kaupungeissa vaan kiirehdit luontoon. Et voi kuunnella enää musiikkiasi, vaan pikemminkin luonnon ääniä. Et voi enää syödä ruokaasi, sinun täytyy etsiä ja löytää muita korkeamman värähtelyn omaavia ruokia, ja kääntyä Aurinko energia ja Jumalallisen Rakkauden värähtelyjen puoleen lopulta. Kaikki mikä tuntuu fantastiselta ja mikä ei ole hyväksyttävää sanoissani on pian sinun elämäntapasi. Uskokaa minua ja muiden maailman systeemien kokemusta.

Ei ole väliä kuinka paljon aikaasi kuluu jallittaaksesi itsepintaisesti tavoissasi ja vanhoissa liekeissä, kaikki, mikä on vanhaa ja hyödytöntä tullaan pyyhkäisemään pois tuoreen Muutoksen tuulen ja Tulisen Maailman paahteisen energian kanssa.

Teemme tietoisuuduudestasi valmiin Uuteen Aikaan.

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN

© Lähettiläs Tatyana Mickushina