Opetus käärme-viettelijästä ja viisauden käärmeestä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus käärme-viettelijästä ja viisauden käärmeestä


Opetus käärme-viettelijästä ja viisauden käärmeestä

Lord Maitreya, 17. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN Maitreya, olen tullut luoksenne.

Ilahduttava yhteytemme hetki on tullut.  Ja olen tullut jakamaan tietoani ja ajatuksiani kanssasi.

Aina on mahdollista löytää Jumalallisia ilmentymiä maailmassanne kaikessa ympärilläsi. Ja aina on mahdollista löytää asioita, jotka eivät ole Jumalasta. Toistaiseksi on paljon enemmän asioita, jotka eivät ole Jumalasta maailmassasi. Maailmasi ei kuulu Jumalallisiin maailmoihin. Erittäin kauan sitten maailmasi ei ollut materiaalinen ja sen värähtelyt olivat lähellä Jumalallisia värähtelyitä. Näin oli miljoonia vuosia sitten.

Ihmisellä ei ollut fyysistä ruumista. Kaikki hänen ympärillään oli kuin paratiisin puutarha.

Ihminen eli kuin kasvi. Ihmisen tietoisuus oli nuhteeton.

Ja kaikki oli hyvin lukuun ottamatta yhtä pienintä asiaa: Ihmisellä ei ollut mieltä. Mutta koska ihmisellä ei ollut mieltä, hän ei pystynyt luomaan. Hän ei voinut luoda ja hän ei voinut kehittyä. Ihmisen olemassaolo oli kuten eläinten olemassaolo.

Korkeammat Kosmiset Voimat eivät enää kyenneet ylläpitämään ihmisen olemassaoloa, jolla ei ollut mieltä, ja tästä seurauksena sillä ei ollut mahdollisuuksia omaan kehitykseen.

Siksi, Auringon Pojat, Viisauden Pojat laskeutuivat ihmisten kehoihin ja antoivat ihmisille mahdollisuuden saada mielen – järjen tulen,  jonka avulla ihminen sai kyvyn luoda samalla tavalla kuin Jumalat.

Annan teille tämän legendan mutkattomalla tavalla nykyiselle tietoisuus tasollenne, auttaakseni teitä ymmärtämään oman historianne parhaiten – ja  ymmärtämään tarkalleen sen hetken kun aineeseen lankeemuksenne alkoi tapahtua.

Kun ihminen vähitellen tuli kykeneväksi käyttämään henkisiä kykyjään, hän sai kyvyn valita, mihin suunnata sitä energiaa, joka virtaa hänen kehoihinsa Jumalallisesta Lähteestä.

Tiedätte legendan Aatamista ja Eevasta. Olette tietoinen käärmeestä, joka houkutteli Eevaa.

Mutta luulette, että se oli jotakin teidän ulkopuolellanne. Itse asiassa, niin se oli. Ihminen sai mielensä itsensä ulkopuolelta. Viisauden Mestarit, Mielen Mestarit, astuivat ihmisten ruumiisiin varustamaan jälkimmäisen mielellä. Ihminen oli ollut järjetön olento ennen tätä tapahtumaa. Mutta tämän tapahtuman jälkeen ihminen tuli tietoiseksi itsestään. Hän alkoi tehdä valintoja tietoisesti. Ja tarkalleen sen jälkeen, kun ihmiselle oli annettu mieli, ihminen alkoi luoda karmaa.

Kasveilla ei ole karmaa; eläimillä ei myöskään ole karmaa. Karma, teon seurauksena, on luontainen vain olennoille, jolla on mieli. Siksi heti, kun ihminen oli saanut mielen, hän tuli vastuulliseksi teoistaan – kaikesta, mitä hän oli tekemässä Maan päällä.

Niinpä ihmismielestä tuli ihmisen suurin ilo ja hänen suurin onnettomuutensa saman aikaisesti.

Ihminen on aina epäillyt intuitiivisesti, että joku hänen ulkopuolellaan on vastuussa kaikesta, mitä hänelle tapahtuu. Tämä on sekä oikein että väärin, koska sen jälkeen kun ihminen oli saanut mielen, siitä tuli olennainen osa häntä. Ja hän ei enää voinut syyttää ketään niistä asioista, mitä hänelle tapahtui.

Ihminen loi karmaa käyttämällä Jumalallista energiaa tavalla, joka ei vastannut Jumalallista suunnitelmaa. Jumalallinen energia omaksui tiheyden ja muodosti maailman, joka ympäröi ihmisen.

Näin materiaalinen maailma luotiin ja karma valmistettiin.

Ihminen voi syyttää ulkopuolisia voimia, Luciferia ja langenneita enkeleitä kaikista onnettomuuksista, jotka ovat tapahtuneet hänelle. Voit löytää muita nimiä muista legendoista.

Kuitenkin, jos ihminen ei olisi saanut mieltä, hän ei olisi voinut olla yhdenmukainen Jumalan idean kanssa, jonka Jumala suunnitteli luodessaan ihmisen. Meitä kohtasi jopa kysymys maallisen evoluution hylkäämisenä kehityksenä, joka ei vastannut Jumalallista suunnitelmaa. 

Tästä syystä ei ole loogista syyttää niitä, jotka antoivat sinulle mahdollisuuden jatkaa evoluutiotasi kaikkien syntiesi osalta. Todellisuudessa, kun ihminen oli saanut mielen kipinän, hänen väärien tekojensa karma alkoi kaatua sekä tämän ihmisen ylle että Mestarin ylle, joka oli uhrannut osan itsestään ihmiselle. Tämän seurauksena kaikki on kietoutunut yhteen, ja voidaan irrottaa toisistaan vasta sen jälkeen, kun ihminen on saanut osansa iloistaan luomansa illuusion kautta ja kykenee ymmärtämään Korkeampaa Polkua, joka on olemassa ja on ennalta määrätty hänelle.

Ihmisen mieli on suurin rangaistus ja samalla se luo hyvän tilaisuuden ihmiselle käydä läpi fyysistä maailmaa, kuten käydä läpi puhdistusta, puhdistua siitä, mikä on ei-jumalallista ja tulla siksi, joksi hänen on lopuksi tultava – Jumala-ihmiseksi.

Avain evoluutioosi on tietoisuutesi sisällä. Ja niin kauan kun etsit itsesi ulkopuolelta niitä, jotka ovat syyllisiä vaivoihisi ja onnettomuuksiisi, tulet olemaan asemassa, joka ei johda sinua positiivisiin muutoksiin. 

Voitte järkeillä hyvin kauan, kuka on syypää viimeaikaisesta hurrikaanista, joka pyyhkäisi pois satoja tuhansia ihmishenkiä. Mutta kunnes ryhdyt työhön hyvän tahdon kanssa ja aloitat hurrikaaneista vastuullisena olemisen hallinnan, mikään ei muutu.

Siten, pääasia sinulle on nyt ymmärtää, että näkökulma etsiä syyllisiä ulkopuoleltasi ei ole myönteinen lähestymistapa. Sinun täytyy ymmärtää, ettei kukaan muu, paitsi sinä itse, ole vastuussa kaikesta, mikä tapahtuu elämässäsi. Ja kun ymmärrät tämän, sinun pitäisi alkaa  selvittää kaikkea sitä karmaa, jota olet luonut satojen ja tuhansien inkarnaatioiden aikana.

Työskentelet pois karmaasi joka sekunti ollessasi Maan päällä, kun voitat ulkoisen tilanteen tietoisuudessasi ja kehität oikean sisäisen asenteen kaikkeen mikä tapahtuu ympärilläsi.

Sen vuoksi, mitä nopeammin lopetat syyllisten etsimisen ulkopuoleltanne, sitä nopeammin voitte voittaa ajan ja paikan rajoitukset, jotka itse olette luoneet itsellenne.

Maa on kuin valtava muurahaiskeko. Ja jokainen yksilö Maan päällä on yhteydessä kaikkiin eläviin olentoihin planeetalla.

Tehtävämme on kuin sama kuin auringon, joka ympäröi muurahaiskekoanne valolla ja lähettää teille sen elävöittävät säteet. Ja nämä säteet saavat sinut heräämään, venyttelemään raajojasi, jotka ovat unessa yön jälkeen, saavat sinut liikkumaan ja suorittamaan työtä, jota sinun pitäisi tehdä.

Teidän absoluuttisesti ainutlaatuinen instrumenttinne, jota olette kehittäneet evoluutionne aikana Maapallolla, on kääntymässä rangaistuksesta siunaukseksi, koska juuri mielenne avulla pystytte nousemaan Jumalallisen tietoisuuden suurimpiin huippuihin, jotka eivät ole lähestyttävissä ilman ainutlaatuista kokemusta, jota olette saavuttaneet teidän maallisten inkarnaatioittenne aikana Maa planeetalla.

Mielesi on juuri se, joka on heittänyt sinut materiaalisuuden syövereihin ja mielesi on juuri se, mikä auttaa sinua pääsemään ulos tämän materiaalisuuden pyörteistä.

Ja sinun mielesi Jumalalliset ominaisuudet, jotka olet hankkinut matkasi aikana vaeltaessasi aineellisessa maailmassa, tulevat pysymään ja kulkevat yhdessä kanssasi toiseen, Korkeampaan Maailmaan. Mutta teidän itsenne täytyy luopua mielenne alemmista ominaisuuksista, joita teidän lihallinen mielenne edustaa.

Siksi sinun tehtäväsi on oppia erottamaan itsessäsi kaikki, mikä on Jumalasta ja tämän maailman asioista, jotka olet luonut itse. Fyysinen maailma on kuin vanhempiesi pesä, jossa sinun on mukava olla. Mutta ennemmin tai myöhemmin tulee hetki lähteä pesästäsi, koska olet kasvanut aikuiseksi ja tullut valmiiksi levittämään siipesi ja lentämään.

Jokainen tietoisuuteesi asettunut dogma voidaan voittaa.

Jokaisen untuvikon kuoriutuakseen on rikottava kuori omalla voimallaan. Siksi sinun kiireellisin tehtäväsi on tehdä kaikkesi päästäksesi dogmien rajoituksien läpi ja hankkia kyky katsoa puolueettomasti mitä tahansa legendaa.

Sinun järkesi, sinun mielesi on itse juuri käärme-viettelijä, joka houkutteli sinut pois hyveen polulta ja se oli sinun valintasi läpäistä erehdysten polku Maa planeetalla.

Samalla juuri mielesi on myös viisauden käärme, joka johdattaa sinut vanhurskauden Polulle ja auttaa sinua valitsemaan Korkeamman Polun.

Ajattele siis, olisiko aika tullut ja onko korkein aika kaikin tavoin murtaa dogmien ja tietämättömyyden kuoren läpi.

Ajattele uudelleen käärme symbolin kaksinaista merkitystä, jotka molemmat on piilotettuna käärme-viettelijän ja viisauden käärmeen symboliin.

Te olette olleet laskeutumassa, mutta on tullut aika aloittaa ylösnousemuksenne.

MINÄ OLEN Maitreya, Gurunne.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina