Sinun täytyy oppia olemaan kantamatta kaunaa vihollisiasi vastaan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Sinun täytyy oppia olemaan kantamatta kaunaa vihollisiasi vastaan


Sinun täytyy oppia olemaan kantamatta kaunaa vihollisiasi vastaan

Rakas Jeesus,  5. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN Jeesus, olen tullut luoksenne tänään.

Olitteko odottamassa minua? Haluatteko meidän jatkavan Opetustamme ja saarnaamme?

Maailmassasi on paljon kiusauksia, ja niiden runsauden joukossa sinun on hyvin vaikeaa erottaa toisistaan tosi värähtelyt, jotka ovat ominaisia meidän maailmallemme ja alemmat värähtelyt, jotka ovat  luonteenomaisia astraali- ja mentaali tasoille. Sinun pitäisi tehdä tarkka erottelu, koska jos sinulla ei ole tietoisuudessasi selkeää näkemystä suunnasta, mitä seurata, tulet viivyttämää edistymistäsi Polulla.

Siksi tämä kysymys nousee jokaisen henkilön eteen, joka lukee Saneluja, kysymys näiden Viestien aitoudesta. Olen täysin tietoinen vaikeudesta, jonka kohtaat. Kuinka voit asiassa tehdä tällaisen erottelun?

Sinun tulisi kiinnittää huomiosi Viestien informatiiviseen komponenttiin. Sisältääkö informaatio-osuuteen mitään, joka on vastakkaista sinun sisäisiin ohjauslinjoihin? Niin kauan kuin monien teidän lihallinen mielenne on erittäin vahva, sinulle on helpointa, kaiken ensimmäiseksi, analysoida tarkasti informaatiokomponenttia. Jos et löydä niistä mitään epätäydellisyyksiä tai ristiriitoja sisäisten periaatteittesi kanssa, sitten voit päättää analysoida näiden Sanelujen seuraavaa osaa. 

Onko näissä Saneluissa jotain, joka voi lannistaa sinun vapaata tahtoasi? Onko mitään näissä Opetuksessa, jota annamme tämän Lähettilään kautta, joka pakottaa sinut toimimaan tietyllä tavalla? Onko jotain, joka saa sinusta käyttäytymään epäharmonisesti sinun etujesi kannalta? Ole hyvä, älä vain sekoita etujasi opetuslasten kanssa, jotka seisovat Polulla oman egosi etujen kanssa. Oma egosi edut ovat diametrisesti vastakkaisia Korkeamman osasi intressien kanssa. Näin ollen se on juuri teidän sisäinen ristiriita, josta tulee itsepintaisin este näiden Sanelujen käsittämiseen. Alat epäillä ja yrität löytää vahvistusta näiden Sanelujen lähteen aitoudesta tai vääryydestä  tuttavien ja suhteittenne kesken. Mutta kun teet tämän, unohdat, että kaikki riippuu siitä, mikä on hallitsevaa itsessäsi. Jos ego ja lihallinen mieli hallitsevat teitä, etsitte pian ja löydätte vahvistuksen mielipiteellenne, että näiden sanelujen lähde ei ole Jumalallinen ja ettei kannata huomioida niihin sisältyvää informaatiota.

Sinun lihallinen mieli on hyvin kekseliäs ja ketterä, kun on kyse sen hallitsevan aseman heikkenemisestä olemuksessasi. Se tekee suuria ponnistuksia löytääkseen vahvistavia todisteita, että näitä Saneluita ei tule lukea lainkaan, sillä lihalliselle mielellenne niiden informaatio  ja erityisesti Saneluiden sisältyvät energiat ovat kirjaimellisesti kuolettavia (deathlike ).

Vain siinä tapauksessa, että olet lähellä voittoasi egosi yli sinä etsit ja löydät vahvistus näiden Sanelujen aitoudesta. Viime kädessä näiden Sanelujen funktio, jos niitä luetaan systemaattisesti, on erottaa kaikki, mikä on todellista siitä, mikä on väärää sinun sisälläsi.

Ja kun pääset perimmäiseen kysymykseen näiden Viestien aitoudesta tai vääryydestä, sinä itse asiassa tulet joko ristiriitaan oman egon kanssa, tai päinvastoin, hemmottelet sitä.

Kuitenkin, tiedät, että jokaisen autenttisen Opetuksen erottava tunnusmerkki on, että se täsmälleen pyrkii päämäärään erottamaan oikean väärästä sisälläsi ja erottamaan jyvät rikkaruohoista sielussasi. 

Niinpä, vaikka nämä Sanelut ovat sinulle ärsyttäviä ja epäilyttäviä, ei ole epäilystäkään siitä, että niiden lukeminen tulee olemaan hyväksi sielullesi. On toinen asia, että epätodellinen osasi yrittää ja tulee yrittämään edelleen saada sinut vakuuttuneeksi, että menet harhaan näiden Sanelujen lähteen kanssa, ja tunnet oikeutettua vihaa sisälläsi  ja teet parhaansa heittääksesi panettelua sekä Lähettilästä että hänen yhteyttään kohtaan maailmamme kanssa. Tällä tapauksessa saat tietyn merkin, joka ilmenee fyysisessä tasossa ajatusten, tunteiden ja toimien muodossa, mitkä osoittavat sinulle paremmin  kuin mikään sanamme ja puheemme, että sinussa on jotain vialla ja tarvitset kiireellistä apua.

Mikä tahansa vihamielisyys ja voimakkaat tunteet, jotka syntyvät sinussa, kun luet näitä Saneluja, ovat merkkejä sinulle – että tarvitset kiireellistä työtä itsesi kanssa.

Siten olet analysoinut Sanelujen informaatiokomponentin ja ymmärrät ulkoisen tietoisuutesi kanssa, että niissä ei ole mitään ei-hyväksyttävää sinulle. Samaan aikaan tunnet kielteisiä reaktiota lukiessasi niitä. Tämä on osoitus siitä, että konflikti on alkanut sinussa – todellisen erottaminen väärästä sisälläsi. Tämä tarkoittaa sitä, että Sanelujen tavoite on saavutettu.

Sinun tarvitsee vain löytää rohkeutta ja voimaa ja yrittää nousta tämän tilanteen yli niin, jotta voit analysoida sitä puolueettomasti, kun olet kohottanut tietoisuuttasi  ja vaimentanut egosi ainakin lyhyeksi ajaksi.

Ne henkilöt, jotka analysoituaan Sanelujen informaatiokomponentin ja jotka ovat tarkastelleet reaktiotaan lukiessaan, eivätkä löytäneet mitään negatiivista tai mikä olisi aiheuttanut negatiivisia reaktioita, ovat melko valmiita edistymään edelleen opetuslapseuden Polulle. He ovat jo joko opetuslapsiamme tai melko valmiit tulemaan Ylösnousseiden Mestareiden cheelojen riveihin.

Siten meillä on tilaisuus löytää opetuslapsemme, luoda yhteyksiä heidän kanssaan näiden Sanelujen avulla ja työskennellä opetuslastemme kanssa, jotka ovat nyt inkarnaatiossa.

Yksi pieninkin vihje, jonka annamme Saneluissa havainnoiville ja herkille sydämille pystyy muuttamaan  heidän näkökulmansa ja paljastamaan heidän uteliaan katseensa ja vilpitön henkensä eteen asioita, jotka olivat aiemmin piilossa verhon takana.

Siksi, nykyään aivan kuten 2000 vuotta sitten, me heitämme verkkoja kauas ja laajalti, ja meillä on mahdollisuus saada kiinni sielut, jotka ovat valmiita seuraamaan meidän Polkuamme.

Meidän oppilaamme pystyvät tekemään eron astraalitason värähtelyjen ja Korkeimpien Oktaavien värähtelyjen välillä. Oppilaamme voivat erottaa tarpeellisen kurinalaisuuden vaatimuksen, joka on välttämätön heille estäen alistumasta väärien opettajien ja väärien sanansaattajien tahtoon.

Oppilaamme voivat tehdä eron siitä, saavatko he energiaa lukiessaan Saneluja tai menettävätkö energiaansa.

Minun on sanottava teille, että kun tunnet negatiivisia tunteita lukiessasi näitä Saneluja, annat halukkaasti energiasi pimeyden voimille.

Siksi sinua pyydetään analysoidaan tarkasti kaikkea, mitä tapahtuu sekä sisä- että ulkopuolellasi, kun aloitat lukea näitä Saneluja.

Saat koulutusta, saat tietoja näiden Sanelujen kautta ja muutat tietoisuuttasi vain lukemalla niitä säännöllisesti ja noudattamalla niissä annettuja ohjeita. Kaiken tämän lisäksi lukemalla näitä Saneluja saat valtavan määrän Valoa, ja tämä Valo, kun absorboit sen, pystyy asettamaan sinut pimeyden voimia vastaan, jotka ovat olemassa ympäristössäsi. Jokainen Valon lähde aineellisessa maailmassa ärsyttää ja provosoi pimeitä voimia ryhtymään aktiivisiin toimiin tällaista Valon lähdettä vastaan.

Ja kun pimeät voimat alkavat hyökätä sinuun kaikkilta, muista Opetukseni, jonka annoin teille 2000 vuotta sitten, ja käytä vain kaikkien aikojen ja kansojen mahtavinta asetta:  Kuka tahansa, joka lyö sinua vasemmalle poskelle, käännä hänelle myös toinenkin.

Sinun pitäisi rakastaa vihollisiasi. Sinun pitäisi siunata vihollisiasi. Vihollisesi antavat sinulle mahdollisuuden päästä pois karmallisista veloista. Vihollisesi antavat sinulle mahdollisuuden oppia läksysi ja läpäistä testisi. Ymmärrän, että monissa tilanteissa teidän on vaikea hyväksyä nöyryydellä ja kiitollisuudella kaikki hyökkäykset ja uhkaukset, jotka kohdistuvat sinuun. Mutta sinun on opittava ottamaan kaikki, mikä kohtaa sinua nöyryydellä ja alistuvaisuudella. Sinä ja vain sinä päätät kuinka voit suojella itseäsi viranomaisten ja rakenteiden avulla, joissa ratkaistaan riitoja konfliktitilanteissa. Mutta sinun täytyy oppia olemaan kantamatta kaunaa vihollisillesi. Ihmiset, jotka hyökkäävät sinua vastaan, loukkaavat sinua, nöyryyttävät sinua, ovat onnettomia ydin olemuksessaan.

Mies, jonka sydän on Jumalan asuinpaikka, ei koskaan salli itsensä tehdä vahinkoa toiselle ihmiselle.

Siten kaikki, mitä voit tehdä, kun viholliset hyökkäävät sinua vastaan, on antaa heille anteeksi ja rukoilla heidän puolestaan, koska he eivät tiedä, mitä he tekevät. Heidän tietoisuutensa ovat hämärtynyt ja joskus täysin pimeyden voimien valtaama, niin että he eivät todellakaan ole tietoisia teoistaan.

Ainoastaan tietämättömyydellä varjostunut ihminen voi antaa pimeille voimille mahdollisuuden tehdä pahoja tekoja kauttaan ja vahingoittaa siunattuja viattomia.

Joskus tapahtuu niin, että Jumala valitsee sinut vetämään tulen itsesi päälle ja tulet maalitauluksi pimeille voimille, jotka toimivat muiden ihmisten kautta ja käyttävät heitä heidän haitallisiin hyökkäyksiinsä. Jumala valitsee sinut antaakseen sinulle testin, ja samalla Hän edesauttaa sellaisten voimien ilmentämistä, jotka tällaisessa tilanteessa ottavat pois tekopyhät peitteensä ja hurskaat naamionsa ja paljastavat heidän petomaisen virneensä.

Luota itsesi Jumalan huomaan. Jumala välittää kaikista Hänen lampaistaan. Ole valmis uhraamaan kehosi, mutta pelastamaan sielusi. Totuus on aina paikoissa, joissa kaikkein korkeimmat tunteet ovat rinta rinnan  tämän maailman jumalattomuuden keskuudessa. Muista, että olet vastuussa vain itsestäsi ja omista reaktiostasi. Ei ole väliä kuinka epäoikeudenmukaiselta muiden ihmisten kohtelu voi näyttää sinusta, anna heille anteeksi.

Rakasta vihollisiasi, koska vain rakkautesi ja esirukouksesi voivat ajoittain pelastaa näiden sielujen elämän, jotka on tietämättömyyden vallassa ja jotka eivät tiedä, mitä he tekevät.

Joskus rukouksesi vihollistesi puolesta mahdollistaa Jumalallisen oikeudenmukaisuuden ehkäisemisen ja antaa näille sieluille vielä yhden mahdollisuuden jatkaa elämää.

Olin iloinen voidessani antaa teille tämän opetuksen vielä kerran. Ja olen valmis kumartamaan alas monien teidän sielujenne edessä, koska joskus kärsimyksesi, ongelmasi ja vastoinkäymisesi ylittävät suuresti minun Kärsimyshistoriani, jonka kärsin Ristillä.

MINÄ OLEN Jeesus.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina